Bachaj ti fixeve od tog ujaka
E i ja sam igrao samo St. Etjen od francuza i trt. Ne isplati se igrati protiv ovih timova u samom dnu tabele (zadnja tri tima koja su u toj kriticnoj zoni ispadanja), jer su kvote uglavnom bas male, a vrlo cesto se bas na tim mecevima desi iznenadjenje. Ne kazem da su sigurniji ovi ostali mecevi, ali barem su bolje placeni ako nista drugo. Evo samo neki takvi parovi koje sam zapazio ove nedelje:
Blackpool - Brentford 1 1.5 1:3 (Brentford zakucan za dno tabele)
Seville - Sociedad 1 1.3 0:0 (svi znate dje je sosijedad a dje sevilja)
Real M - Levante 1 1.25 0:1 (no comment)
St. Etjen - Sedan 1 1.5 1:2 (taj sedan isto zadnji, a ovo mu nije prvi put da iznenadi)
Troyes - Lion 2 1.5 1:0 (no comment)
Porto - Amadora 1 1.2 (amadora nije u zoni za ispadanje ali mi je zapao i ovaj par za oko zbog kvote)
They used to call me tricky_kid, I lived the life they wish they did, I lived the life don't own a car, now they call me SUPERSTAR
Bachaj ti fixeve od tog ujaka
Pjevaj ujko, pjevaj![]()
If at first you don't succeed, skydiving is not for you.
Evo vam singl kola:
Messina - Catania 1
Ako se Sicilijanci opet ne pokolju!
TIP DANA - powered by Bet-Club 09.02.07.
20:30 Hannover-Wolfsburg - tip 1 @ 2.15 (SuperSport)
Na drugi sajt 3+ predlazu
TIP DANA - powered by Bet-Club 10.02.07.
15:30 Leverkusen-Frankfurt - tip 1 @ 1.70 (SuperSport)
TIP DANA - powered by Bet-Club 16.02.07.
21:00 Lille-Lyon - tip 2 @ 2.35 (SuperSport)
E gledah utakmicu, dade Lion pred kraj oba gola, jedva dodje dvojka
inače, kvote su od LOBa![]()
Werder Bremen 1
Bayern Munchen 2
UplatA: tristo (300)
Last edited by kEDOWN; 17-02-07 at 13:28.
TIP DANA - powered by Bet-Club 17.02.07.
15:00 Zagreb-Šibenik - tip 1 @ 1.70 (SuperSport)
Last edited by Emill; 17-02-07 at 21:52.
srecno, al meni bajern ove sezone nije siguran kao nekad
a dje ih nadje eo oba gube sa tim parama zagreb i mantovu da sam imao da odigram...
A ko mi je kriv kad igram pred liZu sampiona...
Inace su rezultati katastrafalni tako da necu pokusavata ni da se vadim danas...
nema osobe koja je u sub dobila!
f6
Njemci samo neka su zdravo za kladionicu... Samo ovo kolo uzmi. Kiksali su svi ali bas svi favoriti, osim Stutgarta u petak. Verder pukao, Bajern pukao, Herta pukla, Leverkuzen pukao, Salke pukao... Zhasu
A brate ja evo tri nedelje pucam KA' DINJA
Juce sam mislio konacno dobih ali opet trt, veliko TRT.
Jedan tiket sam igrao:
Xamax 1
Rendzers 1
Alaves 1
Santander 1
Napoli 1 (povedose 2:1 u 83. min i u 90. 2:2) :mad:
Sa 13e za 87e
I onako izdimio zbog napolija podjem i uplatim
Santander 1
Rekreativo 1
Alaves 1
Marsej 1 :mad: :mad: :mad: :mad:
Sa 20e za 146e
No ujak mi je cekao Sevilju i Marsej za 1450e i zajdeno smo gledali Sevilju i CEKALI da Marsej posrani da gol. Onu rupu od Nanta nisu mogli dobit...
They used to call me tricky_kid, I lived the life they wish they did, I lived the life don't own a car, now they call me SUPERSTAR
Odigram tiket u nedjelju, nesto sitno. Pogodim espanjol, fiorentinu, bilbao, valensiju 3+ i htio sam da igram parmu 1 a zena u kladionici mi greskom upise lazio 1. Nikad ne treba mijenjati ako ti pogrijesi uplatu (makar na te divljacke tikete). Srecom sam vidio tek kasnije inace sam htio promijeniti jer nisam vjerovao da ce lazio dobiti. Nisam nesto bio ubijedjen ni u Parmu ali je bila dobra kvota, a uplata 1 euro.
Ja Bi Vam Preporucio Da Igrate I Ostale Sportove Rukomet Tenis Kosarku Ko Ima Vremena Da Prati To Sve Bice U +
OD BLATA CETE ME PRAVIT MENE BITI NECE
http://cgm.cs.mcgill.ca/~godfried/agifs/piss.gif
Real Madrid - Bayern 1
Celtic - Milan 0-1
Lille - Manchester United 2
A to je sve relativno brale, meni se desilo X puta da ne promijenim pa padnem bas na to, a isto tako mi se desavalo da promijenim a da je bolje da nisam dirao
Sto se lige sampiona tice, ja mislim da su za igru samo Mancester, Celzi, Inter i Barselona... Ovo ostalo svasta moze bit. Mislim daleko od toga da su ove cetri utakmice sigurne, ali jesu sigurnije od ostalih. Ja volim da mlatim na CL, npr Seltik - Milan X i sl![]()
Mislio sam da Manchester nece doci. Kvota je bila 10,8 u Lob-u. Na ulozenih 100 eura bi se dobila lijepa sumica. Ja sam stavio 5![]()
Ja ufatih sinoc
Real 1
Mancester 2
Milan X
ali imam danas jos tri slicna fix-a![]()
There are currently 60 users browsing this thread. (0 members and 60 guests)
Bookmarks