Posle Darka Šukovića RTCG ostaje bez još jednog novinarskog mega stara Tamare Nikčević,strašno šta nam rade.
Posle Darka Šukovića RTCG ostaje bez još jednog novinarskog mega stara Tamare Nikčević,strašno šta nam rade.
Сваки Црногорац и Брђанин једнак је пред судом.
Emilo je više tekstova napisao protiv nove vlasti nego Tamara Nikčević
Eno ga svaki dan pjeni na IN4S kako je ovo izdaja.
Zaplena preko tone kokaina je jedna od najboljih vijesti koju sam čuo poslednjih petnaestak godina. Naročito iz ugla nekoga kome đeca, kad idu u školu, moraju pažljivo hodat da se đe ne nabodu na kakvi odbačeni špric, kojih je oko škole gomila. I to je, valjda, nekakav prirodan ugao za gledat na to. Roditeljski. Ljudski. Civilizacijski. Prosti.
Ovaj, u kom neko jedva dočeka da to pretvori u političke poene, izvlačeći momentalne veze sa konkretnim ljudima, funkcijama, strankama, politikama... Nije.
Obratite pažnju, po svim dostupnim informacijama, droga pripada klanu koji, skupa sa današnjim pozicionim strankama, ide na proteste protiv policije i konkretnih policajaca kojima sad tu drogu ovđe tako ubijeđeno kačite. Čiji su medijski oglašeni pripadnici među osnivačima jedne od danas dominantnih vladajućih stranki u Budvi. I koji su, sve u šir, bili predvodnici litija, zaštitnici crkve, i ne postoji crkvena ličnost od značaja da se prošle godine s njom nisu slikali svi na gomilu.
I niko vam to ovđe nije spočitao, niti iz toga izvlačio ove ''logičke'' linije kojima se sve svede na to- evo, krunski dokaz protiv onih drugih!!!
Kalajte malo, i puštite da to bude ono što jeste- sjajna stvar, koju je odradila nekakva gomila nekih sjajnih ljudi. Kojima se nadamo da će tek radit još više.
Jer ovo nije politički hightlight, nego civilizacijski. I ne pripada niti jednoj političkoj strani.
Isto za vijest o hapšenju Borete i Bojovića.
Prije nego nastavite izvlačit iz toga dokaz o zlom DPSu, i nastavite rafalnu polit propagandu bez kraja, obratite pažnju da su dozvole, po priči, izdavali onim istim koje sam pomenuo iznad- pojedinim praktično osnivačima DCGa, zaštitnicima crkve i svetinja, kojima ćete se nagledat slika sa Amfilohijem i svim budvanskim parosima, do mile volje...
Pa opet niko iz toga ne izvlači ovđe političke linije za političke poene.
Jer je valjda najnormalnija stvar na svijet da se ide u aps kad se krši zakon.
I sasvim isto za Brkoviće. Ipak ih je na kraj hapsio onaj za koga tvrdite da ih sve vrijeme štiti.
No, da se razumijemo-
Ja se na ulicu javljam i Boreti, i Bojoviću, i Ljubiši, i Sloviniću, i ostalima... Jer ih poznajem. Jer nisu u zatvor no su slobodni ljudi. Jer nije dokazano što im se zbori. Jer je pristojno javit se nekome koga znaš. Jer me od njih nikakvo zlo nije snalazilo, a da ja to zasigurno znam. Jer sam s većinom jurio po onom istom školskom dvorištu, kad nije imalo špriceva u njega. Jer nikome od njih zla ne želim.
Iako, kad bi gledao politički, nešto mislim da ni sa kim od njih bliske poglede nemam.
Prosto, to je valjda prirodna stvar tako.
E, isto tako, prirodna je stvar da se bori protiv kriminala.
A naročito, i najviše od svega, protiv kriminala koji nam truje i ubija đecu, kao što je droga, i kriminala koji im krade budućnost, kao što je korupcija, krađa od države... koja nam svima pripada.
Zato, vjerujte mi-
svijest u kojoj se zaplena tone i kusur kokaina pretvara u političke govore, poene, izborne pamflete, pobjede i poraze...
Promašena tema.
Ispravna bi bila da se prosto radujete i navijate za još više, jače, bolje. I na iduće izbore nagradite one za koje smatrate da će to najbolje.
Uz razumijevanje da nam ta zaplena, kao stvar najsjajnija, pripada svima. A ne samo nekima. Bez obzira što tvitali o tome, ili kakve političke pamflete pisali.
Si nada nos salva de la muerte, al menos que el amor nos salve de la vida.
Neshto mi na'mpade...ako ovaj Budo banana nekako se iskobelja nakon 72h i ode da se "lijechi" ka Sveto...ostade kcerka koja je slabo upucena...i trt Milojko.
...
A ne mogu poslie 72h kokain ponijeti sa sobom, svakako.
U pravu je buva+gacce za dosta ovoga što kaže. Ono što mu je promaklo je da ne može "svačija" biti krivica za ovo okruženje u kome imamo dva globalna kokainska što švercuju tone droge kroz Crnu Goru, dok cijela policija i carina žmure godinama.
Neće ipak biti da su za stvaranje takve Crne Gore podjednako krivi Đukanović i DPS - i sa druge strane "litijaši", Abazović i SPC.
ako su njemu, kao i njoj, stavili osnov zadrzavanja opasnost od bjekstva, tesko da im nece produzit.
nothing comes from violence and nothing ever could
Koliko moze ovakav tovar kostati u nabavci što se kaže?
Ipak su to desetine miliona uložene ja mislim, biće tu šou program zbog ovoga na relaciji nabavka špedicija.
Poslato sa ANE-LX1 pomoću Tapatoka
Сваки Црногорац и Брђанин једнак је пред судом.
Oko 45 miliona otprilike, i oko 4 puta više na ulici.
Sent from my M2101K9G using Tapatalk
Dok mi ovo pisemo ovih dana makar su jos 2, 3 ista kamiona prosla vjerovatno.
Ovo mora praksa da postane svake nedelje, dok sverceri ne preko CG kao rutu.
Sent from my Mi 9T using Tapatalk
Bas me interesuje ocemo li saznat zavrsnu stanicu. Jel standardna ruta da roba ide iz Italije prema nama? Da li onda nastavlja prema istoku?
Ko je narucio banane od Buda?![]()
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Kolko si rachunao da je kg u nabavci...jesi uzeo u obzir da se tzv. udara po nekoliko puta...?
Jesu sigurno,a nijedan jedini ne moze proci bez potpore,e sad...ima ih koji su placeni trenutno jako dobro da razmishljaju i uchine sve da syebu zajedno i trafikante i podrshku,pa neka odluche da li ce puchanstvo biti upoznato sa detaljma,a sumnjam da hoce.
...
Forever young, i want to be forever young
Kakva prica... Pa ti si sampion.
Kakve relativizacije i racionalozacije...
Veli ne pripada nijednoj politickoj strani...
Pustite veli da bude sjajna stvar...
Javljam se veli mafiji na ulici... i to je veli sve ok, mi smo skolski.
Madre mia, koji su ovo paralelni univerzumi.
Sent from my Mi 9T using Tapatalk
Rekao bih da se ovdje upada u vrlo nezgodnu zamku ,,naših" i ,,njihovih". Ono, kavački klan je prije izbora imao zaštitu državnih organa, a udarali su na škaljarski. Sada su uloge, jelte, zamjenjene, no, gle čuda ovaj presretnuti tovar izgleda pripada škaljarskom klanu. Kako to? Poenta koja bi trebala da bude je, nema ,,naših" i ,,njihovih" kriminalaca, ima samo kriminalaca i borba sa istim.
Sent from my moto e5 using Tapatalk
Na niske se grane palo, Šarić je sa preko dvije tone radio.
Poslato sa SNE-LX1 pomoću Tapatoka
Rješenje kojim je bivši predsjednik Skupštine Crne Gore Ranko Krivokapić ostvarivao pravo na penziju u proteklih osam mjeseci je poništeno novim Rješenjem Fonda PIO od 24. avgusta ove godine, što znači da mu se ukida penzija Krivokapić će Fondu PIO morati da vrati isplaćenih osam penzija, piše PCNEN.
“Rješenjem Fonda PIO Crne Gore od 24.08.2021. godine poništeno je rješenje kojim je bilo priznato pravo na penziju bivšem predsjedniku Skupštine, Ranku Krivokapiću i odbijen je kao neosnovan njegov zahtjev za priznavanje prava na starosnu penziju shodno odredbama čl. 108 Zakona o sprečavanju korupcije”, kazali su iz Fonda PIO odgovarajući na pitanja PCNEN-a.
Iz Fonda PIO dodaju da će nakon konačnosti ovog Rešenja pokrenuti postupak za naknadu štete i time tražiti povraćaj do sada osam isplaćenih penzija.
“U dispozitivu Rješenja o poništenju je navedeno da će ‘Odsjek za normativno pravne poslove i poslove pružanja stručne pomoći pokrenuti postupak za naknadu štete pričinjene Fondu PIO Crne Gore“, taj regresni postupak će biti moguće prokrenuti tek nakon konačnosti ovog rješenja, kada ćemo zahtijevati povraćaj osam nezakonito isplaćenih penzija“, objašnjavaju iz Fonda PIO .
Penzija Krivokapića oko 2.000 evra
“Da nije poništeno rješenje šteta po Budžet Fonda bi bila poprilična, ako se ima u vidu da se ovdje radilo o drugoj po visini penziji u Crnoj Gori (ista je nešto malo manja od najveće penzije koja iznosi malo preko 2.000,00 evra)“, kazali su iz Fonda PIO.
Podnešene tri krivične prijave i pokrenut jedan disciplinski postupak
„Podnešene su tri krivične prijave od kojih jedna protiv jednog ili više N.N. lica zaposlenih u Ministarstvu rada i socijalnog staranja i dvije protiv lica sa posebnim ovlašćenjima u Fondu PIO. Pokrenut je disciplinski postupak protiv donosioca rješenja i isto lice je suspendovano do eventualne obustave disciplinskog postupka ili zastare ili ukoliko u disciplinskom postupku bude utvrđeno da nije učinila povredu službene dužnosti“ napominju u Fondu PIO.
nothing comes from violence and nothing ever could
Ali kako 2000 penzija? Kako je to moguce? Njemu prosjecna plata nije mogla biti ni blizu?
Prisjeo im dabogda svaki eur.
Kako se bagra osilila, sve same patrijote i borci za drzavu.
There are currently 18 users browsing this thread. (0 members and 18 guests)
Bookmarks