Page 673 of 1249 FirstFirst ... 1735736236636696706716726736746756766776837237731173 ... LastLast
Results 16,801 to 16,825 of 31213

Thread: Vlada Crne Gore, 42. saziv

Thanks Thanks Given 
    6,952
    Thanks Thanks Received 
    680
    Thanked in
    397 Posts

Quote Originally Posted by Nije bitno... View Post
    Elem, pusti tu drogu. Ja ti kažem da su u BD Škaljarci otvoreno uz Demokrate. Ne znam kako obraza ima Momo Koprivica da se javlja, kad se vidi da im Kan dolazi na skupove. Kan je jedan od vođa, jbt. To ti je kao da Milan Vujotić dolazi na skupove DPS.
    Ja ne znam kako ti imas obraza da ponavljas neistine svaki drugi post? Mozda je Kan bio na nekom zajednickom skupu, a bio je pred opstinom kad je Dps prosle godine zauzeo svi smo ga gledali, ali opste poznato je u Budvi da su oni svi redom uz DF. Jedno vrijeme su cak svaki dan dolazili u kabinet kod Carevica.
    Tako da apdejtuj se malo

Sent from my phone

Thanks Thanks Given 
    7,389
    Thanks Thanks Received 
    4,781
    Thanked in
    2,448 Posts

Quote Originally Posted by nikolaf7 View Post
    Ja ne znam kako ti imas obraza da ponavljas neistine svaki drugi post? Mozda je Kan bio na nekom zajednickom skupu, a bio je pred opstinom kad je Dps prosle godine zauzeo svi smo ga gledali, ali opste poznato je u Budvi da su oni svi redom uz DF. Jedno vrijeme su cak svaki dan dolazili u kabinet kod Carevica.
    Tako da apdejtuj se malo

Sent from my phone
    Krapo, ti li si?

Sent from my iPhone using Tapatalk
    Tko leti, vrijedi...

Thanks Thanks Given 
    7,389
    Thanks Thanks Received 
    4,781
    Thanked in
    2,448 Posts

Kad neko iz stare vlasti pomene lopovluk nove vlasti onda uz “dje su bili kad je…” objasnjava se kako je stara vlast krala.

Kad pukne tikva unutar nove vlasti i vec nakon pola godine krenu da se medjusobno optuzuju za lopovluk, onda pojedinci nisu bitni vec je stvar principa.

E da, i nebitno je cija je ono tona gudre
    Vazno je da je panula…

Ajde ljudi opustite se, branite ni da imate kakvoga ajra od vlasti. A zaista mislim da nemate.
    Olajavajmo vlast i zajebavajmo se na njihov racun.
    Kad se promjeni olajavacemo i nove i sve je ok. Kad sutnu crkvenjake i popere Marka, Dajka i Pipuna bice jos zabavnije.

Tko leti, vrijedi...

Thanks Thanks Given 
    68
    Thanks Thanks Received 
    151
    Thanked in
    66 Posts

Quote Originally Posted by lucke91 View Post
    ... ja sam digao ruke prosto kad su krenuli protiv crkve...
    Znači ništa ove stotine miliona pokadenih što se ođe spominju? Sjajno…

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
    Bolje imat no' nemat....

5. The Following User Says Thank You to salmajster For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    57
    Thanks Thanks Received 
    139
    Thanked in
    105 Posts

Quote Originally Posted by Gagarin View Post

Ajde ljudi opustite se, branite ni da imate kakvoga ajra od vlasti. A zaista mislim da nemate.

Moguće da nemamo korist od ove vlasti ali ja lično nemam nikakvu štetu ... to mi je dovoljno ...
    deuscroix

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

Kaze mene ne zanima sta radi Krivokapic isto kao sto me nije zanimalo sta radi Djukanovic hahahha a ja ne mogu ovo
    Crna Gora, gnjezdo sokolova,
    ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
    Tko zlobio – crn mu obraz bio

Thanks Thanks Given 
    7,389
    Thanks Thanks Received 
    4,781
    Thanked in
    2,448 Posts

Quote Originally Posted by night_silence View Post
    Moguće da nemamo korist od ove vlasti ali ja lično nemam nikakvu štetu ... to mi je dovoljno ...
    I ova i prosla vlast kostaju me poreza, doprinosa i PDV negdje oko 20-25.000 godisnje.
    Usluga koji familija i ja dobijemo ne vrijedi tih para, ali neka ode na drustvenu solidarnost. O njinu glavu…
    Tako da kosta me licno, kosta i kostace pofino.
    Ocekujem li da ce mi se popravit servis u buducnosti, a bogami kameno…
    A sto se oporezivanja tice i koliko me drzava klepa, to moze biti samo jos skuplje.
    Tako da se ne nadam nicem boljem.

Ono sto se meni cini nedje. Masa naroda ce vazda optuzivati svaku vlast da joj je kriva. Ada no sto no je kriva vlas. Ada nisam ja kriv sto sam upisa i zavrsio fakultet za koji sam zna da nema perspektivu, pa sam bez posla.

Drzava je kriva sto se nisam satira dio srednje i deceniju fakulteta i specijalizacije pa da biram dje cu i sto kao doktor specijalista. Drzava je kriva sto se ne otelih na gradjevinu, elektro ili sto ne naucih neke vrhunske programe ili baze, pa da mene jure, umjesto da ja jurim posa.

Tko leti, vrijedi...

9. The Following User Says Thank You to Gagarin For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    199
    Thanks Thanks Received 
    3,084
    Thanked in
    1,594 Posts

Quote Originally Posted by lepetanac View Post
    Kaze mene ne zanima sta radi Krivokapic isto kao sto me nije zanimalo sta radi Djukanovic hahahha a ja ne mogu ovo
    Ukapiraces polako. Imas vremena, znam da je komplikovano, ali polako.... shvatices, pa ces moci....

Sent from my VOG-L29 using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    199
    Thanks Thanks Received 
    3,084
    Thanked in
    1,594 Posts

Kad pukne tikva unutar nove vlasti i vec nakon pola godine krenu da se medjusobno optuzuju za lopovluk, onda pojedinci nisu bitni vec je stvar principa.
    Tikva se nije ni sastavljala od starta. Treba li tebi da objasnjavamo ko malom djetetu razliku izmedju pijedinaca i sistema.
    Hoces da kazes da je sam Djukanovic bio sistem. Jeste bio najveca personifikacija istog, ali se ovdje pricalo o sistemu koji je kreirala jedna partija, i u istom su ucestvovali svi. Od onog koji je dobio dozvolu na mufte za neke pare ili uslugu, ili penziju koju nije trebao... Do ovih koji su harali kroz budzet drzave.
    Nema tu pojedinaca, nego su svi krali koliko su mogli.
    Neko euro neko milion, ali svako prema mjestu na ljestvici.
    Ovi su imali godinu da demontiraju sistem, ne da smjene DPS. Onda je i on mogao da ostane. Sto pljujeemo DF. To sto su isti kao ovi koje podrzavas. To sto im prigovarate "srlski svijet" je samo strah da ce da zajasu u punoj snazi, pa da vladaju kao i ovi tvoji sto su. A onda bi vam tijesno bilo ko im se zamjerio, a da nije voljan da plati novcem grijehe.
    Ispade po tvojoj prici da je nama smetao Djukanovic, Boskovic i Ivanovic jer su crnogorci, a DPS je mogao da nastavi.....
    Super ti prica.... Da imamo 15 godina i da smo jednva osnovnu zavrsili.

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

A nemojmo, ovo ne moze vise stvarno. Toliko spinovanja, skretanja i sl.
    Vise pojedinci nisu bitni sad je sistem, oslobodite Djukanovica nije on bitan on je pojedinac.
    Neka Krivokapic isto muti, on je pojedinac ne zanima to sad forumase.
    Treba menjati sistem, a sistem isti kao za vrijeme DPSa a DPS se promjenio.
    Ko ce da mjenja sistem, Krivokapic koji radi o iskoriscava isti taj sistem. Ali on je pojedinac, nije predsjednik vlade.

Thanks Thanks Given 
    199
    Thanks Thanks Received 
    3,084
    Thanked in
    1,594 Posts

Quote Originally Posted by lepetanac View Post
    A nemojmo, ovo ne moze vise stvarno. Toliko spinovanja, skretanja i sl.
    Vise pojedinci nisu bitni sad je sistem, oslobodite Djukanovica nije on bitan on je pojedinac.
    Neka Krivokapic isto muti, on je pojedinac ne zanima to sad forumase.
    Treba menjati sistem, a sistem isti kao za vrijeme DPSa a DPS se promjenio.
    Ko ce da mjenja sistem, Krivokapic koji radi o iskoriscava isti taj sistem. Ali on je pojedinac, nije predsjednik vlade.
    Evo ako ti lakse, da maknemo djulanovica, pa da mozemo da vratimo Boskovica, nosioca ordena Svetog Save, i clana Bijelih orlova
    Taj je nas
    Mozemo i sveta jer se pokajao u SPC.
    I neka reformisu DPS, jer je ovo stvar pojedinaca.
    Bajke za djecu do 6 godina su na trecem spratu

Thanks Thanks Given 
    7,389
    Thanks Thanks Received 
    4,781
    Thanked in
    2,448 Posts

Quote Originally Posted by Hell Raiser View Post
    Tikva se nije ni sastavljala od starta. Treba li tebi da objasnjavamo ko malom djetetu razliku izmedju pijedinaca i sistema.
    Hoces da kazes da je sam Djukanovic bio sistem. Jeste bio najveca personifikacija istog, ali se ovdje pricalo o sistemu koji je kreirala jedna partija, i u istom su ucestvovali svi. Od onog koji je dobio dozvolu na mufte za neke pare ili uslugu, ili penziju koju nije trebao... Do ovih koji su harali kroz budzet drzave.
    Nema tu pojedinaca, nego su svi krali koliko su mogli.
    Neko euro neko milion, ali svako prema mjestu na ljestvici.
    Ovi su imali godinu da demontiraju sistem, ne da smjene DPS. Onda je i on mogao da ostane. Sto pljujeemo DF. To sto su isti kao ovi koje podrzavas. To sto im prigovarate "srlski svijet" je samo strah da ce da zajasu u punoj snazi, pa da vladaju kao i ovi tvoji sto su. A onda bi vam tijesno bilo ko im se zamjerio, a da nije voljan da plati novcem grijehe.
    Ispade po tvojoj prici da je nama smetao Djukanovic, Boskovic i Ivanovic jer su crnogorci, a DPS je mogao da nastavi.....
    Super ti prica.... Da imamo 15 godina i da smo jednva osnovnu zavrsili.

Mijenja se sistem. Privodi se danas zbog majica. Napredak… posto si stalno ironicno pominja kako eto svima sada prija sloboda govora, evo izgleda suzava se sloboda printa na majicu.

Slozicu se sa tobom oko sistema. Naravno, onaj koji je najuticajniji u sistemu nosi i najvise odgovornosti za njegovo funkcionisanje. Isto kao sto i CEO nosi najvise odgovornosti za rad firme koja je isto sistem.

Bio je to Djukanovic, koji je najodgovorniji i za dobro onza lose negdje od 1998 da se ne lazemo.
    Sad je taman difersifikovana odgovornost da svako moze da svali na drugoga. Ljepota za politicare i pokojni NVO

Tko leti, vrijedi...

Thanks Thanks Given 
    199
    Thanks Thanks Received 
    3,084
    Thanked in
    1,594 Posts

Mijenja se sistem. Privodi se danas zbog majica. Napredak… posto si stalno ironicno pominja kako eto svima sada prija sloboda govora, evo izgleda suzava se sloboda printa na majicu.

Slozicu se sa tobom oko sistema. Naravno, onaj koji je najuticajniji u sistemu nosi i najvise odgovornosti za njegovo funkcionisanje. Isto kao sto i CEO nosi najvise odgovornosti za rad firme koja je isto sistem.

Bio je to Djukanovic, koji je najodgovorniji i za dobro onza lose negdje od 1998 da se ne lazemo.
    Sad je taman difersifikovana odgovornost da svako moze da svali na drugoga. Ljepota za politicare i pokojni NVO

Pa sta te iznenadjuje sto rezim malo danas..... Aloooo, majce..... Zajebavamo li se mi to....
    Moze on da snosi najvecu politicku odgovornost, kao personifikacija partije, ali je sistem trebalo demontirati, pa ne bi bilo ovalvih slucajeva....
    Lik koji je naredio privodjenje treba da leti sa posla u roku od odmah, a Brdjanin ako to ne rijesi do utorka, zajedno sa njim...

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

Evo ako ti lakse, da maknemo djulanovica, pa da mozemo da vratimo Boskovica, nosioca ordena Svetog Save, i clana Bijelih orlova
    Taj je nas
    Mozemo i sveta jer se pokajao u SPC.
    I neka reformisu DPS, jer je ovo stvar pojedinaca.
    Bajke za djecu do 6 godina su na trecem spratu

Opet ti o vracanju nekog, svaka vam je ovakva. Znaci Krivi namjesta poslove pusti ga nek radi isto sto i DPS samo da se ne vrati DPS da radi ono sto o radi ova vlast.
    Kako se strucno zove kad se stvari vrte u krug i iskrivis ono sto sagovornik pise???
    I koji ste to vi pa vam se vraca a koji smo to mi pa nam ostaje neko???

Thanks Thanks Given 
    7,389
    Thanks Thanks Received 
    4,781
    Thanked in
    2,448 Posts

Pa sta te iznenadjuje sto rezim malo danas..... Aloooo, majce..... Zajebavamo li se mi to....
    Moze on da snosi najvecu politicku odgovornost, kao personifikacija partije, ali je sistem trebalo demontirati, pa ne bi bilo ovalvih slucajeva....
    Lik koji je naredio privodjenje treba da leti sa posla u roku od odmah, a Brdjanin ako to ne rijesi do utorka, zajedno sa njim...

Demontaza sistema nije realna. To je moguce samo prilikom nekih ogromnih reseta kao npr posle gasenja neke drzave ili svjetskih ratova i revolucija… oce to uglavnom i dosta nasilja.
    Moguce da je vlast imala finu priliku 2006 za neki reset, propustila je sa freskom nezavisnom drzavom. Razloga zasto nije dosta odigrala kako valja je vise od licne koristi, nesposobnost, losih procjena pa ceraj dalje. I procjenjuj pindere koliko je neki razlog participirao u neuspjehu.
    Mislim da je nesto Luksic pokusava da apgrejduje sistem, a zanimljivo kad je makao Milove favorite Veljovica i Jokovica dobio je rat sa Vanjom Calovic i Vijestima. Da li je tu neko bio nahuskani korisni idiot neka vidi sam.
    Uglavnom, nekoliko puta smo “pogresno skrenuli kod Albukerka” sto bi rekao Dusko Dugousko u crtanome.
    Dovoljno da nam smjer bude ozbiljno pogresan.
    Skrecemo pogresno i dalje.
    Uostalom, kroz istoriju su ovdje ispravna skretanja bila izuzetak, a ne pravilo. A i plebs voli da se valja po blatu umjesto da napreduje.
    Pisah ovdje o kulturoloskom modelu gdje trebaju generacije i mentalitetu kao najvecem ekonomskom resusrsu neke drzave, no zalud…

Tko leti, vrijedi...

18. The Following User Says Thank You to Gagarin For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    5,881
    Thanks Thanks Received 
    7,608
    Thanked in
    3,046 Posts

Evo godina dana od izbora prođe i moram reći da nisam zadovoljan.

Jes nešto bolje no što je bilo, vlada ima u prosjeku prelaznu ocjenu, naročito ekipa Spajić, Milatović, Sekulović i Srzentić. Nema više da jedna stranka uzme neku firmu i sa njom mlati kako oće, sad se kao nešto međusobno kontrolišu, ali mrka kapa kad zaslužni iz stranaka kontrolišu resurse.

Dobro je što država nije u službi jedne stranke i čovjeka.

Dobro je što se udarilo na šverc cigara, proizvodnju lakih i šverc teških droga. To apsolutno raduje. Isto tako raduje podrška međunarodne zajednice.

Ipak, partitokratija, koritašenje i stranački interesi i međustranačka pozicioniranja kod biračkog tijela nam ebaše majku. Ovo je definitivno najveća zamjerka i moje najveće razočarenje. Sve poluge koje je DPS koristio u smislu stranačkog zapošljavanja i imenovanja su zadržali. Pojeli su gowno jer stranke definitivno ne žele da mijenjaju sistem, već žele da ga uzjašu. Sva sreća pa nemamo skoncetrisanu apsolutnu moć kod jednog političkog subjekta jer bi se isto proveli kao i pod DPSom, ali potpuno isto.

Druga stvar koja me užasno nervira je što su
    svo vrijeme u kampanji, ali svi. Svako vuče poteze i mjeri uticaj na raspoloženje biračkog tijela. Potpuni gadluk.

Narod kod nas na žalost ne odlučuje prilikom glasanja na osnovu ponašanja u prethodnom periodu, u smislu "ovi su vukli najpoštenije i najbolje poteze", nego se glasa po odnosu na neko apsurdno identitetsko ili vjersko pitanje ili još gore "ovi će mi završit nešto".

Uostalom, da naš narod nije takav kakav je ne bi stranke smjele da postavljaju ljude bez referenci na određena mjesta, jer bi bili drastično kažnjeni na sljedećim izborima. Da su glasači kažnjavali loše odluke vlasti ne bi DPS vladao tri decenije.

Opozicija potpuno vrisnula i uglavila se u ove desničarske priče, naš i vaš rov. Mada, teško je bilo očekivati da DPS o nečem smislenom priča (borba protiv korupcije, ekonomija, EU itd.). Nadam se da će narodu jednog lijepog dana biti pun kufer sve ove prazne nacional-populističke priče.

Sa druge strane vrisnuli su i DF i Demokrate. Ova njihova borba za glas "vjerujućeg naroda" je pregadna. Pregadna je jer i jedni i drugi gledaju kako da, na račun te iste crkve, zakuče koji politički poen. DF se skroz izuo i pokazao da imaju šefa u BG. Njihov šef je kopija Mila Đukanovića, sa sve bratom koji je moćan, partijskom državom i kontrolom izbornog procesa prekonsistema siguran glas. Biti za AV, a kontra MĐ, je apsolutno ludilo.

Nadam se da će URA izgurati još neke stvari poput Zakona o porijeklu imovine, izmjena zakona o prosvjeti na način da ministarstvo ne kadrira direktore škola (DPS način koji su svi obećali da će da promijene ali očigledno svima bez URI ne pada na pamet da to i ispune).

Inače se trudim da slabije pišem u zadnje vrijeme, a potrudiću se da odmorim malo od ovih tema. Al evo godina od izbora, pa da sažmem utiske.

Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk

20. The Following 6 Users Say Thank You to kimmi For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    12,517
    Thanks Thanks Received 
    2,360
    Thanked in
    1,205 Posts

Svaki tvoj post me zabavlja, ali stvarno. Nema veze, iako te smatram kao nekoga kome malo treba da skrene u ekstremizam (to je moj utisak na osnovu ovoga što pišeš ovdje, ne mora biti tačan niti realan) ipak si ok sagovornik pa mi nije mrsko da ti odgovorim...da počnem:

Quote Originally Posted by extravaganca View Post
    Hahahaha.
    Dobro je, danas dva primjera gdje forumaši kažu kako su griješili jer su podržavali DPS godinama. Obožavati državnika.To je još bolje. Dovoljno govori. I sve bi to bilo fino ali ti Ipak nigdje ne kritikuješ tog tvog obožavanog državnika. Ali zato za najmanju grešku nove vlasti udariš iz svih snaga. I onda počne prebacivanje kako ja žmurim na postupke ovih "mojih". Što je laž.
    Nijesam ja baš rekla da sam griješila što sam podržavala DPS....to je nešto što ti želiš da čuješ...Ja sam vjerovala, tamo nekad jednom, da DPS radi neke dobre stvari a one niesu bile ni najmanje dobre...najsmješnije je što ti kao to ne razumiješ, ali jednako kako danas tvoji puleni rade pogrešne stvari a ti ih zdušno uzdižeš i misliš kako oni danas nešto malo pogriješe ali za bolje sjutra , tako sam i ja vjerovala da oni koje je podržavam se rukovode istom ljubavlju prema domovini....jesu, nema zbora, ali malo je prevagnula ljubav prema materijalnim dobrima kojima mogu naplatiti tu ljubav...
    Takođe, hvataš se za jednu riječ "obožavati" kao da sam rekla -ja mila obozavam on je moj idol...a ja sam u stvari rekla, "mogu podržavati državnika, mogu ga obožavati, što će ljudsko biće može da pogriješi, ali ću priznati da je nešto loše uradio"...dakle malo lagiš da sa rekla da obožavam Mila, ali ti to voliš i to se zove spinovanje i vadjenje iz konteksta i kako god oćeš...Milo je bio moj izbor i ne kajem se smatram da ej tada bio jako dobar izbor u medjuvremenu se to promijenilo (iako i dalje mislim da je bio gospoče što se izgleda i manira tiče prilikom inostranih posjeta) ...takodje, ja odavno nijesam glasač DPS jer sam rekla da nikada neću ni u kom slučaju podržati devastiranje, korupciju, kleptomaniju i lopovluk, nepravdu i nacionalizam, ali nekim čudom uvijek izbjegneš to da pročitaš i da shvatiš...Zašto? Jer ti je duševna hrana da repliciraš i besciljno vrtiš istu priču...

Ovako stoje stvari...onoga dana kad sam shvatila što ova vlast radi, ja sam prestala da ih podržavam na izborima ali DPS je partija koju bih uvijek podržala ukoliko se iskorijene sve bolesti koje su je ophrvale, prije nego ijednu drugu u CG...

si se ti pravila slijepa na sva nepočinstva DPS a i sad to pokušavaš opravdati svojom greškom tako što i dalje braniš DPS-Đukanovića, a prebacaš meni da žmurim kao ti, što ujedno nije istina, neće da može. Mora ti se kazati šta radiš.
    Baš da bih voljela da prestaneš da urlaš po forumu da sam podržavala lopovluke i opravdavala raznošenje crne Gore, jer nijesam- ni pod razno! Za razliku od Lucke91 koji kad su mu takli crkvu ne mogaše da izdrži, ja sam mnogo ranije barem desetak godina prestala da glasam DPS... Ti se ne možeš time pohvaliti....ti znaš da neko koga glasaš "krade" i opet ga podržavaš i pravdaš...ti opravdavaš sve što ova garnitura radi, makar i naopako...ne može to tako, dome moj to ti nije pošteno, pa posle druge prozivaš?! No no...

isto kao @Nije bitno... koji će nas evo još ubijediti da DPS nije imao nikakve veze sa kriminalom u državi i kako je policija tukla narod ne po naređenju, već ima tamo budala pa oni sami krenu po narodu. Ne znam samo da ju pokušava ovo kao ti da opravda sebe što godinama podržava DPS ili se i dalje nada da će mu se vratiti DPS. Ali polako, sitnim koracima, bićete vi vjernici najveći ako Zdravko ostane 2, 3 mandata. Dobro pamti ovaj forum pa možemo lako naći iznijete stavove i od prije 15 godina.

