Page 265 of 543 FirstFirst ... 165215255261262263264265266267268269275315365 ... LastLast
Results 6,601 to 6,625 of 13557

Thread: Iz raznih medija [Edicija 2021]

Thanks Thanks Given 
    561
    Thanks Thanks Received 
    3,088
    Thanked in
    1,621 Posts

Quote Originally Posted by lepetanac View Post
    Dje ste bili 30tog
    Istina. Gdje ste bilo do 30og?

Nigdje vas nije bilo dok se spaljivala država do temelja. Sad idete okolo i pokazujete prstom - viđi kako je sve izgorelo, vlada dučini nešto!

2. The Following User Says Thank You to SKOJ For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    992
    Thanks Thanks Received 
    1,107
    Thanked in
    711 Posts

Quote Originally Posted by Whisperer View Post
    Nisam patriota i ne moram da budem, sta ti je to patriota majke ti, zasto vazda neko mora da se svrsta da bude nesto, to je bolest druze, nisam vjernik, ali nisam ni ateista, necu da budem nista, to je moje pravo, volim ovu drzavu i nisam patriota niti me to interesuje, cijene jesu visoke, ali sta si ocekivao posle pustosenja drzave, podji do primorija pa da vidis sta sve imaju te tvoje DPS patriote, da vidis koliko su za sebe izgradili, sto se tada nisi bunio, sad si nasao kad je drzava bila pred bankrot i kad je korona sve unistila, sta hoces, da se smanji cijena svemu pa da nestanemo kao drzava. Nisu ni ovi novi cvjecke, ali nemoj molim te da pricas kako rade nesto gore od ovih prije, jer to je glupost, i dosta vise o patriotama i komitama i cetnicima i partizanima, to nam nista dobro nije donijelo i nece, treba da se okrenemo naprijed i da raskrstimo sa tamnom prosloscu koja razdire ovaj naord, a politicare 90ih treba potpuno maknuti iz politickog zivota i doviesti mlade ljude koji hoce posteno da rade i da rade u korist naorda a ne sve protiv naroda kao do sad, sta fali Mikiju, Milatovicu? Takvi nam mladi trebaju, dosta su jahali ovi ljubitelji CG, pa na osnovu te ljubavi nam jebali majku...

1. Budi čovjek iz Crne Gore
    2. Današnje patriote su smrtni neprijatelji četnika.
    3. Zato što su ljudi mali, i zato što i dalje imamo ovdje politike nacionalizma. Imamo i folirante koji ćute na to jer im odgovara to da talasaju, a narod neka ispašta. Zato je sve to tu jer niko neće da zaustavi.
    4. Budi ovo pod jedan i ništa više od toga.
    5. Za nenormalni skok cijena je odgovorna ova Vlada jer ništa ne radi povodom toga. Na priču jedno kad su bili izbori, sad u stvarnosti veliko ništa.
    6. Bitnije su im crkve, temeljni ugovori i ostale gluposti. Crkve treba dati ateistima, mnogo bolje bi se odnosili prema njima nego vjernici.
    7. Ako je država bila pred bankrot, zašto nismo bankrotirali ? Spasio je Zdravko mason ? To su priče lala, što bi se reklo udbaške.
    8. Ovi su gori od prošlih. Jedino Tamaru priznajem, ovo ostalo je katastrofa.
    9. Misliš li da naprijed ideš tj. da može i sa DFom ? NIKAD! Što bi oni rekli DPS treba zabraniti, pa drugari DF treba zabraniti odmah, bez odlaganja. Permanet ban. Pa da vidiš kako nema priča o ovima i onima.
    10. Biće bolje svima, samo neće nama dok je Zdravka starog masona.
    11. Đe si bio prije 30.og na forum ?

BTW. za ekipu što bi se reklo tek kad URA i DCG budu na 2% i 3% tj. ukupno na 5% biće bolje
    Love, peace and respect.

Thanks Thanks Given 
    5,005
    Thanks Thanks Received 
    9,039
    Thanked in
    4,358 Posts

nothing comes from violence and nothing ever could

Thanks Thanks Given 
    199
    Thanks Thanks Received 
    3,084
    Thanked in
    1,594 Posts

A sta je ovo. Cijene su velike jer je transport i sirovine porasli, svudje u svijetu.
    Kontejner iz kine je kostao 5k eura transport sad je 15k eura.
    Porasli metali, porsala cijena goriva.
    I sad ti vlada kriva sto je prethodni rezime bazirao ekonomiju na uvozu Volija, Mege i Lakovica.
    I sto smo 10 godina pricali kako ima da zivimo od turizma i usluga.
    Metali su porasli na berzi od 30 do 50% za 6 mjeseci, a mi smo unistili svu proizvodnju celika i cinka, a aluminijum sveli na ingote.
    Unistili zeljeznicu da bi se zaradile pare na kamionskom prevozu.
    Ti ko da smo sasavi, pa ne znamo kako je doslo do ovoga. Pa ovo smo trpili i pod DPS i predlagali rjesenja, ali ne, vi ste bolje znali.
    Evo vam je ekonomija usluga. Vesova podgoricka ekonomska skola. Kad smo pricali o tome ima i 15 godina, prica je bila da ne razumijemo i nismo se snasli.
    Evo vidim vi jeste. Cim stadose tenderi i namjestanja poslova, neplacanje obaveza, nekucanje racuna,..... Sve ode u nebo. I sta sad, vlada je kriva. Za sta to? Sto ste poceli regularno da radite pa umapirali da je neisplativo....

Thanks Thanks Given 
    992
    Thanks Thanks Received 
    1,107
    Thanked in
    711 Posts

Pa to je i vaša logika prije 30og da je DPS kriv za rast goriva iako su cijene svuđe u svijetu išle gore. I tad je bila kriva Vlada, što sad nije ?
    Kontraši
    Love, peace and respect.

Thanks Thanks Given 
    2,100
    Thanks Thanks Received 
    3,741
    Thanked in
    1,573 Posts

A znaci samo od ove godine cijena goriva zavisi od transporta odnosno stanja na trzistu?

Sent from my iPhone using Tapatalk
    f6

Thanks Thanks Given 
    6,612
    Thanks Thanks Received 
    6,298
    Thanked in
    2,626 Posts

Kako lose trolujete momci.

A karamazova nidje
    Having a parachute greatly increases your chance of surviving a long fall.
    Have a parachute.

9. The Following 2 Users Say Thank You to Antares For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    561
    Thanks Thanks Received 
    3,088
    Thanked in
    1,621 Posts

Quote Originally Posted by acs View Post
    A znaci samo od ove godine cijena goriva zavisi od transporta odnosno stanja na trzistu?
    A i turisti, možda ih je sedam puta više nego prošle godine, ali sve su to ovi srpski paradajždžije, a?

Suza suzu stiže... ali ovo je neka nova Crna Gora na koju ćete se morati navikavati.

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

https://m.cdm.me/ekonomija/dukley-ma...investitorima/

SKOJ ko ce da plati ove presude kad stignu na naplatu a stici ce, da nece Bato ili Mikijelj zarad malo populizam.
    Mozda Zdravko ili Mickej plate.
    Dje su bili do 30tog
    Crna Gora, gnjezdo sokolova,
    ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
    Tko zlobio – crn mu obraz bio

Thanks Thanks Given 
    199
    Thanks Thanks Received 
    3,084
    Thanked in
    1,594 Posts

Quote Originally Posted by mneonly View Post
    Pa to je i vaša logika prije 30og da je DPS kriv za rast goriva iako su cijene svuđe u svijetu išle gore. I tad je bila kriva Vlada, što sad nije ?
    Kontraši
    Nikada nisam rekao da je cijena goriva stvar nijedne vlade.
    Stvar vlade su akcize. A akcize su zatvaranje ociju. Ne mozes da natjeras kumove i lrijatelje da placaju poreze i prireze, da placaju dobit, da vracaju dugove.....
    Pa ides sa povecanjem na najsirem obuhvatu, jer je tu otpor u CG najmanji.
    Da se razumijemo, nisu ni ovi bolji.
    Povecaj na najvece pizde koje se nece buniti, daj im zastava himni i crkve i super.
    Kako ce se zavrsiti sam pricao jos 2018. Pa je Gando bio preper, a ja ******.... A ovako bi se zavrsilo ko god je na vlasti.
    Ekonomija bazirana na turistickim uslugama jednostavno nema buducnost. Ekonomija bazirana na namjestenim tenderima i poslovima nema buducnost. Ekonomija bazirana na monopolima nema buducnost. Ekonomija bazirana na pozajmicama za potrosnju nema buducnost....
    Ali lakse je reci kriva je vlada, a ne krivi smo mi sto smo pomislili da je Veso u pravu.
    Evo ti jedan primjer CG budalastine
    Nije bilo zvaničnog otvaranja i puštanja u rad saobraćajnice, nije u pitanju samo izmještanje dalekovoda. Ono što je još trebalo uraditi je probno opterećenje mosta koje traje desetak dana i finalno zatezanje kablova koji se nalaze na mostu, kako bi dobio upotrebnu dozvolu”, pojasnio je Raičević.
    Fingiranje znanja i napretka monopolisticke firme.
    Zatezanje kablova na fol visecem mostu. E ovo je tip vrijedjanja zdravog razuma i ono dje se ja i ti razlikujemo.
    Ti si ponosan na Bemax dok su meni isisivaci para od poreza kroz gluposti kojima se vi ponosite

Thanks Thanks Given 
    9,214
    Thanks Thanks Received 
    6,684
    Thanked in
    2,625 Posts

Kako nisam ove dane redovan u citanju i ovu mi je temu otvorio od scene dje ljudi vuku policajca. Zna li se koji je tacno lokal u pitanju,ne interesuje me ko je vlasnik koji je priveden. Interesuje me ime lokala da tamo nikad svoj dinar ovakvom polusvijetu ne ostavim? Makar toliki doprinos mogu dat. E da je drugo vrijeme od bubrega bi ga odvaljivali svi policajci pendrecima

Sent from my POCO F2 Pro using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    5,040
    Thanks Thanks Received 
    12,409
    Thanked in
    6,716 Posts

nije kriv vlasnik no policija, tako su rekli ođe

Тapatalk
    „Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov

Thanks Thanks Given 
    5,881
    Thanks Thanks Received 
    7,608
    Thanked in
    3,046 Posts

Quote Originally Posted by mneonly View Post
    1. Budi čovjek iz Crne Gore
    2. Današnje patriote su smrtni neprijatelji četnika.
    3. Zato što su ljudi mali, i zato što i dalje imamo ovdje politike nacionalizma. Imamo i folirante koji ćute na to jer im odgovara to da talasaju, a narod neka ispašta. Zato je sve to tu jer niko neće da zaustavi.
    4. Budi ovo pod jedan i ništa više od toga.
    5. Za nenormalni skok cijena je odgovorna ova Vlada jer ništa ne radi povodom toga. Na priču jedno kad su bili izbori, sad u stvarnosti veliko ništa.
    6. Bitnije su im crkve, temeljni ugovori i ostale gluposti. Crkve treba dati ateistima, mnogo bolje bi se odnosili prema njima nego vjernici.
    7. Ako je država bila pred bankrot, zašto nismo bankrotirali ? Spasio je Zdravko mason ? To su priče lala, što bi se reklo udbaške.
    8. Ovi su gori od prošlih. Jedino Tamaru priznajem, ovo ostalo je katastrofa.
    9. Misliš li da naprijed ideš tj. da može i sa DFom ? NIKAD! Što bi oni rekli DPS treba zabraniti, pa drugari DF treba zabraniti odmah, bez odlaganja. Permanet ban. Pa da vidiš kako nema priča o ovima i onima.
    10. Biće bolje svima, samo neće nama dok je Zdravka starog masona.
    11. Đe si bio prije 30.og na forum ?

BTW. za ekipu što bi se reklo tek kad URA i DCG budu na 2% i 3% tj. ukupno na 5% biće bolje
    A ti nisi nacionalista?

Neka kumim te kapom.

Ovi gori od prošlih? Ok, svoje svjetonazore si pokazao.

Lopovčine koje su nam poharale državu, da pohara izraz koji je Ranko forsirao, su ti bolje od ovih samo zato što zamisli bruku ima Srba u vladi Crne Gore. Koliko se ta tvoja filozofija od one DF ekstremista o nepostojanju crnogorske nacije razlikuje? Da ti ja kažem, nikoliko.

A ti slobodno sa "antifašistima" pjevaj Odu Krstu Popoviću i "Sude mi" od Škora i plačite jer država nije učinila ništa da spriječi skok sirovina na međunarodnim tržištima.

P.S.

Evo ga Zdravko "mason" sa premijerom VB. A Milo nevera, trideset godina "takav državnik" i trt.

Jeste li ovo počeli od muke da plasirate Medove bulažnjenja, od alkohola i tableta, o dubokoj državi i masonima? Ok, ima tu osnova da formirate vladu sa DFom. Samo još jednom narod da prešaltate na novu ideologiju.

P.P.S.

Budi čovjek, slažem se, al biti čovjek ne znači voljeti samo svoju naciju, već voljeti i poštovati sve ljude, a cijeniti druge ne na osnovu vjere i nacije već na osnovu ličnih karakteristika među kojima je najvažnija poštenje.

E sad uporedi to sa glasanjem za grupu lopova i/ili nacionalista koja će ojaditi državu ili skrenuti je sa puta u zajednicu razvijenih država, ali sve je to manje bitno jer će "ovi moji" zaebati ove druge koje ja ne volim.

Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    4,308
    Thanks Thanks Received 
    8,324
    Thanked in
    3,171 Posts

Evo jos patriota, cime nas je Vujica zaduzio ovoliko... Ovi su se naplastili, obezbijedili su cukun unuke. Rekao bi coek u najmanju ruku ce zlatnim slovima ostati uklesani u istoriji drzave...

Sent from my Mi 9T using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    992
    Thanks Thanks Received 
    1,107
    Thanked in
    711 Posts

@kimmi

Ako kažem budi čovjek i ništa drugo ja sam nacionalista ? Vidim da si ozbiljan bio u pisanju pa se zapitah WTF mi ovaj čovjek napisa
    Vidim da se opet fatamo kratke pameti, a makar na forumu smo znali šta smo pisali.

Nekom tvojom logikom, tim nekim tvojim putevima razmišljanja, ja mogu da kažem da si i ti nacionalista zato što te boli ona stvar za ugrožene Crnogorce ? a ?
    Što ćutiš na sve, a ovamo trpaš samo Crnogorce.
    Ako misliš da si izbalansiran u tome, nisi ni malo, evo pitaj ove ugrožene Crnogorce sa foruma.
    Kao drugo, u krajnjem za mene, pojam nacionalnost/nacija i slični pojmovi su za mene u top 100 najvećih ljudskih izmišljenih gluposti.

Ja neću ni lopove, a neći ni nacionaliste, četnike, fašiste itd. Dalje od mene. To što tebi oni ne smetaju jer si se uortačio sa njima, meni običnom građaninu smeta jer pravite mete. A što se tiče mete ti stvarno misliš da gađaš u metu, ali sve ono pored mete promašuješ. Npr. nećeš lopove (super), ali dobio si sav ovaj ostali šljam. Ne ponavljam već u par postova da BANujete to...

Što se tiče VB jesam li ti odmah odgovorio da je to super stvar, posebno što sam još prije pola godine dobio neke informacije da će VB da upumpa neke pare u CG. Nadam se da makar 10% od onoga što sam čuo bude istina.
    Jesi li to sujetan mene ti ?
    Ne znam što si stavio pod navodnike mason, kad on to i jeste.
    Love, peace and respect.

Thanks Thanks Given 
    5,881
    Thanks Thanks Received 
    7,608
    Thanked in
    3,046 Posts

Druže ja sam Crnogorac nacionalni, uvijek sam bio i kao takvog će me kopat, samo u široj porodici imam skoro svih vjera i nacija sa prostora ex-yu pa sam donekle operisan od gledanja kroz nacionalne naočare.

To što u vladi ima nacionalnih Srba, ne vidim kako ugrožava nas Crnogorce.

Da je sreće postojao bi neki konsenzus da u svakoj budućoj vladi otprilike trebaju proporcionalno biti zastupljene sve nacije.

Ne mislim da su ugroženi Crnogorci uopšte od ove vlade. Vlada koja ima podršku EU i koja ima mogućnost i želju da nas povede u zajednicu razvijenih država bas nikako ne ugrožava. Možda će biti ugroženi oni, nevezano za naciju, koji su nelegalno stekli imovinu, a to nas valjda sve raduje.

Ja samo đeljem po onima koji su državu koju toliko volim tretirali kao sopstvenu imovinu. One koji su joj uništili institucije i bezočno ih podredili partijskom interesu i na taj način oslabili temelje države. Demokratska država je jaka onoliko koliko su joj jake institucije, a ne koliko je moćan lider stranke koja je na vlasti kojem svi moraju da klimaju. Đeljem po onima koji su bili u stanju da Veljovića i Lazovića postave na čelo institucija za borbu protiv kriminala. Mogli su slobodno onda i Šarića stavit, ne bi bilo velike razlike.

19. The Following 2 Users Say Thank You to kimmi For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    199
    Thanks Thanks Received 
    3,084
    Thanked in
    1,594 Posts

Quote Originally Posted by Mojsije View Post
    Evo jos patriota, cime nas je Vujica zaduzio ovoliko... Ovi su se naplastili, obezbijedili su cukun unuke. Rekao bi coek u najmanju ruku ce zlatnim slovima ostati uklesani u istoriji drzave...

Vujica nas je zaduzio da on i Oleg Obradovic imaju udio u firmi koja prodaje nacionalni domen.
    Bio je na deset godina, i koliko se sjecam 2018 ili 2019 su ga produzili na jos 10 bez tendera

Thanks Thanks Given 
    767
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    79 Posts

Kakve glave, sve za kratko vrijeme covjek nekako zaboravio: vujica teleca glava lazovic, misko glavonja obrad stanisic… pakao

22. The Following User Says Thank You to _posmatrac For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    3,018
    Thanks Thanks Received 
    4,374
    Thanked in
    2,263 Posts

Quote Originally Posted by _posmatrac View Post
    Kakve glave, sve za kratko vrijeme covjek nekako zaboravio: vujica teleca glava lazovic, misko glavonja obrad stanisic… pakao

I neprevaziđeni milutin...

24. The Following User Says Thank You to Director For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    1,561
    Thanks Thanks Received 
    2,172
    Thanked in
    1,038 Posts

https://borba.me/vucurovic-popis-mor...lni-identitet/

Dajte mu taj popis,oganj u njega e ga neće zaspijevat ka vučić posle poraza Srbije od italije u kosarci

https://www.kurir.rs/vesti/politika/...-milomir-maric

E sto je ovo braco moja

Thanks Thanks Given 
    5,881
    Thanks Thanks Received 
    7,608
    Thanked in
    3,046 Posts

Quote Originally Posted by acs View Post
    I trajekt cemo da uzmemo tj ukinut. Radije cu se vozit okolo nego davat pare.

I sve hotele na primorje. Oslobodit plaze za gradjane.

Ocu sa idem na lusticu da se kupam i ulazim po kuca kad ja ocu i u koju ja ocu.

Kako si kvarno povezao trajket i hotele.
    A Pomorski kao ne znaš ko je kupio i na kakav način i da je bilo više para na računu nego što je plaćen.

A tim ljudima, koji su uzeli Pomorski, bih svaki cent sa zadovoljstvom istražio i da vidimo prve pare odakle su. Ako nemaju porijeklo, ko što sam ubijeđen da nemaju jer svi znamo čime su se bavili devedesetih, fino da se odreže porez 50% na sve što imaju i hipoteku na sve dok sve ne isplate.

Jel realno da šefove kumove stavljaš u isti koš sa ljudima iz inostranstva koji su uložili stotine miliona eura u Crnu Goru (Luštica npr.)

Thanks Thanks Given 
    4,210
    Thanks Thanks Received 
    3,258
    Thanked in
    1,405 Posts

https://www.vijesti.me/vijesti/drust...-cijena-realna

Ja nesto o ovome nijesam razmisljao ali smatrate li da je ovo previsoka cijena za bajs?
    --------------->
    <---------------
    Odavde dovde...

Thanks Thanks Given 
    3,567
    Thanks Thanks Received 
    5,883
    Thanked in
    2,826 Posts

Naravno da je previsoka. Ali to koristi 10 ljudi max pa prolazi neopaženo.

A dok pristalice patirja mašu zastavama raznih boja, partijama stižu pare redovno:

https://www.cdm.me/politika/za-rad-p...-miliona-eura/

Mjesec dana 500,000 eura ili pretvoreno u moderne vrijednosti jedan majbah.
    Toliko su partije koštale građane Crne Gore u junu.
    Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    201
    Thanked in
    142 Posts

Quote Originally Posted by kimmi View Post
    .

Jel realno da šefove kumove stavljaš u isti koš sa ljudima iz inostranstva koji su uložili stotine miliona eura u Crnu Goru (Luštica npr.)

Tu se mora odat priznanje. Ako je neko od pocetka uz splacine nek ostane do kraja uz njih, nema mijenjanja strane. Samo misevi bjeze.

Thanks Thanks Given 
    4,308
    Thanks Thanks Received 
    8,324
    Thanked in
    3,171 Posts

Sprema li se ovo jedna srednja riba da padne... Vjerovatno je vec na Dobrakovo.

Page 265 of 543 FirstFirst ... 165215255261262263264265266267268269275315365 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 7 users browsing this thread. (0 members and 7 guests)