Page 593 of 1249 FirstFirst ... 934935435835895905915925935945955965976036436931093 ... LastLast
Results 14,801 to 14,825 of 31213

Thread: Vlada Crne Gore, 42. saziv

Thanks Thanks Given 
    561
    Thanks Thanks Received 
    3,088
    Thanked in
    1,621 Posts

Je li ovo realno...

DF najavljuje proteste protiv vlade od septembra

https://borba.me/tv-a1-saznaje-df-ne...avica-sa-milom

Thanks Thanks Given 
    6,609
    Thanks Thanks Received 
    6,296
    Thanked in
    2,625 Posts

Mozda ce strajkovat gladju. Onda ne vjerujem da ce Medo to podrzat.
    Having a parachute greatly increases your chance of surviving a long fall.
    Have a parachute.

Thanks Thanks Given 
    5,040
    Thanks Thanks Received 
    12,409
    Thanked in
    6,716 Posts

ka Manda kad je štrajkova glađu tako što su mu donosili po 2-3 bureka svako jutro

Borba i A1 kakav tandem. tačno se vidi da su to SNS portali

Тapatalk
    „Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

https://m.cdm.me/politika/demokate-s...itici-do-sada/

Jel se ovo sad demokrate svadjaju I sa Dritanom hahahah
    Crna Gora, gnjezdo sokolova,
    ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
    Tko zlobio – crn mu obraz bio

Thanks Thanks Given 
    6,609
    Thanks Thanks Received 
    6,296
    Thanked in
    2,625 Posts

Quote Originally Posted by outline View Post
    ka Manda kad je štrajkova glađu tako što su mu donosili po 2-3 bureka svako jutro
    Jebiga, ne mos Kosovo odbranit gladnog stomaka
    Having a parachute greatly increases your chance of surviving a long fall.
    Have a parachute.

Thanks Thanks Given 
    5,040
    Thanks Thanks Received 
    12,409
    Thanked in
    6,716 Posts

kako ga je Manda branio, ka malo ko zli jezici bi rekli kako su se kese hrane donosile tu

Тapatalk

7. The Following User Says Thank You to outline For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    2,439
    Thanks Thanks Received 
    5,125
    Thanked in
    2,749 Posts

Quote Originally Posted by Gagarin View Post
    Djeca se vaspitavaju primjerom roditelja, a narod ponasanjem drustvenih elita, kod nas mahom politicke.
    Posto nam se politicka elita ponasala kao pljackasko pleme, narod je pleme sto bi rekao jedan kolega ovdje. Koje samo gleda dje ce nesto zakucit.
    Konkretno za Spaica, da je kupio recimo Teslu, koja je uglavnom skuplja od ove nakaze bio bi smeker i na licnom primjeru radio na podizanju ekoloske svijesti.
    Usput Tesla je ljepsi i iznutra i vani od one bubasvabe od kola, koja na sliku izgledaju ljepse nego kad ga vidjeh u Blok setajuci maloprije.
    Ovako ce vlast nesto kakiti o ekologiji, stavljati ponegdje neke punjace i kupovati dizelase 3.0. I naravno, uvesti jos neku ekolosku taksu kad zagusti budzetu bez imalo blama.
    Moze ako dobro radi posao doci u bermude i japanke na sastanak, pa se ne dolazi.
    Neke stvari jednostavno ne radis.
    Ima sjajna danska serija Borgen (kod nas premijerka) i jedna scena gdje ona ulazi u TV studio. Prije ulaska PR je zaustavi da makne sat da ne bode oci. Da sjutra tema ne bude sat, legalno zaradjen i kupljen, nego ono sto je ona kazala.
    U svakom slucaju, izgleda da nam ministra malo pucaju komplexi.
    Prvo budget najbolji ikad, dje sam mislio da je PR mlacenje kao i Vucicu, no on izgleda stvarno tako mislio. Koji su mu usput poslanici iskasapili, a ni skori rebalans nije iskljucen. A sad ovakva makina.
    Ili je mozda zaista PR majstor. Pa sada svi pricaju o njegovom autu, a ne npr sto nigdje nije okacen ugovor o cuvenom hedzingu.
    Ili gdje je npr odluka vlade o tome? Bjese ono transparentnost prva odlika ove vlade odnosu na prethodnu netransparentnu vladu?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Još jedan post dje ti moram reći svaka čast.
    Uslio si da uporediš decenijsku poharu ove države od strane političkih elita sa kupovinom jednog SUV-a nekog Ministra od svojih para, od kojih jedan cent nije sporan, skidam kapu...
    Ako je i nešto oporezivo, nije zabranjeno, ako se uvede lekoliška taksa, isti će je on plaćati.
    Kako tebi izgleda to auto i na kojeg insekta te podsjeća je skroz irelevantno, eto meni npr. ista ta Tesla unutra je golo sraanje, a GLE-a sam gledao drito ispred fabrike freško sastavljenog, totalno nebitno.
    I dobro ti reče SKOJ, kakav prelaz, od 'nije problem što se leti državnim avionom u privatne svrhe po bijelom svijetu' do 'danska premijerka, njeno skidanje sata da ne bide oči i to u seriji', kakva transformacija od balkanakog plemenika, do skadinavskog flegamana, kojem je jedino stalo do ekologije i da se političari ne ističu svojim imovinskim stanjem.
    Pretpostavljam da ti je za tu transformaciju primjer predstavljala bajka jednog od, tebi tako bliskih Sandinavaca, H.K.Andersena, nema dileme da ćeš znati na koju mislim.
    Forever young, i want to be forever young

Thanks Thanks Given 
    1,418
    Thanks Thanks Received 
    5,599
    Thanked in
    2,629 Posts

Quote Originally Posted by kaemSe View Post
    Jebote kupili milo i dusko dva majbaha da se gale preko 1.2m placeni a narodu smeta sto je covjek koji je dao u uvid svoj racun kupi mercedesa od 65 pa neka je i 130k. Ja znam ljude sa platom od 1500e koji kupuju auta tog ranga bez centa ustede. Idiotizam ali postoje. Mislim ovakva raspala prica dpsovaca je stvarno tuzna. Ja bih se stvarno pokrio usima i plakao za svojim zivotom. Uzas

Gledaš samo iz jednog ugla.

Mladi minstar iz Vlade koja ima za cilj da iščupa iz g0vana posrnulu ekonomiju jedne državice s periferije Evrope, u kojoj na svakom ćošku vrišti siromaštvo i gdje je nezaposlenost na istorijskom maksimumu, a primanja većine zaposlenih - nedostojna ljudskog bića - učinio je prilično nesmotren potez i na privatnom primjeru pokazao raskorak sa profesionalnim ciljevima. Za nekoga ko kaže da je radio u Japanu, očekivalo bi se više japanske skromnosti koja se između ostalog ogleda i u neprivlačenju bespotrebne pažnje.

Ovim ne izjednačavam primjerke Maybacha milionske vrijednosti kupljene na račun poreznih obaveznika sa višestruko jeftinijim Mercedesom plaćenim iz privatne ušteđevine, poenta je da obje situacije šalju lošu poruku - svaka na svoj način.
    The more things change, the more they stay the same.

Thanks Thanks Given 
    1,462
    Thanks Thanks Received 
    1,186
    Thanked in
    583 Posts

Стварно је Тесла голи *урац унутра. Оно може бити привлачно само неком тинејџеру који матрубира на QHD екране и GeForce графичке .
    Осим тога добра је Тесла

Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk
    Sate sate sate

Thanks Thanks Given 
    3,018
    Thanks Thanks Received 
    4,374
    Thanked in
    2,263 Posts

Quote Originally Posted by starwalker View Post
    Gledaš samo iz jednog ugla.

Mladi minstar iz Vlade koja ima za cilj da iščupa iz g0vana posrnulu ekonomiju jedne državice s periferije Evrope, u kojoj na svakom ćošku vrišti siromaštvo i gdje je nezaposlenost na istorijskom maksimumu, a primanja većine zaposlenih - nedostojna ljudskog bića - učinio je prilično nesmotren potez i na privatnom primjeru pokazao raskorak sa profesionalnim ciljevima. Za nekoga ko kaže da je radio u Japanu, očekivalo bi se više japanske skromnosti koja se između ostalog ogleda i u neprivlačenju bespotrebne pažnje.

Ovim ne izjednačavam primjerke Maybacha milionske vrijednosti kupljene na račun poreznih obaveznika sa višestruko jeftinijim Mercedesom plaćenim iz privatne ušteđevine, poenta je da obje situacije šalju lošu poruku - svaka na svoj način.
    Druže nemoj da se zaebavaš. Živimo li mi u istu državu? Ođe su svakakve protuve zadnjih decenija preko noći obezbijedili praunučad da ih svaka banka poželi kao klijenta sa novcem od ko zna čega. Skoro je bratu preCednika čistačica klepila SAT koji košta više od auta Spajića kojeg je kupio od SVOG novca i ne nađe se nijedan Crnogorac da pita okle Đukanoviću sat tolike vrijednosti. Ne nađe se Raško činaspla sanskabo da se naprči i pita okle lova frajeri iz Rastoka. Ne pita se okle lova mnogim bliskim ljudma DPS-a, al zato popljuvaše Spajića ka da je ukra nekom nešto... E zaisto da Bog da vas Milo jaha dok ima duše u njemu.

Thanks Thanks Given 
    2,439
    Thanks Thanks Received 
    5,125
    Thanked in
    2,749 Posts

Quote Originally Posted by nimfa View Post
    Стварно је Тесла голи *урац унутра. Оно може бити привлачно само неком тинејџеру који матрубира на QHD екране и GeForce графичке .
    Осим тога добра је Тесла

Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk
    Ma ja bih svakako prije vozio Teslu jer je elektrika (koliko god iznutra izgledao kao sjedište CIA u Lengliju), ali smo se ekspresno transformisali iz larve, koja je decenijama aminovala i dopuštala milijardersku pljačku, u prelijepog leptira kojem smeta jer je Ministar kupio od svojih para SUV koji liči na bubašvabu :-D

Thanks Thanks Given 
    242
    Thanks Thanks Received 
    1,815
    Thanked in
    915 Posts

Pustite ministra da kupuje za svoje pare sto hoce samo da ima neko dobro ozvucenje da nesto namakne, skromnost u CG nikad nije bila jaca strana ovog naroda kad se vidi kakva se auta voze po drzavi rekao bi da nam je standard na nivou Svajcarske a ovamo nemaju parking da plate za ta ista auta.
    I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.

Thanks Thanks Given 
    1,418
    Thanks Thanks Received 
    5,599
    Thanked in
    2,629 Posts

Quote Originally Posted by Director View Post
    Druže nemoj da se zaebavaš. Živimo li mi u istu državu? Ođe su svakakve protuve zadnjih decenija preko noći obezbijedili praunučad da ih svaka banka poželi kao klijenta sa novcem od ko zna čega. Skoro je bratu preCednika čistačica klepila SAT koji košta više od auta Spajića kojeg je kupio od SVOG novca i ne nađe se nijedan Crnogorac da pita okle Đukanoviću sat tolike vrijednosti. Ne nađe se Raško činaspla sanskabo da se naprči i pita okle lova frajeri iz Rastoka. Ne pita se okle lova mnogim bliskim ljudma DPS-a, al zato popljuvaše Spajića ka da je ukra nekom nešto... E zaisto da Bog da vas Milo jaha dok ima duše u njemu.

Direktore, smiri doživljaj. Moj osvrt, neopterećen pripadnosti jednoj ili drugoj strani, je kritika jednog u nizu nesmotrenih poteza nove vlasti gdje se iznova daje materijala glasilima i figurama bivšeg režima, kao i Vučićevim elementima u sopstvenim redovima, za potpaljivanje afera čime se, evo vidimo, uspješno opstruira rad Vlade, čiji su glavni ciljevi iz programa - saniranje ekonomskog ambisa i privođenje pravdi svih odgovornih za sve pohare i nepočinstva o kojima govoriš. U tom svjetlu, mladom ministru je tajming za obnovu ličnog voznog parka, iako posve legalnu - pogrešan. U mandatu, rad u javnom interesu i imidž nadilaze privatna zadovoljstva; da je stvar odrađena prije stupanja da dužnost, ništa mu se ne bi zamjerilo. I to su lekcije.
    The more things change, the more they stay the same.

15. The Following 2 Users Say Thank You to starwalker For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    3,018
    Thanks Thanks Received 
    4,374
    Thanked in
    2,263 Posts

Tajming mu je pogrešan? Nije smio da kupuje kola da ne poremeti osjećanja sirotinje koja harlabuče i ljubi slike gospodara koji ima vrjedniju kolekciju odijela nego što Spajiću vrijedi auto... Pa nemojmo. Zemlja u kojoj sudija traži veći stan jer mu je terasa manjeg prevelika, pa u takvoj državi se najviše oštre i kuraže na likove koji su svojim radom nešto stekli. Da je Spajić drčan, da mu ćerka ima torbe od 5000 eura i da se ogrće zastavom, oprostili bi mu da je Ferari kupio o trošku majke Crne Gore...
    Što bi koga boljelo uvo što kupuje neko od svojih para?

Thanks Thanks Given 
    2,439
    Thanks Thanks Received 
    5,125
    Thanked in
    2,749 Posts

Quote Originally Posted by starwalker View Post
    na privatnom primjeru pokazao raskorak sa profesionalnim ciljevima.
    Upravo je ovo poenta.
    Kad naučimo da kod ljudi razdvojimo profesionalnu i privatnu stranu, tada će nam i krenuti na bolje i imati malo drugačiju perspektivu o ljudima.
    Kad dodjem kod hirurga, je li mi važnije oće li me on dobro zakrpiti i odraditi operaciju da valja, ili to kakvo auto on vozi i je li splačina od čoeka?
    Ili da malo približimo, ako dodjem kod doktora, on mi na pregledu kaže da ako nastavim da pušim poživjeću najviše 2 godine, a stručnjak je po tom pitanju, a onda izadjemo oboje iz ordinacije i on zapali cigar, da li to znači da ja trebam da nastavim da pušim i da kažem 'vidi, on nema pojma'.

Thanks Thanks Given 
    776
    Thanks Thanks Received 
    128
    Thanked in
    67 Posts

Quote Originally Posted by technus View Post
    Upravo je ovo poenta.
    Kad naučimo da kod ljudi razdvojimo profesionalnu i privatnu stranu, tada će nam i krenuti na bolje i imati malo drugačiju perspektivu o ljudima.
    Kad dodjem kod hirurga, je li mi važnije oće li me on dobro zakrpiti i odraditi operaciju da valja, ili to kakvo auto on vozi i je li splačina od čoeka?
    Ili da malo približimo, ako dodjem kod doktora, on mi na pregledu kaže da ako nastavim da pušim poživjeću najviše 2 godine, a stručnjak je po tom pitanju, a onda izadjemo oboje iz ordinacije i on zapali cigar, da li to znači da ja trebam da nastavim da pušim i da kažem 'vidi, on nema pojma'.
    Doktor i ministar za socijalna pitanja nije isto
    Niko mu me spori sto je kupio kupio automobil od 60k nego to da je on ministar za socijalna pitanja u zemlju gdje ljudi jedva sklapaju kraj sa krajem i gdje je zemlja bas u teskom ekojomsko sovijalnomstanju.

Izgleda kao bahacenje neko.

Sent from my M2101K7AG using Tapatalk
    Lezalo po zatvora, na sve spremno, sve probalo, na sve nauceno.

Thanks Thanks Given 
    3,018
    Thanks Thanks Received 
    4,374
    Thanked in
    2,263 Posts

Hahah a nije bahaćenje da bivši premijer i predsjednik voze auta od milion eura? Ne postoji na kugli zemaljskoj licemjernije glasačko tijelo od ovih DPS-ovaca

Thanks Thanks Given 
    5,040
    Thanks Thanks Received 
    12,409
    Thanked in
    6,716 Posts

https://m.cdm.me/politika/mandic-u-b...srpskog-sveta/

Ideja ministra unutrašnjih poslova Srbije Aleksandra Vulina, koji je danas kazao da je “srpski svet zadatak Srbije”, dopada se Srbima preko granice, kazao je za N1 jedan od lidera DF-a Andrija Mandić. On, kako prenosi N1, poručuje da već rade na njenom ostvarenju.

„Srbi iz Crne Gore, Srbi iz Republike Srpske, Srbi iz Makedonije, te granice koje postoje među nama da ne postoje u njihovim glavama, a onda ćemo bolje sarađivati, bićemo bliži jedni drugima, na kraju jedan smo narod“, napomenuo je Mandić.

veli li ovo Manda da Crna Gora ne treba da postoji više kao nezavisna država?

Тapatalk

Thanks Thanks Given 
    2,439
    Thanks Thanks Received 
    5,125
    Thanked in
    2,749 Posts

Složićemo se jedino da se ne slažemo po ovom pitanju.
    Pa evo se ni njegovo ministarstvo ne bavi zdravljem, dadoh primjer doktora koji puši i na oregledu ti kaže moraš prestati da pušiš inače si bivši, oćeš li ga poslušati (a ekspert je u tom polju), ili ćeš reći 'kad on može pušit, mogu i ja'.

Ako je Ministar socijalnog staranja, nije valjda osudjen da u toku trajanja mandata privatno živi kao i najugroženije kategorije?
    Najbolje onda da iznajmi kakvu garsonjeru od 20m2, kupi Golfa 2 suvi dizel i limitira se da živi od 350e mjesečno i prati kad su akcije u Voli i Laković da trguje.

Thanks Thanks Given 
    776
    Thanks Thanks Received 
    128
    Thanked in
    67 Posts

Quote Originally Posted by Director View Post
    Hahah a nije bahaćenje da bivši premijer i predsjednik voze auta od milion eura? Ne postoji na kugli zemaljskoj licemjernije glasačko tijelo od ovih DPS-ovaca
    Oprosti sto te iznervirah.
    Kupio tri puta bolji od svojih para !!

Lezalo po zatvora, na sve spremno, sve probalo, na sve nauceno.

Thanks Thanks Given 
    75
    Thanks Thanks Received 
    931
    Thanked in
    551 Posts

Quote Originally Posted by outline View Post
    https://m.cdm.me/politika/mandic-u-b...srpskog-sveta/

Ideja ministra unutrašnjih poslova Srbije Aleksandra Vulina, koji je danas kazao da je “srpski svet zadatak Srbije”, dopada se Srbima preko granice, kazao je za N1 jedan od lidera DF-a Andrija Mandić. On, kako prenosi N1, poručuje da već rade na njenom ostvarenju.

„Srbi iz Crne Gore, Srbi iz Republike Srpske, Srbi iz Makedonije, te granice koje postoje među nama da ne postoje u njihovim glavama, a onda ćemo bolje sarađivati, bićemo bliži jedni drugima, na kraju jedan smo narod“, napomenuo je Mandić.

veli li ovo Manda da Crna Gora ne treba da postoji više kao nezavisna država?

Тapatalk
    Kakav retard, ovima iz df ne trebaju dušmani kad sebe imaju....
    Samo ti...
    U mome srcu si...
    Jedna jedina, nepobjediva -
    Zvezdo ljubavi!

24. The Following User Says Thank You to lucke91 For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    3,018
    Thanks Thanks Received 
    4,374
    Thanked in
    2,263 Posts

Mandić može da prduljeca do sjutra. Crna Gora može jedino da bude građanska nezavisna država koja treba da ima dobre odnose sa Srbijom ali za dobre odnose je potrebno međusobno uvažavanje, poštovanje, a ne da nas bilo ko(a ne najbliži) gledaju kao na sredstvo potkusurivanja. Mnoge stvari je CG trebala drugačije da postavi zbog zdravog odnosa i osjetljivih pitanja...Mandić i ekipa ne mogu da brane interese nikoga, a ne onih koji se nacionalno izjašnjavaju Srbima u CG. Nadam se da će brzo proći vrijeme ovakvih gadosti jer Crna Gora ne smije da se fata u klopke lupeško-sektaških strana koje su najgora solucija za prosperitet svih.

Thanks Thanks Given 
    3,566
    Thanks Thanks Received 
    5,882
    Thanked in
    2,825 Posts

Ne sprda se on Directore nego je mrtav ozbiljan.
    A njegova partija ima najvise poslanika u vladajucoj vecini tako da rijeci mu imaju tezinu. Nisu nebitne.
    Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.

27. The Following User Says Thank You to hercules For This Useful Post:

acs

Thanks Thanks Given 
    3,018
    Thanks Thanks Received 
    4,374
    Thanked in
    2,263 Posts

Quote Originally Posted by djordje1990 View Post
    Oprosti sto te iznervirah.
    Kupio tri puta bolji od svojih para !!

Pa tako je. Kupio je patriotski od svojih para, za razliku od velikih patriota koji su muzli državu. Koliko smo samo zadnjih decenija gledali kako svakakva šuša ide u trgovinu dzipovima vikendom sa sve CG tablama, a da ne pominjem odlaske na Kopaonik, Zlatibor, posjete plaža tokom sezone... Sve što treba jeste pričati pošteno i ljudski. Spajiću ne možemo da zamjerimo što je od svojih para nešto kupio, a ćutati što recimo prvi čoek Petnjice nije htio Dačiu da vozi nego je tražio Škodu od majke Crne Gore.

Thanks Thanks Given 
    3,018
    Thanks Thanks Received 
    4,374
    Thanked in
    2,263 Posts

Quote Originally Posted by hercules View Post
    Ne sprda se on Directore nego je mrtav ozbiljan.
    A njegova partija ima najvise poslanika u vladajucoj vecini tako da rijeci mu imaju tezinu. Nisu nebitne.
    Kako kome. Meni su nebitne. Mislim da je svima jasno da takve priče nemaju težinu jer Crna Gora nikada svoje postojanje ne može dovesti u pitanje niti će ijedan Mandić i Vučić od nje napraviti dio "srpskog sveta". Da se ne shvatim pogrešno. Srbiju i njen narod volim , najbliži su mi ali ove zlonamjerne, DPS-SNS igrarije, pa providno je sve brate...

Page 593 of 1249 FirstFirst ... 934935435835895905915925935945955965976036436931093 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)