Sent from my KB2003 using Tapatalk
    A nemoj, mile, to je vaša specijalnost, tebe i tvojih drugara koji ste zarad najsitnijega benefita u vidu 50 eura i dzaka brašna glasali DPS...Vi se prodajete, ti i tvoji drugovi?! Je li vas sram što ste d<ps držali na vlasti 30 ngodina???(je li lijepo ovo ovako kad u isti koš stavljam sve vas koji glasate vlast? Je li korektno? Razmisli malo, ovo nijesu moje nego tvoje riječi )

Elem, ja sebe ne opravdavam, ja ću opet biti glasač DPS-a onog momenta ( a nadam se da će doći) kada odu iz partije ili u spuž ili dje oće svi oni koji su nanijeli štetu državi i građanima...za razliku od vas, protivnika DPS-a, koji cijeli DPS i 150 hiljada građana koji glasaju DPS zovete lopovima i lešinarima i sl, ja znam da tamo ima mnogo poštenih i dobrih građana, isto tako i funkcionera, ruku na srce svi funkcioneri imaju neke benefite od svoje pozicije ni danas nije drugačije i ne smatram to nekim čudom, niti nenormalnošću, tako da ukoliko se partija u potpunosti rehabilituje i počne iznova sa novim ljudima ja sam tu da je zaokružim na svakim narednim izborima....

Može, mile, Zdravko biti premijer 400 godina, ja ću njegovu funkciju vrlo poštovati i uvažavati, ali vjernik postati neću...nego, već sam ti jednom rekla, ponoviću, čovjek sudi naspram sebe, što nveli jedna stara dobra poslovica, Što više sile, više i zla....polakote, nemo'te da vi se sve riječi obiju o glavu
    Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
    ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!

Thanks Thanks Given 
    992
    Thanks Thanks Received 
    1,107
    Thanked in
    711 Posts

Ja npr. nisam podržavao Mila i DPS do poslednjih dešavanja, a sad bih mu dao da doživotno bude predsjednik.

Love, peace and respect.

Thanks Thanks Given 
    1,233
    Thanks Thanks Received 
    1,667
    Thanked in
    904 Posts

Ja ne mogu vjerovati da mi nakon godinu dana nove vlasti i dalje gledamo kako kum pusta narko dilera na slobodu.

To je to kad se energija trosi na zastave i borbu za fotelje a ne realne probleme.

24. The Following 2 Users Say Thank You to Dzi For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    2,896
    Thanks Thanks Received 
    3,501
    Thanked in
    1,570 Posts

Quote Originally Posted by mneonly View Post
    Ja npr. nisam podržavao Mila i DPS do poslednjih dešavanja, a sad bih mu dao da doživotno bude predsjednik.

Tu es mon héro!

26. The Following User Says Thank You to no-mercy For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    17
    Thanks Thanks Received 
    367
    Thanked in
    214 Posts

Quote Originally Posted by mneonly View Post

Вањда ћеш бут на цт, да с прецедником дочекаш владику?

Рече ли да имаш инфо из странке да неће бит на Цетиње хахаха

Thanks Thanks Given 
    992
    Thanks Thanks Received 
    1,107
    Thanked in
    711 Posts

Nije još to definitivno

Love, peace and respect.

Thanks Thanks Given 
    4,980
    Thanks Thanks Received 
    8,966
    Thanked in
    4,329 Posts

nothing comes from violence and nothing ever could

Thanks Thanks Given 
    6,186
    Thanks Thanks Received 
    13,720
    Thanked in
    5,198 Posts

Taman pomislih dosadnog li pressa kad ono Krivi po Voliju pljasaaa

Sent from my M2101K9G using Tapatalk

31. The Following User Says Thank You to BiTrAtE For This Useful Post:

Emp

Thanks Thanks Given 
    8,719
    Thanks Thanks Received 
    3,867
    Thanked in
    2,309 Posts

Sve shuplja,do k vishe ovo foliranje.
    ...

Page 673 of 1249 FirstFirst ... 1735736236636696706716726736746756766776837237731173 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)