Pomislio bi čovjek da u CG svi imaju višak para za stanove...
Pomislio bi čovjek da u CG svi imaju višak para za stanove...
S obzirom kakva je inflacija meni se čini da je sad pravo vrijeme da se digne kredit i kupi nekretnina. Kad uporedimo cijene nekretnina u regionu kod nas su i dalje razumne cijene. A i sve da padnu cijene, na toj lokaciji neće ići ispod 1000€. Koliko su bili stanovi u Maxim kad se napravio? Koliko su sad?
Sent from my ONEPLUS A6013 using Tapatalk
Evo na njihovoj FB stranici objava
https://www.facebook.com/31729521583...2708314288991/
Ja koliko čujem, bukvalno sve cijene vezano za gradnju su skočile, tako da pretpostavljam da će i cijene stanova otići gore. U CG su cijene nekretnina svakako daleko bolje od regiona. Iz razgovora sa prijateljima iz Sarajeva, Zagreba, Beograda...pa za većinu ljudi je tamo kupovina nekretnine nemoguća misija. Posebno Beograd, ono je pakao... Ljudi svi čekali pad cijena, a one skaču. Nije PG toliko loša sa ponudom, samo što se previše investitorima gleda kroz prste...
Cijene su skocile za narod koji uzima kredit da kupi stan. Ko je imao kes uzeo je stanove ispod cijene. E na zalost kod nas 98% kupuje na kredit
Sent from my POCO F2 Pro using Tapatalk
Ako skoči sve, od željeza, do stolarije, skočiće i za tih 10 ljudi u CG koji mogu kešom da plate...
Pricam o zavrsenim zgradama. Investitorima trebaju pare. On ne moze kao celebic, zetagradnja da ceka.
Ja nemam sta da te lazem, posao sam da vidim stan. Svidio mi se. Investitor rekao 1450e. To je bila ok cijena za zavrsenu zgradu jer je u izgradnji bio 1350. Ja sam rekao ja mogu da platim 1200. Nismo se dogovorili. Posle 5 dana su me zvali 1250e zadnja cijena i da dodjem kod notara. Sve zavrseno za manje od 24h.
Mozda sam imao i srece
Moguće. Moj jedan brat je recimo i preko veze kod čuvene stipse Baće dobio odličnu cijenu, a još je preko kredita završavao , a zato isto tako znam masu slučajeva kada su bile godine dobre prodaje , đe je bila muka 70 eura da se spusti cijena za keš...Nema tu pravila. Investitor zna tačno na koji stan će da spusti cijenu, na koje neće...Znali bi i ja i ti ne boj se![]()
Iskočio dvosoban u Green level, ako je ko zainteresovan...
Sent using Tapatalk
#fakenews
Ima na instagram redom stanova za hiljadu po pg. Novogradnja po starom.
Kvalitet zgrade u kojoj sam kupio stan nije upitan uopste. Sve sam provjerio
Nemojte da ste kao mala djeca, radujte se zbog mene
Da
Ventura na Zabjelu prodaje po 1200 stanove i koliko čuh, dobro im ide prodaja. Na starom sam i ja vidio novogradnju za 1000 , DADI mislim ali koliko para, toliko i muzike. Na kraju, svaki dom je dobar u kojem čovjek ostvari svoje snove i živi srećno.
https://www.instagram.com/p/CSCu17to...dium=copy_link
Evo pogled za bagatela pare. E sad koliko ce trajat taj pogled pitanje
Iskreno, izadje reklama kad otvoris story
Nisam pratio. Mozda neko zna ko prati
Jeste dok ne skoče cijene...
Sent using Tapatalk
#fakenews
PG ima smijesne cijene kvadrata. U Novom Sadu i Banja Luci su cijene mnogo jace, sumnjam da je ista drugacije u Zagrebu i Sarajevu. Beograd je suvisno komentarisati.
Sto se tice primorja to je vec druga prica, cijene su odavno beogradske
Grabajte ljudi dok se može...
Koja je cijena stanova Master Quart?
Ima li kod investitora u ponudi manjih stanova?
Poslano sa mog SM-N975F koristeći Tapatalk
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks