Jos jedna trgovina sa ebay-a prosla bez 1€ haraca, situacija kao i prosli put - neuspjela dostava koja je zaobisla Post Express na zelejznickoj i koja je proslijedjena gore na sprat
@smfilip je 100% u pravu. ne pravi se pritisak i onda normalno da se tako odnose
Sent from my XQ-AS52 using Tapatalk
"Anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac"
Jos jedna trgovina sa ebay-a prosla bez 1€ haraca, situacija kao i prosli put - neuspjela dostava koja je zaobisla Post Express na zelejznickoj i koja je proslijedjena gore na sprat
Having a parachute greatly increases your chance of surviving a long fall.
Have a parachute.
12 juna uzet nesto, i krenem da Ebay da trazim refund.
Kad kaze ebay isteklo, pa kad prije? Sta je ovo?
Htio sam prije mjesec, ali cini mi se da je pisalo da moram cekat min do 18 avgusta.
Refund mozes traziti do mjesec dana poslije estimated delivery, ili do mjesec dana ako nema estimated delivery.
\\OFL•GIC
Je li tacna info sa trackinga da mi je posiljka stigla u CG? U pitanju je Yanwen posta. Evo vec nekoliko dana stoji tako a niko je ne donosi.
Radi li tracking broj sa Yanwen-a kod nase poste?
https://e-racuni.postacg.me/PracenjePosiljaka/
Ne
Sent from my SM-N975F using Tapatalk
James Tiberius Kirk
Nije tacna ali okvirno procjenjuju da ce stici sto se ispostavi cesto da je ok informacija
Sent from my M2011K2G using Tapatalk
Ok hvala.
Šta je sa UPS-om? Pošiljka mi bleji u Americi sa statusom “ready for UPS” i tako evo nedelju dana. Ne miče se.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Stay salty.
Nije je predao posiljalac,samo najavio i uzeo broj
Stigne matorom pošiljka sa AliExpress-a i pošta carinjenja mu traži dokaze o plaćanju i slično. On im uredno sve pošalje i stigne pošiljka posle par dana na adresu i poštar naplati euro. Radi se o pošiljci plaćenoj 200 eura. Može li biti da su ga oslobodili plaćanja ili da mu stigne nalog za plaćanje naknadno?
Sent from my CPH1951 using Tapatalk
Nema naknadne pameti,vjerovatno nisu ni gledali te dokaze
Kako se registrovati na PayPal https://forum.cdm.me/showthread.php?...75#post3771875
je sam li ja ladno upao u gornji tekst sa ovom posiljkom: https://parcelsapp.com/en/tracking/E...30001010003E0N
Pishe 13.Avg da je stiglo u CG, ako sam dobro protumacio?!
Koliko obično čekate UPS iz SAD za CG?
16. je poslato i još ih nema. Nije ništa vrijedno, samo sam nestrpljiv.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Stay salty.
Oko mjesec u prosjeku
Čovjek pita preko UPS, ne preko USPS.
Preko UPS stiže za oko 3 dana
E jbg,ja procitao usps
Stigla mi je jedna pošiljka iz Španije dhl-om za nepuna 4 dana, jutros u 7 je bila u Podgorici. Oce li mi to dostavit danas ili neki drugi dan? Vrijednost pošiljke sa shippingom je 79e
Sent from my CLT-L29 using Tapatalk
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks