E ovako.. Ic ofisl, moram micat ove Koi krapove. stvarno urnisase mi akvarijum. Neka sto su mi prva 2 dana biljke urnisale, i to tako da ih vise zasadit ne mogu, nego su mi pojele neonkice... Juce me je tata vodio kod 1 prijatelja da vidim njegov akvarijum, i imase covjek nekoliko Koi sarana, kilo i kusutr je svaki imao, i otprilike 20 cm... Debeli su i ruzni, i tacno sam ih pokusala zamisliti u svom akvarijumu, naravno ne tolike... Tako mi je zao ove neonkice... Ovaj me lik ubjedjuje da nema sile da su ij Koi pojele, al samo je pricao u prazno... Tacno sam nevoljna bila da ga slusam (jedna ribica mi je pojedena na moje oci, sve im ebem)
I sinoc izvadim te 3 nesrecne krapine, i nemadoh srca, te ih vratih ponovo, makar do veceras. Vratit cu ih nema mi druge.
E sad, imam i 1 situaciju sa borcima. naime, ja sam kao kupila 2 zenke, li ja mislim da su to momak i djevojka... Razlikuju mi se po velicini i po perajima, a i tako mi se slatko muvaju nesto... Tukli su se prije neku noc malo, pa se jurili, pa zaspali zajedno na 1 jadnu biljku, koja je nekim cudom ostala ziva.... Toliko od mene. trebala sam poci do natase, al njoj ribice jos ne stizu, a i necu nista ubacivati, dok ove 3 ne vratim. Ili ih isprzim ka girice 1 dan od muke...

Ma super su..Igi ovo je odlican nacin za sirenje njenog broja akv
Reply With Quote

Bookmarks