Page 559 of 1249 FirstFirst ... 594595095495555565575585595605615625635696096591059 ... LastLast
Results 13,951 to 13,975 of 31213

Thread: Vlada Crne Gore, 42. saziv

Thanks Thanks Given 
    5,071
    Thanks Thanks Received 
    12,475
    Thanked in
    6,751 Posts

ja stvarno ne znam kako još nisi banovan. jedno dvadeset puta si iskazao mržnju prema Crnoj Gori i Crnogorcima. sad si počeo da vrijeđaš ljude na ovaj način. nevjerovatno zaista

Тapatalk
    „Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov

Thanks Thanks Given 
    7,624
    Thanks Thanks Received 
    4,888
    Thanked in
    2,522 Posts

Premijer antifašista učinio je isto što i nekad Vili Brant. Mala je razlika što je Brant kleknuo nad jevrejskim žrtvama u Aušvicu, a Krivokapić na četnički spomenik. Tako je nakon crkava naš premijer, blagoš nama š njim, počeo da kleči po četničkim spomenicima.
    Objasnio je kako je to u cilju pomirenja. Pa dragi premijeru idi Unišić pa se miri sa gradonačelnikom koji vidi sjaj Dražine misli i sa onim Milačinim aktivistom što piša po spomenika. Pa popijte po jednu rakiju kod Bečanovićke koja je ulicu zagradila od kad je uskočila u vlast. Zovnite i Milaču da uždite kakvu zastavu. Pošto je on umjeren.
    A mi se sa četnicima mirit nećemo. Lijepo je što si se napokon autova, da se više ne foliraš.
    Sreća pa će te tvoji brzo otpilit. Pa onda kleči po cio dan kao fizičko lice.

Thanks Thanks Given 
    3,621
    Thanks Thanks Received 
    6,121
    Thanked in
    2,954 Posts

Momci povedite računa o rječniku. Dobili ste infrkacije, ako nastavite sa uvredama slijedi ban.

Moderatori će obrisati kada naiđu na temu.
    Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.

Thanks Thanks Given 
    561
    Thanks Thanks Received 
    3,088
    Thanked in
    1,621 Posts

Quote Originally Posted by Viscount View Post
    Zašto smatraš da je naše mlijeko lošeg kvaliteta?
    Klasičan problem sa našim mlijekom već mnogo godina. Neodržavanje higijene vimena, mastitis, prisustvo bakterija u mlijeku, kao i dodavanje vode su bolje koje su uništile ne jednu našu mljekaru.

Thanks Thanks Given 
    561
    Thanks Thanks Received 
    3,088
    Thanked in
    1,621 Posts

Quote Originally Posted by Gagarin View Post
    Premijer antifašista učinio je isto što i nekad Vili Brant. Mala je razlika što je Brant kleknuo nad jevrejskim žrtvama u Aušvicu, a Krivokapić na četnički spomenik. Tako je nakon crkava naš premijer, blagoš nama š njim, počeo da kleči po četničkim spomenicima.
    Objasnio je kako je to u cilju pomirenja. Pa dragi premijeru idi Unišić pa se miri sa gradonačelnikom koji vidi sjaj Dražine misli i sa onim Milačinim aktivistom što piša po spomenika. Pa popijte po jednu rakiju kod Bečanovićke koja je ulicu zagradila od kad je uskočila u vlast. Zovnite i Milaču da uždite kakvu zastavu. Pošto je on umjeren.
    A mi se sa četnicima mirit nećemo. Lijepo je što si se napokon autova, da se više ne foliraš.
    Sreća pa će te tvoji brzo otpilit. Pa onda kleči po cio dan kao fizičko lice.
    Opet izvrtanje činjenica potpuno.

Činjenica je da u Crnoj Gori postoji dosta mjesta na kojima su partizani vršili zločine nad civilima. Činjenica je da je ovo jedno od takvih mjesta.

Činjenica je da je Krivokapić rekao:

"У порти тог манастира налази се спомен обиљежје невино побијених Грбљана, Бокеља, Маина, Побора, Паштровића, Кртољана и Будвана. Поклонио сам се њиховим сјенима. Зарад националног помирења, важно је да његујемо културу сјећања на све невино страдале жртве. Мир њиховим душама и мир међу свима нама, потомцима завађене браће. Да у миру и слози градимо бољу будућност за сву нашу дјецу у нашој Црној Гори."

Ničega tu nema ni četničkog ni ružnog. Kamo sreće da neki od "antifašista" naših vajnih šalju takve poruke pomirenja.

Moramo se sjećati svih nevinih žrtava. Nije zločin pokloniti se i onima koje su pobili partizani.

Thanks Thanks Given 
    7,624
    Thanks Thanks Received 
    4,888
    Thanked in
    2,522 Posts

Quote Originally Posted by SKOJ View Post
    Opet izvrtanje činjenica potpuno.

Činjenica je da u Crnoj Gori postoji dosta mjesta na kojima su partizani vršili zločine nad civilima. Činjenica je da je ovo jedno od takvih mjesta.

Činjenica je da je Krivokapić rekao:

"У порти тог манастира налази се спомен обиљежје невино побијених Грбљана, Бокеља, Маина, Побора, Паштровића, Кртољана и Будвана. Поклонио сам се њиховим сјенима. Зарад националног помирења, важно је да његујемо културу сјећања на све невино страдале жртве. Мир њиховим душама и мир међу свима нама, потомцима завађене браће. Да у миру и слози градимо бољу будућност за сву нашу дјецу у нашој Црној Гори."

Ničega tu nema ni četničkog ni ružnog. Kamo sreće da neki od "antifašista" naših vajnih šalju takve poruke pomirenja.

Moramo se sjećati svih nevinih žrtava. Nije zločin pokloniti se i onima koje su pobili partizani.
    A dobro. U svim zemljama koje njeguju antifasizam premijeri se redovno klanjaju kvislinzima. Oce to…
    To je evropski adet. Samo ne znam dje se jos to premijeri klanjaju saradnicima nacista. Makar u zemljama EU. A posle oslobodjenja nidje oslobodioci nisu bili njezni prema kvislnzima.
    Postoji nesto sto je civilizovano. Napravi groblje, kosturnicu i sl. Eto je i na vojni aerodrom za vojnike Vermahta.
    Ali nemoj da se premijer klanja. I niko ne izvrce, no vole ljudi kvislinge. Jel se izvrce i kod onoga kretena kolacionig partnera Kovacevica?
    Evo pjesmica za kraj.
    Neka kleci slobodno. Mene ucili drugacije.

Sent from my iPhone using Tapatalk
    Last edited by zvoncica; 01-07-21 at 01:19. Reason: Muziki klipovi ne na politici
    Ako ovi ne budu valjali, bar ćemo njih lako maknut

Thanks Thanks Given 
    7,624
    Thanks Thanks Received 
    4,888
    Thanked in
    2,522 Posts

Umjesto edita:

Moramo se sjecati svih nevinih zrtava.
    Samo mi pls objasni kako je nevina zrtva ******, pripadnik kvislinske formacije.
    Prosvijetli me.
    No vama izgleda da vam se Krivokapic istovari na astal dje ijete vi bi ste objasnili kako je to pomirenje.

Thanks Thanks Given 
    5,882
    Thanks Thanks Received 
    7,613
    Thanked in
    3,048 Posts

Quote Originally Posted by Hell Raiser View Post
    Moracu pogledati nedje sta su pricali, ali ajde nesto mi je ovdje nenormalno
    -Otkup sira i viskova koje imaju
    -Garantovane pozicije u prodavnicama i hotrlima
    -5 centi po litru do "stabilizovanja situacije"
    -pazi sad "pisanu garanciju" za smanjenje uvoza i garantovane pozicije na trzistu.

Ne sjecam se da je ovo ikad iko trazio, a ne prijetio prosipanjem djubriva po podgorici.
    Na stranu sto znam pojedine i da su se rado druzili i slikali sa simonovicem i ivanovicem
    Evo vele Zećani da je ovo organizovao Vukota Stanišić, predsjednik OODPS DG.

Kažu da nisi nasjeli na ovu "izložbu mašina vrijednih preko 20 hiljada eura" jer običan seljak nije bio u mogućnosti da ih kupi.

Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    5,882
    Thanks Thanks Received 
    7,613
    Thanked in
    3,048 Posts

Umjesto edita:

Samo mi pls objasni kako je nevina zrtva ******, pripadnik kvislinske formacije.
    Prosvijetli me.
    No vama izgleda da vam se Krivokapic istovari na astal dje ijete vi bi ste objasnili kako je to pomirenje.

Ne odgovori mi ti na pitanje na drugoj temi.

https://forum.cdm.me/showthread.php?p=5599450

Thanks Thanks Given 
    579
    Thanks Thanks Received 
    784
    Thanked in
    393 Posts

Quote Originally Posted by kimmi View Post

A šta je sa 500.000 neprijavljenih Kineza?

Ne bih ulazio u vaš dijalog, ali ovo što potenciraš u gotovo svakoj diskusiji se zove - kratko, relativizacija.

Pazi se te zamke.

Sent from my M2007J3SG using Tapatalk
    In vino veritas

Thanks Thanks Given 
    7,624
    Thanks Thanks Received 
    4,888
    Thanked in
    2,522 Posts

Kažu da nisi nasjeli na ovu "izložbu mašina vrijednih preko 20 hiljada eura" jer običan seljak nije bio u mogućnosti da ih kupi.

Jesu li ovi traktori od 20.000 nešto kao Colmar jakna Željke iz Radničke partije koju su pominjali DPS-ovci kad su šetale zbog ukidanja državne alimentacije?

Thanks Thanks Given 
    5,071
    Thanks Thanks Received 
    12,475
    Thanked in
    6,751 Posts

ada e. znaš li ti koliko ljudi izdržava familije od poljoprivrede? evo ja znam neke koji nikad za DPS bili nisu, pa protestvuju. nisu im ovo komite ili podržavaoci ministra koje cimnu DPS ili DF, no ljudi koji žive od rada. no sad je svako ko izađe na ulicu za DPS. nekad je bilo da na ulicu izlaze samo protivnici države

Тapatalk

Thanks Thanks Given 
    1,585
    Thanks Thanks Received 
    2,214
    Thanked in
    1,066 Posts

Quote Originally Posted by outline View Post
    ada e. znaš li ti koliko ljudi izdržava familije od poljoprivrede? evo ja znam neke koji nikad za DPS bili nisu, pa protestvuju. nisu im ovo komite ili podržavaoci ministra koje cimnu DPS ili DF, no ljudi koji žive od rada. no sad je svako ko izađe na ulicu za DPS. nekad je bilo da na ulicu izlaze samo protivnici države

Тapatalk
    Dje su bili svih ovih godina?

Ovo je sve poslo u kurrac krasni

No dobro,možda su glasaci vlasti pa su razocarani,ali prije bih rekao da je ovo neko fino organizovao...

Ne zelim ovo da povezujem sa politikom,ali u ovu nesrećnu drzavu je sve ispolitizovano,eno i ono oko fudbalskog saveza...

Thanks Thanks Given 
    7,624
    Thanks Thanks Received 
    4,888
    Thanked in
    2,522 Posts

Evo sad sposobne vlade pa neka naćera vlasnike da ispoštuju privatizacione ugovore, ali neće biti baš jednostavno.
    Posebno za Plave koji su prodati kao imovina HTP Primorje u privatnom vlasništvu, a gdje je kontrolni paket podijeljen u vaučerskoj privatizaciji. Zamisli, sve je stalo zato što su krenuli lokalci da reketiraju Katarce tražeći po 1000 EUR za metar placa koji su se nalazili unutar kompleksa i ovi ladno digli ruke.
    Slično je i za kupovinu hotela na Žabljaku iz stečajne mase, gdje je samo kupljena imovina. Recimo, krenuo je hotel Durmitor da se radi, sad će stati jer ode Statis koji je ulagao. Isto i Galeb npr.
    Fjord isto kontrolni bio na vaučerskoj, kao i Solana.
    Privatiazcione ugovore imaš za AS i za HTP Boka. Nego ima tamo i hipoteka.

Pa pošto nova vlast zna znanje neka riješi problem.
    Da i što ćemo kad budemo za koju godinu plaćali Statisu arbitražu. Oće li se činjet vješti ka i ovi što su izglasali zakon o CHF i kuliraju što u skupštinu, što u Vladu, što po državnim preduzećima, sad kad će država da isplati 15 mln.

Oćemo li slati djecu da se klanjaju kvislinzima? Oće li to ući možda u školski program pošto premijer klanjanje nevinim i naoružanim saradnicima nacista naziva pomirenjem?

Možda u znak pomirenja da na Kraljičinu jednoga šklempa okrenemo?

Thanks Thanks Given 
    5,071
    Thanks Thanks Received 
    12,475
    Thanked in
    6,751 Posts

bili su tamo da su koliko toliko bili ispoštovani od strane vlade. i tada su imali primjedbi i kritika. ali ovako nikad. no ođe je nepoznata situacija da ljudi izlaze na ulicu zbog realnih problema

Тapatalk

Thanks Thanks Given 
    5,882
    Thanks Thanks Received 
    7,613
    Thanked in
    3,048 Posts

Evo sad sposobne vlade pa neka naćera vlasnike da ispoštuju privatizacione ugovore, ali neće biti baš jednostavno.
    Posebno za Plave koji su prodati kao imovina HTP Primorje u privatnom vlasništvu, a gdje je kontrolni paket podijeljen u vaučerskoj privatizaciji. Zamisli, sve je stalo zato što su krenuli lokalci da reketiraju Katarce tražeći po 1000 EUR za metar placa koji su se nalazili unutar kompleksa i ovi ladno digli ruke.
    Slično je i za kupovinu hotela na Žabljaku iz stečajne mase, gdje je samo kupljena imovina. Recimo, krenuo je hotel Durmitor da se radi, sad će stati jer ode Statis koji je ulagao. Isto i Galeb npr.
    Fjord isto kontrolni bio na vaučerskoj, kao i Solana.
    Privatiazcione ugovore imaš za AS i za HTP Boka. Nego ima tamo i hipoteka.

Pa pošto nova vlast zna znanje neka riješi problem.
    Da i što ćemo kad budemo za koju godinu plaćali Statisu arbitražu. Oće li se činjet vješti ka i ovi što su izglasali zakon o CHF i kuliraju što u skupštinu, što u Vladu, što po državnim preduzećima, sad kad će država da isplati 15 mln.

Oćemo li slati djecu da se klanjaju kvislinzima? Oće li to ući možda u školski program pošto premijer klanjanje nevinim i naoružanim saradnicima nacista naziva pomirenjem?

Možda u znak pomirenja da na Kraljičinu jednoga šklempa okrenemo?
    Druže.... Država je samo trebala da stavi teret zabrana otuđenja i opterećenja bez saglasnosti vlade Crne Gore.

Ali "neko", čuš mene DPS vlast, je "zaboravila" da to uradi. Pa imaš svuda hipoteke banaka, izvučene pare, zavaljena imovina bankama i drža i ruke vezane, a sve u korist povlašćenih biznismena. Meljine su samo jedan od mnogo primjera. A tek što se dopustilo Draganu Brkoviću da prodaje imovinu, ispali radnike i da pozajmicama prebača pare povezanim firmama.... Pomorski Saobraćaja, pa hahahaha, kakva pljačka. Srušeni hoteli i otpušteni radnici rezultat DPS vladavine.

I što veliš da vlada sad to riješi. Ma neka. To je posao za tužilaštvo. Teški nemar državnih organa od kojeg su imali određeni nevjerovatnu korist. Čist primjer korupcije. Ne postoji dovolj akazna za to što su nam uradili.

A Vukotićev MVP je posebna priča. Primjer kako je osmišljeno da se na čist način preko privatizavionih fondova podijeli crnogorska privreda za 0€. Ne možeš im ništa a državna imovina popljačkana i podijeljena, gurnute firme u stečaj ili počišćeni radnici i prodata imovina, a pare u džepovima Veskobara, DiKeja i sličnih.

Ali za tebe je to vjerovatno to cool jer su se "maheri" snašli.

I sve te ovo ne zanima i ne pogađa očigledno, a mene duša boli zbog toga što su DPS skakavci uradili ovoj državi.

Mogli smo biti sjajna država, ali skakavcima je sve bilo malo, samo daj daj daj, još, još, još...

A ti mlati o grobovima, ja stvarno ne mislim da đeljem o tome, isto ko što ne planiram ni o onim Mojkovčanima što su bili na skup u Hrvatskoj sa zastavama sa početnim bijelim poljem da dižu čoče dva prsta. Peđa Beli Orao Bošković, Veselin Bukovica Veljović i Milo zamrzio šah zbog šahovnice i gorivo za tenkove Đukanović sebi daju za pravo da ikome išta prigovaraju .. Ne sprdaj se.

Thanks Thanks Given 
    536
    Thanks Thanks Received 
    636
    Thanked in
    386 Posts

Druže.... Država je samo trebala da stavi teret zabrana otuđenja i opterećenja bez saglasnosti vlade Crne Gore.

Ali "neko", čuš mene DPS vlast, je "zaboravila" da to uradi. Pa imaš svuda hipoteke banaka, izvučene pare, zavaljena imovina bankama i drža i ruke vezane, a sve u korist povlašćenih biznismena. Meljine su samo jedan od mnogo primjera. A tek što se dopustilo Draganu Brkoviću da prodaje imovinu, ispali radnike i da pozajmicama prebača pare povezanim firmama.... Pomorski Saobraćaja, pa hahahaha, kakva pljačka. Srušeni hoteli i otpušteni radnici rezultat DPS vladavine.

I što veliš da vlada sad to riješi. Ma neka. To je posao za tužilaštvo. Teški nemar državnih organa od kojeg su imali određeni nevjerovatnu korist. Čist primjer korupcije. Ne postoji dovolj akazna za to što su nam uradili.

A Vukotićev MVP je posebna priča. Primjer kako je osmišljeno da se na čist način preko privatizavionih fondova podijeli crnogorska privreda za 0€. Ne možeš im ništa a državna imovina popljačkana i podijeljena, gurnute firme u stečaj ili počišćeni radnici i prodata imovina, a pare u džepovima Veskobara, DiKeja i sličnih.

Ali za tebe je to vjerovatno to cool jer su se "maheri" snašli.

I sve te ovo ne zanima i ne pogađa očigledno, a mene duša boli zbog toga što su DPS skakavci uradili ovoj državi.

Mogli smo biti sjajna država, ali skakavcima je sve bilo malo, samo daj daj daj, još, još, još...

A ti mlati o grobovima, ja stvarno ne mislim da đeljem o tome, isto ko što ne planiram ni o onim Mojkovčanima što su bili na skup u Hrvatskoj sa zastavama sa početnim bijelim poljem da dižu čoče dva prsta. Peđa Beli Orao Bošković, Veselin Bukovica Veljović i Milo zamrzio šah zbog šahovnice i gorivo za tenkove Đukanović sebi daju za pravo da ikome išta prigovaraju .. Ne sprdaj se.

Kimmi to je neko godinama pričao ovom narodu i opet uzalud, da je bilo drugačije bio bi teror manjine nad većinom. Ovako je sve regularno, ti ljudi će odležati poneko po koju godinu i to im se isplati, a narod neka upire pogled ka vladi i crkvi i neka se nada.

Poslato sa SNE-LX1 pomoću Tapatoka

Thanks Thanks Given 
    5,882
    Thanks Thanks Received 
    7,613
    Thanked in
    3,048 Posts

Quote Originally Posted by opmne View Post
    Kimmi to je neko godinama pričao ovom narodu i opet uzalud, da je bilo drugačije bio bi teror manjine nad većinom. Ovako je sve regularno, ti ljudi će odležati poneko po koju godinu i to im se isplati, a narod neka upire pogled ka vladi i crkvi i neka se nada.

Poslato sa SNE-LX1 pomoću Tapatoka
    Počelo je bilo da se priča na veliko, narod je počeo da izlszi na ulicu, korupcija je bila nikad očiglednija, čak i snimljena da vidi cijeli svijet.

Ali DPS je pokušao da se vadi i odigrao all in na kartu nacionalnih podjela sa zakonom o crkvi i dobio Mugabea. Da je bilo sve po planu da DF malo izdivlja i iumanijači po ulicama, ko što je bio i krenuo, da se to onda uguši suzavcima vjerovatno bi im prošlo, ali je Amfilohije prozreo igru i sve ih zahebao.

Sad DPS opet igra na istu kartu a vas nekolicina se prima jer imamo DF koji radi reraise sa druge strane stola.

Thanks Thanks Given 
    561
    Thanks Thanks Received 
    3,088
    Thanked in
    1,621 Posts

Umjesto edita:

Prosvijetli me.

Ne znam o čemu pričaš. Nisu svi pobijeni ni na ovom mjestu, ni na raznim pasjim grobljima, ni na Zidanom mostu, bili pripadnici kvislinških formacija. Te zločine priznaje i istoriografija iz komunističkog vremena, ne moramo se na SPC izvore oslanjati.

Dakle, imaš zločine partizana, ali u ovoj zemlji o njima još nije dozvoljeno pričati. Kad ih pomeneš idu automatske optužbe da braniš chetnike. Što je isti onaj pristup koji Srbija primjenjuje na Srebrenicu - možda smo pobili te ljude ali i vi ste u Jasenovcu, Jadovnu...

To nije odgovor. Partizanski zločini nisu nešto o čemu smijemo da ćutimo, ma koliko to neki željeli. Svaka čast Krivokapiću što je prvi crnogorski premijer koji se tim žrtvama poklonio. A stid i sram bilo one koji taj njegov postupak osuđuju, a zločine relativizuju, taman kao što treba da bude stid i sram one koji relativizuju Srebrenicu.

Thanks Thanks Given 
    112
    Thanks Thanks Received 
    1,850
    Thanked in
    1,079 Posts

Thanks Thanks Given 
    199
    Thanks Thanks Received 
    3,084
    Thanked in
    1,594 Posts

Počelo je bilo da se priča na veliko, narod je počeo da izlszi na ulicu, korupcija je bila nikad očiglednija, čak i snimljena da vidi cijeli svijet.

Ali DPS je pokušao da se vadi i odigrao all in na kartu nacionalnih podjela sa zakonom o crkvi i dobio Mugabea. Da je bilo sve po planu da DF malo izdivlja i iumanijači po ulicama, ko što je bio i krenuo, da se to onda uguši suzavcima vjerovatno bi im prošlo, ali je Amfilohije prozreo igru i sve ih zahebao.

Sad DPS opet igra na istu kartu a vas nekolicina se prima jer imamo DF koji radi reraise sa druge strane stola.

E ovo vam je prica nema revansizma, i "sacuvali smo plate i penzije".
    Sad neka se cesu. Pa svako dize na njih onu rabotu.
    A ta prica ne moze se.... Ajde ti druze probaj da uzmes zemljiste u zapadnoj evropi, da iskopas rupu i ne privedes namjeni za koju si je kupio i koja je lredvidjena planom.
    Cuvene Gagarinove fantazije ala Jovanic i stecajni upravnici, dje se svako malo tuze isti a tuzilastvo ne pokrece slucajeve.
    Najbolje da drzava ne moze da raskine ugovor ako je neispostovan zato sto ne neko na prevaru zalozio kod banke.
    Pa druze, ako ti zalozis nesto sto si dobio po ugovoru o privatizaciji, koji nisi ispostovao, a banka ti dala kredit nad zemljom i objektima koji su optereceni postovanjem ugovora....
    Pa tuzi se sa tim kome si dao kredit, a ne sa drzavom.
    Standardna poluistina koju izgovaras, jer na prvu loptu zvuci da je tako, dok ne stanes i razmislis o tome

Thanks Thanks Given 
    5,882
    Thanks Thanks Received 
    7,613
    Thanked in
    3,048 Posts

Quote Originally Posted by Hell Raiser View Post
    E ovo vam je prica nema revansizma, i "sacuvali smo plate i penzije".
    Sad neka se cesu. Pa svako dize na njih onu rabotu.
    A ta prica ne moze se.... Ajde ti druze probaj da uzmes zemljiste u zapadnoj evropi, da iskopas rupu i ne privedes namjeni za koju si je kupio i koja je lredvidjena planom.
    Cuvene Gagarinove fantazije ala Jovanic i stecajni upravnici, dje se svako malo tuze isti a tuzilastvo ne pokrece slucajeve.
    Najbolje da drzava ne moze da raskine ugovor ako je neispostovan zato sto ne neko na prevaru zalozio kod banke.
    Pa druze, ako ti zalozis nesto sto si dobio po ugovoru o privatizaciji, koji nisi ispostovao, a banka ti dala kredit nad zemljom i objektima koji su optereceni postovanjem ugovora....
    Pa tuzi se sa tim kome si dao kredit, a ne sa drzavom.
    Standardna poluistina koju izgovaras, jer na prvu loptu zvuci da je tako, dok ne stanes i razmislis o tome
    Moraćeš da pojasniš post.

Prvo, nema veze sa kvotovanim.

Drugo, koja je standardna poluistina koju izgovaram?

Thanks Thanks Given 
    2,332
    Thanks Thanks Received 
    2,094
    Thanked in
    946 Posts

Moraćeš da pojasniš post.

Prvo, nema veze sa kvotovanim.

Drugo, koja je standardna poluistina koju izgovaram?

ocito je pogrijesio kova quote-uje

Sent from my XQ-AS52 using Tapatalk
    "Anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac"

Thanks Thanks Given 
    199
    Thanks Thanks Received 
    3,084
    Thanked in
    1,594 Posts

Jesam.
    Htio sam Gagarina i njegove cuvene fantazije o tome da je sve po zakonu i da ce drzava da plati te stvari.
    Prica za Plave horizonte je cak toliko bezobrazna da je strasno i da je pomenuo.
    Oraskom je kupio zemljiste i hotel po cijeni od 22 eura.
    Pa su onda dosli i rekli da im se ne isplati da prave hotel ako im drzava ne obezbijedi zaledje onoga sto je pripadalo hotelu, sto nije malo zemljiste.
    Nego im je jedino isplativo ako im se dozvoli da grade zgrade u zaledju i na obodima put onih kuca, dje je sve privatmo zemljiste. A zgrade sa stanovima su im isplative samo ako, pazi sad, privatno zemljiste plate po istoj cijeni kao i drzavi, tj 22 eura.
    I nisu im trazili 1000 eura, vec po 200 koliko kosta u komsiluku.
    I onda poznati investitori.... A druze pusti se Gvozdenoviceve price, nismo ispod ponjave izaslu, da nam vi pricate bajke kako je u Mlecima

Thanks Thanks Given 
    7,624
    Thanks Thanks Received 
    4,888
    Thanked in
    2,522 Posts

Quote Originally Posted by SKOJ View Post
    Ne znam o čemu pričaš. Nisu svi pobijeni ni na ovom mjestu, ni na raznim pasjim grobljima, ni na Zidanom mostu, bili pripadnici kvislinških formacija. Te zločine priznaje i istoriografija iz komunističkog vremena, ne moramo se na SPC izvore oslanjati.

Dakle, imaš zločine partizana, ali u ovoj zemlji o njima još nije dozvoljeno pričati. Kad ih pomeneš idu automatske optužbe da braniš chetnike. Što je isti onaj pristup koji Srbija primjenjuje na Srebrenicu - možda smo pobili te ljude ali i vi ste u Jasenovcu, Jadovnu...

To nije odgovor. Partizanski zločini nisu nešto o čemu smijemo da ćutimo, ma koliko to neki željeli. Svaka čast Krivokapiću što je prvi crnogorski premijer koji se tim žrtvama poklonio. A stid i sram bilo one koji taj njegov postupak osuđuju, a zločine relativizuju, taman kao što treba da bude stid i sram one koji relativizuju Srebrenicu.
    Stid i sram svakoga ko osudjivanje Krivokapica sto kleci i odaje postu slugama nacista izjednacava sa relativizacijom medjunarodno priznatog genocida u Srebrenci.
    Zajyebah se i makoh te sa ignore, no da te vratim tamo, makar da imam iluziju da ne dijelim vazduh sa ovakvim poput tebe koji izjednacise mrtve cetnike i Srebrenicu.
    Eto da znas ja osudjujem premijera i ono sto cini je sram i stid, a ne oni koji ga osudjuju.
    Podji kod svoga idola gradonacelnika Niksic pa tamo kmecite o Drazi i presvlacite se u razne subarice i majice.
    Pa zovnite onoga aktivistu umjerenoga Milacica da vam objasni kako je pisati po spomeniku i jel mu se oporavila prostata.

Page 559 of 1249 FirstFirst ... 594595095495555565575585595605615625635696096591059 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)