imas sef kod cetijskoh semafora i imas u dahnu isto sa lijeve strane pise bugi
Radnja Sef Vlado-Ivica njima se obrati za kljuceve...
imas sef kod cetijskoh semafora i imas u dahnu isto sa lijeve strane pise bugi
Falavi ljudi, provjeriću cijene kod njih i sve, ako ima još neko nešto neka piše..
Svaki posao u ovoj državi je takav, nažalost.
Dje da nadjem automatski senzor svijetala day /night, audi a6/c6 dodje u sofersajbnu
Послато са SM-N960F помоћу Тапатока
Tebe mi je žao a za mene me duša boli
Daj kat. broj rain/lights sensora trazicu pa slati kurirem...
Imam nekih paketa valja to sve proturiti i znati sta ima sve![]()
Jel ga mozes skenirati mozda je van komunikacije sa ostalim modulima....ili ga prilikom zamene soferke nije udzekao
Postoji li kakav premaz protiv rdje?
I dje da kupim?
Ocu celicne za zimu da spremam...
Interesovala bi me Toyota Land Cruiser ili RAV4 (obavezno 2 vrata i manuelni mjenjac), ili nesto slicno tome, ali da je kraci terenac sa 2 vrata i rucnim mjenjacem (dobra i neprorđala Vitara, Patrol kratki...)
Koliko se krecu kod nas, zna li ko? Na autodileru slabo do nista u ponudi, a nisam ih ni na placevima gledao...
(nečitko)
Sto uzet nazovi za "zimu" ?
Nize temperature, stani kreni, motor tek podigne temperaturu kad dodjem na posao i to...ako postoji ulje za takvu namjenu
Ide mi kroz iljadarku km servis, pa bolje uzet djelove dok imam para
Castrol Magnatec vs Castorl Edge C3 vs Aral Supertronic LL3
Bukvalno ista cijena za sve.
Mijenjam na 6-7 mjeseci 8000km
Bilo koje samo da je 0W ili 5W.
Sent from my M2007J20CG using Tapatalk
5W30 ide svakako...
nego sam citao o ovome kastrolu magnatec, pa ne znam jesam li pao na reklamni materijal i pricu da smanjuje habanje kod hladnih startova za 50%
Uzmi Ravenol VMP 5w30 USVO
On ti je na PAO bazi
Sent from my M2007J20CG using Tapatalk
Aral 5w30 LL3 nije popularan kao kastrol koji se puni u sakoj supi...
Eto ti znas dje se puni kastrol.
Sent from my SM-N975F using Tapatalk
James Tiberius Kirk
Nzm sipao sam kastrol edge prije, bio je sumnjivo jeftin(26e 4l) i potopno mi je normalan bio.
Svak sebe dize u oblake kao uvoznik kastrola i sl. Ajme me molim te skuliraj....![]()
Materijali za audio-vibro izolaciju auta, ima li i gdje ako ima kod nas da se kupe?
Much Obliged
Mozda je nekad i bilo ovo pitanje. Zanima me dje mogu provjeriti online ili putem telefona da li ima neka kazna na moje ime (ona provjera preko maticnog broja...)?
Živio mi Srđane Aleksiću!
jedino ako je u njega uloženo 19,000 i da ima račune da to potkrijepi![]()
Možda Pajero kratki, ili nešto slično? Đe su nestali automobili sa karakterom, sve su SUV-ovi i krosoveri bljutavi...
ja ga koristim nekoliko godina, ako lažu mene, i ja lažem vas, ali reče Zoki, stari majstor kod Ljalje Božovića, da čistiji motor tog godišta nije gledao (1991. god., mijenjao dihtung dekla ventila samo).
(nečitko)
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks