Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Uostalom, nek se svako pise kako zeli. Licna stvar. Mozda jednog dana nacionalizam ne bude vruca tema broj 1.
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Ispisa sve ovo gore i onda ovaj post. Interesantno. Nešto se ne poklapa jedan sa drugim. Ti i Jokaš (stariji od Petrovića) građanisti koji bi da svi budemo Crnogorci.
Što se mene tiče možete biti i Marsovci, samo nemojte mene ubjeđivati ko sam i da volite državu više od mene jer se vi pišete kao Crnogorci a ja Srbin.
Sent from my KB2003 using Tapatalk
Ovaj neki Đukanović sa aliexpressa pomenu izdajnike, nevješto krenu da to izbanalizuje ali to bješe za naivnu publiku.
Nikad više 1918.
![]()
Love, peace and respect.
Tako je, skupo će da plate izdajnici Crne Gore, koji su prodali Državu radi partije i sitnih beneficija, posla, povoljnih kredita itd...
#fakenews
A što bi bio problem ne kapiram? Zar je problem ako se neko izjasni kao Albanac, Bošnjak, Srbin? Takve stvari su samo kod nas problemi, a znaš zašto, jer 3 decenije ništa drugo nam nije bilo servirano osim nacionalizma. Jasno je da postoji inaćenje ali ono je prouzrokovano upravo politikom DPS-a, a DF i kompanija iskoristili benefite takvih budalaština. Kami lijepe sreće da smo kao društvo tolerantniji umjesto što se non stop reži na različitost...
Ma nebitno je koga glasa već zbog čega ih glasa. Kod nas najveći dio ljudi glasa DPS jer su Crnogorci i DF jer su Srbi, u suštini ebe se i jednima i drugima za narod već gledaju samo svoje dzepove. DF je isto što i DPS, oni žele da zarobe potpuno institucije i budu novi vladari 30 godina. Ko može da tvrdi da za 30 godina vladavine DF ne bi onako pljačkao državu? Ta nacionalna pitanja su nebitna partijama samo jašu na tom talasu jer vidi da pali kod naroda. DPS je pun Srba kao što je i u DF-u puno preletača.
Ne velim da ima nikakav problem.
Samo je po meni neprirodno jer dobro znamo zašto se tako izjašnjavaju.
A ovo se slažem upravo na tim stvarima se i vlada.
Da se to nekako riješi (a neće se nikad riješit kad nije do sad) niko to ne bi pominjao nit bi koga briga bilo i da je bolji standard naravno.
Ovakvo stanje najviše odgovara bilo kojoj vlasti.
Izbjegavam polemiku sa robom, jer se znamo, ali đe baš ti od svih nađe da pričaš o tome kako je ustoličenje Mitropolita u sjedištu mitropolije skandal i izazivanje nereda.
Valjda su ovi pozivi za odbranu Cetinja, no passaran, svi na Cetinje da branimo Crnu Goru od velikosrpskih hordi itd. pozivi na nerede i produbljuvanje mržnje.
U ovome prednjače SDPovci na mrežama, Ljubofil, Didileja i drugi DPS aktivisti itd.
Kao neko ko nije kršten i nije baš lud za crkvenim temama, jer mi nisu na listi prioriteta, apsolutno mi je nerealno da se ovo radi na ovaj način.
Šta se podrazumije pod odbranom Cetinja, od ovo troje:
1) Napad na sveštena lica i vjernike koji žele tome da prisustvuju?
2) Upad u Manastir Sv.Petra Cetinjskog?
3) Barijakade na CT i stvaranje CAO Cetinje?
Ko što rekoh, ne dotiču me crkvena pitanja, pa ću svakako iskulirati. Sa druge strane mi nije jasno zašto bi grupa ateista kojoj je do crkve ko do lanjskog snijega pravila ovolike tenzije oko ustoličenja Joanikija. Niko nikoga ne ćera da ide u crkvu, puštimo i mi ljude da idu i da slave koga oće, to je domen ljudskih prava.
Evo jednog odličnog teksta Borisa Ristovića, po svima po malo i koliko treba
https://www.vijesti.me/kolumne/56192...-cetiri-nahije
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
https://www.vijesti.me/vijesti/polit...aja-26-avgusta
Predlog Zakona o popisu Vlada usvaja 26. avgusta
Krivokapić je prije dva dana u Pljevljima kazao da je "teško očekivati da se ove godine organizuje popis u Crnoj Gori" jer je potrebno napraviti dovoljno dobru pripremu sa brojnim testiranjima "da bi to bilo izvršeno"
Dakle nemam problem da izađe kolko god treba ljudi i okrene im leđa, simbolička poruka npr., ali imam problem kada se kaže da će biti nereda i prijeti sukobima.
Dakle mirni protesti kakvi su bili Oduprise ili litije npr. nema problema, ali divljanje bilo kakve vrste, upotreba sile, napadi na lica i imovinu ili bilo kakav vid nasilja je nešto što ne mogu da podržim.
A ovi pozivi kakvi se upućuju ovih dana su klasično dizanje tenzija i pozivi na nasilje i to je ono što mi smeta. Kako drugačije protumačiti proglase SDP političara kojim kažu da "Crna Gora i Cetinje ne smiju dozvoliti ustoličenje Mitropolita SPC Joanikija na Cetinju". Koja sredstva su ta kojim se ovo sprječava? Ne vidim ništa bez silu i nasilje, a to nikad nisam podržavao niti ću.
I onda kad mi kažu nije sadašnja opozicija pošla u desno, ma ne kakvi.
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
meni je tu najjači Dritan. momak ničim izazvan samo što nije rekao kako treba to organizovatali tako to ide kad ti PR radi agencija koja je to odrađivala za onu light varijantu SNSa. tačno se vide ti elementi kod Abazovića - ja, ja, pa ja, Crna Gora najbolja iako ima tačno nula argumenata za to, sazivanje pres konferencija na kojima ništa ne kaže. mada treba ga razumjet, toliko godina političar a jedno deset puta od njega ozbiljnije izgleda i zvuči Spajić koji se politikom bavi par mjeseci
Sent from my M2101K9AG using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Vlada Crne Gore održaće 26. avgusta sjednicu na kojoj bi trebalo da bude usvojen Prijedlog Zakona o popisu stanovništva.
pa kako je slab ovaj DF, bukvalno se ništa ne pitaju u državi. opet Abazović ispade smiješan
Neka rade popis, jeba ih popis? Sto je problem da se popis odrzi?
Evo ako je doslo vrijeme da se odrzi popis, ja sam za to. Znaci li to da sam za DF?
Sent from my Mi 9T using Tapatalk
nije problem popis. no to što potpredsjednik Vlade izađe i kaže - nema popisa. onda dođe taj nebitni DF, kaže mora bit popisa ove godine i bude ga. dakle, Abazović se pita taman koliko ti ili ja
There are currently 10 users browsing this thread. (0 members and 10 guests)
Bookmarks