Page 670 of 1249 FirstFirst ... 1705706206606666676686696706716726736746807207701170 ... LastLast
Results 16,726 to 16,750 of 31213

Thread: Vlada Crne Gore, 42. saziv

Thanks Thanks Given 
    6,598
    Thanks Thanks Received 
    6,292
    Thanked in
    2,622 Posts

Ta prazna prica o njegovom dolasku je trzaj i tracak nade za DPS glasace. Samo, oni pametniji iz DPS-a vec neko vrijeme napustaju brod koji tone.

Da se ne lazemo, nisu svi koji budu na Cetinju DPS, SDP i SD, a daleolko od toga i da su ekstremi zedni krvi.
    Bice i takvih, naravno, kao sto ih ima i na drugoj strani, t su osobe pune mrznje i zbog njih n treba sve etiketirat u isti kos. Problem moze da nastane ako im se da prilika da iskazuju svoje nezadovoljstvo kako planiraju, tada povuku i one koji ne spadaju u isti kos, bar ne u toliko drasticnoj mjeri.

Pozdrav za Draginju, neka je @mneonly pozdravi od forumasa, zna je, kad krene uglas "majka ti je ***** Dritane" neka i zapjeva, kad vec osmijeh moze da razvuce dok se to pjeva.
    Having a parachute greatly increases your chance of surviving a long fall.
    Have a parachute.

2. The Following 2 Users Say Thank You to Antares For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    2,234
    Thanks Thanks Received 
    2,980
    Thanked in
    1,245 Posts

Dolazak predsjednika, kog btw ne lajkujem ni malo, je zapravo garancija da ce sve mirno proci. One nema vise kredita ni kod koga. Ovo rizicno za njega. Jedan incident i zavrsio je zauvijek. Mirnim okupljanjem kupi poene al je pitanje ko ce mu doci imajuci u vidu njegovu ne tako slavnu reputaciju.
    γνῶθι σαὐτόν

4. The Following 2 Users Say Thank You to Caesar For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    4,292
    Thanks Thanks Received 
    8,294
    Thanked in
    3,160 Posts

Quote Originally Posted by Antares View Post
    . Samo, oni pametniji iz DPS-a vec neko vrijeme napustaju brod koji tone..
    Koji su to?

Sent from my Mi 9T using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    992
    Thanks Thanks Received 
    1,107
    Thanked in
    711 Posts

Hoću brate, završeno ti je to...

Sent from my iPhone using Tapatalk
    Love, peace and respect.

7. The Following User Says Thank You to mneonly For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    26,133
    Thanks Thanks Received 
    8,396
    Thanked in
    4,130 Posts

Quote Originally Posted by Mojsije View Post
    Koji su to?

Sent from my Mi 9T using Tapatalk
    Lucke

Sent from my KB2003 using Tapatalk

9. The Following 4 Users Say Thank You to extravaganca For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    4,984
    Thanks Thanks Received 
    8,977
    Thanked in
    4,332 Posts

Quote Originally Posted by Caesar View Post
    Dolazak predsjednika, kog btw ne lajkujem ni malo, je zapravo garancija da ce sve mirno proci. One nema vise kredita ni kod koga. Ovo rizicno za njega. Jedan incident i zavrsio je zauvijek. Mirnim okupljanjem kupi poene al je pitanje ko ce mu doci imajuci u vidu njegovu ne tako slavnu reputaciju.
    evropa ce ga osudit za ovu izjavu. ionako su digli ruke od njega.
    Last edited by zvoncica; 28-08-21 at 23:07.
    nothing comes from violence and nothing ever could

11. The Following User Says Thank You to goozica For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    6,598
    Thanks Thanks Received 
    6,292
    Thanked in
    2,622 Posts

Quote Originally Posted by mneonly View Post
    Hoću brate, završeno ti je to...
    Ela. Niko nece brze partiju ugasit od nje.

Quote Originally Posted by Mojsije View Post
    Koji su to?
    Quote Originally Posted by extravaganca View Post
    Lucke
    A dobro, svako moze da promjeni misljenje, nije rodjen sa njim :] Ima ih Mojsije dosta, oni kojima je obecavana pozicija ali je vazda neko imao bolju vezu, idu van DPS-a u nadi da ce im Demokrate ispuniti staro DPS obecanje.
    Od ovih na vecim pozicijama znam samo za generalnog ZICG-a, nekadasnji DPS platisa (sestra od tetke Knezevica)
    Have a parachute.

Thanks Thanks Given 
    4,984
    Thanks Thanks Received 
    8,977
    Thanked in
    4,332 Posts

kad se okupe cetinjani svi, samo da im kazem da ih pozdravlja lekso saicic.
    nothing comes from violence and nothing ever could

Thanks Thanks Given 
    2,234
    Thanks Thanks Received 
    2,980
    Thanked in
    1,245 Posts

Quote Originally Posted by goozica View Post
    evropa ce ga osudit za ovu izjavu. ionako su digli ruke od njega.
    sasvim moguce al mislim da igra rizicnu igru. Njegovo prisustvo je po meni vise zamka za drugu stranu. Ukoliko druga strana napravi incident on ce kao Gandi da se ponasa i velikog mucenika izigrava. Mislim da to prizeljkuje i da na to ide.
    Last edited by zvoncica; 28-08-21 at 23:09. Reason: risanje brisanog dijela posta
    γνῶθι σαὐτόν

Thanks Thanks Given 
    885
    Thanks Thanks Received 
    1,314
    Thanked in
    692 Posts

Interesantno na prethodnom ustolicenju bio je aktivni ucesnik tad mu je sve bilo u redu,nije Crna Gora bila ugrozena niti je trazio iko da se to obavi u nekom drugom gradu.
    Jasan mi je on ali oni što im je on predvodnik baš i nisu ali neka svako bira za sebe.
    Сваки Црногорац и Брђанин једнак је пред судом.

Thanks Thanks Given 
    2,018
    Thanks Thanks Received 
    6,237
    Thanked in
    2,905 Posts

Da se ne lažemo, da 30.8. nije DPS izgubio izbore ovo ustoličenje na Cetinju bi se odigralo bez ikakve pompe. Da, bilo bi na Cetinju.

Sent from my moto e5 using Tapatalk

17. The Following 4 Users Say Thank You to wulfy For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    21
    Thanks Thanks Received 
    613
    Thanked in
    280 Posts

Quote Originally Posted by Hell Raiser View Post
    Toliko narkotika se kuouje samo u meksiku. A mislis to je "dobar dan, mi dosli da kupimo tonu...."
    Za logistiku tek... O tome se ne brinu karteli, vec svaka grupa za sebe... Meksikanci je ne salju za evropu.
    Treba ti firma u juznoj americi.
    Vidi se da nisi učio geografiju kod Puške u gimnaziji...

Biljka od koje se pravi kokain raste isključivo na obroncima južnoameričkih Anda - Kolumbija, Peru, manje Bolivija...

U Meksiku ne raste, i Meksikanci ti ne trebaju da tu drogu guraš u Evropu, mada ih je teško i nezdravo zaobić ako ideš na SAD.

Brodovi kojima kokain putuje u Evropu češće idu iz Argentine, Urugvaja, Brazila... nego iz same Kolumbije. Meksiko da ne pominjem...

Iako Kolumbijci više ne kontrolišu tranzit do SAD, iapk ni Meksikanci nemaju nikakav uticaj na proizvodnju i distribuciju na teritoriji Južne Amerike. A naši su pipke pustili baš u Južnoj Americi.

19. The Following User Says Thank You to Nije bitno... For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    7,389
    Thanks Thanks Received 
    4,781
    Thanked in
    2,448 Posts

Quote Originally Posted by wulfy View Post
    Da se ne lažemo, da 30.8. nije DPS izgubio izbore ovo ustoličenje na Cetinju bi se odigralo bez ikakve pompe. Da, bilo bi na Cetinju.

Sent from my moto e5 using Tapatalk
    Alternativna istorija. Da je 30.08. dobio DPS mozda ne bi bilo nekog dogadjaja dje je Amfilohije zakacio Covid, pa ni ustolicenja jer bi isti bio ziv.
    Mada tacno ti je ovo sa DPS na vlasti, da ne bilo natege, ali nije bas crno bijelo.
    Moguce da se dio ljudi koji se sada osjecaju nacionalno ugrozenim u toj varijanti ne bi osjecali.

Sent from my iPhone using Tapatalk
    Tko leti, vrijedi...

Thanks Thanks Given 
    6,598
    Thanks Thanks Received 
    6,292
    Thanked in
    2,622 Posts

Quote Originally Posted by wulfy View Post
    Meni se cini da grijesis - litije su trajale dokle se nije promijenila vlast. Da je DPS dobio izbore litije bi i dalje bile aktuelne, tako da bi i ovo ustolicenje izazvalo bunu medju narodom, mozda cak i vecu pobunu od ove koju cine komite.
    Have a parachute.

Thanks Thanks Given 
    75
    Thanks Thanks Received 
    931
    Thanked in
    551 Posts

Lucke

E vala ako sam ti ja najbolji primjer, propalo se jer ja niti sam ikad imao neku korist, funkciju ili poziciju, niti to sad trazim pa nisam presao kod nikog drugog... ja sam digao ruke prosto kad su krenuli protiv crkve...
    nadji neki primjer ko je zbog funkcije napustio dps, mada za sad u tome prednjace ipak bs i sd kadrovi
    Samo ti...
    U mome srcu si...
    Jedna jedina, nepobjediva -
    Zvezdo ljubavi!

Thanks Thanks Given 
    21
    Thanks Thanks Received 
    613
    Thanked in
    280 Posts

Ja ne vidim zašto se problematizuje pravo bilo kome, pa i DPS, da protestuje.

Zapaljiviji rječnik DF koristi od 2015-te, pa nikome ništa. Čak su profitirali ozbiljno od toga politički.

Ako je Veljović onako izreklamiran zbog izjave, očigledno je da je to dobar put za njih.

Kakve ambasade da reaguju? Na šta?Ne može Milo na protest da ode?

Veli dižu se tenzije. No što će opozicija da radi nego da diže tenzije i pravi buku. Jel neko očekivao drugačije dane u CG, da je nestabilna tanka većina, koja se između sebe ne može na oči viđet - "kraj istorije"?

Quote Originally Posted by Gagarin View Post
    Nego, što ako je "klan marginalizovan od Lazovića" sad odjednom krenulo? Onaj što ga ti nikako ne pominješ. A makar u Budvu, vele ljudi, solidno osilili...
    A okle, samo Marko Ljubiša Kan i ostali Škaljarci otvoreno podržavaju Demokrate u Budvi, dok Momo Koprivica tupi o Branu Mićunoviću, koji nikakve veze nema sa švercom narkotika i povezanim klanovskim ubistvima. Škaljarci im na slupove dolaze uredno.

No dobro, u ovoj državi ima mozga taman da se i na to gleda kao na Ceca / Karleuša, Partizan / Zvezda priču. Osjećaš "a dosta su jahali Lazović i ovi, neka malo ovih drugih" ili te Lazović asocira na sistem u kom ti nisi privatno dobro prošao...a ne možeš to da kažeš, pa onda izmišljaš sulude racionalizacije.

Društvo u kom Kan i Minja Šaković eskaliraju nije ništa bolje od onoga u kom se šepuri Zvicer.

Thanks Thanks Given 
    26,133
    Thanks Thanks Received 
    8,396
    Thanked in
    4,130 Posts

Quote Originally Posted by lucke91 View Post
    E vala ako sam ti ja najbolji primjer, propalo se jer ja niti sam ikad imao neku korist, funkciju ili poziciju, niti to sad trazim pa nisam presao kod nikog drugog... ja sam digao ruke prosto kad su krenuli protiv crkve...
    nadji neki primjer ko je zbog funkcije napustio dps, mada za sad u tome prednjace ipak bs i sd kadrovi
    Šalimo se malo. Bolje ikad neko nikad kao pojedini.
    Quote Originally Posted by Nije bitno... View Post

Zapaljiviji rječnik DF koristi od 2015-te, pa nikome ništa. Čak su profitirali ozbiljno od toga politički.

Ako je Veljović onako izreklamiran zbog izjave, očigledno je da je to dobar put za njih.

Veli dižu se tenzije. No što će opozicija da radi nego da diže tenzije i pravi buku. Jel neko očekivao drugačije dane u CG, da je nestabilna tanka većina, koja se između sebe ne može na oči viđet - "kraj istorije"?

A okle, samo Marko Ljubiša Kan i ostali Škaljarci otvoreno podržavaju Demokrate u Budvi, dok Momo Koprivica tupi o Branu Mićunoviću, koji nikakve veze nema sa švercom narkotika i povezanim klanovskim ubistvima. Škaljarci im na slupove dolaze uredno.

No dobro, u ovoj državi ima mozga taman da se i na to gleda kao na Ceca / Karleuša, Partizan / Zvezda priču. Osjećaš "a dosta su jahali Lazović i ovi, neka malo ovih drugih" ili te Lazović asocira na sistem u kom ti nisi privatno dobro prošao...a ne možeš to da kažeš, pa onda izmišljaš sulude racionalizacije.

Društvo u kom Kan i Minja Šaković eskaliraju nije ništa bolje od onoga u kom se šepuri Zvicer.

Thanks Thanks Given 
    26,133
    Thanks Thanks Received 
    8,396
    Thanked in
    4,130 Posts

@Nije bitno... samo mi reci kako to kad je ova roba vezana za Škaljarce? Pošto si upućen vidim. Oćeš da kažeš da Lazović i ekipa sa sve čuvenim x5icama nisu bili povezani? Stajali na jednu stranu. Zamjerili se mnogima. Nadam se da će im doći na naplatu.

Thanks Thanks Given 
    6,598
    Thanks Thanks Received 
    6,292
    Thanked in
    2,622 Posts

Quote Originally Posted by lucke91 View Post
    Zdravko Krivokapic
    Have a parachute.

27. The Following 5 Users Say Thank You to Antares For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    21
    Thanks Thanks Received 
    613
    Thanked in
    280 Posts

@Nije bitno... samo mi reci kako to kad je ova roba vezana za Škaljarce? Pošto si upućen vidim. Oćeš da kažeš da Lazović i ekipa sa sve čuvenim x5icama nisu bili povezani? Stajali na jednu stranu. Zamjerili se mnogima. Nadam se da će im doći na naplatu.
    Niko trenutno ne zna s kim je povezana ova roba koja je pala. Uostalom, to nije ni bitno. Kad imaš dojavu od Evrope i SAD, ta roba mora da padne. I da je Milo na vlasti...moraš da postupiš, jer taj kontejner ima markere, zna se đe je, i ne možeš DEA da kažeš "ne možemo vam mi to nać". Tako da zaplijene ove vrste, đe je info došla sa strane, nisu pitanje političke volje. Pitanje volje je kako ćeš propratit - da li odma da se diže u luci, ili kao sad, da vidimo čije je to (mada se to zna, ima papirni trag). S te strane je ovo doktorski odrađeno... čim Jelena Jovanović nije 24h znala ništa, znači da je akcija držana usko.

Elem, pusti tu drogu. Ja ti kažem da su u BD Škaljarci otvoreno uz Demokrate. Ne znam kako obraza ima Momo Koprivica da se javlja, kad se vidi da im Kan dolazi na skupove. Kan je jedan od vođa, jbt. To ti je kao da Milan Vujotić dolazi na skupove DPS.

Thanks Thanks Given 
    6,094
    Thanks Thanks Received 
    6,648
    Thanked in
    3,173 Posts

Ne no će neko ikad priznat da je plaćeni bot. How yes no.
    Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!

30. The Following User Says Thank You to avet For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    199
    Thanks Thanks Received 
    3,084
    Thanked in
    1,594 Posts

Vidi se da nisi učio geografiju kod Puške u gimnaziji...

Biljka od koje se pravi kokain raste isključivo na obroncima južnoameričkih Anda - Kolumbija, Peru, manje Bolivija...

U Meksiku ne raste, i Meksikanci ti ne trebaju da tu drogu guraš u Evropu, mada ih je teško i nezdravo zaobić ako ideš na SAD.

Brodovi kojima kokain putuje u Evropu češće idu iz Argentine, Urugvaja, Brazila... nego iz same Kolumbije. Meksiko da ne pominjem...

Iako Kolumbijci više ne kontrolišu tranzit do SAD, iapk ni Meksikanci nemaju nikakav uticaj na proizvodnju i distribuciju na teritoriji Južne Amerike. A naši su pipke pustili baš u Južnoj Americi.
    Poznato mi je dje stabli koke raste. Kakve to ima veze. Propascu kolumbijskih i bolivijskih kartela u poslednjem War on Drugs iz Bus stariji i Klinton administracije, meksikcki karteli preuzimaju kompletan lanac, od proizvodnje do distribucije. Kolumbija, Bolivija, Peru.... Su pod kontrolom americkih specijalnih snaga i nikada se cise formirali karteli nisu. Korisceni avioni za raketne napade...kasnije dronovi. Meksiko se pokazao kao tvrd orah i ne dozvoljava americkim specijalcima da vrsljaju po drzavi kao dolje. Nasi su kupovali od meksickih kartela, ali se isporuka vrsi preko drzava koje US vojska teze kontrolise, a daleko je za US obalsku strazu. A i carine su lako potkupljive, kao i vojska.
    Eto ti National Geographic Inside narco kartels... Sami ljudi pricaju u Brazilu da Meksicki karteli uglavnom kontrolisu velike isporuke... A tona nije mala narudzba.
    I Afganistan je najveci proizvodjac heroina, pa su kineske trijade opet ti koji kontrolisu njegovu proizvodnju i prodaju

Sent from my VOG-L29 using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    26,133
    Thanks Thanks Received 
    8,396
    Thanked in
    4,130 Posts

Niko trenutno ne zna s kim je povezana ova roba koja je pala. Uostalom, to nije ni bitno. Kad imaš dojavu od Evrope i SAD, ta roba mora da padne. I da je Milo na vlasti...moraš da postupiš, jer taj kontejner ima markere, zna se đe je, i ne možeš DEA da kažeš "ne možemo vam mi to nać". Tako da zaplijene ove vrste, đe je info došla sa strane, nisu pitanje političke volje. Pitanje volje je kako ćeš propratit - da li odma da se diže u luci, ili kao sad, da vidimo čije je to (mada se to zna, ima papirni trag). S te strane je ovo doktorski odrađeno... čim Jelena Jovanović nije 24h znala ništa, znači da je akcija držana usko.

Elem, pusti tu drogu. Ja ti kažem da su u BD Škaljarci otvoreno uz Demokrate. Ne znam kako obraza ima Momo Koprivica da se javlja, kad se vidi da im Kan dolazi na skupove. Kan je jedan od vođa, jbt. To ti je kao da Milan Vujotić dolazi na skupove DPS.
    Hahahaha. Šališ li se to? Đe bi DEA do sad da javi? Kako to da do sad nije zaplijenjna tona ipo kokaina ako se mora? Ili je ovo prvi put da je ovuda prošlo?
    E čuš ne zna se čija je. Ne zna se za koga gospodin banana radi? A nemoj. I ti si taj koji ovo pripisa klanu koji kao više nije u zaštiti države već su na skupovima demokrata.

Thanks Thanks Given 
    2,100
    Thanks Thanks Received 
    3,736
    Thanked in
    1,571 Posts

I sad vi ocete da ubijedite extravagancu da kan i slovinic podrzavaju demokrate u budvu ?
    f6

Thanks Thanks Given 
    199
    Thanks Thanks Received 
    3,084
    Thanked in
    1,594 Posts

Nije problem. Vidim uci se demokratiji. Samo je malo licemjerno da je sada protest vid demokratskog izrazavanja svojeg vidjenja, a prije je kvalifikovan kao napad na drzavu, pa se malo pendrecilo i bacao suzavac.
    Mialim da treba da budes teska splacina, pa da do juce premlacujes protestante, a sad zoves na proteste i pricas da je to demokratski iskorak i normalna pojava.
    Da pricam o Veljovicu, i da kao neko ko je sipao suzavac, treva da budes teska splacina da sad pricas o demokratiji.
    Ali dobro, ovo je Crna Gora, odavno nam obraz nije bio smetnja, sem na prici...

Sent from my VOG-L29 using Tapatalk

Page 670 of 1249 FirstFirst ... 1705706206606666676686696706716726736746807207701170 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 10 users browsing this thread. (0 members and 10 guests)