evo na kraj godine cemo vidjet sto i kako - da ne laprdamo sad.
ova sezona nije niti milimetra bolje pripremljena u odnosu na bilo koju drugu a to sto su guzve ne mora da znaci da ce sezona bit bolja. I da bi sezona bila kao 2019. nije dovoljan samo dobar jul, vec i avgust i postsezona koje ne znamo oce li uopste biti.
Generalno, jako se lose radilo i radi kad je infrastruktura putna u pitanju ali kolciine smeca koje sam juce vidio od Kamenara, Veriga, pa do Niksica - ne znam sto je tu problem. Zaista ne znam sto je problem da se u sezoni dodaju dodatni kapaciteti u ljudstvu i mehanizaciji jer ono smeca pored puta izgleda jezivo.
Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.
Mi decenijama nismo u stanju da nađemo način da opomenama držimo plaže čistijima. Prošle nedjelje je iz auta PG tablica kroz prozor ide jedna plaštična čaša popijenog jogurta, pa papir, pa opet plastična čaša ovog puta sa papirom u čaši...ja pretičem i vidim kunem vam se dvije žene od preko 60 godina. Gadluk na kvadrat. Što se sezone tiče, ko god kaže "nije nešto" laže ka pas. Toliko.
Ja kazem da je ovome narodu isto milo, zdravko ili marko - to samo treba tuć i kažnjavat.
Ja pamtim i kada sam bio mali, još kada se išlo u Sutomore, pa pamtim ne ustasmo sa plaže nikad , da nismo imali u kesi otpatke da li od voća, da li od kukuruza i fino u kantu kada se kreće . Sad svaki opušak od heetsa isto bačim u kesu, na kraju u smeće, a djeca znaju da sve treba da bače u korpu za otpatke uz plažu. To brate nije teško, a ove što bačaju, minimalna kazna 50 eura pa da vidimo ove "boli me q" likove što će bačit. Nikad mi neće biti jasno kako sve ove decenije nisu kampanju odradili, a evo dosta plaža niko od zakupaca ne pošalje momka da obiđe tokom dana, da pokupi papir ako vidi ili upozori koga...
Niko ni ne trazi da bude kao 2019, nego su su prognoze da ce biti super ako budemo na 60% iz tog perioda... a kontraši kažu neće biti ni 40% sto se para tice....
Tacno me nece zacudit ako pocnu i cdm, antena m, pobjeda itd taj medijski korpus da prosipaju vijesti da su se pojavile ajkule i aligatori u cg primorije i da savjetuju da ne dolaze turisti... to oni vec rade sa zadnjim porastom covid slucajeva i novim mjerama.
Samo ti...
U mome srcu si...
Jedna jedina, nepobjediva -
Zvezdo ljubavi!
Nama treba sto vise love jer cemo se opet zatvarat kao i citava evropa...ja samo ne vidim da je ovdje ista uradjeno kako treba sem sto su rekli - ajte svi u CG jer vam ne trazimo nikakve potvrde. Naravno da je narodu vise korone preko glave i da oce da odmore mozak i da se opuste - ali ovakve guzve, po mom misljenju, ne mogu mnogo da imponuju. Da ti cekas u kolone po 2-3h da bi presao 100km? Doces jednom, drugi put ces rec - aj zdravo prijatelju idem ja na drugo mjesto.
Putna infrastruktura, granicki prelazi, odlaganje otpada, pojacane pol. kontrole i dobra usluga tj. kadrovi - to mora da se pocne rjesevat jer cemo doc u situaciju da samo jedne sezone sve ode u matrake a onda nam nema povratka na stare staze slave.
Samo ti...
U mome srcu si...
Jedna jedina, nepobjediva -
Zvezdo ljubavi!
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
Vjerovatno misle na dps tabor koji je prvi prdnjavio saopstenjima da nema turista i da se brojke laziraju a sad kad su vidjeli da ih niko ne fergla presli su na prdnjavinu kako turisti slabo trose.
Ja ne znam sto misle zato i pitam, ko je i kad rekao da nema nikog?? Evo smo svi svjedoci da su guzve ne normalne, pa sto se tice broja gostiju ne znam ko bi takvu glupost mogao reci ili napisati
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
Jutros kad sam isao za PG kroz Budvu oko 10 guzva je bila od prvih semafora na ulaz do izvise kruznog toga ka Cetinju. Gomila srbijanskih auta i gomila stranaca.
Having a parachute greatly increases your chance of surviving a long fall.
Have a parachute.
Ahahhahaha biće naslovi poput "divlji konj ujeo turistu iz Niša"
Evo ovako, jutros oko 8 sam krenuo iz NK put Igala, osjetnija gužva na putu, ne ono drastično ali za jedno 50% u odnosu na prošli utorak.. 30min od Đenovića do Igala, mic po mic ali eto nije strašno.. Parkinga niđesvaki slobodni pedalj je iskorišćen za parkiranje, plaže su pune..
Nadam se da će nam se sreća malo okrenuti pa i septembar bude na ok nivou, e onda možemo reći da je sezona bila i odlična..
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
Aeroflot u kolovozu leti sa A330 prema Dubrovniku. Zato, u CG imamo po kojeg Kazaka.
A nemamo ih dje vise Escobar, dobro je ovo ne treba sad oci vadit![]()
Potrosnja u julu i avgustu ce bit jedno 20-30% jaca no 2019te... oce narod da izdusi![]()
Prema prvim podacima sistema eVisitor, u Hrvatskoj je trenutno više od 900.000 turista. Najviše ih je u Istri, na Kvarneru te u Splitsko-dalmatinskoj i Zadarskoj županiji.
Gledajući po destinacijama, najviše je gostiju u Rovinju, Viru, Poreču, Medulinu, Umagu i Malom Lošinju. Najviše dolaze iz Njemačke, Slovenije, Poljske, Austrije i Češke, javlja HRT.
Proteklog je vikenda ostvareno 448.000 dolazaka i 2,7 miliona noćenja – što je u odnosu na isti vikend prošle godine rast od 20 posto.
U odnosu na isti vikend rekordne 2019. godine riječ je o 24% manje dolazaka i 18 posto manje noćenja.
Tokom proteklog vikenda zabilježeno je blizu 843 hiljade vozila i naplaćeno 46,5 miliona kuna cestarine. U odnosu na isti vikend lani, promet vozila veći je za 39 posto, a iznos naplaćene cestarine za 41 posto.
Uporedi li se to s istim vikendom rekordne 2019. godine, promet vozila bio je manji za 3%, dok je iznos naplaćene cestarine manji za 8 posto.
Izvor: HRT
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Smije li se u Hr, bez pcr testa?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Moze do 12h, u tranzitu.
Ne znam kako se sada vode izlijeceni od kovida, recimo da se i dalje ceka 14 dana od prestanka simptoma i upisu se u ozdravljene.
Bi li imalo smisla da sprovedu jedno vece PCR testiranje na terenu zarazenih? Recimo 8-10 dana nakon ustanovljene zaraze, ako se ko izlijecio i time se zvanicno smanjio broj zarazenih da ne bi otisli mnogima u crveno.
There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)
Bookmarks