Evo vec 10g kupujem kod Sinise bez greške. Samo slaninu debelo izrezu za roštilj i kobasica je za nijansu bolja u Plani. Meni su cevapi najbolji kod njega.
Sent from my LYA-L29 using Tapatalk
La Guitara Ulcinj se drastično popravio. Probali oradu, pizze, telecu čorbu, muckalicu...
Evo vec 10g kupujem kod Sinise bez greške. Samo slaninu debelo izrezu za roštilj i kobasica je za nijansu bolja u Plani. Meni su cevapi najbolji kod njega.
Koliko kosta kilo las karea ili bijelog pileceg da izrostilja...okvirno...ja predstave nemam koliko se to krece
Sent from my SM-N975F using Tapatalk
ja sam stolar, u podznaku shkorpioooni
Meni Tajo ispada iz bilo kakve konkurencije iz prostog razloga što nije konstantan. Prošle godine sam znao da ubodem nerealne ćevape i roštiljke a onda sledeći put čisti prosjek.
Izreklamiraste dobro Bajku juče. Preko Glovoa 3.5e danas na akciji, riža piletina-tikvice.
Zadovoljan!
Sent from my SM-A720F using Tapatalk
Ali izgleda nekako...ne znam.
...
A bogomi ne možete očekivati na 40+ da vam ne stigne umljackano sve.![]()
Ta riza je preukus!
vidis da je coek prvo htio da proba pa na pola slikao jer valja
nothing comes from violence and nothing ever could
Proba sam skoro 2/3 pa se sjetih da je slikam![]()
Baš ukusna. Piletina baš dobro spremljena, rižoto kako treba ne krca pod zubima nit gnjeca, ne pliva u sosu no ga ima koliko treba. Baš je ok i redovna cijena za ovo, a tek ovih 3.50e.
Sent from my SM-A720F using Tapatalk
Last edited by Ser Bronn; 29-06-21 at 10:40.
Ja je evo svaki dan skoro pijem u Mogren, nesto joj manu ne mogu naci.
Ili se ja onda ne razumijem u kafu.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Kafa se rijetko dje ima dobra popit, jos su se sad svi navranili na onu Housebrandt, no je i ona dobra kakvih ima.
Bajka. Fina hrana, ali ne bih je stavio u kategoriju preukusne i brutalne.
Po regularnim cijenama ovo troje je cca 16e. Sa glovo kodovima i popustima nešto preko 8e. Toliko definitivno vrijedi, ali 16 - diskutabilno![]()
Što se tiče Podgorice i brze hrane evo 15 godina i više - Corto Maltese je bez premca. Palačinke i pice sjajne, vjerujem da je već ranije pomenut ali neka, takva mjesta zaslužuju pohvalu uvijek.
Slažem se. Nemaju puno stvari u ponudi ali je sve kako treba. I ne djeluje da su se tokom godina promijenili ni recepti po kojima spremaju ni kvalitet.
Jos jedan glas za Corto i za Marka. Nikad odatle nisam otisao nezadovoljan..
I don't give a damn.
I am not i danger, I am the danger.
Pica u Corto je strava.
Nesto vas slusam kako sudite o hrani koju narucite preko dostave. Treba imati na umu da se ona sparusi i promijeni ukus dok se upakuje i dodje do vas... zato to nije zahvalno za komentarisati i ljudima praviti "losu reklamu"
Sent from my SM-N975F using Tapatalk
ja sam stolar, u podznaku shkorpioooni
Slažem se skroz, posebno sad na ove temperature.
Sent from my Mi 10T Pro using Tapatalk
Spremljena hrana i upakovana u onu ambalazu za ponijeti, bilo da je pica (cija kutija cak ima one rupe za "disanje") ili ne daj boze nesto drugo, u cemu je potpuo zatvorena, poslije 5 minuta ne moze biti ista kao u trenutku kad je bila spremljena.
U ambalazi se hrana upari i dobije bljutav ukus a ono sto bi trebalo da je krckavo, od toga nema nista, zato izbjegavam i Donesi i Glovo, vazda kad mogu, narucim telefonom, pa ja odem po to. Mnogo prije donesem doma tu hranu nego da cekam dostavljaca, pa se od te hrane nesto i moze ocekivati.
Dostavljaci ce uglavnom prije vase dostave dostaviti jos 3-4 porudzbe, do tada ce se vasa hrana temeljno upariti i na kraju cedete dobiti g0wno ciji ukus podsjeca na ukus toga sto ste porucili.
No, radi se o tome, da uvece kad ogladnite, narocito ako pijete, pa vas pivo "sastruze" pa porucite i pijanima vam stigne hrana, vama ce u tom trenutku i posoljena baljega biti preukusna, a kamoli uparena pica.
There are currently 10 users browsing this thread. (0 members and 10 guests)
Bookmarks