Page 28 of 42 FirstFirst ... 1824252627282930313238 ... LastLast
Results 676 to 700 of 1049

Thread: Teorije i drugačiji pogledi na COVID-19

Thanks Thanks Given 
    107
    Thanks Thanks Received 
    162
    Thanked in
    112 Posts

I šta si zaključio iz klipa, kada si ga pogledao? Toliko te ostavio ravnodušnim, da nisi našao za shodno da kažeš bilo šta, sem komentara moje opaske, koja je izgleda bitnija od samog sadržaja snimka? Ili moja opaska da je čovjek toliko iskren da je skoro zaplakao, za razliku od robotizovanih zvaničnika čija je uvijek posljednja, diskredituje sve što je on rekao?

Btw, možda Merck nema ništa od ivermektina, ali imaće od, :drumrolls: molnupiravira.
    https://www.fiercepharma.com/pharma/...d-19-treatment
    Merck has struggled to develop therapeutics and vaccines to fight COVID-19. But the United States is betting that the pharmaceutical giant at last has a winner in its oral antiviral molnupiravir.
    On Wednesday Merck revealed a deal to supply 1.7 million courses of the experimental treatment to the U.S. for approximately $1.2 billion. Molnupiravir has yet to be approved, but it's shown promise for newly diagnosed, non-hospitalized COVID-19 patients.

Kakva slučajnost...

P.S. Odgovori na pitanja.
    Last edited by Rada; 15-07-21 at 08:55.

Thanks Thanks Given 
    410
    Thanks Thanks Received 
    1,310
    Thanked in
    887 Posts

Prica oko Faucija mi je posebno interesantna jer je neko ko me zainteresovao na samom pocetku COVID19 pandemije. O njemu ne treba da se donosi zakljucak na osnovu toga kako izgleda, dovoljno je procesljati malo detaljnije i vidjeti sta se desavalo osamdesetih i kakve je obmane gospodin vec tada vrsio (false positive testovi za HIV) pa onda malo preci na propagandu oko H1N1 ili Truvada.

3. The Following User Says Thank You to beatnological For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    243
    Thanks Thanks Received 
    977
    Thanked in
    577 Posts

Thanks Thanks Given 
    113
    Thanks Thanks Received 
    4,471
    Thanked in
    2,628 Posts

Većina vas drvi priču iz novina, sa sajtova, iz članaka.

Ja pričam iz svojeg ličnog iskustva, prenosim iskustva struke jer sam za 6 mjeseci posjetio toliko doktora da mi je teško kada vidim nekog u bijelo...
    Procedure liječenja u našim bolnicama su veoma slične i 15.07.2020. i 15.07.2021.
    Naši doktori od starta nijesu stavljali sve na respiratore, već je od starta postojala jasna procedura šta i kada treba.

Meni je vakcina pomogla, a kao teškom pacijentu koji se bukvalno jedva izvukao, smatram da će pomoći svakom. Takođe "razumijem" naš mentalitet da je uvjek neko protiv nas, da hoće da nas satre,da nas gaze svi... Tako da ću se uvjek voditi elementarnom logikom koja kaže da ako neko nešto uči 20 godina ne može se njegovo mišljenje uporediti sa nekim bez dana fakulteta, ali sa 20 godina iskustva u uzgajaju biljaka.

Poslato sa škatulice
    -> Forma za naručivanje online stvari <-

Bugi Vugi tapši Raduj se!

Thanks Thanks Given 
    243
    Thanks Thanks Received 
    977
    Thanked in
    577 Posts

Ja sam isto prelezao covid i to dosta lagano, gubitak cula mirisa i ukusa, temp oko 37,5 i to je to, i zasto bi ja sad trebalo da primim vakcinu? Zar moj organizam nije imun na virus koji sam prelezao, zar nemam to nest sto ce da prepozna virus ako mi se opet desi da ga dobijem? Ah da, posto ovo nije prirodni virus nego se modifikuje svako malo kako se smiri situacija onda mi treba vakcina, ma kako da ne. Svako ima pravo da bira za sebe, meni je prosto nelogicno da primam vakcinu za nesto sto sam prelezao kao gripu obicnu bez ikakvih posledica, tako da batalite vise da nas ucite sta je dobro za nas i gledajte svoja posla...

Thanks Thanks Given 
    410
    Thanks Thanks Received 
    1,310
    Thanked in
    887 Posts

@Bugi
    Evo ja licno pricam isto iz iskustva i volio bih samo jedno, da se svemu da jednaka sansa a ne da smo u situaciju da se podkopava sve sto nije vakcina (to je fakt - skoro pa na globalnom nivou). I dalje sam isto tako i stava da COVID19 vakcine itekako pomazu u ublazavanju simptoma, to niko ne moze da spori jer imamo oficijalne podatke, al' ono sto niko ne moze da dokaze jeste da li ce neke od vakcina da ostave dugorocne posljedice ili ne (H1N1 vakcinacija je odlican primjer za ovo) te samim tim ne treba da se ide sa obaveznom vakcinacijom i propagiranjem COVID19 vakcine (i to samo odredjene, interesantno!) kao ultimativnog rjesenje na dugi rok (postaje sve jasnije da definitivno nije rjesenje na dugi rok - barem ne u ovom obliku).

Ovo o "nasem mentalitetu" nije bilo potrebno, opet se vracamo na istu pricu, "MI" vs "ONI", "PAMETNI" vs "BUDALE" itd. Nema ovo veze sa time dal' hoce neko da nas pobije ili ne (logicno je da niko ne ide sa apsolutnom namjerom da otruje cijelu populaciju), ili sa nasim mentalitetom al' dzabe koliko puta se to objasni, opet se par pojedinaca nadje da dijeli ljude u dva tabora. Takodjer poredjenjem "20 godina fakulteta" sa "20 godina uzgajanja biljaka" opet insuiniras da svi koji su za malo drugacije gledanje na cijelu situaciju, ustvari vjeruju u "kvazi nauku" a uopste o tome ne pricamo.
    Ne prica se ovdje o kvazi nauci, barem ne u zadnjih 20-ak postova, vec se dijele clanci i linkovi ka "ok" izvorima (koje btw, vecina ni ne pogleda vec instant misli kako je rijec o nekim fake sajtovima).

I opet te pitam. Sta je sa svim onim ljudima koji nisu imali privilegiju da prime Pfizer? Sta je sa svim ostalim non mRNA vakcinisanima?

8. The Following User Says Thank You to beatnological For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    161
    Thanks Thanks Received 
    1,238
    Thanked in
    740 Posts

e'o tebrex,guramo nekako,batrgamo se,trudbenicimo...a vi kako 'te

Thanks Thanks Given 
    3,190
    Thanks Thanks Received 
    3,228
    Thanked in
    1,563 Posts

Quote Originally Posted by Bugi View Post
    Većina vas drvi priču iz novina, sa sajtova, iz članaka.

Ja pričam iz svojeg ličnog iskustva, prenosim iskustva struke jer sam za 6 mjeseci posjetio toliko doktora da mi je teško kada vidim nekog u bijelo...
    Procedure liječenja u našim bolnicama su veoma slične i 15.07.2020. i 15.07.2021.
    Naši doktori od starta nijesu stavljali sve na respiratore, već je od starta postojala jasna procedura šta i kada treba.

Meni je vakcina pomogla, a kao teškom pacijentu koji se bukvalno jedva izvukao, smatram da će pomoći svakom. Takođe "razumijem" naš mentalitet da je uvjek neko protiv nas, da hoće da nas satre,da nas gaze svi... Tako da ću se uvjek voditi elementarnom logikom koja kaže da ako neko nešto uči 20 godina ne može se njegovo mišljenje uporediti sa nekim bez dana fakulteta, ali sa 20 godina iskustva u uzgajaju biljaka.

Poslato sa škatulice
    ne možeš na osnovu ličnog primjera da donosiš zaključak za sve ostale
    She is only here to annoy herself!

Thanks Thanks Given 
    113
    Thanks Thanks Received 
    4,471
    Thanked in
    2,628 Posts

Mogu kada pričam o sebi.
    A takođe i mogu kada nađem još 50 ljudi koji su imali iste simptome i sa vakcinom riješili skoro sve probleme.

Da podsetim prije 2 mjeseca se nije verovalo ni na forum da vakcina to može... Danas smo malo napredovali.

Poslato sa škatulice

Thanks Thanks Given 
    410
    Thanks Thanks Received 
    1,310
    Thanked in
    887 Posts

Mogu kada pričam o sebi.
    Da podsetim prije 2 mjeseca se nije verovalo ni na forum da vakcina to može... Danas smo malo napredovali.
    I ja da podsjetim da prakticno o tome nije ni bilo price a ni istrazivanja prije 2-3 mjeseca. Ako sam te dobro shvatio ciljas na rjesavanje post covid simptoma, ako ne, onda se izvinjavam.

Takodjer da podsjetim da do prije svega par sedmica mRNA vakcina bijase propagirana kao 90%+ efikasna, sada poslije novijih istrazivanja dolazi na vidjelo da je to daleko od prave situacije te da je veoma moguce da ljudi koji su prelezali COVID19 a naknadno primili mRNA vakcinu sada imaju slabiji imunitet protiv "novih" sojeva, a ujedno sudeci po preliminarmim istrazivanjima i protiv mnogih drugih bakterijski izazvanih bolesti (da, bakterijskih).
    Last edited by beatnological; 15-07-21 at 11:57.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    177
    Thanked in
    133 Posts

Rado, prestani da pises, zaljubicu se. Ili ja da prestanem sa citanjem, mozda je to bolje.

Thanks Thanks Given 
    1,418
    Thanks Thanks Received 
    5,603
    Thanked in
    2,630 Posts

80% ove diskusije može komotno na opštu temu jer nema veze sa teorijama

U duhu naslova ove teme:

Mada kako je krenulo ni ovo se teorijom neće zvati.

The more things change, the more they stay the same.

Thanks Thanks Given 
    4,308
    Thanks Thanks Received 
    8,324
    Thanked in
    3,171 Posts

Quote Originally Posted by starwalker View Post
    80% ove diskusije može komotno na opštu temu jer nema veze sa teorijama

U duhu naslova ove teme:

Mada kako je krenulo ni ovo se teorijom neće zvati.

Ovo me podsjeca na onu pricu u martu prosle godine kod nas 'ima korone nego nece da kazu. Nacula je koleginica iz kancelarije pored da je njena jetrva u bolnicu, ne znaju sto joj je'.

Ja ne znam dje ti nalazis sve ove linkove i cuda

Sent from my Mi 9T using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    1,418
    Thanks Thanks Received 
    5,603
    Thanked in
    2,630 Posts

Quote Originally Posted by Mojsije View Post
    Ovo me podsjeca na onu pricu u martu prosle godine kod nas 'ima korone nego nece da kazu. Nacula je koleginica iz kancelarije pored da je njena jetrva u bolnicu, ne znaju sto joj je'.
    Prvi slučaj je i registrovan sredinom marta, nakon što smo (neobjašnjivo) bili jedina corona free država na evropskom kontinentu. Osim toga, ovdje su neki ljudi pisali da su kasnije pronašli anti-tijela nakon što su posumnjali (po simptomima) da su imali infekciju još u februaru.
    The more things change, the more they stay the same.

Thanks Thanks Given 
    1,905
    Thanks Thanks Received 
    1,869
    Thanked in
    770 Posts

Evo da napisem teoriju zavjere - Citava moja porodica je prelezala koronu ukljucujuci i mene (mada tako je test pokazao) simptome nisam imao, pisao sam vec o tome, moji su u prvom talasu zakacili koronu, znaci februar/mart 2020, ja u septembru, od tad do danas niko od nas nije imao prehladu a krecemo se kao i svi ako ne i vise s obzirom da smo u kontaktu i sa ljudima iz inostranstva, da smo primili vakcinu neko bi sa 20 godina skolovanja rekao - eto ti vidis da je vakcina dobra sigurno bi se neko od vas ponovo zarazio da je nije primio ovako ste sigurni zivio FAJZER!
    Onda opet dolazimo do cinjenice da sam poznavao ljude koji su prelezali koronu, revakcinisali se i poslije nekog vremena umrli, od cega i kako necu da ulazim u to, ali par njih koje sam znao nisu bili preko 50 godina i nisu bili hronicni bolesnici.
    Da ne bude zabune - poznajem i dosta ljudi koji su se vakcinisali i nisu imali nikakve simptome ili nezeljena dejstva i nisu zakacili koronu nakon toga.

Sve u svemu svako ima mozak da razmislja i donosi odluke za sebe onako kako on smatra da treba, ja smatra da ne trebam da primim vakcinu, ne pokusavam nikoga da ubijedjujem, samo kazem onima koji ubjedjuju nas "idiote, antivaxere, osnovce" itd. vakcinisite se radite sto hocete vi ste sigurni, za nas ne brinite.
    Quote Originally Posted by Biznismen Podgorica View Post
    Oli da se kladimo ti das 50e a ja cu 200e.
    Ako ne prodje ti imas 200e.. :wink:

Thanks Thanks Given 
    113
    Thanks Thanks Received 
    4,471
    Thanked in
    2,628 Posts

Pravo da ti kažem ne brinem ja za vas.
    Brinem samo, što mi zbog antivaksera se otežava život, što zbog vas nosim maske, što zbog vas ne mogu na koncerte, što postoje neke kontrole na granicama, što nam trpi sve...

Takođe ne brinem ja što pušači duvane, brinem što je to štetno za mene da udišem..

Poslato sa škatulice

Thanks Thanks Given 
    1,905
    Thanks Thanks Received 
    1,869
    Thanked in
    770 Posts

Pravo da ti kažem ne brinem ja za vas.
    Brinem samo, što mi zbog antivaksera se otežava život, što zbog vas nosim maske, što zbog vas ne mogu na koncerte, što postoje neke kontrole na granicama, što nam trpi sve...

Takođe ne brinem ja što pušači duvane, brinem što je to štetno za mene da udišem..

Poslato sa škatulice
    Kako ne mozes? Evo ja sam bio malo po primorju po 1000 ljudi u klubove niko masku ne nosi, nidje nije dosla inspekcija da nas kaznjava ili da nam trazi test, drugovi bili na Exit, preko 50 000 stranaca proslo kroz Novi Sad za 4 dana, niko masku, niko test, niko nije kaznjen, bio sam za Albaniju i Bosnu, prosao granicu brze nego naplatnu rampu na tunel Sozinu, masku nosim samo ispod vrata cisto da ispostujem prodavce, izdajem apartmane mogu reci da je ova godina mozda malo slabija od 2019, ako ne i ista. Ja ne vidim nikakve poteskoce za sad, ne znaci da ih nece biti u buducnosti, ali trenutno trpimo svi velika poskupljenja a to vec nije do nas antivaxera, to je do politike na svijetskom nivou zbog stampanja dolara zbog kojeg je i nastala korona, ali to je neka druga tema sad i o tome sam pisao.
    Quote Originally Posted by Biznismen Podgorica View Post
    Oli da se kladimo ti das 50e a ja cu 200e.
    Ako ne prodje ti imas 200e.. :wink:

Thanks Thanks Given 
    410
    Thanks Thanks Received 
    1,310
    Thanked in
    887 Posts

Kao i u svemu, zavadi pa vladaj.
    Kako je uspijesno skrenuta paznja sa pravih pitanja na to da se ljudi svadjaju ko je primio vakcinu, a ko nije, na to da jedni svrstavaju sve osim "njihove grupe" u grupu idiota, antivaksera, kretena, neobrazovanih, bezosjecajnih itd. Interesantno je sto su neki od tih koji su najglasniji bili medju prvima koji su pohrlili u kafice i shopping mallove onog momenta kada su se otvorili kod nas (iako smo imali i dalje brojeve koji su drasticno veci nego na pocetku zakljucavanja)... Dzabe reci 1000 puta da nije sve tako crno-bijelo, te da postoji i sredina, ne vrijedi, il' mora biti kako kaze odredjena grupa ili nikako drugacije.

Na kraju mi je najfascinatnije sto se evo na ovom topicu "teorije i drugaciji pogledi na COVID-19" odvija prica o stvarima za koje veci dio uopste ne zasluzuje da bude tu (vec radi cenzure mora da bude) a uz to dolaze pojedinci da bi gurali svoja ubijedjenja kako su svi sa iole drugacijim pogledom (neki veoma radikalnim, neki samo logicnim) antivakseri i budale.

Sve mi se nesto cini da idemo u pravcu gdje ce ljudi da imaju naljepnice na glavi sa nazivom vakcine koju je osoba primila, te ako nije Pfizer/Moderna nalijepljena na chelo mozes da se pozdravis sa osnovnim ljudskim pravima. Barem bi tako pojedini htjeli i guraju tu pricu u globalu.
    Last edited by beatnological; 17-07-21 at 12:29.

Thanks Thanks Given 
    410
    Thanks Thanks Received 
    1,310
    Thanked in
    887 Posts

Quote Originally Posted by ^izzy^ View Post
    Onda opet dolazimo do cinjenice da sam poznavao ljude koji su prelezali koronu, revakcinisali se i poslije nekog vremena umrli, od cega i kako necu da ulazim u to, ali par njih koje sam znao nisu bili preko 50 godina i nisu bili hronicni bolesnici.
    Meni su oficijalno od korone preminuli tetak i stric, tacnije tetak nije jer je preminuo u drzavi (DE) gdje se nije sve pripisivalo kao da je uzrok smrti COVID19, dok je stric automatski stavljen na "COVID19 smrt" listu u HR. Licno sam misljenja da bi obojica sigurno pozivjeli jos par godina, nebitno sto su bili u teskom zdravstvenom stanju i prije korone (oboje su "prelezali" ono najgore sto nekoga moze zadesiti) te da je korona svakako pogurala pricu. Al' sama razlika u vodjenju metodologije preminulih (DE vs HR)moze da pokaze koliko je svijet posao u onu stvar te koliko ustvari nista ne znamo. Dokle god imamo situaciju da jedni vode statistiku na jedan nacin, drugi na drugi, treci je uopste ne vode itd. imamo i problem gdje niko nista ne zna cak ni godinu i nesto poslije pocetka ove posasti.

Isto tako mi je drugu otac preminuo nedavno, uzrok smrti srcani udar a covjek nikada nije imao problema sa srcem/pritiskom, sto bi se reklo "kao od stijene odvaljen". Sad dolazi ono interesantno, primio je Pfizer vakcinu mjesec dana prije smrti... Sta mislite dal' je uopste vodjena polemika il' dal' je priupitano da mozda nema neke korelacije izmedju vakcine i smrti? Kako da ne...
    Ne kazem da je vakcina uzrok, daleko od toga, ali bi trebalo da se svaki slucaj ispita, a ne da imamo duple standarde gdje se smrt covid19 pozitivnog automatski stavljala u kos "preminuo od korone" a onda za ovo drugo nema problema, preminuo je od srcanog udara. Naravno da je mizerna vjerovatnoca da je vakcina imala ikakvog uticaja, al' zasto ostavljati prostora takvim nedoumicama uopste?

Ne sumnjam ni da cu za ovakav post, koji je po meni samo logicno i normalno rasudjivanje, biti tagovan kao "glupi antivakser" (iako sam svaku mogucu vakcinu primio, iako cu i protiv COVID19 da se vakcinisem ali niposto mRNA vakcinom - ne jos dugi niz godina).

Thanks Thanks Given 
    113
    Thanks Thanks Received 
    4,471
    Thanked in
    2,628 Posts

Svako normalan podržava istraživanje do kraja Tako da je tvoja želja da se istraži sve do kraja potpuno legitimna. Za to ne možeš biti proglašen budalom, a i ako te neko proglasi on je gluplji od tebe.

Poslato sa škatulice

Thanks Thanks Given 
    107
    Thanks Thanks Received 
    162
    Thanked in
    112 Posts

https://www.nextbigfuture.com/2021/0...g-indians.html

The Indian Bar Association (IBA) sued WHO Chief Scientist Dr. Soumya Swaminathan on May 25, accusing her in a 71-point brief of causing the deaths of Indian citizens by misleading them about Ivermectin. There is also an updated legal notice on June 13, 2021.
    Point 56 states, “That your misleading tweet on May 10, 2021, against the use of Ivermectin had the effect of the State of Tamil Nadu withdrawing Ivermectin from the protocol on May 11, 2021, just a day after the Tamil Nadu government had indicated the same for the treatment of COVID-19 patients.”

Among the most prominent examples include the Ivermectin areas of Delhi, Uttar Pradesh, Uttarakhand, and Goa where cases dropped 98%, 97%, 94%, and 86%, respectively. By contrast, Tamil Nadu opted out of Ivermectin. As a result, their cases skyrocketed and rose to the highest in India. Tamil Nadu deaths increased ten-fold.

In a test of over 4000 people in India (3000+ took Ivermectin) and over 1000 did not. The results were that 2% Ivermectin takers had PCR test confirmed COVID and 11.7% non-takers had PCR test confirmed COVID. The people were given two 21 mg doses of Ivermectin. This costs less than 1 penny per person.

Specific charges included the running of a disinformation campaign against Ivermectin and issuing statements in social and mainstream media to wrongfully influence the public against the use of Ivermectin despite the existence of large amounts of clinical data showing its profound effectiveness in both prevention and treatment of COVID-19.

Je li ovo dovoljno za dodatno istraživanje?

Sent from my SM-G960F using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    113
    Thanks Thanks Received 
    4,471
    Thanked in
    2,628 Posts

Istražuje se šta? Koliko vidim
    Code:
    The results were that 2% Ivermectin takers had PCR test confirmed COVID and 11.7% non-takers had PCR test confirmed COVID. The people were given two 21 mg doses of Ivermectin
    Kaže sa je 2% ljudi zaraženo koji su koristili Ivermicin, a da je 12% zaraženo koji ga nijesu koristili.
    Niđe pomena o lijeku...

Sa druge strane, lijek Ivermicin, je prije svega lijek životinje i kod ljudi se koristi za liječenje crva.
    Doza koja se daje za crve i šugu je maksimalna dozvoljena doza za čovjeka, sve preko te doze je toksično za čovjeka. Svako istraživanje koje sam čitao kaže da sa normalnom dozom ovaj lijek ima neznatni uticaj.
    Sa povećanjem doze pojavljuje se učinak ali se organizm više truje pa je šteta veća nego korist.

Otprilike kao što 70% alkohola ubija Covid pa ga nećemo sebi ubrizgati jer je šteta veća nego korist. Ali da ubija virus Covid ubija

Poslato sa škatulice

Thanks Thanks Given 
    410
    Thanks Thanks Received 
    1,310
    Thanked in
    887 Posts

Doza koja se daje za crve i šugu je maksimalna dozvoljena doza za čovjeka, sve preko te doze je toksično za čovjeka. Svako istraživanje koje sam čitao kaže da sa normalnom dozom ovaj lijek ima neznatni uticaj.
    Sa povećanjem doze pojavljuje se učinak ali se organizm više truje pa je šteta veća nego korist.
    Ovo sto sam ja do sad citao a i sudeci po dozama koje sam licno dobio (za LONG COVID tretman), uopste se ne daje nikakvo jace doziranje od "preporucenog". Za sta se lijek inace koristio je nebitno Bugi, prenamijena lijekova se desava redovno, pa ne bi bio prvi put ni da se to i ovdje desi.

Sve u svemu, ne treba previse nagadjati nego globalno testirati kao sto je i uradjeno za COVID19 vakcine, naravno sve na dobrovoljnoj bazi.

Thanks Thanks Given 
    113
    Thanks Thanks Received 
    4,471
    Thanked in
    2,628 Posts

Pa EMA je to odradila.
    Evo izvještaj https://www.ema.europa.eu/en/news/em...linical-trials

Naravno da sam zato da se odradi testiranje, ali naravno da sam protiv toga da ga u ovoj fazi 0.5 nazovemo lijekom kao što to radi @Rada

Poslato sa škatulice

27. The Following User Says Thank You to Bugi For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    107
    Thanks Thanks Received 
    162
    Thanked in
    112 Posts

Istražuje se šta? Koliko vidim
    Code:
    The results were that 2% Ivermectin takers had PCR test confirmed COVID and 11.7% non-takers had PCR test confirmed COVID. The people were given two 21 mg doses of Ivermectin
    Kaže sa je 2% ljudi zaraženo koji su koristili Ivermicin, a da je 12% zaraženo koji ga nijesu koristili.
    Niđe pomena o lijeku...

Poslato sa škatulice
    Ovo znači da je preko 80% efikasan u sprečavanju korone, što je bolje od bilo koje vakcine u ovom momentu, kada je u pitanju delta soj. Pa ga zovi kako hoćeš.

To što je uradila EMA je ništa ustvari i samo još jedan dokaz da bez ijednog argumenta pokušavaju da spriječe upotrebu ivermektina. Znači bukvalno u tome tekstu nema ni jedan jedini argument zašto ne bi trebalo.
    Sve što piše da je nema dovoljno dokaza, da su studije male da bi se izveo zaključak... A da sprovedu sami studiju, to ništa. Ovo za toksičnost je skroz nelogično, pominje se koncentracija u plućima, a mi pričamo o preventivi, tj. virus se uopšte i ne dodje u pluća... Znači ovakav tekst sa ovakvim "argumentima" je samo autogol. Nijedne brojke u njemu, ništa konkretno, ništa.

Da ponovim, pričamo o nečemu što je potencijalno preko 80% efikasno u sprečavanju infekcije. Da bi se dokazalo da nije tako, treba puno više od ovog površnog članka.

Sent from my SM-G960F using Tapatalk

Page 28 of 42 FirstFirst ... 1824252627282930313238 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)