Tacno sam mislio da ga je dao Di Lorenco![]()
Kijeza je stvarno doktorica a mislio sam da je prevara.
I ne mogu da vjerujem da Florenci i Di Lorenco imaju prednost prije Lacarija koji je brz kao vjetar
Spinacola moze da bira klub
Sent from my iPhone using Tapatalk
Last edited by Tripleta; 26-06-21 at 22:13.
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Tacno sam mislio da ga je dao Di Lorenco![]()
Ima li Tripi još neku prognozu? Ono, da se i ja oparim na kladionicu?
Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk
Prvo su odlično odigrali, drugo očajno sve do ulaska Kijeze.
Biće odlično 1/4f vs Bel ili Por.
Forever young, i want to be forever young
Ko odigra pas za Spinacolu prije gola Kijeze? Doktorski. Dosta igraca bi odigralo oprezno uz aut liniju i sirilo igru.
Mozda su Zorzinjo i Verati previse za ovakvu postavku dje ce protivnik da ih ceka, al ova kontrola tempa protiv Belgije/Portugala moze bit kljuc.
Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
U 1/4 cemo gledat pravo lice azurra, licno mislim da im je to krajnji domet i ako ja navijam za njih u ovom gornjem sesiru.
Perišič pozitivan na Covid, i ne igra sjutra protiv Španije
Тapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Od njega sam očekivao baš velike stvari, ali je razočarao poslije prve sezone u Ajaxu. Imao je i neke povrede koje nijesu pomogle, ali generalno se može reći da se nije potvrdio u narednim sezonama. Dešava se to kod mladih igrača koji igraju u Eredivisie, odigraju jednu sezonu i to je to. Nakon dolaska Tadića koji je igrao lažnu devetku, bio je rezerva i pravo je čudo kako ga je Ajax prodao za 20,5 miliona. Otkako je prešao u Nicu nijesam ga više pratio. Očekivao sam da sad bude jedan od najboljih evropskih špiceva u ovim godinama, ali eto...
Dick Laurent is dead!
nema trika da van anholtu pogodi ime. a veli u 2min meča - pogledajte kakva dinamika
Тapatalk
Holandija staje na loptu umjesto da malo ubrza ritam i samelje ovo. Kako ga ne dade onaj Ceh glavom pa da malo uzivamo u fudbalu, generalno prvo pol dosta dosadno
Sent from my SM-N975F using Tapatalk
Lose moji holandjani
U minut, umjesto da daju gol oni dobiju crveni karton. Malen ni da u Zoru igra pa vjerujem da bi njihovi napadaci onu situaciju lagano rijesili a de Ligt pada kao da je sad sa neke pijanke izasao na teren. Cijela Holandija kritikuje de Bura jer ocigledno da njegova taktika ne funkcionise ali on uporan da im objasni da samo sto nije upalila. Jos onu jednu sto je igrao kako mu struka i mediji savjetovase gdje se vidjelo da imaju vise prostora i prodora veli, sve je to lijepo ali se ipak vracamo na staro![]()
Ne umiju Lale sa Česima pa to ti je.
Послато са SM-A505FN помоћу Тапатока
Malen umjesto da šutira ili lobuje izigrava Messia pa oće da obilazi golmana. Dumfries odbrani čist go
EDIT - kakav gol ljudi primiše. što je radio Stekelenbur ođe. a i ovi momci na liniji
Тapatalk
Last edited by outline; 27-06-21 at 18:27.
Ajmo Česi braćo, samo trpajte.
Forever young, i want to be forever young
E sto cine holandjani, 4 komada na fantazi imam.
Samo ti...
U mome srcu si...
Jedna jedina, nepobjediva -
Zvezdo ljubavi!
UEFA mafia i namještanje.Čuš Češka.
Oprosti umart-e,mora' sam
Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk
de Bur je Cesima sa ovom formacijom dosao kao dobar dan. Covjek koji nista ne mijenja, tvrdoglav, Ceska ih iskautirala do najmanjih sitnica, jos oni disciplinovani, fizicki spremni sa ovo tranzicijom iz odbrane u napad uz Sika koji uvijek moze da pretvori i polusansu u gol i to je to... Mada i sitnice i sreca opredjeljuju krajnji rezultat tako da je Malen uradio ono sto bi 99 od 100 igraca uradilo i da su poveli 1-0 pitanje je bi li Cesi mogli odgovoriti. Ovako poyy Oranje.
Last edited by Rodion Romanovich; 27-06-21 at 18:44.
Ovi Česi, možda uz Dance na fizičkom planu sa svima mogu da igraju..
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
Rekao bih da sam bio ubijedjen u prolaz ceha ali kad je proslo nema sta sad
Nisam gledao mec, moglo se ovo naslutiti
Sent from my POCO F2 Pro using Tapatalk
bez šuta na gol za 96min igre. u osmini finala EP. pisah i prije prvenstva da ne mogu vjerovati da im je selektor De Boer
Тapatalk
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks