Je li to onaj Djilas, moralana i patriotska gromada?
Zovu li ga još BusPlus?
Forever young, i want to be forever young
Da se razumijemo o SNS vise loseg nego dobrog i to mnogoooo vise ali ako je vama djilas cist i neko ko treba da ih skine onda ok samo naprijed ono sto sam ja imao prilike da vidim sta su prethodni gradonacelnici bg uradili to je za svaku osudu kakva je to pljacka bila u zadnjih 30 god koji god da je bio
Kesić u svojim emisijama potkači sve političare. SNS mu je na meti jer su oni ti koji su tamo glavni. a materijala za emisije ima koliko oćeš. onda su moralne nakaze i Đuričko koji ode za Ameriku i Bjelogrlić, kao i niz glumaca i javnih ličnosti koje napadaju SNS. nije problem Srbije Đilas no neko drugi
Тapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
15min traje ova istraga, ako oce….
Istrazujemo kaze, eeeeee
f6
15 i to da ne žuriš nego baš polagano odradiš.
Zamisli kolika si guzica kad sa isplatu od države za troškove ti daš privatni račun da bi "uštedio" i porez.
To što si glup je posebna priča, ali kolika si brate guzica.
U pravno sređenu državu bi momentalno bez licence ostao i najveći domet bi mu bio neko najmanje plaćeno mjesto, kad odleži u zatvor naravno.
Da sam na mjesto države sav ovakav prljavi veš bi iznio i davao jedan po jedan primjer ovakvih advokata. Poslije 5tog imena svi bi došli i pristali na fiskalizaciju samo da im se ime ne spominje.
Čast izuzecima koji već uredno plaćaju poreze i koji su se fiskalizovali a nije ih imalo.
Last edited by hercules; 21-07-21 at 21:22.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Slazem se. Ovo se moze rijesiti odmah. Cak bih prvo i krenuo od isplata sa budzeta, jer samo uporedis racune koje si isplatio sa prijavljenim u poreskoj upravi.
Svako malo cujemo kako je neko utajio porez u privredi, i uvijek se objavi ime i naziv kompanije.
Ime objavis, ovo je inace krivicno djelo, i za oboliku cifru mislim da je minimalna kazna 3 mjeseca
Minimalna kazna 3 mjeseca? Kako je sve skockano fino da kuraže svakoga ko hoće nešto da klepi i ušićari...
Da goriva i ulja
Sent from my MAR-LX2 using Tapatalk
How yes no. Ova priča je... ko o čemu, ..... o poštenju.
Jes zbilja su upravu. Begović prvi. On je kukavac kao paušalac branio Sveta Marovića. Znači branio je Sveta i sve ostale klijente tokom godine i promet mu je bio manji od granice paušalca od 18.000 tada. Čovjek se evo dvije godine registrovao kao poreski obveznik. Postoji legenda, a nije DRS, da advokat ide na ročišta i po sudova a da mu ne platiš za to. Baš rijetki izrodi od njih 1000 ti uzmu pare unaprijed za to, ovi ostali sve listom rade džabe skoro.
Samo malo nabaciš narodu priču kako su utajivači poreza, kako im životni stil ne odgovara poreskim prijavama, kako ovo, kako ono. Pa onda se pojavi neki osuđeni za utaju poreza što je odležao u zatvor, a advokat se šeta slobodno pa ono pravda da se zadovolji i tako to. Mediji su čudo.
Postoji nekoliko načina da se to riješi. Od ovih benignih, do onih radikalnih - izmijeniš Zakon o advokaturi, podijeliš tarifnik sa 100, ili doneseš novi i tako dalje i tako dalje.
Ali što se krivo rodi, vrijeme ne ispravi.
2000 eura tarifa za upis u Advokatsku komoru. A ni sajt im nije sređen, pola stranica ne radi. Ali 2000 da te ubače u tefter.
Mislim, nemoj me drzati za rijec.
Znam da je Toskovic za 3,7 miliona osudjen uslovno godinu, da plati 40k kazne i plati 140k u budzet.
A njega su jos teretili i za stvaranje kriminalne organizacije
Ma to je tek sprdnja o kaznama. Pogotovo ljudi iz biznisa bliski DPS-u. Ima onaj Džemo iz Bara što mu je zastarelo i nije pošao u zatvor, skoro milion eura utajio ukupno.
Nego može država nać nekog kukavca koji nije imao vezu pa je odrapio dobro u zatvor zbog toga. Čisto kao pokazni primjer.
Last edited by hercules; 21-07-21 at 22:53.
Malo je i Damjanovic smecar. Cuva dupe. Sta je vjerovatno razlog. Nisu sigurni da advokat nije prijavio taj racun, a sluzbenici PU ga nisu unijeli u sistem. Pa dok ne dobije tu informaciju, lupeta.
Ako je pripravnica zbog one djece dobila otkaz, moze se poceti i sa ciscenjem PU.
Sigurno ga sluzbenik nije "slucajno zaboravio" da unese u sistem
Nije Begovic 900 advokata, i ko utaji porez treba da odgovara.
Ima tamo normalnih ljudi koji rade parnicu za troskove, cekaju naplatu godinama i oni su svi sa pravom protiv fiskalizacije. Znas kako je kad nema posla a troskovi zivota idu a jedina nada su ti sporovi za troskove koje cekas 2-3 godine. I trebaju jos unaprijed taj porez da plate?! How yes no
Uostalom vidjeli smo kako je drzava Srbija prosla u svom sukobu sa komorom, nece ni CG bolje vjeruj mi.
Sent from my MAR-LX2 using Tapatalk
There are currently 16 users browsing this thread. (0 members and 16 guests)
Bookmarks