So who is next? How yes no.
Ne vjerujem im nista dok ne vidim svojim ocima…
Spuz pending…
Sent from my iPhone using Tapatalk
Gvozdenovic ako je reper ucinjena steta.
Jes da je Brajovic sustigao iz manje pokusaja i za krace vrijeme Gvozdenovica, ali ipak ovom prvom dajem prednost.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Ovdje je najbitnije uloviti misha-pacovchinu koja sve zna i koja ce da bi spasio svoju zicagu lajati bez prestanka,i da se moze reci da smo mrdnuli shto se tiche toga...mada...sumnjam da ce se to desiti..
...
Samo ti skrecem paznju da se Brajovic nije ni na puskomet primakao Gvozdenovicu. Mislim raspravljamo se ko je veci lopov, ali opet je Gvozdenovic nekrunisani kralj namjestenih poslova.
Da saberes i Brajovica i Mudosu, mislim da se ne bi ni primakao Gvozdenovicu
Ili recimo da kazemo da je ugovor vec istekao kao sto jeste, sto sve ovo sto si napisao cini uzaludnim trosenjem neta?
U tom slucaju oni ako misle da nije mogu da tuze da je ugovor na snazi ko Batov brat za Ploce, i da pokusaju da dokazu da je popravka lukobrana koju su bez dozvole radili kostala minimum 700k, ali ako nema privremene mjere dovidjenja, luka je oslobodjena
Sent from my MAR-LX2 using Tapatalk
Što se skidanja imuniteta tiče, polakote, ovo je po zahtevu Katnića i ko zna kako će biti formulisana tužba... Ostalo neće biti dok se ne formira prvo tužilački savjet, pa onda ostalo ...
Sent from my moto e5 using Tapatalk
Kolika zelja da se bude kao Alek. Cak se i ruke isto drze.
Javlja mi se da ce ovaj lik da otpili one budaletine Mandu i drugare, uz pomoc idola kojeg kopira.
I onda ce biti vlast u pauzama plakanja za svjetloscu Draze.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Tko leti, vrijedi...
Mafa klasa? QQ.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Ministrica je Vesna Bratić, direktori nelegalno u isti dan svi smijenjeni, prosvjeta dupke puna korotarima za Kosovom, skandalozna imenovanja se na dnevnom nivou dešavaju i Božena Jelušić koristi ministarski sat da pita ovo:
Poslanica Građanskog pokreta URA Božena Jelušić, u okviru ministarskog sata, pitaće ministarku prosvjete, nauke, kulture i sporta Vesnu Bratić planiraju li prosvjetne vlasti da uvedu medijsku pismenost kao izborni predmet u svim osnovnim i srednjim stručnim školama i da li su pripreme za narednu školsku godinu u toku i šta one obuhvataju.
Izvor: https://www.pobjeda.me/clanak/jelusi...za-sve-ucenike
I to je sve što treba da znate o ulozi URA o ovoj vlasti.
In vino veritas
Možda zato što se neuporedivo bitnije i krupnije stvari dešavaju u prosvjeti, koja ide nazad krupnim koracima i zato što svi progresivni elementi u društvu treba da se angažuju da se smijeni Vesna Bratić?
Možda...![]()
In vino veritas
E baš je prosvjeta išla naprijed kada je Migo bio na njenom čelu ahahahahaa
Na stranu Vesna Bratic i njeno politicko djelovanje.
Moze li objasnjenje kako ide unazad jedan od najgorih skolskih sistema u Evropi.
Dje su za vrijeme prethodnih ministara rezultati PISA testova bili katastrofalni, dje su djeca bila elementarno nepismena, dje nisu umjeli da rijese iole ozbiljniji zadatak iz matematike i da su im logicki zadatci bili nepremostiva prepreka.
Ili vam je skolovanje Kralj Nikola i nikad vise 1918.
Dovoljno je da kazes Migo i zavrsili smo razgovor vezan za prosvjetu...
Skocentriši se, zaboravio si "patriJota Migo".
I ti moraš na punjač.
I da, ne Migo, nego bilo koja random osoba sa ulice koja je završila fakultet, a nije zagriženi nacionalista je moralno kvalifikovanija od Vesne Bratić da bude na čelu 4 ministarstva. Žao mi je, ali kriterijumi su toliko srozani.
In vino veritas
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks