tamo okotobar sezona dzipova ispod cekica
nothing comes from violence and nothing ever could
Maestral prodaje sobu 1800 eura na danasnji dan...povukli su hotelijeri sobe sa bookinga jer cekaju 15. avgust da vide sto ce biti sa Hr i Slo pa da onda podignu cijene.
Prosjecna cijena sobe u velikim hotelima sa 5 zvjezdica ce biti preko 600 eura.
Sent from my SM-G998B using Tapatalk
Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.
Ja sam trenutno u Budvi i kupamo se u Bečiće. Pa ne možeš ležaljku slobodnu da nađeš. Nevjerovatno. Ovoliko gužve na plaži nisam nikad vidio.
Sent from my KB2003 using Tapatalk
Al zato danas na Cijevnu opusteno.![]()
fala @Bitrate za koordinate.
upload pic
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Kod komsija hrvata zato raj, parkinga ima, mjesta ima, smjestaja ne tako skupog ima, pakleni otoci, drvenik, bez guzvi, merak
https://twitter.com/noviponovi/statu...447095299?s=09
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
bolja mi je ona zurka iz sutomora i pipanje tela ko da nikad zenu takli nisu
nothing comes from violence and nothing ever could
Prosle godine sam bio na jazu sa familijom 10-12 dana u septembru. Plan je bio 15 dana, ali je nedje sredinom septembra naislo neko naglo zahladjenje, te smo pobjegli kuci. Nije vise bilo ljeta. Da nijesi mozda preumio nesto
A da se moglo u oktobru kupati, vjerovatno jeste, ako si @alapacha![]()
"Anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac"
Moja godišnjica braka je 1. oktobra, zadnjih 11 godina se na taj dan moglo kupati (zapravo samo jednu godišnjicu nismo bili na moru), sam čin venčanja je bio na plaži i bilo je kupača. Po tom detalju znam da je početak oktobra fin za plažuda, dešavaju se kišni dani u septembru, nisi imao sreće.
Sent from my moto e5 using Tapatalk
22. Oktobar prosle godine smo se kupali. Djeca i ja
Sent from my POCO F2 Pro using Tapatalk
No da se vrnemo topiku i turizmu......juce bili na Ivanova Korita. Cudi koliko malo naroda s obzirom da prije dvije godine masu naroda. Mozda zbog toga sto smo malo kasnije stigli - oko 5 i po popodne. Ni adventure park nije radio. Rade li uopste ovog ljeta? Potpuno neiskoriscen potencijal gore.
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Kasno si stigao zato nije bilo ljudi. Tamo već u 18h nema skoro nikog a da ne ostaje gore.
Sent from my KB2003 using Tapatalk
Da li mora da se rezerviše izlet čamcem iz Virpazara i možemo na licu mjesta? Neki predlog koju turu odabrati?
Razmišljamo neke goste sjutra da povedemo pa u ovoj gužvi je možda to najbolja opcija blizu Podgorice?
Sent from my Mi Note 10 Lite using Tapatalk
Imas uvijek camaca dovoljno.
U jednom lokalu na Stradunu (stari grad Dubrovnik) ne možeš sjesti ukoliko ne potvrdite konobaru da ćete potrošiti minimum 40 € za piće. Inače je taj lokal ima najeftiniju kafu na Stradunu (1,35 €) ako se ista naruči do 10 ujutru i to važi samo za domaće stanovništvo. Zamišljam naslove kada bi neko uradio to u Budvi
Sent from my moto e5 using Tapatalk
There are currently 9 users browsing this thread. (0 members and 9 guests)
Bookmarks