Jel do mene ali englezi tako smaracki igraju cijelo prvenstvo bez neke kreacije i zelje da odigraju atraktivnije i ofanzivnije. U drugo poluvrijeme su bukvalno pozvali Italiju da im kampuje u sesnaest. Bila je prica posle danaca kako je bila trema i ocekivanja javnosti pa ih je to sputalo a evo ih nocas jos sputaniji. Racunam da protiv Francuske ili Belgije u finalu ne bi imali grama sanse kad im Italija drzi loptu cijelo drugo poluvrijeme.
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
Evo svi pričaju da su najbolja ekipa na turniru,.meni su čitav turnir tako bezidejni i smarački, ovo finale tek da ne pričam, igraju kući pred skoro 70.000 navijača, Azzuri ih pregaziše 2 pol.
Forever young, i want to be forever young
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Po imenima reka bi čojak a ovo su ubice (englezi).
Igra nula.
Jel realno da je posjed 70-30 u korist talijana?
Šteta za Kijezu.
Pali italijani nakon povrede najboljeg igraca, steta.
Kakav je ovaj Sterling, imam utisak ako osjeti dah ovog što ga čuva - on pada..
I Nejmar je sinoć primao batine pa kad je vidio da od sudije nema vajde, više ga nije padao, a ovaj lik je zasebna kategorija..
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
poslednji put u finalima EP produžeci su igrani 2000. godine. 30sek prije toga veli - da li nas očekuju produžeci kao 2016. godine? kakvi su slomovi, ima li ovo đe
Тapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Sto ne igra Insinje nocas ?!
Kjelini stari gladijator
Kako su odigrali Bonući i Kjelini...
Sramni englezi kao i tokom citavog turnira.
Jel ovo fakin logan pol
Sent from my VOG-L29 using Tapatalk
Tu es mon héro!
sta radi ovaj tip. nije ga veli lako ni razumjeti
Sent from my XQ-AS52 using Tapatalk
"Anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac"
Nema sta, usrala se Italija u njih, Kjeza jos jednom pokazuje kakva je zvijerm.
Sent from my VOG-L29 using Tapatalk
Tu es mon héro!
Srećom nadjoh BeinSport na neku listu da ne slušam te bisere.
Ovo bi baš bio grijeh da ovi smarači osvoje ovakvom bojažljivom igrom, zgaziše ih Azzuri doma, na njihov hram fudbala.
Forever young, i want to be forever young
I da osvoji Engleska, jednostavno Englezi su antitalenti za fudbal
Sent from my iPhone using Tapatalk
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Rasplaka me Grgur ovim govorom.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks