Ta prazna prica o njegovom dolasku je trzaj i tracak nade za DPS glasace. Samo, oni pametniji iz DPS-a vec neko vrijeme napustaju brod koji tone.
Da se ne lazemo, nisu svi koji budu na Cetinju DPS, SDP i SD, a daleolko od toga i da su ekstremi zedni krvi.
Bice i takvih, naravno, kao sto ih ima i na drugoj strani, t su osobe pune mrznje i zbog njih n treba sve etiketirat u isti kos. Problem moze da nastane ako im se da prilika da iskazuju svoje nezadovoljstvo kako planiraju, tada povuku i one koji ne spadaju u isti kos, bar ne u toliko drasticnoj mjeri.
Pozdrav za Draginju, neka je @mneonly pozdravi od forumasa, zna je, kad krene uglas "majka ti je ***** Dritane" neka i zapjeva, kad vec osmijeh moze da razvuce dok se to pjeva.
Having a parachute greatly increases your chance of surviving a long fall.
Have a parachute.
Dolazak predsjednika, kog btw ne lajkujem ni malo, je zapravo garancija da ce sve mirno proci. One nema vise kredita ni kod koga. Ovo rizicno za njega. Jedan incident i zavrsio je zauvijek. Mirnim okupljanjem kupi poene al je pitanje ko ce mu doci imajuci u vidu njegovu ne tako slavnu reputaciju.
γνῶθι σαὐτόν
Hoću brate, završeno ti je to...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Love, peace and respect.
Ela. Niko nece brze partiju ugasit od nje.
A dobro, svako moze da promjeni misljenje, nije rodjen sa njim :] Ima ih Mojsije dosta, oni kojima je obecavana pozicija ali je vazda neko imao bolju vezu, idu van DPS-a u nadi da ce im Demokrate ispuniti staro DPS obecanje.
Od ovih na vecim pozicijama znam samo za generalnog ZICG-a, nekadasnji DPS platisa (sestra od tetke Knezevica)
Have a parachute.
kad se okupe cetinjani svi, samo da im kazem da ih pozdravlja lekso saicic.
nothing comes from violence and nothing ever could
Last edited by zvoncica; 28-08-21 at 23:09. Reason: risanje brisanog dijela posta
γνῶθι σαὐτόν
Interesantno na prethodnom ustolicenju bio je aktivni ucesnik tad mu je sve bilo u redu,nije Crna Gora bila ugrozena niti je trazio iko da se to obavi u nekom drugom gradu.
Jasan mi je on ali oni što im je on predvodnik baš i nisu ali neka svako bira za sebe.
Сваки Црногорац и Брђанин једнак је пред судом.
Da se ne lažemo, da 30.8. nije DPS izgubio izbore ovo ustoličenje na Cetinju bi se odigralo bez ikakve pompe. Da, bilo bi na Cetinju.
Sent from my moto e5 using Tapatalk
Vidi se da nisi učio geografiju kod Puške u gimnaziji...
Biljka od koje se pravi kokain raste isključivo na obroncima južnoameričkih Anda - Kolumbija, Peru, manje Bolivija...
U Meksiku ne raste, i Meksikanci ti ne trebaju da tu drogu guraš u Evropu, mada ih je teško i nezdravo zaobić ako ideš na SAD.
Brodovi kojima kokain putuje u Evropu češće idu iz Argentine, Urugvaja, Brazila... nego iz same Kolumbije. Meksiko da ne pominjem...
Iako Kolumbijci više ne kontrolišu tranzit do SAD, iapk ni Meksikanci nemaju nikakav uticaj na proizvodnju i distribuciju na teritoriji Južne Amerike. A naši su pipke pustili baš u Južnoj Americi.
Alternativna istorija. Da je 30.08. dobio DPS mozda ne bi bilo nekog dogadjaja dje je Amfilohije zakacio Covid, pa ni ustolicenja jer bi isti bio ziv.
Mada tacno ti je ovo sa DPS na vlasti, da ne bilo natege, ali nije bas crno bijelo.
Moguce da se dio ljudi koji se sada osjecaju nacionalno ugrozenim u toj varijanti ne bi osjecali.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Tko leti, vrijedi...
Have a parachute.
E vala ako sam ti ja najbolji primjer, propalo sejer ja niti sam ikad imao neku korist, funkciju ili poziciju, niti to sad trazim pa nisam presao kod nikog drugog... ja sam digao ruke prosto kad su krenuli protiv crkve...
nadji neki primjer ko je zbog funkcije napustio dps, mada za sad u tome prednjace ipak bs i sd kadrovi
Samo ti...
U mome srcu si...
Jedna jedina, nepobjediva -
Zvezdo ljubavi!
Ja ne vidim zašto se problematizuje pravo bilo kome, pa i DPS, da protestuje.
Zapaljiviji rječnik DF koristi od 2015-te, pa nikome ništa. Čak su profitirali ozbiljno od toga politički.
Ako je Veljović onako izreklamiran zbog izjave, očigledno je da je to dobar put za njih.
Kakve ambasade da reaguju? Na šta?Ne može Milo na protest da ode?
Veli dižu se tenzije. No što će opozicija da radi nego da diže tenzije i pravi buku. Jel neko očekivao drugačije dane u CG, da je nestabilna tanka većina, koja se između sebe ne može na oči viđet - "kraj istorije"?
A okle, samo Marko Ljubiša Kan i ostali Škaljarci otvoreno podržavaju Demokrate u Budvi, dok Momo Koprivica tupi o Branu Mićunoviću, koji nikakve veze nema sa švercom narkotika i povezanim klanovskim ubistvima. Škaljarci im na slupove dolaze uredno.
No dobro, u ovoj državi ima mozga taman da se i na to gleda kao na Ceca / Karleuša, Partizan / Zvezda priču. Osjećaš "a dosta su jahali Lazović i ovi, neka malo ovih drugih" ili te Lazović asocira na sistem u kom ti nisi privatno dobro prošao...a ne možeš to da kažeš, pa onda izmišljaš sulude racionalizacije.
Društvo u kom Kan i Minja Šaković eskaliraju nije ništa bolje od onoga u kom se šepuri Zvicer.
@Nije bitno... samo mi reci kako to kad je ova roba vezana za Škaljarce? Pošto si upućen vidim. Oćeš da kažeš da Lazović i ekipa sa sve čuvenim x5icama nisu bili povezani? Stajali na jednu stranu. Zamjerili se mnogima. Nadam se da će im doći na naplatu.
Sent from my KB2003 using Tapatalk
Niko trenutno ne zna s kim je povezana ova roba koja je pala. Uostalom, to nije ni bitno. Kad imaš dojavu od Evrope i SAD, ta roba mora da padne. I da je Milo na vlasti...moraš da postupiš, jer taj kontejner ima markere, zna se đe je, i ne možeš DEA da kažeš "ne možemo vam mi to nać". Tako da zaplijene ove vrste, đe je info došla sa strane, nisu pitanje političke volje. Pitanje volje je kako ćeš propratit - da li odma da se diže u luci, ili kao sad, da vidimo čije je to (mada se to zna, ima papirni trag). S te strane je ovo doktorski odrađeno... čim Jelena Jovanović nije 24h znala ništa, znači da je akcija držana usko.
Elem, pusti tu drogu. Ja ti kažem da su u BD Škaljarci otvoreno uz Demokrate. Ne znam kako obraza ima Momo Koprivica da se javlja, kad se vidi da im Kan dolazi na skupove. Kan je jedan od vođa, jbt. To ti je kao da Milan Vujotić dolazi na skupove DPS.
Ne no će neko ikad priznat da je plaćeni bot. How yes no.
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Poznato mi je dje stabli koke raste. Kakve to ima veze. Propascu kolumbijskih i bolivijskih kartela u poslednjem War on Drugs iz Bus stariji i Klinton administracije, meksikcki karteli preuzimaju kompletan lanac, od proizvodnje do distribucije. Kolumbija, Bolivija, Peru.... Su pod kontrolom americkih specijalnih snaga i nikada se cise formirali karteli nisu. Korisceni avioni za raketne napade...kasnije dronovi. Meksiko se pokazao kao tvrd orah i ne dozvoljava americkim specijalcima da vrsljaju po drzavi kao dolje. Nasi su kupovali od meksickih kartela, ali se isporuka vrsi preko drzava koje US vojska teze kontrolise, a daleko je za US obalsku strazu. A i carine su lako potkupljive, kao i vojska.
Eto ti National Geographic Inside narco kartels... Sami ljudi pricaju u Brazilu da Meksicki karteli uglavnom kontrolisu velike isporuke... A tona nije mala narudzba.
I Afganistan je najveci proizvodjac heroina, pa su kineske trijade opet ti koji kontrolisu njegovu proizvodnju i prodaju
Sent from my VOG-L29 using Tapatalk
Hahahaha. Šališ li se to? Đe bi DEA do sad da javi? Kako to da do sad nije zaplijenjna tona ipo kokaina ako se mora? Ili je ovo prvi put da je ovuda prošlo?
E čuš ne zna se čija je. Ne zna se za koga gospodin banana radi? A nemoj. I ti si taj koji ovo pripisa klanu koji kao više nije u zaštiti države već su na skupovima demokrata.
Sent from my KB2003 using Tapatalk
I sad vi ocete da ubijedite extravagancu da kan i slovinic podrzavaju demokrate u budvu ?
f6
Nije problem. Vidim uci se demokratiji. Samo je malo licemjerno da je sada protest vid demokratskog izrazavanja svojeg vidjenja, a prije je kvalifikovan kao napad na drzavu, pa se malo pendrecilo i bacao suzavac.
Mialim da treba da budes teska splacina, pa da do juce premlacujes protestante, a sad zoves na proteste i pricas da je to demokratski iskorak i normalna pojava.
Da pricam o Veljovicu, i da kao neko ko je sipao suzavac, treva da budes teska splacina da sad pricas o demokratiji.
Ali dobro, ovo je Crna Gora, odavno nam obraz nije bio smetnja, sem na prici...
Sent from my VOG-L29 using Tapatalk
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks