Primjerene reakcije kompetentnog tima; kontinuitet najboljih rezultata u datim okolnostima
Početni uspjeh umanjila nedoraslost tima epid. izazovu, no rezultati nisu toliko loši
Početni uspjeh poništile pol. motivisane odluke i selekt. mjere; gubitak kompasa tima
Neprimjeren pristup i pogrešna strategija od starta; manipulacija javnošću
Ne vidim zasto bi iko "falsifikao" rezultate sada tako da mi pojedinci nisu jasni. Koja je skrivena agenda? Da odrezemo sami sebi noge i zatvorimo sezonu mjesec, dva ranije?
Inace da testiraju sve ukucane kada je neko pozitivan mi bi davno bilo na 3x vise dnevno.![]()
Pa e, samo moja guzica i jos 600 000 drugih ljudi.
Javni je interes i suzbijanje pandemije, a i u isto vrijeme nahraniti 600 000 ljudi.
S obzirom da nam uspjesna turisticka sezona garantuje prehranu stanovnistva, javni je interes odrzati u zivotu i granu privrede koja obezbjedjuje finansije drzavi i narodu.
Ako je u bolnice 90% nevakcinisanih, sto nam to govori?
Sent from my Mi 9T using Tapatalk
odakle ti taj podatak da je 90% nevakcinsianih u bolnicama
She is only here to annoy herself!
Odakle i podatak da je u bolnicama 10% vakcinisanih.
Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk
80% nevakcinisanih, kako je juce izjavila ministar Borovinic Bojovic a Vijesti prenijele. To nam govori da je svaki peti u bolnici vakcinisan
Sent from my iPhone using Tapatalk
To nam govori da si lupio glupost a uz to da ti osnovno razumijevanje statistike nije bas jaca strana.
Nemam nista protiv ovoga i slazem se da turizam treba odrzati u zivotu, al' ono protiv cega imam jesu ispadi pojedinica (medju kojima si i ti) koji se desavaju iz dana u dan. Trenutno za rast broja oboljelih/pozitivnih najveci krivac je turizam a ne nevakcinisani, budi covjek pa priznaj i ne glumi moralno superiorniju osobu.
Last edited by beatnological; 18-08-21 at 16:57.
She is only here to annoy herself!
Slazem se, ali ce to valjda rijesiti cetvrta i peta doza.
Link za jedan realan tekst i prikaz cjelokupne situacije:
https://pandemijskirealizam.net/blog...W5fP3fA6rE6R4Q
Drug, mlad...
Krajem maja revakcinisan trenutno NAGRDJEN od korone...
Je li je imao prije ili prvi put ?
f6
Zato sto se podrazumijeva da ce svaki pojedinac nakon vakcinacije biti miran. Isto kao sto se mislilo da ce svako nakon prelezanog virusa imati antitijela. Mora biti odstupanja, steta sto se ne moze utvrditi razlog tih odstupanja.
Having a parachute greatly increases your chance of surviving a long fall.
Have a parachute.
Trenutno imamo i drugi virus u cg, bukvalno svako se zali na nesto…
Bio sam bolestan 3-4 dana (jos sam manje) testirah se i negativan.
Pece me grlo, umor, temperatura… bukvalno sam bio siguran da imam koronu.
da,hipohondrija hara,pune bolnice,ljudima fali paznje
Ne hara nikakva hipohondrija, za ovo se znalo vec nakon par mjeseci i bili smo upozoravani od strane poprilicnog broja strucnjaka.
Immunity Debt radi svoje a tek cemo da vidimo u kakvim opakim nivoima ove zime.
I da se nadovezem iako sam vec kuckao o ovome ranije. Ista stvar kao _posmatrac i u mom okruzenju... Skoro da prakticno nema osobe koju poznajem a da nije imala neke od simptoma iz grupe "gripe" ili "stomacni virus".
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks