Originally Posted by
Nije bitno...
Kako čuh, ovaj Budo je došao iz BG prvim letom, kad je čuo šta je bilo. Svojevoljno, a državljanin je Srbije, pa bi ga izručili na svetoga nikad da nije sam došao. Tako daaa...vjerovatno idu na priču da su šokirani da se ovo desilo, oni rade s bananama evo 25 godina, neko ih je zloupotrijebio itd.
Izguglaj zaplijene kokaina do sad, bilo je povećih, pa ja mislim da nije ni direktor policije držao press, nego rukovodioci po liniji rada.
Ali đe da to prođe bez Dritana. Kako nema novinara u ovoj državi, pa da ga pita za konkretan doprinos ovim akcijama, i onda samo da ga propita da nabroji po 10 članova dvije najveće OKG u Crnoj Gori; ili koji je postupak po ZKP da se izvrši pretres nekog objekta...
Čekam da obuče uniformu kao Vulin...
Ne može biti pretres posle hapšenja u ovom slučaju nikako. Ovaj Budo nije bio u CG kad su upali u taj magacin.
Mada, zaludu, koji potez ne prija puku - izveo ga je Milov sudija, tužilac, policajac. U konkretnom slučaju, akciju je izvela kriminalistička policija, čiji je šef baš bio šef za droge kod Lazovića, i dugogodišnji rukovodilac. On je pošten. Tužilac je takođe podržao akciju, i niđe ništa nije procurilo, pa je i on pošten, iako ga je napravilo Milovo tužilaštvo. Ali nije određen pritvor, pa je sudija jedan od pipaka hobotnice.
Kompletan posao isti ljudi rade kao i u prošloj vlasti, nema niti jedan novi čovjek u policiji, sudstvu i tužilaštvu. Biće zanimljiva kognitivna disonanca kad se neki od ovih podviga zagrcnu na sudu, kao što oće, jer je to realnost.
Bookmarks