Kako dobiše HACCP sa kijanjem i bez marame na glavu?
Kako dobiše HACCP sa kijanjem i bez marame na glavu?
ti sertifikati se kod nas kupuju za 50e i nema nikog u reviziju
zamisli, haccp u frekventnoj ulici dje su tortilja i giros obogaceni izduvnim gasovima a radnica dodatno obogacuje obrok na svoj nacin![]()
Ovaj HACCP standard je isto kao kad neķi extremni vjerskě Bosnjak naruci piletinu u Buffalo ili Perper...
VIKTORIA lounge u NK na kruzni tok vrhunski dorucak za 3 eura kao u Podgoricu bilo dje da platis Pilece bijelo sa 3 jaja ili prevedeno u pare 6,7 eura
Sent from my SM-A705FN using Tapatalk
Kako je ubio radinovic jokica, bukvalno kod jokica nidje nikoga, nevjerovatno
Послато са Redmi Note 8 Pro помоћу Тапатока
jel ko isao probao?
https://www.facebook.com/profile.php?id=100062939844388
Sent from my iPhone using Tapatalk
Posjetih Radinovica, probao sam giros i gurmansku.
Giros, svaka cast, sto se gurmanske tice, ukusna je, nema price, al cu Jokicevu gurmansku vazda prije birat.
Bojim se da mu je preuzeo musterije na kratak period, dok ljudi ne izgustiraju. Oboje su dobri, mislim da ce na kraju svako zadrzat svoju grupu musterija.
Ne bih se slozio. Pored Jokica prolazi milion ljudi i auta, ono je najprometniji trotoar kroz blok, uvece tek da ne pricam.
S druge strane, danas kad sam bio kod Radinovica, telefon za porudzbe nije prestajao da im zvoni, one radnice se tu i tamo jave kad stignu, ne mogu stizat od stavljanja priloga, pakovanja i naplate.
Garden, biftek u ulju.
Nema greske ali mi se isto vise svidio onaj u gorgonzola sosu pa sam u pola obroka narucio sos posebno.
Vitaminska salata. Ocekivao sam za 5.5€ mnogo bolju salatu. Ipak sto se tice vitaminske salate, ne priznajem preko one u Gloriju.
[mention]DJuzla [/mention] Na sliku tako ispada. Bas je porcija grdilo. Troje mogu da je jedu. Poenta je da je da nije ukusna. U Gloriju je duplo manja a duplo bolja. I uvijek sam prije za ovu iz Glorije.
Pozdrav za kolegu koji preporuci krompirušu u Bite-u. Izvadiše je iz pećnice kad sam ušao, pa je morah uzet. Tijesto savršeno, topi se u ustima![]()
Ima li dje dobrih krempita u PG?
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Ima. Na trg sv petra onaj lokal pored tien-a,
Meating point
f6
Bas rijetko jedem kolace...nesto nijesam lud za slatkisima ali sam od ovih sto vole uvijek dobio hvalospjeve kad bi ih posluzio sa kolacima iz MFC iz Bazara...to su domaci kolaci koje oni prave...nijesu skupi pa probajte. Bas je ta krempita dobra...ima od domacih i od kupovnih kora e svima se vise svidjala ova druga...pa jos kad je sa visnjama pffffcini mi se da kosta 1.4e a poveci je kolac
Sent from my SM-N975F using Tapatalk
Last edited by mistery; 29-08-21 at 14:51.
ja sam stolar, u podznaku shkorpioooni
Nisu losi nego prelosi.
Nije im jedino loš čizkejk...
Poslato sa škatulice
Što se kolača tiče, dvorišna strana Lepe Kate, pojma nemam kako se zove ali par puta kad sam bio nije bilo greške (padobranci, ruske kape...) Izbjegavam kolače koliko god da mogu ali zato napravim kasapnicu od pleha kad se doma spremaju...![]()
Eto...ovi moji sto su ih jeli su bili prezadovoljni. Bas se najvise ta krempita jela
Sent from my SM-N975F using Tapatalk
ja sam stolar, u podznaku shkorpioooni
Gorštak pub, na kraj ove glavne ulice u Kolasin.
Domace ljute kobasice, hrskava piletina, miks kobasica i burger. Sve savrseno. Imaju neki ' dzem od luka ' sto sluze uz kobasice, kakvo savrsenstvo.
Ne stigoh da slikam.
Last edited by Pasha; 29-08-21 at 20:24.
Porucih hranu iz radinovica putem glova
Giros radinovic
Svinjske cevape
Coca colu
Od svega dobih pilece cevape i coca cola zero. Znaci od 3 stvari dvije promasili. Giros meni los, masu izgorelog mesa, home of giros je dupli bolji. Sto se mene tice to je to.
Послато са Redmi Note 8 Pro помоћу Тапатока
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks