788. Poklanjam VR naocare za alcatel idol 4. Mogu se koristiti i za druge telefone koji su tih dimenzija. U kutiji su samo naocare, jednom su probate i vracene. Lokacija Podgorica.
I don't give a damn.
Last edited by montegruja; 04-07-21 at 14:22.
788. Poklanjam VR naocare za alcatel idol 4. Mogu se koristiti i za druge telefone koji su tih dimenzija. U kutiji su samo naocare, jednom su probate i vracene. Lokacija Podgorica.
I don't give a damn.
I am not i danger, I am the danger.
788. Uzeo bih ja...
Đeca će biti oduševljena...
Poslato sa ultra moderne pisaće mašine Note X
............ Ż\_(ツ )_/Ż.............
788. Poklonjeno @Bugi
I don't give a damn.
Last edited by RRR; 11-07-21 at 00:18.
I am not i danger, I am the danger.
785. poklonjen.
789. poklanjam sledece receivere:
- Amiko SSD 549 2 komada, nema daljinski
- Amiko SSD 550 2 komada, 1 daljinski
- Powerbox STB107 2 komada , 1 daljinski
- echosmart DSB-771 + daljinski
Svi receiveri su ispravni.
790.
Imam nekih nagradnih poena na Tcom apk.Meni su nepotrebni a mogu nekom pripuniti 067 pre paid broj(~20€).
Pi Com tu dopunu uslovljava(mislim) registrovanjem tog broja na moj nalog u apk.Ako nekom to nije dusa da radimo mogu mu dopuniti sa 20€ pre paid pa ga izbrisati iz mog naloga na apk.Ja se u PG vraćem za 7dana pa bi dogovorili kako to prebaciti.
Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk
790. Uzimam
791. Poklanjam 6 vaucera u vrijednosti po 50€ u Telenoru za kupovinu telefona. Jedan vaucer jedan telefon, uz ugovor kod njih. Poitajte, danas je zadnji dan.
Sent from my iPhone using Tapatalk
792.Stampaci Xerox, neki ispravni, neki za djelove, 5-6 komada, najbolje svako po dva da uzme, jedan ispravni i jedan za djelove.
Sent from my iPhone using Tapatalk
792 - i ja bih uzeo stampac ako je jos aktuelno...
Ne znam tacno pravila ovog threda , izvinjavam se unaprijed ako sam dje pogrijesio
793. Poklanjam dubak za djecu , buuuuukvalno je kao nov , ne znam je li mi dijete napravilo dva kruga kroz kucu sa njim (nekakvi chico ako se ne varam).
Bilo bi lijepo da se javi neko kome to zaista treba i ko nema da ga kupi , a ne neko sa bmw-om 2021.god ispred kuce
Ja se nalazim u Ulcinju , ako ste u blizini mozemo se dogovorit nesto da se nadjemo , na po puta ili kad mi bude na usput da prebacim isl. za druge gradove saljem kurirom , trosak transporta snosi taj pocasceni![]()
Last edited by zeox; 18-09-21 at 20:24.
Ima grupa na fejsbuk Humanitarne Licitacije ''Naše malo je nekom presudno''. Trebalo bi tamo objavljivati pa ko koliko ponudi da uzme i plati stvar novac od tih stvari koje se daju idu na račun za liječenje djece mislim da je to bolja solucija u ovakvim vremenima.
Poklonila je supruga preko fejsbuk grupe, ne znam sad je li bas ta, ogradice za krevetac i jos neke stvari za bebe. Kaze mi doci ce zena da uzme to iznesi joj. Lagano bmw x3, ruskinja, e sad je li to za nekog uzela ili za sebe ne znam, ali sam se šokirao![]()
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks