Da pretpostavim, ovaj lik je planirao svoju robu (mislim na majice, kokain je manje bitna prica) da podijeli ili proda komitama, zato ovakva galama oko toga.
Jesam li blizu?
Having a parachute greatly increases your chance of surviving a long fall.
Have a parachute.
Kvalitetno su zajahali po raoniću. Izgleda da je on fino istrgova sa DF...
https://www.vijesti.me/vijesti/drust...rektoricu-tvcg
Ni blizu, komite su narucile majce da im se odstampaju. Narucile, platile stampariji, platili prevoz sve po zakonu. Platile I pdv i sve sto ide uz to.
Postavlja se pitanje zasto su privedeni vozac I vlasnik stamparije i zadrzani na saslusavanje??
Evo od juce ja skrecem temu sa zaplijene droge, sto bi goozica rekla kao da se ne moze o obojemu pisati u isto vrijeme. Mozda je zabranjeno vise tema u isto vrijeme, sad kao moderator to zna.
Ili sto bi Medo rekao ja spinujem i postavljam pitanja ali niko da odgovori. Pa ni on ne rece jel normalna po njemu ta policijska akcija, dje se iz aviona vidi koji su razlozi.
Hiljadu zasto 2 hiljade sinova a ni jedan normalan post na tu temu.
Evo da ne bude da nisam slova napisao on zaplijeni droga i sta mislim o tome.
Svakog ko radi sa drogom ne vezano za ovu akciju ja bi te trovače djece naše na dozivotne, pa makar mi iz kuce bili.
Pocev od kurira do onog glavnog, da se dobro zamisle oce li pokusat.
Tu ne bi imao milosti, i sto sa kazem na tu temu kad je sve napisano se nek bude jos vise hapsenja.
Zar neko moze da pomisli da je ovo lose, liše onog ko radi sa time????
Jos jednom da pitam administratore smije li se vise tema potegnuti ili da sacekamo da apsolviramo drogu pa da nastavimo??
Goozice??
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
Pa sto odmah tako ne napisete, vezano je za odbranu drzave, kontra SPC i da se zna odakle toliko interesovanje, vece od onog vezanog za drozu.
Prioritet patriotizam, onda kriminal.
OK, saznace se brzo sto su privedeni, zadrzani i zbog cega, podnijet prijava ako su ovi sto su ih priveli nisu bili ili ako jesu bili u pravu. I zavrsena stvar. Ne moramo 10 stranica ispisat oko ovog.
Having a parachute greatly increases your chance of surviving a long fall.
Have a parachute.
sad to nazivamo maltretiranjem, nekad to nije postojalo.
edit: oce li i ovi kuci dok sudija iscita to sto godinama stoji u fioci
https://www.pobjeda.me/clanak/o-prit...-dokumentaciju
Last edited by goozica; 30-08-21 at 13:32.
nothing comes from violence and nothing ever could
Je li ovo isti sudija, ču mene kum, što je puštio Krstoviće...?
#fakenews
Jeste, a ovo mu je pasenog hahahahahahahaha
nothing comes from violence and nothing ever could
Citajuci tvoje postove moram primjetiti da postavljas dosta legitimna pitanja koja imaju i logike al me interesuje sto si toliko fokusiran samo na propuste tj neke lose stvari i lose poteze ove Vlade. Vidi seiz aviona da si protiv njih al me konkretno interesuje zasto? Jer nisi u potpunosti nepristrasan i objektivan jer se vidi da naginjes vise da kritikujes.
U njihovu odbranu cu samo ovo reci. Onaj majcin sin koji je mislio da ce ovo biti prica iz bajke i da ce sve glatko ici nema veze sa ovim univerzumom. Da li ima gresaka ima, da li je MOZDA moglo bolje, MOZDA i jeste. Al onaj ko ne vidi napredak taj namjerno to radi jer je ostrascen iz ko zna kojeg razloga.
Sate sate sate
https://m.cdm.me/politika/dps-uzalud...m-i-bezakonje/
Dugo im je trebalo da seljenje iz bivse zgrade vlade nazovu revansizmom
Sent from my VOG-L29 using Tapatalk
Ne treba nikog seliti.Samo po tržišnim cijenama naplaćivati
Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk
Vjerovao ili ne. Fali mali sitov, ali to je to
Sent from my VOG-L29 using Tapatalk
Dakle Markovic Bošković Simović odoše u društo raznih bivših DPS prvaka tipa Vujanovica Mugoše Milice Djurišic Lukšića itd
Сваки Црногорац и Брђанин једнак је пред судом.
Meni dok gledam sliku u oci upadaju samo njihove sake. Nekako su ispale zute.
Da je srece da su im na slici ljudi koji su osnovali DPS nekada davno - profesori sa ETF-a npr.
Ne znam da li bi ih sad bilo blam da su u ovoj grupi? Da li je DPS ispunio njihova ovekivanja pri osnivanju?
Sent from Povrsni usputni komentator using Tapatalk
Pametnima smatramo samo one koji misle jednako kao i mi.
Fransoa la Rošfuko, francuski filozof
Drzava placa kirije svakoj politickoj partiji ili im besplatno ustupa poslovne prostore u njenom vlasnistvu ako odgovaraju partiji, sto joj je jeftinije.
Tako da trzisno placanje kirija moze, alimkqd se promijeni zakon. A nisam siguran da ce se partije bas toga lagano odreci.
Iscerati DPS podrazumijeva da im se nadje odgovarajuci prostor ili placa zakup srazmjerno velicini partije, dakle veci nego drugima. Tako da ne znam bas da li je to pametno, mada zvuci lijepo, odnosno populisticki. A dje je populizma tu se ne pita previse za pamet.
Elem, onda cemo tamo da smjestimo tuzilastvo. Zgrada je 80-tih pravljena za “drustveno politicke organizacije” i vjerujte da bi bilo jeftinije da se srusi i napravi nova, nego da se preradjuje za drzavnu upravu. Prizemlje je cijelo hol, konferencijska sala i sala za sastanke, sve to koja hiljada kvadrata.
A onda idu dva sprata iskoristena negdje 40-50%, a ostalo rupa, odnosno pogled na holove.
Ni jedna se institucija ne bi usrecila da useli.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ako ovi ne budu valjali, bar ćemo njih lako maknut
Ura laže da sama plaća kiriju...?
Sent using Tapatalk
#fakenews
Država plaća poslovne prostore za sve parlamentarne stranke. Ne sve, nego centrale, a kancelarije na lokalu finansira sama partija.
Jes to vjerovatno tačno. Treba viđet koliko m2 stranke dobijaju na korišćenje. Eno SNP kad je imao poslanika sličan broj ko sad DPS bio u onu baraku pored Morače.
Nema logike da neka stranka koristi više od 5800m2 poslovnog prostora. Treba im dat neđe neki od onih što su uzeli na ime kompenzacije za porez od svojih prijatelja i da im je lijepo.
Alo 5.8k m2... sprdamo li se mi to.
Mislim može, nek plate sve preko neophodnih 100-200m2 po 10€ mjesečno po kvadratu i nek im je srećno. Pa nek uspu jedno 600k godišnje na ime zakupa, nije problem.
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
Ne zakači se LN u prethodnom postu.
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
Ne znam kako ide na državnom nivou (a vjerujem da je sličan princip kao na lokalu), ali u opštini se sredstva ne dodeljuju partijama već odborničkim klubovima. U budžetu postoji ta stavka koja se raspoređuje po veličini odborničkog kluba i onda se ta sredstava uplate izdavaocu poslovnog prostora, ili se ne uplate ako opština dodjelu svoj prostor koji bi odgovarao tom iznosu. Malo sam konfuzno napisao, ali valjda shvatate poentu.
Sent from my moto e5 using Tapatalk
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks