Page 671 of 1249 FirstFirst ... 1715716216616676686696706716726736746756817217711171 ... LastLast
Results 16,751 to 16,775 of 31213

Thread: Vlada Crne Gore, 42. saziv

Thanks Thanks Given 
    26,142
    Thanks Thanks Received 
    8,398
    Thanked in
    4,132 Posts

Quote Originally Posted by acs View Post
    I sad vi ocete da ubijedite extravagancu da kan i slovinic podrzavaju demokrate u budvu ?
    Eh. Očekivao sam i bolje

Sent from my KB2003 using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    75
    Thanks Thanks Received 
    931
    Thanked in
    551 Posts

Quote Originally Posted by Antares View Post
    Zdravko Krivokapic
    Realna prica.
    Samo ti...
    U mome srcu si...
    Jedna jedina, nepobjediva -
    Zvezdo ljubavi!

Thanks Thanks Given 
    3,565
    Thanks Thanks Received 
    5,867
    Thanked in
    2,815 Posts

Quote Originally Posted by lucke91 View Post
    E vala ako sam ti ja najbolji primjer, propalo se jer ja niti sam ikad imao neku korist, funkciju ili poziciju, niti to sad trazim pa nisam presao kod nikog drugog... ja sam digao ruke prosto kad su krenuli protiv crkve...
    nadji neki primjer ko je zbog funkcije napustio dps, mada za sad u tome prednjace ipak bs i sd kadrovi
    Zdravko Krivokapic
    +

Valerija Saveljić.

Quote Originally Posted by Hell Raiser View Post
    Nije problem. Vidim uci se demokratiji. Samo je malo licemjerno da je sada protest vid demokratskog izrazavanja svojeg vidjenja, a prije je kvalifikovan kao napad na drzavu, pa se malo pendrecilo i bacao suzavac.
    Mialim da treba da budes teska splacina, pa da do juce premlacujes protestante, a sad zoves na proteste i pricas da je to demokratski iskorak i normalna pojava.
    Da pricam o Veljovicu, i da kao neko ko je sipao suzavac, treva da budes teska splacina da sad pricas o demokratiji.
    Ali dobro, ovo je Crna Gora, odavno nam obraz nije bio smetnja, sem na prici...

Sent from my VOG-L29 using Tapatalk
    Može bit da je tako kako kažeš.
    Je li to i ono kao kad je sadašnji premijer, a tadašnji nosilac liste, pozivao policiju da odbije naređenja jer su pogrešna a danas da postupaju profesionalno kao što su i tada na Bioče postupali.

Svi su oni isti na kraju dana. Samo je pitanje ko će ljepsu priču za pratioce da sroči. A rekao bih da im i jednome i drugome ide fino.
    Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.

Thanks Thanks Given 
    5,881
    Thanks Thanks Received 
    7,608
    Thanked in
    3,046 Posts

Quote Originally Posted by Caesar View Post
    sasvim moguce al mislim da igra rizicnu igru. Njegovo prisustvo je po meni vise zamka za drugu stranu. Ukoliko druga strana napravi incident on ce kao Gandi da se ponasa i velikog mucenika izigrava. Mislim da to prizeljkuje i da na to ide.
    Njegovo prisustvo je srozavanje "šefa". On je taj koji se uvjek pojavljivao kao onaj koji se obraća masama, koji se obraća nakon pobjeda na izborima ili na predizbornim skupovima. Narod je navikao da ga gleda kao svemoćnog, a sad da se pojavi kao neki pacer iz naroda.... ko Šofro, Verica Maraš ili Zlatko Vujović? Niske su to grane za njega.

Očigledno je dogorelo do nokata, čuš mene padaju cigare, plantaže trave, tone koksa, hapsi se Brković i sužavaju se krugovi. Mora se branit "država".

Sa druge strane ako bude govorio, tek onda sve dobija karikaturnu notu.

Quote Originally Posted by kurogane View Post
    Interesantno na prethodnom ustolicenju bio je aktivni ucesnik tad mu je sve bilo u redu,nije Crna Gora bila ugrozena niti je trazio iko da se to obavi u nekom drugom gradu.
    Jasan mi je on ali oni što im je on predvodnik baš i nisu ali neka svako bira za sebe.

A pogledaj kako se odnosio prema crkvi kad mu je valjalo (nakon raskola u DPSu).

Ovo ne pričam jer mislim da treba biti snishodljiv prema bilo kojoj vjerskoj organizaciji i koristiti je za sticanje političkih poena. Ovo što rade DF i Demokrate, ovaj politički marketing sa odnosima sa crkvom mi je jednostavno pregadan. Samo podsjećam da ni DPS nije bio imun na to kad im je bilo oportuno. Sjećate li se grafita "Momo Srbine, što crkva nije uz tebe?"

Čovjek koji je promijenio toliko ideologija, pri tome se svo vrijeme bogatio (on i njegova familija kumovi i prijatelji), a da ga neko gleda kao boga, pa to je stvarno porazno.

Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk

5. The Following 3 Users Say Thank You to kimmi For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    199
    Thanks Thanks Received 
    3,084
    Thanked in
    1,594 Posts

Quote Originally Posted by hercules View Post
    +

Valerija Saveljić.

Može bit da je tako kako kažeš.
    Je li to i ono kao kad je sadašnji premijer, a tadašnji nosilac liste, pozivao policiju da odbije naređenja jer su pogrešna a danas da postupaju profesionalno kao što su i tada na Bioče postupali.

Svi su oni isti na kraju dana. Samo je pitanje ko će ljepsu priču za pratioce da sroči. A rekao bih da im i jednome i drugome ide fino.
    Malo ti ipak bezveze prica.
    Jeste da Krivokapic malo licemjerno gleda na Veljovicevu izjavu, ali opet nije postojalo nikakvo zakonsko utemeljenje blokade Podgorice, osim DPS procjene da im se drma vlast. Koju je Veljovic sprovodio.
    Tako da opet Krivokapicevo pozivanje policije da ne postuju bukvalno nezakonitu naredbu, nije isto sto je radio Veljovic (prebijanje u Budvi, prebijanje u Podgorici jer sjede na trotoaru, prebijanje u BD za dizanje 3 prsta....)
    Iako vidim da se forsira DPS mantra svi su isti.... Nisu.... Nikako nije isto Krivokapicevo pozivanje policije, koje ne znaci nista, i nije znacilo na kraju nista, sa Veljovicevim mlacenjem naroda i gusenjem suzavcem.
    Znam da bi ti volio da ti mi kazemo da je isto, ali nije....

Thanks Thanks Given 
    3,565
    Thanks Thanks Received 
    5,867
    Thanked in
    2,815 Posts

Upravo si zadnjom rečenicom dokazao da jeste.
    Svi porede ono što im odgovora. Baš kao što si ti.
    Uporedio si Krivokapićevo pozivanje policije da ne postupa po naređenju na Bioče sa premlaćivanjem po Budvi. Što ga ne uporedi sa pozivanjem Veljovića da policija ne posluša naređenje.
    Isto je, samo su akteri zamijenili uloge (strane). Ili ćeš ako policija počne da mlati demostrante, reć da je ovo malo drugačije nego kad je Veljović komandovao palicom?

Loše je prebijanje građana po BD, kao što je loše i ovo pozivanje policije sa jedne i druge strane u zamijenjenim ulogama. Liči mi na pozivanje na fer borbu u osnovnu, kad jedan povede 10 drugova sa sobom a ovaj drugi bude pošten.
    Pa idući put bude obrnuto.
    Svako koristi što mu odgovara, a narod ih slijepo prati. Ljudima koji su išli na litije će bit normalno da policija tuč DPSovce, kao što je DPSovcima bilo normalno prošle godine da mlate ljude koji su palili kontejnere, crtali trobojke i slično.
    Meni je to isto. I loše je. Nema ničeg dobrog u tome.

8. The Following User Says Thank You to hercules For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    109
    Thanks Thanks Received 
    415
    Thanked in
    210 Posts

Nego ljudi pošto je ustoličenje gotovo završeno 5-og, šta ce biti 6-og?
    Da li u ponoć između ova datuma postajemo dio "srpskog sveta" ili i dalje obitavamo kao CG?
    I naravno šta ćemo sa onolikim brojem neprijavljenih kineza koji kopaju tunele do berlina rima?
    Da li će 6-og nastati potop ili će biti kao 1-og septembra prošle godine kad je osvježilo, zemlja se okreće i dalje, ptice cvrkuću, država opstaje i naša "neovisnost", redovno se smjenjuje noć i dan, idemo na posao, a nema dps-a
    Šta će biti 6-og neka reče ko, a posebno mislim na zaštitare dps blaga, ljubitelje istih i vječite stražare nacioma i nvo-a cpc

Poslato je nadam se

Thanks Thanks Given 
    242
    Thanks Thanks Received 
    1,813
    Thanked in
    913 Posts

Nista, od 6-toga treba izmisliti neku novu glupost da se narod zanima, da se skrenu misli sa pravih problema, evo moze popis to moze da pokrije veci vremenski period.
    I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.

11. The Following User Says Thank You to goldfinger For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    6
    Thanks Thanks Received 
    30
    Thanked in
    24 Posts

Quote Originally Posted by acs View Post
    I sad vi ocete da ubijedite extravagancu da kan i slovinic podrzavaju demokrate u budvu ?
    I da su Sjekloći dodijelili funkciju tj upravni odbor

Thanks Thanks Given 
    3,565
    Thanks Thanks Received 
    5,867
    Thanked in
    2,815 Posts

Zna se. Sremno je to već. Popis.

Thanks Thanks Given 
    1,457
    Thanks Thanks Received 
    1,186
    Thanked in
    583 Posts

Uporedio si Krivokapićevo pozivanje policije da ne postupa po naređenju na Bioče sa premlaćivanjem po Budvi. Što ga ne uporedi sa pozivanjem Veljovića da policija ne posluša naređenje.
    Isto je, samo su akteri zamijenili uloge (strane). Ili ćeš ako policija počne da mlati demostrante, reć da je ovo malo drugačije nego kad je Veljović komandovao palicom?

Loše je prebijanje građana po BD, kao što je loše i ovo pozivanje policije sa jedne i druge strane u zamijenjenim ulogama. Liči mi na pozivanje na fer borbu u osnovnu, kad jedan povede 10 drugova sa sobom a ovaj drugi bude pošten.
    Svako koristi što mu odgovara, a narod ih slijepo prati. Ljudima koji su išli na litije će bit normalno da policija tuč DPSovce, kao što je DPSovcima bilo normalno prošle godine da mlate ljude koji su palili kontejnere, crtali trobojke i slično.
    Нема али су дпсовци покрали ову државу и њен напредак и људе. Мало су више кивни ови сад јер добро сви знамо да велики број људи којима су уста пуна одбране свега црногорског то раде јер желе да се ови прошли врате да би наравно наставили да лопужају.

Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk
    Sate sate sate

Thanks Thanks Given 
    199
    Thanks Thanks Received 
    3,084
    Thanked in
    1,594 Posts

Svako ima svoje vidjenje. Vidis meni je problem kad policija mlati bezrazlozno bilo koga. I bice problem ako opet pocnu.
    I ne nikako ne mogu da poredim pozivanje na otpor Krivokapica i Veljovica. I zasto bi. I jedan i drugi imaju to pravo. Sta je lroblem sa izjavom.
    Ono sto osporavam je da Veljovic ima, ajde moralno pravo, da prica o tome da je protest demokratsko pravo gradjana. Treba nemati obraza pa to izjaviti poslije svih naredbi.
    To sto ti pokusavas da ga svedes na izjave priladnicima policije, je tvoje pravo i vidjenje.
    Ali je moje da treba da budes teska splacina da pozivas na proteste i o njima pricas kao demokratskom iskoraku. A ljudi jos placaju kazne ili su robijali zbog tvog "demokratskog vidjenja protesta". Ukratko splacina.... Ali dobro...

