Podsjetimo se posjete majkl pensa i ramsfelda...kad su sva vozila cg policije na aerodromu morala proci tretman americkih pasa tragaca![]()
"...Tu je slika Ive Lole Ribara"
Nije onda ni cudo sto su im Cetinje i Cetinjani toliki trn u oku. Sjediste mitropolije na Cetinje a oni moraju obezbjedit ustolicenje raznim stranim sluzbama. Vidi se da su Cetinjani srpskom svetu tolika rak rana i po tome da je najjace sto umiju izgovorit protiv njih je da su talijanska kopilad. Mizerno.
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Ima li ista da rade zakonito iz vlade???
https://www.vijesti.me/vijesti/drust...tio-nezakonito
Napravise sprdnju od drzave i njenih zakona, a sad ce a kkao je DPS radio
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
Jel ovo onaj Djurovic koji je doktorirao uhljebljenje, koji se u skupstinu javljao za rijec jednom po mandatu? A kme kme kako su mogli njega da smijene, bjese li on tri mandata pa se mijenjao zakon da taj uhljeb moze i tri i evo sad i cetiri? A kme kme kako mogu ovoj ljudskoj gormadi tako...aooo pi kakvi su ovi iz vlasti, bas su pi, kme kme Djuka kme kme
50-60 godisnje, * 4 godine... * 6-7 mandata ... P a t r i o t i z a m.
Sent from my Mi 9T using Tapatalk
Evo za tebe info 1/1
Ovi iz vrha Vijesti poluđeše jer im je komat novinara pošao u vladu zbog boljih plata.
Nije problem naći nove ljude, problem je naći gotove novinare za te pare ili trošiti vrijeme na silne obuke i stvarati novinara.
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
Prije bih ja to nazvao da su se otarasili viška jer oni koji su im pošli dobili su male pare u Vladu. Plate Vijesti kad im neko treba. Par likova imalo ponude, bili su im važni, instant su dobili povišice, posle čega su tražili iz druge lige novinara. Tako da im je Vlada odradila besplatno restrukturiranje i makla im višak.
A da su transferisani novinari počeli dobijati šut karte u Vladu, tačno je, jer se na njihova mjesta moraju primit aktivisti Fronta. Naravno, Vijesti će glumit da su ljuti i jebena strana sa odlaskom novinara da bi iste otpilili kad zagrebu na vrata posle pušione u Vladu.
Ne mislim da će biti nekog rata Vijesti i Vlade, svima je tu dobro. Moguće da će škartirani PR-ovi početi okolo da daju neke informacije koje ne idu u prilog ministrima. Jbg... to im je jedini način da se negdje prodaju.
Kad smo već kod uhljebljavanja izgleda da će Jelušićka uspjeti nemoguće, da zaposli više familije od Banja Radulovića. Čudi me to za URA, jer partija baš zbog toga što ne zapošljava ne može da poraste.
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Od čitavog teksta ti se dohvatio Djurovica koji se najmanje pominje, cak nije ni bitan za pricu.
Sto se ne dohvati ovog?
Prema nezvaničnim informacijama "Vijesti", to je učinjeno kako bi Vlada preuzela Savjet prije raspisivanja konkursa za direktora ACV na čijem čelu je godinama Dragan Đurović (bivši funkcioner DPS-a), a njegov nasljednik već je dogovoren po partijskom ključu.
Zakon o vazdušnom saobraćaju (ZOVS) ne prepoznaje razrješenje zbog toga, već je jasno navedeno pod kojim uslovima Vlada može razriješiti predsjednika i članove Savjeta ACV.
Ili ovog
Zbog smjene Vlahovića, Gegaja i Musića podnijete su žalbe Upravnom sudu, a prema saznanjima "Vijesti", neki od njiih su tražili od Upravne inspekcije da hitno ispita postupak smjene
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
Nekada smo se molili za prestanak kiše, nakon što smo pogledali prognoze.
Danas čekamo da kiša padne kako bi se pohvalili za proaktivni pristup hahah
https://www.vijesti.me/vijesti/drust...unarodna-pomoc
"Što bi, ne bi" - Felix Brych, 05.03.2019.
Kad su hram osvestavali pola Podgorice je bilo blokirano radi popova. Na posao nisam mogao poc negi sam cekao. Od 7 su geniji bili zatvorili ulice. Jedva stigoh da ne zakasnim.Onoga terora na onaj dan gradjana Podgorice. Uzas. Nismo smjeli se primac ulici kuda prolaze na 200m.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Полиција заплијенила тону кокаина. https://www.vijesti.me/vijesti/crna-...a-tonu-kokaina
Hasta siempre!
1.6, poznata firma iz zete vele.
e calovicka, svaka ti je sveta
nothing comes from violence and nothing ever could
Chija firma,zna li se?
...
Mene je uvijek fasciniralo kako niko kao neće da reče neko ime ili firmu u ovom slučaju, a kao zna....pa recite brate?! Nagadjanje ili istina ali recite što ste čuli?
Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!
1.6 tona kokaina - golemo baš golemo... Da vidimo ujutro ko će biti pohapšen od policajaca jer ovako nesto ne može bez podrške policije ili drugih državnih organa.
U međuvremenu Erdogana prati 120 pripadnika obezbeđenja i ko zna koliko tajnih agenata koji su nedeljama u CG pripremaju teren.
Novokomite zapalile što je par agenata BIA u CG jer zaboga dolazi najveći crkveni velikodostojnik u vremenu tenzija a sigurno i neki državni zvaničnici iz Srbije.
IQ 86 je premija
One Ring to Rule them all...
pravda i za cufte
nothing comes from violence and nothing ever could
There are currently 7 users browsing this thread. (0 members and 7 guests)
Bookmarks