Vidim da je i ekolozima sasvim OK da ministar vozi SUV od 3000 kubika.
Moze covjek svasta sa svojim parama, no pitanje je i stila sto ces raditi.
No “moze Mickey iz Pljevalja, ali Pljevlja…”
Manners make gentleman
Sent from my iPhone using Tapatalk
Tko leti, vrijedi...
Pa ok, neko stvarno misli da je sramota da ministar vozi npr. jugo. On je MINISTAR ej! Time out![]()
Don't mind anything anyone tells you about anyone else. Judge everyone and everything for yourself.
https://m.cdm.me/politika/konjevic-s...odom-iz-banke/
Ovako se to radi
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
Poenta je da normalnog čovjeka uopšte ne treba da interesuje šta je kupio od svojih para. Onomad je Ivanišević kupovao švalerki dzipa, a da se ne zna od kojih para, i sad biste vi preko noci tranziciju u drustvo dje je vazno da li je ministar kupio dizela ili hibrida. Povraca mi se.
Jos momak samac, mlad. Mogao je neko manje auto. Cisto da ustedi na registraciji i gorivu.
f6
Pa zar se niste bunili zbog toga a sad ne smeta. Bas kad ti je Selma smetala sto to nije radila treba i ovo da ti smeta, a ne dupli arsini. Da se prekine sa tom praksom bahacenja kad si na funkciji, i da ne bude zabune ne mislim da je on nesto muljao, imao je svoje pare za ove.
Ali bas zbog prekida prakse kao sto ti sad navodis to lako dokaze, ne ostavljas trunke sumnje.
A ne optuzujes druge da su krali bez dokaza naravno, a radis na isti princip i dajes istima povod da te prozivaju.
Izvini, ali upravo donosioci odluka treba svojim ponašanjem da daju primjer u kojem pravcu treba da ide država. Ne možemo ozbiljno govoriti o zelenim politikama ako oni koji kreiraju politike - i koji sebi to mogu da priušte - ne čine ništa da to u praksi primijene.
A što se tiče interesovanja, slažem se - odvratno mi je ovo pravljenje novinskih članaka za široke narodne mase na način da se zadire u novčanike funkcionera i tura pred nos narodu koliko ko ima ušteđevine, stanova, livada i koza. Malograđanski i štetno po društvene odnose. Poatoji Agencija koja vodi o tome računa i to u normalnoj državi treba da bude sasvim dovoljno.
Don't mind anything anyone tells you about anyone else. Judge everyone and everything for yourself.
Dok god svoj posao radi kako treba, što se mene tiče, za svoje pare od kojih ni cent nije sporan, može kupiti spejs šatl i iz orbite obavljati posao, a može i lila novčanicom paliti tompus u dvorcu dok ga Kubanke ne zadime, nejgova stvar, dok god su ispunjena ova prva 2 uslova.
Forever young, i want to be forever young
Čuš uplatnicu da mu šalje, a keakoe Raško?
Šaljite vi dokaze da je on ovo platio od državnih para, pa je li ikad IŠTA onaj splačko od Medojevića potkrpio dokazima, da reče evo crno na bijelo DOKAZ da ste uradilo to, to i to.
I valjda Medojević nije više pokriven imunitetom tako da bi ga tužio na mjesto Spajića za sve što je izlajao.
Sent from my Mi 10T Pro using Tapatalk
Čovjek je prijavio novac i kupovinu auta, u skladu sa zakonskom procedurom. Pokazivanje izvoda i računa nije nikakva zakonska obaveza. Znači prethodnu lošu praksu treba da prekinemo tako što više neće biti dovoljno ispoštovati samo zakon, nego će i svaki Raško moći da izmisli neki novi potrebni dokaz? Hahahahah, kakva jadnost na kub. Pođite neka vam neko to pogleda.
kako ministar dođe do toga da je prosječna potrošnja turiste 75e po danu da mi je znat samo
Тapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Moje misljenje je da je davanje toliko novca za automobil bacena para, pa bilo da je Spajic, Konjevic, Medojevic ili Djukanovic.
Ne razmisljamo svi isto, nek mu je sa srecom pa da i Medo zaradi za SUV-a.
Having a parachute greatly increases your chance of surviving a long fall.
Have a parachute.
Forever young, i want to be forever young
Dame i gospodo, jedan istorijski trenutak. Mislim da smo upravo prisustvovali najvećem ikad zabilježenom ubrzanju građanske svijesti od 0 do 100km/h
Od "ne vidim problem da se državnim avionom leti za Pariz privatno" do "zašto ministar za svoje pare ne kupuje kola manje kubikaže" za manje od 12 mjeseci. Osvježilo zaista!
Mozda sam propustio ali da li se zna porijeklo tog novca? Ako drmaju privatno onda ok jer mu mala trosi par stotina evra dnevno a to sigurno nije od bilo kakve plate u CG.
Sto se tice Spajica, i dalje mi je nejasno sto se prihvatio ovog posla. Da ga pleme i razni medojevici prozivaju sto trosi svoje pare...
Mozda je influeserka, mozda uzela kredit nek se ispita.
Ali recenica prijavio novac i kupio dzip pon zakonu, ja sam samo dodao da je i ovaj prijavio novac i cerka mu putovala po zakonu.
Ako ima dokaza za drugacije nek prijave, evo sad su svi u vladajuce klupe sto su prozvali. Ne vidim da pljuste krivicne
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks