Thread: Formula 1!

Thanks Thanks Given 
    3,748
    Thanks Thanks Received 
    6,952
    Thanked in
    4,171 Posts

Jesi li mu koju trku gledao uzivo?
    Prema tome, šta da ti kažem?

Thanks Thanks Given 
    637
    Thanks Thanks Received 
    333
    Thanked in
    206 Posts

Quote Originally Posted by TAKUMI View Post
    Ma kakvi,ja sam juče rođen,samo me to NAJVEĆI trigeruje,isto kao tebe kad neko pomene Senu. Sorry ali ne mogu da odolim da ne ubacim Senu kad se pomene NAJVEĆI, imali smo ovu spiku već negdje ranije,nego si ti vjerovatno toliko star (ti vjerovatno jesi gledao sve trke uživo - poštujem) pa zaboravljaš...

...I’ll always be that kid
    With the rolled up socks...

3. The Following 2 Users Say Thank You to ToJeMojBrat For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    5,882
    Thanks Thanks Received 
    7,613
    Thanked in
    3,048 Posts

Zamisli kada za vozaca Formule 1 moraju napisati da je brat NAJVECEG inace…
    Ja kolko sam čuo neđe su pitali Šumija šta misli o upoređivanju sebe sa vozačima iz prošlosti tipa Fanđa, a da je Šumi odgovorio da je to neuporedivo jer su Fanđo i ekipa mogli svaku trku da poginu i da su bez obzira na to vozili do limita, dok je u njegovo vrijeme bezbjednost neuporedivo veća i da je mnogo lakše njima da voze.

Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    348
    Thanks Thanks Received 
    362
    Thanked in
    213 Posts

Znaci 90% ljudi odavde ne moze da kaze da navija za nekoga ili da mu je neko najbolji, jer nije bio na trku? Npr. kao neko ko je bio na trku Formule 1 zanima me kako se to racuna ili je to samo ona fora iz osnovne skole ,,ja sam bio, ti nisi,,?

Thanks Thanks Given 
    3,748
    Thanks Thanks Received 
    6,952
    Thanked in
    4,171 Posts

Quote Originally Posted by ToJeMojBrat View Post
    Ma kakvi,ja sam juče rođen,samo me to NAJVEĆI trigeruje,isto kao tebe kad neko pomene Senu. Sorry ali ne mogu da odolim da ne ubacim Senu kad se pomene NAJVEĆI, imali smo ovu spiku već negdje ranije,nego si ti vjerovatno toliko star (ti vjerovatno jesi gledao sve trke uživo - poštujem) pa zaboravljaš...

Mislio sam da li si tada pratio F1, da li si tada gledao prenos trka? Ovo sto se moze sada gledati na jutub ne racunam.

Thanks Thanks Given 
    637
    Thanks Thanks Received 
    333
    Thanked in
    206 Posts

Mislio sam da li si tada pratio F1, da li si tada gledao prenos trka? Ovo sto se moze sada gledati na jutub ne racunam.
    94. kada je stradao ja sam bio sedamnaestogodišnjak,nisam imao mogućnosti da pratim direktne prenose a iskreno,bio sam tada zaluđen košarkom koju sam od malena trenirao. Memory lane sa aktivnim praćenjem F1 kreće za mene 95-e...

F1 je ranije objavljivao DVD sa pregledima kompletnih sezona a bio je neki lik koji je to uploadovao tako da sam skidajući te fajlove napravio comeback od početka osamdesetih a ni za YT ne treba biti isključiv, ima dosta dobrog sadržaja. Dnevno sam pratio šta se objavljuje na planetf1 i tada na jamesallenonf1 sajtovima i nisam nikakav petrolhead samo pratim F1. I rekao sam ti to već negdje, to što je Šumi napravio niko ne može da dovede u pitanje (mada ima tamo neki LH koji ruši statističke rekorde),ja jednostavno nikad nisam bio Šumijev navijač. Timski sam tada bio zagriženiji za McLaren i Vilijams i smetalo mi je Šumijevo namjerno guranje sa Vilnevom i Hilom (iako je to negdje na fonu onog što je Sena radio sa Prostom) ali jednostavno svi imaju svoje favorite, ja sam se za Senu zakačio nakon njegove smrti.

8. The Following User Says Thank You to ToJeMojBrat For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    869
    Thanks Thanks Received 
    2,942
    Thanked in
    1,361 Posts

da bi znali koji je najbolji vozac svih vremena, trebali bi sve vozace koji su u toj grupi resetujemo na isti broj godina, damo im iste bolide i identicne uslove i da vidimo ko sto moze... ali to je nemoguce, kao sto znate....
    evo vam poredjenje sa fudbalom....sad je vrijeme mesija i ronalda, i svi kazu GOAT....neko je na strani argentinca, neko portugalca, ali generalno gledajuci meni fudbal kao sport nikad nije bio na nizim granama.... mnogo je vise bilo vrhunskih igraca u svakom timu pocetkom ovoga vijeka, nego sto je to sad slucaj... prije 20 godina su u seriji A igrali napadaci kao Crespo, Ronaldo, Inzagi, Sevcenko, Batistuta, Montela, Salas.... imao si del piera, zidana, pirla, roberta carlosa, canavara itd itd..... a danas, danas imas 2 fudbalera na citavom svijetu koji se isticu i jos par koji tek treba da bljesnu, a onda gomilu za mene prosjecnih igraca... e sad zasto ovo pisah, pa zato sto to sto su bili najbolji prije 20 godina ne znaci da bi i danas sa fudbalom kako danas izgleda bili na tom nivou...isto tako mozda bi ove danas sjedali na guzice kad ih krene okretat zubo ili zidan.... poenta je da se fudbal promijenio kao sport, i da se meni onaj sa prelaza dva milenijuma vise svidjao...ali to je sto je...mi protiv toga ne mozemo....
    isto kao i za F1....stalno se nesto mijenja, meni se realno ne svidja kuda to ide... od sporta dje su vozaci bili blizu publici, gdje je publika bila blizu stazi...gdje se stalno nesto razvijalio, radilo, trazio svaki nacin moguci da budes u vrhu....
    jedan period su obiljezili sena i prost, onda sumaher/hakinen/vilnev..pa su stigli alonso/kimi/seb/luis.... sve vozaci koji ce biti zapisani u istoriji ovog sporta...
    ono sto je cinjenica da je sad sve krenulo da se vrti oko $€, u F1 sad vozace guraju pare, ko zna koliko vozaca je ostalo na pragu ovog sporta jer nisu imali sponzore kao Mazepin, Strol i slicni vozaci koji svoje mjesto mogu da plate...
    ne znam zasto sam ovo pisao, vjerovatno zato sto mi je bezveze prepirka ko je bolji, ko je brzi, ko je GOAT.... svi imamo svoj tim, svoje favorite, neko je objektivniji u procjenama itd.... nama ostaje da uzivamo u sportu i podrzavamo svoje ekipe a evoluciju ne mozemo zaustaviti....

10. The Following 2 Users Say Thank You to E_K_V For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    9,460
    Thanks Thanks Received 
    6,896
    Thanked in
    2,713 Posts

EKV fudbal nikad u istoriji nije bio bolji nego li danas
    Mozda, ustvari sigurno ima manju draz ali kolicina trcanja, nacin igre itd je nikad bolji
    Igra je napredovala nevjerovatno. Pa sada se trci pet puta vise po mecu. Odbranbeni sad mora znat da igra fudbal
    ZUba ronaldo pa svi ostali

Thanks Thanks Given 
    869
    Thanks Thanks Received 
    2,942
    Thanked in
    1,361 Posts

necemo sad da idemo u off....ali to su promjene koje se desavaju.... ja se slazem da fudbal kao igra nikad nije bio brzi i nikad vise nije bio timski sport nego sto je sad... ali to je upravo kao i za F1 neiscrpna tema ra zagovor tj rasparavu, i oko toga moze dase prica noc i dan

13. The Following User Says Thank You to E_K_V For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    637
    Thanks Thanks Received 
    333
    Thanked in
    206 Posts

Quote Originally Posted by E_K_V View Post
    ... vjerovatno zato sto mi je bezveze prepirka ko je bolji, ko je brzi, ko je GOAT....
    Slažem se skroz, nemam ni ja namjeru da ulazim u tu vrstu polemike, malo sam trolovao, neću više. Osim ako neko ne pomene NAJVEĆEG

Thanks Thanks Given 
    854
    Thanks Thanks Received 
    634
    Thanked in
    254 Posts

Gledam uporedni snimak kvali krug Landa i Maxa od subote…
    Moglo bi se zakljuciti da bi Lando brisao pod sa istim ovim Maxom na koga i odje mnogi svrsavaju, samo da u rukama ima paket kao Max sto ima…
    Bukvalno do sredine zadnje krivine je bio ispred…
    A i komentar Hamiltona od nedelje, dok je bio iza njega dosta govori.

Sent from my iPhone using Tapatalk

16. The Following User Says Thank You to nickname For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    869
    Thanks Thanks Received 
    2,942
    Thanked in
    1,361 Posts

Lando je vrhunski vozac... Samo ima jednu manj, djeluje kao dijete od 15g da je neko ubacio da vozi u F1
    Max je izvikan od kako je dosao...fok nije dobio najbolji psket, vise se borio sa ferrarijima no sa mercdesima...

Thanks Thanks Given 
    348
    Thanks Thanks Received 
    362
    Thanked in
    213 Posts

Dako nekad pa bar na tren neko bude vozac koji odgovara forumasima.
    Prvi ne volim Maksa, niti njegov tim, niti njegovog oca ljigavog koji ga je do prije neku godinu ucio sto da prica, ali ciscenje podova i izvikavanje i tako to cim je poceo da dobija.
    Sacekajte malo majka mu stara ima kad za tu pricu, ka zene neke ste, ne odgovara vam niko nikad. I ja za Leklera navijam pa ne skacem svaki dan sto nije prvi, kad ne moze da bude prvi.

Thanks Thanks Given 
    3,748
    Thanks Thanks Received 
    6,952
    Thanked in
    4,171 Posts

Quote Originally Posted by E_K_V View Post
    Lando je vrhunski vozac... Samo ima jednu manj, djeluje kao dijete od 15g da je neko ubacio da vozi u F1
    Max je izvikan od kako je dosao...fok nije dobio najbolji psket, vise se borio sa ferrarijima no sa mercdesima...

Frajer se borio sa Mercom i 2019 i 2020.

Thanks Thanks Given 
    869
    Thanks Thanks Received 
    2,942
    Thanked in
    1,361 Posts

jes isto kao ferrari..... 2019te on i lecler izjednaceni.... a 20te, najgore godine za ferrari, lecler je bio blizi bodovno maxu nego max luisu...

Thanks Thanks Given 
    39
    Thanks Thanks Received 
    986
    Thanked in
    584 Posts

Sad ni Max ne valja, Lando je najjači vozač u gridu. Znači.. 🙂

Thanks Thanks Given 
    869
    Thanks Thanks Received 
    2,942
    Thanked in
    1,361 Posts

A kako se odje neke stvari bukvalno shvataju....

Thanks Thanks Given 
    39
    Thanks Thanks Received 
    986
    Thanked in
    584 Posts

Ovdje me ne čudi više ništa.

Thanks Thanks Given 
    3,748
    Thanks Thanks Received 
    6,952
    Thanked in
    4,171 Posts

Toto kaze da ce obrijati sve na Silvestonu.

Thanks Thanks Given 
    3,748
    Thanks Thanks Received 
    6,952
    Thanked in
    4,171 Posts

Najjaci video na jutubu:

26. The Following User Says Thank You to TAKUMI For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    3,748
    Thanks Thanks Received 
    6,952
    Thanked in
    4,171 Posts

Russel 2022 u Benzu.

Thanks Thanks Given 
    869
    Thanks Thanks Received 
    2,942
    Thanked in
    1,361 Posts

Pusti to.... Nego nove zadnje gume i mercedesov upgrade upravo pozadi dolaze u isto vrijeme...brzo ce trka, pa cemo vidjeti koliki je ovo cirkus ako mercedes vaskrsne

Thanks Thanks Given 
    3,748
    Thanks Thanks Received 
    6,952
    Thanked in
    4,171 Posts

Pa gume se mijenjaju samo da bi se pomoglo Mercu.

Thanks Thanks Given 
    869
    Thanks Thanks Received 
    2,942
    Thanked in
    1,361 Posts

evo sto kaze bernie za luisa

Hamilton dolazi u Silverston nakon pet trka bez pobede i sa osetnim bodovnim zaostatkom za Maxom Verstappenom.Pored toga, svetski šampion je ove godine napravio i nekoliko nekarakterističnih grešaka, a najviše se ističe ona iz Bakua, kada je bukvalno prosuo sve bodove u samom finišu trke.Bivši prvi čovek formule 1 Bernie Ecclestone kaže da je sa dosta ljudi pričao o Hamiltonovoj želji da se bori i pita se da li je novi dvogodišnji ugovor sa Mercedesom potpisao samo zato što drugi projekti van Formule 1 nisu mogli da mu donesu toliko novca.
    „Pričao sam sa puno ljudi i Lewis možda više nije borac kakav je bio. Bilo je mnogo situacija u kojim je mogao da bude bolji. Godinama nije imao nikakvu konkurenciju, bolid je bio fantastičan i nije morao da se trudi. Zato sada verovatno trkama pristupa drugačije i opuštenije. Na početku godine sam mislio da će juriti još jednu titulu i onda se penzionisati. Ali čini se da nije tako, iako se ne bih previše oslanjao samo na dužinu ugovora. Siguran sam da u svakom trenutku može da prekine saradnju. Verovatno je pogledao kako mu ide sa linijom odeće i muzikom i onda je shvatio da tu ne može da zaradi toliko novca kao u Formuli 1“, izjavio je Ecclestone.

Thanks Thanks Given 
    39
    Thanks Thanks Received 
    986
    Thanked in
    584 Posts

Malo je para Luis zaradio do sad 🙂

Ekleston je biznismen, pa je normalno da sve gleda kroz pare.

Vjerujem da je ovaj duel sa Maxom ono što je Luis priželjkivao već neko vrijeme. Dostojan rival. Ako osvoji titulu ove godine, dokazaće sebi i drugima da nije samo do bolida.

Page 1294 of 1609 FirstFirst ... 294794119412441284129012911292129312941295129612971298130413441394 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)