Znaci na konstantaciju da je Pipun omalovazio svakog crnogorskog sportistu koji ucestvuje na OI i koji je učestvovao i prije odje ne da to ne osudjuje.
Nego se nastavlja matrica dje si bio prije 39tog, limenka, Gvozdo, Brano, Milo I da DPS je kriv sto ovaj ne voli reprezentaciju svoje zemlje.
Pljunuo je na vas tako sto je pljunuo na njih, kad cete to ukapirati. Tamo ti igra tvoj komisija, brat, cerka predstavlja tebe i tvoju zemlju
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
Pipun je klasična splačina, a nije daleko ni bivša kapitenka Budućnosti. Političarenje po društvenim mrežama ne ide uz sportistu. To što je neko splačina ne daje ti za pravo da se spuštaš na njegov nivo, osim ako nisi istog kova.
Don't mind anything anyone tells you about anyone else. Judge everyone and everything for yourself.
Na nivou Srbije, jasno je koliko su klubovi državni projekat. Recimo Partizan je bio dežurni prvak fudbalu i igrao EL u košarci kada je partizanovac Tadić bio predsjednik. Onda dođe zvjezdaš Vučić i sve to radi Zvezda. Znači, prosperira klub za kojeg navija glavna faca u vlasti.
Usput, navijači kao privatna vojska kojoj se toleriše kriminal, dok ne stigne naredba da se moraju dizat. No, da se ne bavimo Srbijom.
Više mi ja kao paradigma. Uz dužno poštovanje nije mi jasno kako neko uopšte može navijat za takve klubove.
Ili PSG đe dođu Katarci usekaju gomilu para. Emirati u Mančester City... Neđe mi je drago što uze Čelzi iz čista mira, koji je sad goljo sa parama u odnosu na druge.
zanimljiva mi je Hrvatska, gdje je lopina Mamić imao rezultate, mada je privatizovao Dinamo. I lansirao sve hrvatske reprezentativce. Eto bar neki rezultat od lopovluka.
Odoh u off topic, posle ovakvih stavova mislim da je jasno što me nema na sportskim topicima![]()
ukratko - prije smo navijali za reprezentaciju Crne Gore tj DPSa. mi koji smo navijali za tu reprezentaciju smo ti bili za DPS i milogorci, tako su pričali Pipun i Manda, a složili se mnogi. vjerujem da su ono srebro iz Londona i zlato iz BG isto nekako sredili ovi iz DPSa. i sad nisu mogli glasači DFa navijat za CG jer bi navijali za DPS. e sad posle izbora, ovi iz DFa su sad naši, mislim novi naši. ali isto je svaka reprezentacija DPS i opet smo mi koji navijamo za naše sportiste glasači DPS. baš je to lako ukapirat. izgleda da je Brano Gvozdenović selektor vaterpolista kako navijat za njih pa ne no?
Batu se daje po miliona zemljišta on pljuje državu i bi pola nje Karađorđevićima da pokloni. Pipun mrzi Crnogorce ali nema veze, on se hrabro borio protiv DPSa on je naš heroj
Тapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Mene kao Srbina iz CG ne zanima ko gura rukometašice, vaterpolisti, košarkaše.... Imam samo jednu reprezentaciju za koju navijam i samo jednu domovinu, a uvijek mi je naravno drago kada i Srbija osvoji medalju, osim kada je osvoji u direktnom duelu sa CG
I još nešto.... Na račun nesoja 3.14puna... Komšija mi je kajakaš Šoć koji je bio zadnji na OI 2012. Što se mene tiče, kao da je medalju osvojio.
Sent from my Mi Note 10 Lite using Tapatalk
To je to, voli te brat Crnogorac.
E sad što ima nekih među "tvojima" koji taj tvoj stav ne razumiju i koji ne mogu da navijaju za ovu našu reprezentaciju, isto ko što ima onih među "mojima" koji misle da ako je neko Srbin da je odmah anti-Crnogorac, to je već za neke druge institucije za posmatranje.
Moram isto podvući da je isti nivo bolesti kod onih koji su iz CG a navijaju protiv svoje reprezentacije ko i kod onih odavde koji likuju kad Srbija izgubi od Italije na primjer.
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
Ovakvi pilici da reformisu DPS i priloze gospodara u ZIKS?
DPS da ima 'zdravo tkivo' jos prije 8-9 godina bi se razdvojili od kancera.
Sent from my Mi 9T using Tapatalk
Fino je frizuricu sredio...
Taman. Ka da je u demokrate
f6
Pa na ivici, nespretna izjava skroz, moglo mu se spustiti na XY načina...
Sent from my Mi 10T Pro using Tapatalk
Mislio sam na paraolimpijce, a onaj splačko jes idiot na svakom mogućem levelu zato i rekoh da je izjava nespretna jer je potkačila i paraolimpijce.
Last edited by hercules; 17-07-21 at 09:57.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Ali odmah 0 covjek, strasno.
"Što bi, ne bi" - Felix Brych, 05.03.2019.
Stefan Savic veli coek nula? Koliko je taj momak pomoga djece (da ja znam a ne novine), neki stvarno neka se stide guzice kad obraza nemaju. Popisam vam se na DPS i na poistovjrćivanje generalno ljudi s partijama, PIH.
https://www.vijesti.me/vijesti/drust...ju-namjestenje
DF divlja i u tivtu. Pokusavaju da uguraju svoje kadrove po cijenu svega. Neke su vec uvaljali, koliko god da je dps bio los njihovi su bili eksperti za ove.
There are currently 13 users browsing this thread. (0 members and 13 guests)
Bookmarks