rfrsh
Fizicki savrseno ocuvan, jedina mana je par zuckastih mrlja na ekran primjetnih jedino na skroz bijeloj pozadini a koje ne uticu na rad (neki djavolji lepak koji je koristen za displej, vremenom zna da se desi da skroz nestanu, ko se razumije zna o cemu pricam), jos uvijek je u Mtel garanciji, bilo mi je crnjak oko toga da se cimam.
Cijena 130 eura
Da vam olaksam sa par instrukcija:
1. Moze li nize? - Ne moze.
2. Moze li kompenzacija? - Moze ako nudite nesto sto realno vrijedi vise, a nudite ga glavu za glavu.
067 522 653
Last edited by Bart Simpson; 12-06-21 at 15:28.
rfrsh
RfrsH
Vjerovatno cu tako i uraditi. Nisu ove 2 mrlje velike, svega po 2-3mm i vide se samo na skroz bijeloj pozadini. Ali razumijem i nekoga ko kupuje da zeli da ih nema![]()
rfrsh
Refresh
Aktuelno
Rfrsh
Kolega Bart, to podlijeze garanciji i odnesi ga, stavice ti nov displej. Ja sam moj nosio dva puta, oba puta mijenjali displej i oba se puta opet pojavilo poslije nekog vremena...
Na kraju su mi zamijenili sa drugim modelom Xiaomi-ja...
Sent from my MI 8 using Tapatalk
"LIFE IS ABOUT PASSIONS. THANK YOU FOR SHARING MINE." - Michael Schumacher
Hvala Petronas
Cijena 130 eura, ako se skanim da ovu sitnicu reklamiram bice vise
Aktuelno
Rfrsh
Uz telefon fabricki punjac, neka ****** futrola, kutija, i sacuvan imenik sa brojevima vrhunskih riba
Rfrsh
Aktuelno
Moze zamjena i za neki pametni sat priblizne vrijednosti.
Povodom praznika shok cijena, samo 129 eura. Ako ne prodje tokom praznika cijena se vraca na 130![]()
Da se mice ovo, nema kud jeftinije
Prija mu ovo toplo vrijeme, jedna mrlja je nestala, a i druga se povlaci. Cijena ide na 140 evra
Ponudite neku cijenu pa da vam recem ne moze. Sve je bolje nego ovo sto niko ne pita
Aj da probamo i ovo: zamjena za redmi note 10, mi 11 lite, poco f3 - uz moju doplatu
Last edited by Bart Simpson; 17-07-21 at 00:46.
Aktuelno
Ocemo li zakljucavat ovo
Aktuelno do kraja nedjelje i zakljucavam
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks