Page 646 of 1249 FirstFirst ... 1465465966366426436446456466476486496506566967461146 ... LastLast
Results 16,126 to 16,150 of 31213

Thread: Vlada Crne Gore, 42. saziv

Thanks Thanks Given 
    243
    Thanks Thanks Received 
    977
    Thanked in
    577 Posts

Quote Originally Posted by jokaš View Post
    Ja ih masu znam te se tako pišu.
    Neka pišu, njihov problem.
    Ali je priča bila da je to zbog gore pomenutih pa im evo sad prilika pošto ih nema da se pišu kao ranije.
    I mene su omrzli dosta ali nijesam zavolio ili zamrzio Crnu Goru zbog njih ili zbog nekoga.
    Druge drzave nemam, tako da niko me ne moze nacerat da ne volim CG ili da se pisem kao bosnjak ili srbin ili hrvat itd itd, ali isto tako smatram da nas je politika DPS-SDP satrla i dovela na nivo africkog plemena...

2. The Following User Says Thank You to Whisperer For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    6,163
    Thanks Thanks Received 
    6,717
    Thanked in
    3,206 Posts

Ali je priča bila da je to zbog gore pomenutih pa im evo sad prilika pošto ih nema da se pišu kao ranije.
    I mene su omrzli dosta ali nijesam zavolio ili zamrzio Crnu Goru zbog njih ili zbog nekoga.
    A himna? zastava? jezik? Kosovo? Srebrenica? Njegos? Sve se prvo mora korigovat pa tek onda.
    A gore kad podju su Crnogorci. Ili i gore kazu kad ih neko pita - ja sam Srbin iz Crne Gore. Ili mozda Crnogorac, ali onaj srpski. Sto znam.
    Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!

Thanks Thanks Given 
    6,163
    Thanks Thanks Received 
    6,717
    Thanked in
    3,206 Posts

Uostalom, nek se svako pise kako zeli. Licna stvar. Mozda jednog dana nacionalizam ne bude vruca tema broj 1.
    Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!

Thanks Thanks Given 
    26,619
    Thanks Thanks Received 
    8,486
    Thanked in
    4,186 Posts

Quote Originally Posted by avet View Post
    Uostalom, nek se svako pise kako zeli. Licna stvar. Mozda jednog dana nacionalizam ne bude vruca tema broj 1.
    Ispisa sve ovo gore i onda ovaj post. Interesantno. Nešto se ne poklapa jedan sa drugim. Ti i Jokaš (stariji od Petrovića) građanisti koji bi da svi budemo Crnogorci.
    Što se mene tiče možete biti i Marsovci, samo nemojte mene ubjeđivati ko sam i da volite državu više od mene jer se vi pišete kao Crnogorci a ja Srbin.

Sent from my KB2003 using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    1,440
    Thanks Thanks Received 
    1,115
    Thanked in
    704 Posts

Quote Originally Posted by extravaganca View Post
    Ispisa sve ovo gore i onda ovaj post. Interesantno. Nešto se ne poklapa jedan sa drugim. Ti i Jokaš (stariji od Petrovića) građanisti koji bi da svi budemo Crnogorci.
    Što se mene tiče možete biti i Marsovci, samo nemojte mene ubjeđivati ko sam i da volite državu više od mene jer se vi pišete kao Crnogorci a ja Srbin.

Ne, ne, ne.
    Pogrešno si shvatio.
    Ja pokušavam da te ubijedim da se ne pišeš kao crnogorac.

7. The Following User Says Thank You to jokaš For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    243
    Thanks Thanks Received 
    977
    Thanked in
    577 Posts

Naravno da svako treba da se izjasni kako zeli i kako se osjeca, ali nema logike da neko ko je rodjen u CG i zivi cijeli zivot u CG kaze da je srbin ili bosnjak ili hrvat ili albanac itd itd, to ama bas nema smisla...

9. The Following 3 Users Say Thank You to Whisperer For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    26,619
    Thanks Thanks Received 
    8,486
    Thanked in
    4,186 Posts

Ne, ne, ne.
    Pogrešno si shvatio.
    Ja pokušavam da te ubijedim da se ne pišeš kao crnogorac.
    Quote Originally Posted by Whisperer View Post
    Naravno da svako treba da se izjasni kako zeli i kako se osjeca, ali nema logike da neko ko je rodjen u CG i zivi cijeli zivot u CG kaze da je srbin ili bosnjak ili hrvat ili albanac itd itd, to ama bas nema smisla...
    Evo opet oćete da ubjeđujete kako ko treba da se izjasni na popisu. A što je ovo

Thanks Thanks Given 
    992
    Thanks Thanks Received 
    1,107
    Thanked in
    711 Posts

Ovaj neki Đukanović sa aliexpressa pomenu izdajnike, nevješto krenu da to izbanalizuje ali to bješe za naivnu publiku.
    Nikad više 1918.

Love, peace and respect.

Thanks Thanks Given 
    9,694
    Thanks Thanks Received 
    6,017
    Thanked in
    2,295 Posts

Tako je, skupo će da plate izdajnici Crne Gore, koji su prodali Državu radi partije i sitnih beneficija, posla, povoljnih kredita itd...
    #fakenews

13. The Following User Says Thank You to MeDo_JE For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    243
    Thanks Thanks Received 
    977
    Thanked in
    577 Posts

Quote Originally Posted by mneonly View Post
    Ovaj neki Đukanović sa aliexpressa pomenu izdajnike, nevješto krenu da to izbanalizuje ali to bješe za naivnu publiku.
    Nikad više 1918.

Ne znam jesi li citao njegova djela, izjave, ali on je uvijek govorio "dvije srpske kraljevine, Crna Gora i Srbija" e sad malo je promijenio tu pricu kada ga je unuk zeznuo za presto, pa onda vise nije CG bila dio srpskog kraljevstva...

Thanks Thanks Given 
    992
    Thanks Thanks Received 
    1,107
    Thanked in
    711 Posts

Hahahahahahahaha, citiraš kralja Nikolu da dokažeš kako si veliki Crnogorac. Hahahahahahahaha

Pa e ti si Srbin, ali veći si Crnogorac od Crnogoraca. Ne sprdaj se.

Pa ti sad vidi, namjerno sam ti postavio ovo
    Love, peace and respect.

Thanks Thanks Given 
    3,018
    Thanks Thanks Received 
    4,374
    Thanked in
    2,263 Posts

A što bi bio problem ne kapiram? Zar je problem ako se neko izjasni kao Albanac, Bošnjak, Srbin? Takve stvari su samo kod nas problemi, a znaš zašto, jer 3 decenije ništa drugo nam nije bilo servirano osim nacionalizma. Jasno je da postoji inaćenje ali ono je prouzrokovano upravo politikom DPS-a, a DF i kompanija iskoristili benefite takvih budalaština. Kami lijepe sreće da smo kao društvo tolerantniji umjesto što se non stop reži na različitost...

17. The Following User Says Thank You to Director For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    1,240
    Thanks Thanks Received 
    1,700
    Thanked in
    924 Posts

Ma nebitno je koga glasa već zbog čega ih glasa. Kod nas najveći dio ljudi glasa DPS jer su Crnogorci i DF jer su Srbi, u suštini ebe se i jednima i drugima za narod već gledaju samo svoje dzepove. DF je isto što i DPS, oni žele da zarobe potpuno institucije i budu novi vladari 30 godina. Ko može da tvrdi da za 30 godina vladavine DF ne bi onako pljačkao državu? Ta nacionalna pitanja su nebitna partijama samo jašu na tom talasu jer vidi da pali kod naroda. DPS je pun Srba kao što je i u DF-u puno preletača.

19. The Following User Says Thank You to Dzi For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    243
    Thanks Thanks Received 
    977
    Thanked in
    577 Posts

Quote Originally Posted by guest View Post
    Uglavnom izbjegavam, a nekad i nevoljno da komentarišem teme i događaje koje zadiru u nacionalizam i vjeru.

To je hepo kocka za našu političku zbilju.

Svakim ignorisanjem tih tema daje se doprinos usmjeravanju ka zdravijem i prečem javnom diskursu kao što su ekonomija, zdravstvo, obrazovanje, ekologija, pomirenje, itd.

Međutim, sada zaista moram dati komentar na ovo opasno nacionalističko stanovište koje zauzima vlast u Crnoj Gori.

Očigledno je da SVI akteri sada imaju za cilj da se hepo kocka zapali i da se ostatak ćumurastog naroda naloži što lakše.

Tu prednjače Zdravko i Aleksa uz DF koji se podrazumijeva.

Malo digresije : Demokrate na čelu sa Aleksom su možda i najveća opasnost po CG poslije DPS ere. Oni su zapravo neka vrsta DPS delta soja.

Koji je to samo nivo bezobrazluka i populizma. Prava kameleonska partija.

Predsjednik Skupstine pozvao je narod na mirno okupljanje i ustolicenje Mitropolita na CT.

Prije toga čestita vaterpolo reprezentaciji Srbije kao predsjednik skupstine CG. Kuku majko što me ovđe rodi.

Kakvo vrijeđanje inteligencije.

Za spas života prije bih Meda glasao nego ovu splačinu.

Svi dobro znamo da je takav jedan događaj u ovom momentu vrlo opasan i sam po sebi nagazna mina i kosi se sa doktrinom pomirenja.

I pored toga, ovi populisti kojima je kao mir i pomirenje najvažnija stvar, ne razmisljaju o drugim, mnogo zgodnijim rjesenjima od pomenutog vec idu niz dlaku SPC i spoljnim centrima moći.

Idu niz dlaku onima koji žele nešto od ponuđenog :

1. Sukobe na nacionalnoj i vjerskoj osnovi
    2. Ponižavanje Crnogoraca, Cetinjana kao bastion Crnogorstva
    3. Demonstraciju sile po modelu razbijanja protesta DPS-a iz PG / čitaj: revanšizam
    4. Vrijeđanje zdravog razuma svakog normalnog građanina koji se bori da ove teme ostanu iza nas i ne zauzimaju naslovnice
    5. Da daju vještačko disanje DPS-u

Pored velikog hrama u PG i svih drugih oni biraju Cetinjski manastir koji je vlasništvo države ili ti opštine koji su ionako srpski popovi zauzeli a koji u miru bitisu sa cetinjanima svih ovih godina.

Pored sve želje cetinjana ali i drugih da nemaju ništa protiv ustoličenja Joanikija ali na nekom drugom mjestu, insistiranje na ovom potezu dolazi kao čizma za vratom. I to je još najavljen dolazak patrijarha SPC kao pertla koja treba da zategne.

Čizma onih koji su trebali donijeti promjene upravo u drugom smjeru od onih podjela koje su nas gušile svih predhodnih godina! Nažalost, oni sami provociraju i pokazuju svoje kameleonske osobine i nažalost po našu tužnu državu : SERVILNOST!

Trenutno imamo jedan ofanzivni šovinizam koji će dobiti prirodan odgovor a koji sve nas vodi u neizvjesnost.

Da li je normalno da struka iz bezbjednosnog sektora ne daje procjenu rizika pa kao ishod toga još imamo premijera koji će poći bez obezbjeđenja na CT? Dakle, rizika nema?

Je li ovo vlada eksperata ili vlada maloumnika?

Je li moguće da ova vlada DPS-u daje priliku za jesenji blickrig?

Da li se to neko poceo baviti teorijom kontrole haosa misleći da če nekom mastermind akcijom uspostaviti dominaciju i zaključiti pitanje nacionalne države?!

Na kraju, svjesan da sve može proći bez i najmanjeg incidenta, logika upućuje da je za to vjerovatnoća mala. Ali i da se desi, to otvara novi jaz mržnje i prezira i buduće probleme.

Joanikije ne priznaje Crnogorsku državu i naciju, tipični šovinista. Šturo obrazovan, nevješt govornik, vrlo vjerovatno je postao Vučićev pion, čovjek koji je ishvalio Rakovića nakon njegovog fašističkog govora, četnik, zaštitnik popova pedofila, i koješta još...

U multietnickoj i multikonfesionalnoj, građanskoj državi, ovog kvazi mitropolita ne bi podrzao nijedan zdravorazmišljajući građanin,a svi volimo.kao takvi da se predstavljamo, jer se takva persona ne uklapa u tu ideju. Ovaj profil pravi veći razdor među pravoslavce nego među pravoslavne i pripadnike drugih vjera ili crkvi. Paradoks? A zašto? Jer se negira Crnogorcima pravo da kao takvi postoje i da se u crkvama SPC u CG osjećaju komotno i lijepo.

Ajde forumaši da cujem je li za vas ovo u redu? Je li ovo smjer u kojem treba da idemo i u kojem ova vlast treba da djeluje?

Pa kad te pitaju, što popiste toliko momci?

"Pametan čovjek prisiljen je napiti se ne bi li izdržao drustvo idiota!"
    - Hemingvej

Sent from my SM-A530F using Tapatalk
    Cekaj, tebi je najveci problem CG ustolicenje mitropolita crnogorsko primorskog? Jesi li ozbiljan ili si Mneonly ozbiljan?

Thanks Thanks Given 
    1,440
    Thanks Thanks Received 
    1,115
    Thanked in
    704 Posts

Quote Originally Posted by Director View Post
    A što bi bio problem ne kapiram? Zar je problem ako se neko izjasni kao Albanac, Bošnjak, Srbin? Takve stvari su samo kod nas problemi, a znaš zašto, jer 3 decenije ništa drugo nam nije bilo servirano osim nacionalizma. Jasno je da postoji inaćenje ali ono je prouzrokovano upravo politikom DPS-a, a DF i kompanija iskoristili benefite takvih budalaština. Kami lijepe sreće da smo kao društvo tolerantniji umjesto što se non stop reži na različitost...
    Ne velim da ima nikakav problem.
    Samo je po meni neprirodno jer dobro znamo zašto se tako izjašnjavaju.
    A ovo se slažem upravo na tim stvarima se i vlada.
    Da se to nekako riješi (a neće se nikad riješit kad nije do sad) niko to ne bi pominjao nit bi koga briga bilo i da je bolji standard naravno.
    Ovakvo stanje najviše odgovara bilo kojoj vlasti.

Thanks Thanks Given 
    5,881
    Thanks Thanks Received 
    7,608
    Thanked in
    3,046 Posts

Uglavnom izbjegavam, a nekad i nevoljno da komentarišem teme i događaje koje zadiru u nacionalizam i vjeru.

To je hepo kocka za našu političku zbilju.

Svakim ignorisanjem tih tema daje se doprinos usmjeravanju ka zdravijem i prečem javnom diskursu kao što su ekonomija, zdravstvo, obrazovanje, ekologija, pomirenje, itd.

Međutim, sada zaista moram dati komentar na ovo opasno nacionalističko stanovište koje zauzima vlast u Crnoj Gori.

Očigledno je da SVI akteri sada imaju za cilj da se hepo kocka zapali i da se ostatak ćumurastog naroda naloži što lakše.

Tu prednjače Zdravko i Aleksa uz DF koji se podrazumijeva.

Malo digresije : Demokrate na čelu sa Aleksom su možda i najveća opasnost po CG poslije DPS ere. Oni su zapravo neka vrsta DPS delta soja.

Koji je to samo nivo bezobrazluka i populizma. Prava kameleonska partija.

Predsjednik Skupstine pozvao je narod na mirno okupljanje i ustolicenje Mitropolita na CT.

Prije toga čestita vaterpolo reprezentaciji Srbije kao predsjednik skupstine CG. Kuku majko što me ovđe rodi.

Kakvo vrijeđanje inteligencije.

Za spas života prije bih Meda glasao nego ovu splačinu.

Svi dobro znamo da je takav jedan događaj u ovom momentu vrlo opasan i sam po sebi nagazna mina i kosi se sa doktrinom pomirenja.

I pored toga, ovi populisti kojima je kao mir i pomirenje najvažnija stvar, ne razmisljaju o drugim, mnogo zgodnijim rjesenjima od pomenutog vec idu niz dlaku SPC i spoljnim centrima moći.

Idu niz dlaku onima koji žele nešto od ponuđenog :

1. Sukobe na nacionalnoj i vjerskoj osnovi
    2. Ponižavanje Crnogoraca, Cetinjana kao bastion Crnogorstva
    3. Demonstraciju sile po modelu razbijanja protesta DPS-a iz PG / čitaj: revanšizam
    4. Vrijeđanje zdravog razuma svakog normalnog građanina koji se bori da ove teme ostanu iza nas i ne zauzimaju naslovnice
    5. Da daju vještačko disanje DPS-u

Pored velikog hrama u PG i svih drugih oni biraju Cetinjski manastir koji je vlasništvo države ili ti opštine koji su ionako srpski popovi zauzeli a koji u miru bitisu sa cetinjanima svih ovih godina.

Pored sve želje cetinjana ali i drugih da nemaju ništa protiv ustoličenja Joanikija ali na nekom drugom mjestu, insistiranje na ovom potezu dolazi kao čizma za vratom. I to je još najavljen dolazak patrijarha SPC kao pertla koja treba da zategne.

Čizma onih koji su trebali donijeti promjene upravo u drugom smjeru od onih podjela koje su nas gušile svih predhodnih godina! Nažalost, oni sami provociraju i pokazuju svoje kameleonske osobine i nažalost po našu tužnu državu : SERVILNOST!

Trenutno imamo jedan ofanzivni šovinizam koji će dobiti prirodan odgovor a koji sve nas vodi u neizvjesnost.

Da li je normalno da struka iz bezbjednosnog sektora ne daje procjenu rizika pa kao ishod toga još imamo premijera koji će poći bez obezbjeđenja na CT? Dakle, rizika nema?

Je li ovo vlada eksperata ili vlada maloumnika?

Je li moguće da ova vlada DPS-u daje priliku za jesenji blickrig?

Da li se to neko poceo baviti teorijom kontrole haosa misleći da če nekom mastermind akcijom uspostaviti dominaciju i zaključiti pitanje nacionalne države?!

Na kraju, svjesan da sve može proći bez i najmanjeg incidenta, logika upućuje da je za to vjerovatnoća mala. Ali i da se desi, to otvara novi jaz mržnje i prezira i buduće probleme.

Joanikije ne priznaje Crnogorsku državu i naciju, tipični šovinista. Šturo obrazovan, nevješt govornik, vrlo vjerovatno je postao Vučićev pion, čovjek koji je ishvalio Rakovića nakon njegovog fašističkog govora, četnik, zaštitnik popova pedofila, i koješta još...

U multietnickoj i multikonfesionalnoj, građanskoj državi, ovog kvazi mitropolita ne bi podrzao nijedan zdravorazmišljajući građanin,a svi volimo.kao takvi da se predstavljamo, jer se takva persona ne uklapa u tu ideju. Ovaj profil pravi veći razdor među pravoslavce nego među pravoslavne i pripadnike drugih vjera ili crkvi. Paradoks? A zašto? Jer se negira Crnogorcima pravo da kao takvi postoje i da se u crkvama SPC u CG osjećaju komotno i lijepo.

Ajde forumaši da cujem je li za vas ovo u redu? Je li ovo smjer u kojem treba da idemo i u kojem ova vlast treba da djeluje?

Pa kad te pitaju, što popiste toliko momci?

"Pametan čovjek prisiljen je napiti se ne bi li izdržao drustvo idiota!"
    - Hemingvej

Izbjegavam polemiku sa robom, jer se znamo, ali đe baš ti od svih nađe da pričaš o tome kako je ustoličenje Mitropolita u sjedištu mitropolije skandal i izazivanje nereda.

Valjda su ovi pozivi za odbranu Cetinja, no passaran, svi na Cetinje da branimo Crnu Goru od velikosrpskih hordi itd. pozivi na nerede i produbljuvanje mržnje.

U ovome prednjače SDPovci na mrežama, Ljubofil, Didileja i drugi DPS aktivisti itd.

Kao neko ko nije kršten i nije baš lud za crkvenim temama, jer mi nisu na listi prioriteta, apsolutno mi je nerealno da se ovo radi na ovaj način.

Šta se podrazumije pod odbranom Cetinja, od ovo troje:

1) Napad na sveštena lica i vjernike koji žele tome da prisustvuju?

2) Upad u Manastir Sv.Petra Cetinjskog?

3) Barijakade na CT i stvaranje CAO Cetinje?

Ko što rekoh, ne dotiču me crkvena pitanja, pa ću svakako iskulirati. Sa druge strane mi nije jasno zašto bi grupa ateista kojoj je do crkve ko do lanjskog snijega pravila ovolike tenzije oko ustoličenja Joanikija. Niko nikoga ne ćera da ide u crkvu, puštimo i mi ljude da idu i da slave koga oće, to je domen ljudskih prava.

Evo jednog odličnog teksta Borisa Ristovića, po svima po malo i koliko treba

https://www.vijesti.me/kolumne/56192...-cetiri-nahije

Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk

23. The Following User Says Thank You to kimmi For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    3,429
    Thanks Thanks Received 
    405
    Thanked in
    248 Posts

https://www.vijesti.me/vijesti/polit...aja-26-avgusta

Predlog Zakona o popisu Vlada usvaja 26. avgusta

Krivokapić je prije dva dana u Pljevljima kazao da je "teško očekivati da se ove godine organizuje popis u Crnoj Gori" jer je potrebno napraviti dovoljno dobru pripremu sa brojnim testiranjima "da bi to bilo izvršeno"

Thanks Thanks Given 
    992
    Thanks Thanks Received 
    1,107
    Thanked in
    711 Posts

Pa hoće li biti popisa ili ne ? Šta bi sad

Love, peace and respect.

Thanks Thanks Given 
    5,881
    Thanks Thanks Received 
    7,608
    Thanked in
    3,046 Posts

Kao što ti iz nekog svog razloga za koji smatraš da je jedini ispravan izađeš na protest tako i cetinjani. Imaju svako pravo na to i nije u redu negirati im to pravo. To sto se ti sa njihovim razlozima ne slažeš nije tema mog posta ni tvoje replike.

Ja branim pravo svih da protestuju, posebno ispred svoje kuće, zbog bilo cega, a posebno ako podrsku za tako nešto u tom gradu bude 90+%.

Dakle, tom problemu i toj sredini ili zajednici vlast mora prići sa pažnjom i senzibilitetom. Tu ide ona stara : pametniji popušta, posebno ako se zna da im je agenda Mir je nasa nacija. Trenutno, uz jasne naznake otpora tog naroda prema inputima vlasti, ista ide đonom. Motiv je jasan.

Nije mi uz tebe taj tipicni forumski šablon etiketiranja. Nema veznika između onog što sam napisao i partija ili pojedinaca koje pominješ.

Mogu li nekad i tvoji stavovi ili interesi da se poklope sa stavovima onih koje ne mirišeš ili podržavaš? Mogu. Pa te niko neće etiketirati i pitati "zar i ti". To je van neke korektnosti na koju sam navikao od tebe.

CAO Cetinje? Je li i ti to imaš subjektivni osjećaj da smo u Srpskoj Sparti a ne u nezavisnoj CG kao i Cetinjani?

Upad u manastir? Imali su kad pa nijesu, mada ne isključujem jer je to u domenu Njutnovog zakona. Zakona akcije i reakcije.

Jedan od stubova održive nezavisnosti država profila Crne Gore jeste crkva a to što je neko ateista pa se zanima za to pitanje nema nikakve veze ako mu je politika struka i razimije taj kontekst a stalo mu je do jačanja nezavisnosti i samobitnosti svoje države i svoje nacije.

Tako da zaključimo ovu logicku zabludu osporavanja ateistima da se izjasnjavaju o ovom pitanju. Da ne razrađujem sad temu na proste činioce.

Dakle nemam problem da izađe kolko god treba ljudi i okrene im leđa, simbolička poruka npr., ali imam problem kada se kaže da će biti nereda i prijeti sukobima.

Dakle mirni protesti kakvi su bili Oduprise ili litije npr. nema problema, ali divljanje bilo kakve vrste, upotreba sile, napadi na lica i imovinu ili bilo kakav vid nasilja je nešto što ne mogu da podržim.

A ovi pozivi kakvi se upućuju ovih dana su klasično dizanje tenzija i pozivi na nasilje i to je ono što mi smeta. Kako drugačije protumačiti proglase SDP političara kojim kažu da "Crna Gora i Cetinje ne smiju dozvoliti ustoličenje Mitropolita SPC Joanikija na Cetinju". Koja sredstva su ta kojim se ovo sprječava? Ne vidim ništa bez silu i nasilje, a to nikad nisam podržavao niti ću.

I onda kad mi kažu nije sadašnja opozicija pošla u desno, ma ne kakvi.

Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    5,071
    Thanks Thanks Received 
    12,470
    Thanked in
    6,746 Posts

meni je tu najjači Dritan. momak ničim izazvan samo što nije rekao kako treba to organizovat ali tako to ide kad ti PR radi agencija koja je to odrađivala za onu light varijantu SNSa. tačno se vide ti elementi kod Abazovića - ja, ja, pa ja, Crna Gora najbolja iako ima tačno nula argumenata za to, sazivanje pres konferencija na kojima ništa ne kaže. mada treba ga razumjet, toliko godina političar a jedno deset puta od njega ozbiljnije izgleda i zvuči Spajić koji se politikom bavi par mjeseci

Sent from my M2101K9AG using Tapatalk
    „Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov

Thanks Thanks Given 
    243
    Thanks Thanks Received 
    977
    Thanked in
    577 Posts

Ovo mi djeluje kao smisljeno od strane Krivog i Spake, ako ocete popis momcovi iz DF, moze, ali morate da glasate i za ostale odluke vlade, vidjecemo bice interesantno da vidimo ko koga drzi za povodac...

29. The Following User Says Thank You to Whisperer For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    5,071
    Thanks Thanks Received 
    12,470
    Thanked in
    6,746 Posts

Vlada Crne Gore održaće 26. avgusta sjednicu na kojoj bi trebalo da bude usvojen Prijedlog Zakona o popisu stanovništva.

pa kako je slab ovaj DF, bukvalno se ništa ne pitaju u državi. opet Abazović ispade smiješan

Thanks Thanks Given 
    244
    Thanks Thanks Received 
    1,825
    Thanked in
    922 Posts

Quote Originally Posted by outline View Post
    Vlada Crne Gore održaće 26. avgusta sjednicu na kojoj bi trebalo da bude usvojen Prijedlog Zakona o popisu stanovništva.

pa kako je slab ovaj DF, bukvalno se ništa ne pitaju u državi. opet Abazović ispade smiješan

Ne pitaju se nista svaka im se zelja ispunjava, Abazovic se tradicionalno izleti, Zdravko ga poklopi, bitnija fotelja no stav, dok god je slaba Vlada DF ce gurati svoje.
    I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.

Thanks Thanks Given 
    4,354
    Thanks Thanks Received 
    8,413
    Thanked in
    3,205 Posts

Neka rade popis, jeba ih popis? Sto je problem da se popis odrzi?

Evo ako je doslo vrijeme da se odrzi popis, ja sam za to. Znaci li to da sam za DF?

Sent from my Mi 9T using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    5,071
    Thanks Thanks Received 
    12,470
    Thanked in
    6,746 Posts

nije problem popis. no to što potpredsjednik Vlade izađe i kaže - nema popisa. onda dođe taj nebitni DF, kaže mora bit popisa ove godine i bude ga. dakle, Abazović se pita taman koliko ti ili ja

Page 646 of 1249 FirstFirst ... 1465465966366426436446456466476486496506566967461146 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 11 users browsing this thread. (0 members and 11 guests)