Thanks Thanks Given 
    3,565
    Thanks Thanks Received 
    5,867
    Thanked in
    2,815 Posts

Quote Originally Posted by nimfa View Post
    Нема али су дпсовци покрали ову државу и њен напредак и људе. Мало су више кивни ови сад јер добро сви знамо да велики број људи којима су уста пуна одбране свега црногорског то раде јер желе да се ови прошли врате да би наравно наставили да лопужају.

Nijedna razumna osoba, kakve su u CG na žalost u manjini, neće osporiti tvoju tvrdnju da je DPS uništio CG.
    Ne dijelim tvoje mišljenje da su svi branitelji CG automtski DPSovci. Ja ih znam nekoliko, a vjerujem i ti.

17. The Following User Says Thank You to hercules For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    767
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    79 Posts

Moze li biti iznenadjenja ili kako bi jedan moj drug pjevao refren “ ko bi rekao cuda da se dese” i da se nekim cudom na popisu imamo vise srba nego crnogoraca, statistika kaze da je nemoguce, ali ovo je drzava u kojoj je sve moguce, a statistika cesto zna da vara.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    1,457
    Thanks Thanks Received 
    1,186
    Thanked in
    583 Posts

Nijedna razumna osoba, kakve su u CG na žalost u manjini, neće osporiti tvoju tvrdnju da je DPS uništio CG.
    Ne dijelim tvoje mišljenje da su svi branitelji CG automtski DPSovci. Ja ih znam nekoliko, a vjerujem i ti.
    Не сви, наравно, рекао сам велики број.

Знам многе што имају скроз искрене мотиве Ал исто тако знам огроман број њих који су само глумци у свему овоме, тај је број огроман.
    Хвала Богу да дође ово са овим кокаином да се пређе мало да теме Јоаникија, предосадило је.

Е само да не почну са пописом

Sate sate sate

Thanks Thanks Given 
    3,565
    Thanks Thanks Received 
    5,867
    Thanked in
    2,815 Posts

Svako ima svoje vidjenje. Vidis meni je problem kad policija mlati bezrazlozno bilo koga. I bice problem ako opet pocnu.
    I ne nikako ne mogu da poredim pozivanje na otpor Krivokapica i Veljovica. I zasto bi. I jedan i drugi imaju to pravo. Sta je lroblem sa izjavom.
    Ono sto osporavam je da Veljovic ima, ajde moralno pravo, da prica o tome da je protest demokratsko pravo gradjana. Treba nemati obraza pa to izjaviti poslije svih naredbi.
    To sto ti pokusavas da ga svedes na izjave priladnicima policije, je tvoje pravo i vidjenje.
    Ali je moje da treba da budes teska splacina da pozivas na proteste i o njima pricas kao demokratskom iskoraku. A ljudi jos placaju kazne ili su robijali zbog tvog "demokratskog vidjenja protesta". Ukratko splacina.... Ali dobro...

Zato i napisah je li to ono kad... Svako gleda kako mu odgovara. Na žalost i jedan i drugi imaju pravo da pozivaju što oće, koliko je to pravo Veljovića je jako diskutabilno nakon svega što je radio, pravo premijera fakat postoji zbog položaja iako je prije godine bila druga pjesma.
    A o Veljoviću ne bih trošio riječi, dovoljno je svojim postupcima pokazao do sad.

Thanks Thanks Given 
    6,598
    Thanks Thanks Received 
    6,292
    Thanked in
    2,622 Posts

Valerija Saveljić.
    Nedje je spomenula kad je isplivalo ono oko plantaza kako je prijave oko malverzacija prijavila 2015 i 2016 godine, a to je taman onaj period kad je SDP raskidao sa DPS-om, pa mi vise lici ns bivseg SDP igraca nego DPS-ovog.
    Having a parachute greatly increases your chance of surviving a long fall.
    Have a parachute.

Thanks Thanks Given 
    3,565
    Thanks Thanks Received 
    5,867
    Thanked in
    2,815 Posts

Nedje je spomenula kad je isplivalo ono oko plantaza kako je prijave oko malverzacija prijavila 2015 i 2016 godine, a to je taman onaj period kad je SDP raskidao sa DPS-om, pa mi vise lici ns bivseg SDP igraca nego DPS-ovog.

23. The Following User Says Thank You to hercules For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    6,598
    Thanks Thanks Received 
    6,292
    Thanked in
    2,622 Posts

A fino, nisam znao, nekako me ta prica asocirala na SDP - cutis da bi se kad nisi vlast - bunio.

Ali mi nije jasna ekipa iz URA-e koja je prihvata u svoje redove.
    Having a parachute greatly increases your chance of surviving a long fall.
    Have a parachute.

Thanks Thanks Given 
    561
    Thanks Thanks Received 
    3,088
    Thanked in
    1,621 Posts

Quote Originally Posted by goozica View Post
    evropa ce ga osudit za ovu izjavu. ionako su digli ruke od njega.
    Neće ga osuditi, bar ne javno, ali je završio kao kredibilni partner.

Thanks Thanks Given 
    561
    Thanks Thanks Received 
    3,088
    Thanked in
    1,621 Posts

Quote Originally Posted by Nije bitno... View Post
    Niko trenutno ne zna s kim je povezana ova roba koja je pala. Uostalom, to nije ni bitno. Kad imaš dojavu od Evrope i SAD, ta roba mora da padne. I da je Milo na vlasti...moraš da postupiš, jer taj kontejner ima markere, zna se đe je, i ne možeš DEA da kažeš "ne možemo vam mi to nać"...
    Daj da bajke ovdje ne pričamo. Nekoliko se puta dešavalo baš to što opisuješ.

U jednom slučaju je strana služba obavijestila o kontejneru i tražila da se zadrži. Dok je njihova ekipa letjela helikopterom ka Baru dobili su obavještenje da je naša carina "sve pregledala", nije našla ništa, brod je već pušten i isplovio.

U tome i jeste razlika između DPS i ove vlasti. Ovih tonu i po kokaina nikad DPS ne bi uspio da pronađe, koliko god informacija dobio sa strane.

Thanks Thanks Given 
    12,517
    Thanks Thanks Received 
    2,360
    Thanked in
    1,205 Posts

Nijedan doktor koji radi u vojnim sluzbama nema vojno obrazovanje, tako da to i nije cudno.
    Cudna je brzina napredovanja. Uglavnom se krene od cina potporucnika, nikako kapetana. Za to ti vec treba da prodjes kroz vojne obuke

Prebrzo je ova nevjesta dobila činove, što reče asc da je ne uvatiše iduće godine bi do maršalice dogurala Ali bez obzira mislim da ljekari ne moraju nužno da prodju vojnu obuku, pogotovo da završe vojnu školu, koliko se sjećam oni su radili pri vojsci i išli na terene i to im je io neki rad koji se nagrdjivao činom, onda su tu unaprijedjenja zbog sticanja zvanja, zbog specijalizacija i sup specijalizacija tako da ljekari skoro pa lagano dolaze do činova, ali ipak..za dvije godine ne bas od ničega do majorice

@extravaganca crkao bi da me ne pomeneš...sa predsjednikom se slažem u jednom dijelu njegovog izlaganja koje je btv bilo jutros a nijesam imala kad da se odmah izjasnim pa si vala mogao do sjutra sacekat prije no me prozoveš
    Već sam rekla, ponoviću, da smatram da je SPC trebalo da napravi ustupak i da ne insistira na Cetinju kad je već nastao problem, nego da u duhu pomirenja izmjesti taj svečani čin za svoju pastvu, međutim ne mogu da ne pohvalim, a mislim da sam i sinoć to uradila, kao jedan civilizovan korak to što su odlučili da se obred obavi unutar manastira bez vjernika i sabora ispred manastira...lično, kao neko ko nije vjernik ne znam što se unutar crkve zbiva i ne zanima me, tako da je po meni to jedno potpuno ok rješenje....
    Što se drugog dijela izlaganja tiče smatram da je predsjednik prenaglio...nije mi se dopalo, prosto jer nije pomirenje iako ne vidim ništa loše u tome da bude tamo....mozda je to, što reče ceasar jedan garant da do bilo kakvog problema neće doći...osim ukoliko nije (nijesam slušala samo sam novinarske interpretacije pročitala) bio militantno raspoložen....što mi se ne bi dopalo nikako jer sa uvijek protiv bilo kakvog nasilja i poziva na isto. Tako da to vrlo oštro osuđujem.
    A nije Milaš magarac, to je za premiejra rezervisano, Milaš je na moju veliku žalost krenuo nekim putem koji meni odavno ne paše...možeš ti prozivati, a ne možeš koliko ja mogu odgovarati, ali osnovna razlika izmedju mog poimanja pravedne države i tvoga je što ja mogu da podržim pogrešnoga državnika, da ga obožavam, što ću ljudsko sam biće. pogriješi se, ali kad ukrade reći ću ukrao je, kad slaže reći ću slagao je, kad opustoši reći ću opustošio je....i zato sam ga se odrekla, a ti ćeš kad tvoj ukrade reći "a Milo koliko je krao!?", kad slaže reći ćeš "a nije on tako mislio no ti mrziš Srbe" , kad napravi glupost i ispadne magarac reći ćeš "vi sve srpsko mrzite i smeta vam pošten čovjek a podržavate lopova, svi ste lopovi i mrzite srbe".... ni u jednom slučaju kukalom nećeš reći da je pogriješio što god da uradi...Nagradno pitanje: koliko se ti razlikuješ od ovih milovih poslušnika tzv komita i ostalih koji će da Milaš predne reć da lijepo miriše, koji će da Milaš naglo odluči da mrzi komite postat očas posla četnici? (ovo je retoričko pitanje )
    Last edited by zvoncica; 29-08-21 at 00:22. Reason: pf naglo ekavski počeh da govorim :D
    Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
    ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!

Thanks Thanks Given 
    2,439
    Thanks Thanks Received 
    5,125
    Thanked in
    2,749 Posts

Quote Originally Posted by kurogane View Post
    Interesantno na prethodnom ustolicenju bio je aktivni ucesnik tad mu je sve bilo u redu,nije Crna Gora bila ugrozena niti je trazio iko da se to obavi u nekom drugom gradu.
    Jasan mi je on ali oni što im je on predvodnik baš i nisu ali neka svako bira za sebe.
    Ima li dje snimak na kom se vidi taj suncokret?
    Forever young, i want to be forever young

Thanks Thanks Given 
    2,439
    Thanks Thanks Received 
    5,125
    Thanked in
    2,749 Posts

Kad/ako ovi na Vlasti krenu da premlaćuju mirne demonstrante, medju kojima su i trudnice, razvlače ih po ulica, bacaju suzavce medju djecu i ostale regularne aktivnosti dps policije, onda možemo da kažemo da su isti po tom pitanju, do tada ni pod razno.
    Forever young, i want to be forever young

Thanks Thanks Given 
    21
    Thanks Thanks Received 
    613
    Thanked in
    280 Posts

Poznato mi je dje stabli koke raste. Kakve to ima veze. Propascu kolumbijskih i bolivijskih kartela u poslednjem War on Drugs iz Bus stariji i Klinton administracije, meksikcki karteli preuzimaju kompletan lanac, od proizvodnje do distribucije. Kolumbija, Bolivija, Peru.... Su pod kontrolom americkih specijalnih snaga i nikada se cise formirali karteli nisu. Korisceni avioni za raketne napade...kasnije dronovi. Meksiko se pokazao kao tvrd orah i ne dozvoljava americkim specijalcima da vrsljaju po drzavi kao dolje. Nasi su kupovali od meksickih kartela, ali se isporuka vrsi preko drzava koje US vojska teze kontrolise, a daleko je za US obalsku strazu. A i carine su lako potkupljive, kao i vojska.
    Eto ti National Geographic Inside narco kartels... Sami ljudi pricaju u Brazilu da Meksicki karteli uglavnom kontrolisu velike isporuke... A tona nije mala narudzba.
    I Afganistan je najveci proizvodjac heroina, pa su kineske trijade opet ti koji kontrolisu njegovu proizvodnju i prodaju
    Ja koliko znam, naši ne rade ništa s Meksikancima, ali ih ima po Južnoj Americi kao sitnih svetaca. Ali na kraju krajeva, to je nebitan detalj...

Ko "stoji iza svega toga", to može da se priča u kafani, ali to su naklapanja. Možda je za račun klana, možda za Milov, možda za Zdravkov. Ovaj to svakako neće saopštiti. Najteži kvalifikovani oblik krivičnog djela "Neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga" je 15 godina zatvora, a to nikad niko nije dobio, niti će. Za takve kazne se ne namještaju ljudi, niti se gubi glava, a mi ćemo da nagađamo je li ovaj sam radio, i ako nije - sa kim je.

Evo ko god pomene Lazovića, ovoga onoga, meni mogu da budu sumnivi podržavaoci nove vlasti u BD. Što da ne, ista je kvota...neće biti da Škaljarci "rade pošteno", nemaju nikoga na carini i u policiji, nego na mu*a, pa ako prođe prođe... Mada mislim da nismo daleko ni ode te priče, da kriminalce toga kalibra klasifikujemo po štetnosti...

Nije problem. Vidim uci se demokratiji. Samo je malo licemjerno da je sada protest vid demokratskog izrazavanja svojeg vidjenja, a prije je kvalifikovan kao napad na drzavu, pa se malo pendrecilo i bacao suzavac.
    Mialim da treba da budes teska splacina, pa da do juce premlacujes protestante, a sad zoves na proteste i pricas da je to demokratski iskorak i normalna pojava.
    Da pricam o Veljovicu, i da kao neko ko je sipao suzavac, treva da budes teska splacina da sad pricas o demokratiji.
    Ali dobro, ovo je Crna Gora, odavno nam obraz nije bio smetnja, sem na prici...
    Pa su protestanti premlaćivani po nečijem nalogu? Eee moj ti. Policija je poprečni presjek društva, idiota kolko oćeš...čekam da policija nekoga premlati sad, jednako kao onda, pa da mi objašnjavaš kako su to pojedinačni slučajevi, a prije je bilo sistematski. A to će se desit, to se mora desit, jer se nije rodio taj ko može da zauzda ni 20 ljudi pod sobom, a kamo li 4 i kusur hiljada, i opet će policajci da ćute ko je kolega koji je sa fantomkom tukao, ali će to bit pojedinačni incident. Sad je policija dobra, nisu više Milovi kerovi.

A o licemjerju možemo do ujutru, al ne znam isplati li se. I meni i tebi. Jer ja mogu za ama baš svakoga iz nove vlasti, ko je imao javni život par godina, da nabrojim kolko oćeš polukružnih okretanja. Al šta ću dobit od toga, kad oni "ne kradu", pa onda nije to isto.

Page 671 of 1249 FirstFirst ... 1715716216616676686696706716726736746756817217711171 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)