Pa to ti je to
Znaš onu Srbija i Crna Gora 2 oka, ali bez glave i duše
Sve uloge i podudaranja su slučajne (glava i duša), pitajte Zdravka
Love, peace and respect.
У Србију су долазили кад су били гладни, и они и стока, да презиме, па су се с пролећа враћали у кршеве голе, током целог 19. века. i 20 vijeka
Istina je ovo islo se i za vojvodinu da se radi za.kapu zita no aj sad dobro je da se nikad ona glad i jadi ne vrate!
Sent from my SM-A705FN using Tapatalk
Eo ga jedan umjereni iz Danilovićeve partije.
https://www.portalanalitika.me/clana...tum-od-24-sata
Baš je Jovanović slučajno bio tamo i slučajno to sve izazvao.
Sent from my Mi 10T Pro using Tapatalk
Momku su odredili pritvor 30 dana za što???
Ada zna se!
Jedan od učesnika protesta, Milivoje Brković, član Ujedinjene Crne Gore kazao je da je Jovanović "uhapšen zbog toga što je Srbin"
Sent from my iPhone using Tapatalk
f6
e vala da vlada pušta ovo, ja ne znam
Тapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Kada mozak ne koristiš, čekaš da ti kažu
tada misliš da sve znaš, ne vidiš da lažu
Zamislite da niko nije dizao frku. Nego da je pošao ambasador kod ministra zamolio da momka oglobe, mršnu i zemlje i udare zabran. Da objasni da je to najjeftinije i za nas i za njih. I prošlo bi.
No DF digne dževu radi političkih poena, pa krene Krivokapić da se qrči Kosovu da ne bi bio izdajnik.A Bečić umoči Srpsku listu iz Mitrovice ka kontru DF. I momak nayebe. Mada od starta svakoga je bolio Mugabe za momke. Greote, jop kad sam čuo da nije baš svoj.
Ne zavisilo mi ništa od ovih debila.
Kakva sinhronizacija.
Sad ni AV ne odgovaraju plaže samo za "elitu".
https://www.b92.net/biz/vesti/region...nav_id=1883773
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
A sta da su amerikanca zatvorili
Sent from my SM-A705FN using Tapatalk
Pročitaj moja prethodna dva posta na ovoj temi, mislim da sam bio jasan.
Čak sam i pogodio unaprijed da je neki nesrećnik u pitanju i da će da nadrlja zbog ovakvog branjenja.
Ne čudi me od DF, ali stvarno nisam očekivao da će Krivokapić da mu ovako odmaže.
A kako je moglo i trebalo ....da su umjeli.
Ministar UP brzo skupi podatke za lika. Lako bi saznao da je osuđivan i da ga je otac prijavio zbog pljačke. Da je narkoman. Ali da u principu nije opasan.
Onda zovne svog kolegu na Kosovu, objasni da treba da razvijaju dobre odnose i da ne treba praviti frku zbog jednog nesrećnika.
Da bi mi svaki dan mogli da uhapsimo nekog njihovog turistu zbog sličnih gluposti....što naravno ne želimo.
Dogovore se da Kosovo zaključi da je lik mentalno nestabilan...što nije daleko od istine. Puste ga.
Onda naprave zajedničku konferenciju za štampu.....pa se naš ministar zahvali Kosovu što pustili našeg građanina koji se nije adekvatno ponašao. I skrene pažnju našim građanima da poštuju institucije Kosova kad se nalaze na njihovoj teritoriji.
Onda se njihov ministar skrene pažnju njihovim turistima da poštuju institucije CG kad dolaze na more.
Rukuju je ....osmjesi...slikanje....svi zadovoljni.
Lude glave i kod jednih i drugih dobili opomenu i ostali bez motiva za bukanje.
Ali ne.... našoj vlasti kao je bilo milije da ga tamo ubiju od batina......pa da ga proglase za blaženog.
Kada mozak ne koristiš, čekaš da ti kažu
tada misliš da sve znaš, ne vidiš da lažu
Kakve veze ima da li je on osuđivan ako je svako mogao da vidi da ništa uradio nije. Jel ti znaš da na tom Kosovu neke krimose isti ovi inspektori i policajci pogledat ne smiju, a ne da ih zadrže 30 dana. Dakle , tebi je ok da uhapse momka za ništa jer je blizak DF-u? Ko god može u bilo kom obliku ovo da opravda taj nije normalan...
Kuda ide ovaj svijet. Da je meni bilo da me sa 13, kad su me nekontrlisano pucali hormoni, neka teta iskandžija...
Umjesto sevapa dobi više no da je čoeka ukantala. Cccc...
https://www.jutarnji.hr/vijesti/svij...stila-15084836
Kako nista nije uradio? Izasao je snimak dje pjeva nacionalisticke pjesme i provocira policiju sa 3 prsta prije onog hapsenja
Zamisli neki Albanac da pokaze orla rukama policiji iz Srbije, ne da bi ga samo priveli nego bi ga olesili pred kamerama
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
i to da kad DF krene nekoga da 'brani' da ga gurne samo u još veći problem
Тapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Ovdje nikoga ne zanima taj nesretnik.
No se prepucavaju preko njegovih ledja a njega sve dublje time ukopavaju.
Napisa jedan kolega kako je trebalo da se odradi, ali bila mu ga je rabota.
Amateri.
Mada mozda kad izadje da pokusa da ode do Izraela i da bira izmedju Allah Ekber ili setanja neke majice sa kukastim na ulicu. Oni su poznati ka tolerantni i nista mu nece.
Tko leti, vrijedi...
Sad, iskreno, jedino ostaje kao rešenje da se uhapse 2-3 turista sa Kosovo sa kriminalnim dosijeom pa da se drže dok Prištini ne dosadi da se inati.
Loše za turizam, i nekorektno prema tim ljudima, ali tako se i veliki obračunavaju jedni sa drugima.
I da vratimo Srbji za ono juche!
Tu sam da ispretresem Dariju Kisic Tepavchevic!
Brnabu...ne bih se usudio.
...
Sve je to odlično, ali naplatiše hljeb 60 centi danas.
O čemu se radi? Ne vidjeh nidje najavu.
http://www.youtube.com/watch?v=FliGuYrDla8&NR
Mr_G_rUzNi aka mrG1
There are currently 12 users browsing this thread. (0 members and 12 guests)
Bookmarks