Pa sad da je Aleksa neko spektakularno pojačanje, i nije.
Svako vam do kraja takvo bilo :-D
Forever young, i want to be forever young
Izbori jbg. Moralo se ulozit.
Sent from my POCO F2 Pro using Tapatalk
Uf uf Zach sprda se Zoc, izgleda oce da uzme EL, vidjeli ste da nema nista od ovih spinova, samo BOOM
Last edited by Nantecut; 06-07-21 at 23:12.
E ja ne vidim da sa ovim igracima moze ista. Ja sam mislio da je ozbiljniji projekat kad su njega doveli
Sent from my POCO F2 Pro using Tapatalk
kako ne može? dva odlična igrača i jedan koji je malo više izvikan. mora doći vrhunski plej jer je to ono što Željko traži. očekujem takođe i da Zvezda dovede jednog odličnog šutera, Loyd je pošao, mora doći neko ko ima tih sigurnih 15p po meču i jedan startni plej
Тapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
nije zna Obradović da ga koristi, grijao klupu uredno. baš sam mislio da će igrati kod njega dosta. sad za reprezentaciju, jedan od boljih bio. Dejo zna sa domaćim igračima, nema šta
Тapatalk
Ima kad da ode, zasto bi sad otisao kad ce igrati EL sa fmp, i biti jedan od glavnih igraca..
Brat Branko sipa ne žali.
Konačno neko ko sa busanja u prsa je orešao na djela.
Послато са SM-A505FN помоћу Тапатока
Pa nije Dobrić baš ni premlad, ima 27 gofina, sad mu je bila prava prilika, kad ga je Barsa tražila, da se probije nedje za bolji ugovor i da napreduje u svakom smislu.
pa dobro i da ode iduce godine nije mu kasno.. 94 godiste,ovo sto radi u fmp, tesko bi nedje drugo radio
Jedino možda ne bi imao slobodu kao kod Radonjiz.a što ima, inaçe momak ima košarkašku inteligenciju, predispozicije odlične, samo mu je dugo falio 'osjećaj' za šit, a i to je vremenom solidno izbrusio.
I Zach Leday potpisao za SNS.
Bukvalno me ne bi iznenadilo ni malo da dodje Lebron.
Dobric nije neki talenat, osim fizikalija malo je tu cistog skila i vica. Ali je zato krvav radnik. Igrac koji je imao sa Guduricem kljuceve sale..bukvalno.
Od dolaska Dejana eksplodirao je, a posle i u reprezentaciji bio odlican. Najbolji u ekipi Srbije uz sut na ovimmecevima 60-50-80. Nije neki uzorak, ali je svakako potvrda njegovog uzleta. A sledeca sezona treba da bude ona u kojoj ce da bude druga ..treca opcija u napadu.
Letonac Rodions Kurucs potpisao na 2 godine
Brutalno mu stoji dres.. Vucicu seceru !
Taj dres je zauzet vec 10 godina..
Mogu se zaklet da nisi ni cuo za ovog igraca..
Last edited by Nantecut; 07-07-21 at 17:28.
Jel Branko iz Nordeusa grobar? prica se da je uletio sa parama, ne vjerujem da su ameri..
Prodao Nordeus sa ostalim kompanjonima Amerima.
Njemu pripalo oko 150 miliona.
Često se mogao vidjeti na košarkaškim mečevima Partizana , a i pomagao je finansijski.
Naravno , ni blizu ovim ciframa sada.
Послато са SM-A505FN помоћу Тапатока
Uf ako bi Slukasa doveli, to bi bilo predivno !
kako sad Branko i Nordeus? zar nije to SNS dao Partizanu?
Тapatalk
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks