Polako ljudi, Fmp je u EL tek ce se oni pojacati, Ako je dosao Obradovic nije sve vec osvojeno..
Što će njemu mig bilo čiji, tip je nerazdvojan sa Šarićima :-D
Forever young, i want to be forever young
Pekovica navijaci Partizana ne mogu ocima vidjeti nesto kao Tumbakovic u fudbalskom klubu, predsjednik koji je pocerao trenera koji ga je lansirao kao igraca, srozao ekipu i finansijski i igracki i onda utekao kad je zavrsio posao.E da i dobio mig da moze da gradi po Zlatiboru.
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
evo vidiš da čkode ide na kafe sa školskima i kmeči ko ga je odradio za 500e ahahahaha
Odje pojedini mogu da rade za biu lagano
Oce li ovo Beli u Partizan hmhm
Last edited by Nantecut; 03-07-21 at 18:32.
@Nantecut Neće. Novinarska patka. Nije ni kontaktiran.
Послато са SM-A505FN помоћу Тапатока
Pekovic dao milion i nordeus 5milona jer casovi ljubavi. Nadam se da nemate preko 15 godina jer bi bilo zabrinjavajuce za vas....
Pokušali su kod Nemanje Bjelice (1,5 miliona evra po sezoni) odbio ih je, takođe i Teo. Sad su se okrenuli Slukasu a takođe su kontaktirali Jovića i Kalinu (sa Kalinom je čupavo, jedino Barsa im može pomutiti) baš je ozbiljna lova ušla u KKP.
@običan Da se ne ponavljam , Bjelica i Teodosić nijesu kontaktirani.
Novinarska izmišljotina ili čija god.
Da, da, sve su to patke, i za Robinu je bila patka dok nije potpisa'.
Kolko je ođe znalaca,imaće KKP 22 igrača u rosteru.
Priča se i da je Van der Sar kontaktiran
Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk
Fmpovci jedva do daha dolaze, Lebron blizu Partizana! vucic platio.
Bitno je da se navijacima Zvezde i Partizana, kako vidim, nije ogadio klub jer jer je drzavni projekat i jer ga politicari zloupotrebljavaju![]()
kakve su ovo halucinacije ahahahaha
Ko govori o Buducnosti sta je a sta nije? Ovdje je prica o dva kluba koji su vjecito bili to a zadnjih godina pogotovo, vise nego ikad i vise nego iko a ciji navijaci su ovdje ispisivali tirade o Buducnosti i zasto ne treba navijati za njih pa s tim u vezi postavlja se pitanje jel to vazi samo za Buducnost ili je to usko povezano sa politickim i nacionalnim opredjeljenjima pa se onda ta mjerila dvojako koriste i prave dupli standardi. Koliko je tanka ta linija "gadljivosti"?
Dakle, na stranu Buducnost, vec gdje je dosljednost navijaca Zvezde, koji ovdje dijeli lekcije, a kada to treba da primjeni na svoj klub... sta je problem?
Maltene ista je prica i za reprezentacije, posto se ista nebulozna i naucena prica sirila i po tom pitanju. Sto im smeta da ono sto su govorili primjene kada je Srbija u pitanju?
To nije moja teza vec njihova. No dobro... Ko hoce da vidi svakome je jasno zasto i zbog cega.
Prvo , prilično sam siguran da sem Obradovića i Savića i eventualno nekog manjeg kruga ljudi niko nema pojma ko je "na nišanu". Slučaj Panter je to pokazao.
Drugo , raznorazni tuljani su po netu pustili informacije i za Bjelicu i za još milion igrača.
Prilično sam siguran da 99% tih informacija je netačno.
Treće , prilično sam siguran da je informacija za Bjelicu ciljano puštena da bi u slučaju dolaska u Čovićev klub išla priča kako je odbio Partizanove milione da bi igrao iz ljubavi za Čovića.
Prilično sam siguran...
Još jedna zavjera protiv sportskog Kalimera.
Navodno i Bjelica ide u Partizan.
5 miliona evra za 2 sezone.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks