Brže će izgleda motanje kablova no što smo mislili. Ovo posebno važi za Žabljak gdje je možda i većina turista iz EU. Makar bi se reklo po tablicama ovdje.
A ne no će se Balkanci rekreativno penjat po glavica.
Tako da prvo skočimo pa recimo hop. Mogu li mjesec i po zaraditi za cio projektovani preriod.
Vidjećemo...
Ne bih se zalijetao ovako na Milatovićevo mjesto. Koliko god mi pametno tvitove pisala ona nevjesta za 2500 EUR.
Da se testira kao proslog ljeta ne bi imali ni 20 slucajeva dnevno.
Sent from my Mi 9T using Tapatalk
eto tako, ali bitnije je da se kolege napune dobro nego da ne uđemo na crvenu listu
She is only here to annoy herself!
A ovo što su plaže pune (prekjuče u 11h na dvije plaže u Bečićima samo jedna ležaljka slobodna) i što u Budvi ne možeš naći smještaj ne govori ništa? Sigurno je da su veće gužve iz razloga jer su komšije došle ali ih je svakako došlo dosta. Kad su komšije u pitanju možda i nikad više. E koliko se troši stvarno ne znam. Znam da u Budvi ne možeš doći do slobodnog stola.
Sent from my KB2003 using Tapatalk
Tivat je fuliran smjestaj ne mozes naci, na nivou je 2019 potom pitanju. Samo sto maj I jun nisu ni blizu, jul na 70%. Kako je krenulo septembar ce biti lock. Cak se uveliko prica i 20 avgust
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
6.5% pozitivnih imamo danas u sred najveće moguće gužve, to je manje nego sredinom maja kad smo odlučili da otvorimo sve(a mislim da smo i prije toga) a danas imamo i 30% full vakcinisanih a tada smo imali 3% (+ još preležalih u međuvremenu)
baš ne vidim zbog čega bi bio bilo kakav lock
She is only here to annoy herself!
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
Da se oce ljudi vakcinisat druga bi pjesma pjevala pa bi i septembar bio sigurno dobar. Evo mozda Fajzer pomogne.
Hotelijeri smatraju da cemo ugrabit 10-15 dobrih dana krajem avgusta i pocetkom septembra kad se zatvori EU.
Sent from my SM-G998B using Tapatalk
Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.
S obzirom na strukturu gostiju, neće nas puno pogoditi ako u septembru dospijemo na crvene liste u EU, bitno da region i istočno tržište ostanu otključani... Čak nam može pomoći ako se EU zatvori, jer gosti iz regiona onda imaju mnogo manje izbora, a mi smo im blizu...
Svakako, sezona će izgleda i bez septembra premašiti sve projekcije, što je odlično... Ostaje nam da ispromovišemo vakcinaciju do nove godine, da se može na miru pripremati iduća...
#fakenews
Super je ovo plus se okupah na plaze Sv Stefana, not too bad. Malo smo imali srece ove godine. Sledeca da se pripremi kako treba i da se nastavi suficit
Sate sate sate
https://m.cdm.me/drustvo/korona-kola...-idu-na-plazu/
Eo počelo je...
Samo ti...
U mome srcu si...
Jedna jedina, nepobjediva -
Zvezdo ljubavi!
Poceli BOTOVI
Sent from my iPhone using Tapatalk
Andrej Nikolaidis piše
Kakva splč![]()
One Ring to Rule them all...
Evo još splč![]()
One Ring to Rule them all...
Vakcina ima ko oće da se vakciniše.
Ništa ne treba zatvarat.
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
Koje splacine, sta reci vise.
Komisija za zdravstvo dps-a hahahhahahhahahah
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks