Na Amazonu ne postoji opcija da se vidi sa kojom postom ce da salju?
Meni nedje od utorka srijede stoji da je stiglo u express postu i nista, ako ne donesu do sjutra otici cu predvece jeba ih pas
rm -rf /
Na Amazonu ne postoji opcija da se vidi sa kojom postom ce da salju?
\\OFL•GIC
Evo je čak i Fedex prestao da daje detaljan tracking. Iz Frankfurta do PG 4 dana bez ikakvih informacija između.
Obično ide iz Njemačke za Mađarsku pa za Srbiju, i onda do nas.
Ako je bila direktna linija Frankfurt - PG onda pozdravljam, al 4 dana je opet mnogo sobzirom da iz Kine preleti do EU za manje od jedan dan.
Pa ja to pretpostavih na osnovu tvog komentara da je pošiljka evidentirana samo u Frankfurtu i Podgorici, obično sve te expres kurirske službe imaju veoma detaljan tracking i pošiljka se evidentira na svakom aerodromu.
Nijesam stvarno ništa naručivao preko Fedexa od prošlog ljeta, a taj tracking više ne radi pa ne mogah provjeriti kuda je sve paket prošao, ali evo imam jednu pošiljku preko UPS što čekam da prođe carinu i ona je evidentirana na 5 aerodroma u poslednjih 24h.
upload pic
Stvarno cudno da mu 4 dana nije bilo ni traga ni glasa, pogotovo sto je po tom trakingu on krenuo iz Frankfurta u petak.
Mada, moguce da sam ja ipak bio u pravu za "4 dana u skladistu", samo sto sam promasio grad - mozda je on u petak vec bio u PG ali ga je nasa "azurna" carina tek jutros evidentirala.
Uglavnom, bitno da je stigao.
Meni je bio zaglavio u Rumuniju,4dana. Jutros stigao u Pg. Ali naravno stručnjaci iz Montenomaksa,moraju da se zovu na pedeset brojeva,i na kraju im treba dva dana da rascarine paket. No,s obzirom da su dio Nelt grupe,ništa čudno.
Sent from my SM-N975F using Tapatalk
James Tiberius Kirk
Sad provjerih ovu moju posiljku preko UPS zvanicnog sajta - i meni tako stoji, odakle je krenula i kad je stigla na destinaciju.
Ali kad pretrazim taj isti tracking broj preko https://parcelsapp.com/en onda dobijem mnogo detaljniji tracking.
![]()
Dakle parcelapp otkupio exluzivno pravo da pruža detaljni tracking.
Eo ni mene, ja sam dobio refund za jednu. Pa ako stigne stigne, ko ih šiša.
ja cekam 2je od marta.Nista.Otpisao vec.
Stigla mi posiljka iz Portugala, preko Kijeva
Tracking broj kreiran 5.5. - stiglo kod nas 21.6.
Having a parachute greatly increases your chance of surviving a long fall.
Have a parachute.
Ima li neki broj na koji se javlja gospoda iz Poste da provjerim je li stio sto.
Stiže mi nešto DHL-om (platio poštarinu na sajtu). Mogu li očekivati kakav dodatni trošak, osim ovih 5e što se pominju u prvom postu?
Pošiljka je ispod 75e.
"K'o mi, kad zovemo velikim čovjeka sitne duše,
a ko zna koliko je tihih što divovi u njima čuče."
Prvi post....
Sent from my SM-G985F using Tapatalk
Ceka li ko sto iz UK sa Royal mailom? Ja evo mjesec i po.
Ja svratih neki dan da provjerim da nema sta na moje ime u postu kod zeljeznicke,naravno ne bi nista od posiljki al rece mi onaj lik za salterom da kao bice sigurno stiglo nam je oko 8000 posiljki koje cekaju na dostavu...
Sent from my iPad using Tapatalk
Ista prica svaki put..
Možete i da pošaljete upit na [email protected]
Odgovoriće vam relativno brzo.
http://www.youtube.com/watch?v=FliGuYrDla8&NR
Mr_G_rUzNi aka mrG1
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks