Hurkac rijesio da dusu uzme Fedji. 2:0 je krupan zalogaj za matorog.. ali nije nemoguce....
Felix gubi od Beretinija ali za njega navijam kada se bude povukao trojac Nole, Nadal i RF. Veoma zanimljiv igrač.
Hurkac rijesio da dusu uzme Fedji. 2:0 je krupan zalogaj za matorog.. ali nije nemoguce....
- Baba, zašto za nas Zećane vele da govorimo: "Ovizi, onizi"?
- A kojizi to vele, sine??
uze Hubert i drugi set. teško će ovo Roger obrnuti
Тapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Vala kad gubi od ovog indijanca Hurkača slobodno neka preda meč i okači reket o klin
moj favorit je siner,kao delpo 2.0 ali uvijek stane kad zagusti,i sad već ne može da mu se progleda kroz prste zbog neiskustva...
nolo dizgubi nešto,smorio je ahahahahaha
brat hubert zakucava,namrkio se i samo ga hrane sa tribina,samo na ovom stavu svaki rispekt i da implodira na kraju
Ako izgubi Fedja, ovo ce biti kultna slika, poput one "finger lady". Ali gif ce biti jos bolji, kako im se iskrivile face, agonija cista.. Ali i ja sam se zabezeknuo kako je Fed proklizao i promasio taj zicer volej za 3:3.
Rozhe je jednostavno ostara. Dzaba mu svo iskustvo i klasa kad se vise ne moze kretat po terenu.
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Nije ovaj Hurkaš naiva, neće bit lako Beretiniju protiv njega.
Kakav li je Feđi osjećaj kad vidi da tlo polako izmiče...vjerovatno ka meni kad bi vidio da nekoj od 25 ne mogu ništa..
Felix ima brejk u drugom setu protiv Beretinija. Oduševio me lik igrom.
da vidimo Huberta sad. ako uzme gem i povede 3:0, onda je vrlo blizu da dobije ovo
Тapatalk
![]()
Hahaha udjose u istoriju.
Ao![]()
Ovo je mucno gledat. Covjek se potpuno raspada mentalno uzivo.
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
dupli brejk, gotovo je ovo. da li je ovo poslednji meč Rogera na Central Courtu?
Тapatalk
Aj Fedja polako put pod noge
Forever young, i want to be forever young
Gotove su sad.Mada,ovima je Federer piletina,zato svršavaju ovako.
Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk
Vakat je Roger.
![]()
Bas nije lijepo za gledati ovakvog Federera.
Kako kome :-D
Forever young, i want to be forever young
putuj igumane ahahahahahah
Nisam gledao drugi i treći set. Jel plesao po terenu? Jel gracioznost bila za 10?
Predvidjao sam djedu da ce dogurati do cetvrtog kola, demantovao me je, dosao je do cetvrtfinala i na kraju ispracen pa mozda u penziju sa krtolom.
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
samo na ovom forumu (i u ovoj selendri) se nipoštodavaju vrhunski sportisti. mada to je sasvim u skladu sa mentalitetom vreće g*vana od naroda kakvi jesmo.
čovjek je jedan od najvećih tenisera svih vremena
Тapatalk
i najveće g*vno u istoriji sporta,najpovlašćeniji isprd*k...niko nikad nije kmečao kao ovaj gmaz,nikad niko nije jahao publiku sa familijom kao ovo dno...
neka sam stoka i seljak po 10000 puta.
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks