Kakva klasa na kraju
Sent from my POCO F2 Pro using Tapatalk
Talijani da ispa`nu na penale?
Teško...
Kakva klasa na kraju
Pihhh žabari gadni
realno Španija je bila bolja. znalo se da ga Morata maši, crtalo se to
Тapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Penali su rulet.
Bolja je Španija bila.
Nije iskoristila šanse i ćao.
Spanci su toliko bez napadackog potencijala da na penale sanse nisu imaliMada ruku na srce Donaruma je i bolji i visociji golman od protivnickog tako da je Italija bila u prednosti. Mislim da Engleska osvaja definitivno.
Bravo Azzuri.
Milij3 mi je vidjet jedan ovaj old school penal kao što je izveo Berna, nego ove moderne (da ne kažem pedderske) što su izveli Jorginho Alcantara.
Forever young, i want to be forever young
Jes engleska da masakrira careve ove igre. Spanci su ih imali, ali ovima kad imaju dobar tim je sudjeno da se kroz iglene usi provuku…
Engleska nema promil sansi ako prodje sjutra.
Milo mi je zbog Italije, ipak smo svi manje vise odrasli uz tu ligu i njihove programe tako da svakako blizi su od mrznih spanaca.
Zao mi je zbog Enrike, pokazao je da je dobar trener. Znao sam da nece dva put zaredom proci u finale…
Sent from my iPhone using Tapatalk
ne daješ Morati da šutira penal. to ne ide tako. džaba i gol na meču, ali momak ide da šutira penal i izgleda kao da ga je neko naćerao. Engleska je bolji tim od Italije, ima bolje igrače no Italija. to naravno ne znači ništa. ali Southgate je gledao ovaj meč i vidio dobro neke stvari. Busquets i Koke su imali prilično loše sezone, Pedri 18 godina prvo veliko takmičenje. ova sredina je rastavila Italiju na djelove. loptu nisu viđeli. Englezi imaju dva strašna zadnja vezna plus tri monstruma naprijed sa sve Kaneom. bekovi strašni, štoperi odlični. prednost Italijana jedina je to da znaju kako se igraju ovakve utakmice. za razliku recimo od 2006. god kad su imali dozu sreće i da su je zaslužili, sad to nije slučaj
Тapatalk
Last edited by outline; 06-07-21 at 22:53.
Ništa lijepo nema u ovoj folirantskoj igri žabara. Urakmica je bila smaranje. Nula fudbal.
U finale ko im god dođe, šalju ga sa hendikepom doma...
Sent using Tapatalk
#fakenews
Olmo je bio najbolji igrač tima. išao je da šutne jako i prošlo preko. jasno je meni to, Italija je fudbalska velesila, koja je velika takmičenja uzimala na način koji je svojstven samo njima. kad igraju loše uzmu prvenstvo. izbije afera oko namještanja, odvode im igrače sa priprema oni dođu i uzmu SP. to mogu samo oni. ja samo kažem da su noćas bili počišćeni sa terena ali su prošli, i to je fudbal. protiv Belgije su oni bili ti koji su bolje odigrali
Тapatalk
Eto to je poenta.
Meni je izgledalo kako su igrali kroz grupu (dobro) i posebno protiv Belgije da ništa neće napravit ali evo su prošli i španjolce u svom stilu.
I sad su najopasniji.
Generalno je ovo po imenima među najgore generacije talijana ali opet igraju čvrsto a i tu je iskusni i lukavi Manćini.
Iako ih ne volim nešto, miliji su mi od engleza.
Spanci su dobar narod ali su portugalci jos veci kraljevi
To je neka paralela
spanac=srbin
Portugalac=crnogorac
Meni je baš milo što komšije pobijediše
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
meni je smiješno iskreno da neko iz ove selendre, piše po fbu ili priča u kafani - Španci ovo, Italijani ono itd. sve znaju i u sve se razumiju. veli danas jedan u kafani, slabo Đoković igra bekhend, gleda sam ga juče, mora to bolje. 2 min posle toga - dobija on to lagano, beton je njegova podloga
Тapatalk
Rekoh Italija uziva ovo, zao mi Moratu, sad ce mu jos vise prijetiti itd.. Kijeza je ovakvih golova dao masa u Fiore majstor.. Mora da igra prije Berardija !
A kome nece biti milo kad Italijani pobijede
Dajte nam Engleze
Sent from my iPhone using Tapatalk
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Da, Morata je već dobijao prijetnje, mada eto noćas je korektno odigrao, i izgradio poziciju i dao gol, penal može svako promašit.
Forever young, i want to be forever young
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks