sad će brzo kafić zvanično postat Slavenovtoliko mu teško pada vlast
Тapatalk
A ne grijesite se. Bas se ovima iz Fronta vidi da su se potresli sto je narod bio hladan prema njima u crkvu veceras.
Evo vidju na snimak pokisli ljudi greote. Osjecaju svoj kraj. Da ih tjesimo?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ako ovi ne budu valjali, bar ćemo njih lako maknut
sad će brzo kafić zvanično postat Slavenovtoliko mu teško pada vlast
Тapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Jedino kome je bolje jeste par vas ovde koji pokusavate da budete vickasti...
Relax drugari...
A taman malo i cene obveznica ponovo da se umire 🙄
Masakrirase demokrate na twitter.
Znaci nista od pada vlade…
Neka je srecna nova presveta vlada.
Ali najjaca mi je gospodja koja ne shvata karakter ovakvog druzenja i da svojim live prenosom vrijedja domacina koji je pozvao na ovaj skupJedina ona mlati telefonom ocigledno instruisana od ekipe iz coska koja zele da posalju neku poruku
Koji su ovo paklenici, ni u mapet sou nisu imali ovakve epizode![]()
Na štetu Srpske pravoslavne crkve je korektan citat.
Pričaj, pošto bolje razumiješ ove procese, je li mu oprostio Joanikije? Palo pomirenje uz muzikicu i cugu?
Je li Krivokapić opet aksios?
Hoće li opet tražiti oproštaj i od divnog naroda za nepoštovanje mjera?
Je li "Onamo namo" nova himna?
Sent from my M2007J3SG using Tapatalk
In vino veritas
Ne bi ti smetalo da je rekao da nikad nece uraditi nista na stetu islamske zajednice. Ne bi ti smetalo da se pomirio sa reisom. Ne bi ti smetalo da mu je cestitao izbor. Ne bi ti smetalo da se pjevala stara albanska pjesma.
Nije Krivokapic sovinista i licemjer, vec ti![]()
Sjecate li se prica agitpropova oko drzave i zastava jel se jedu i sl. Ja bi ih pitao sad jel se jedu svetinje? Posto vidim da nije problem sto smo sprcali jedno desetak miliona zbog nedonosenja budzeta, sto svi razvojni projekti su ugaseni ili stoje zbog skupstine koja ne radi, sto nam policija nema kola i gorivo, sto ce vrlo uskoro zafaliti para za javni sektor i plate... Veseli se...![]()
Okej. Lijepo.
Budžet 2022 može da počne da se sastavlja ovaj 2021 ćemo preskočiti. Daako bude aksios.
Što je ova šaka jada od naroda skrivila da joj se političari sprdaju sa njima.
Greote od nas.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Podsjetimo se "proslave" Dana nezavisnosti i ožalošćenog skupa.
Čisto radi poređenja.
In vino veritas
Ima li neko da nije dizao 3 prsta na snimcima?Ali dokaz da sve djeca vide od roditelja je Milacicev snimak dje dize 3 prsta, a dijete baci pogled i on dize za ocem. Zato me ne cude i oni prijasnji snimci djece dje pjevaju o srpskom rodu
Sto jes, jes, srpstvo u Cg je sad sigurno, zato i imaju razloga za slavlje, Joanikije i pok. Amfilohije su mozda i najveci Srbi u Crkvi.
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Ruka pravde slomljena.
Izvor: https://kodex.me/clanak/234563/skoro...talo-bez-poslaSkoro pedeset službenika kriminalističke policije, iz više crnogorskih opština, ostalo je bez posla u jednom danu, jer nije bilo novca da se radno angažuju – saznaje Pobjeda.
Nakon goriva, automobila, sada ostajemo i bez inspektora.
@SKOJ, kako ćemo relatizovati sad ovo?
In vino veritas
Imamo policiju koja je daleko prebrojna i prevelika za ovu drzavu. To sto je DPS zavisio od pretorijanske garde i placao je sakom i kapom ne mora da znaci da mi moramo da finansiramo 677 policajaca na 100,000 stanovnika (najvise u Evropi).
Podsjetise me na cuvenu pjesmu Djure Jaksica.
[QUOTE]Ђура Јакшић – КАЛУЂЕРИ
[https://1]
Гледô сам вам метаније
Кад варате бога жива;
Гледô сам вас где се пије,
Где се једе и ужива.
Слушô сам вас кад кунете
Своје стадо, своје верне;
И кад тајни призовете,
Лицемерни, лицемерне!
Гледô сам вас — не да нисам,
Кад разблудом успламтите;
Гледô сам вас, не да нисам,
Лицемерни, упамтите![/QOUTE]
Mene ovaj snimak najiskrenije podsjeti na jesen '16 kad se veći dio ove ekipe sakrivao u Kristal i krkao popeke i koljenice dok je narod gutao suzavac..
No dobro, proći će i ovaj talas na kojem su uzjahali pa ćemo možda opet gledati prase na ražanj ispred skupštine ili vlade (od stane iste ekipe)..
Jer već je došao dio back to the future, šverc cigara itd itd itd..
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
Snaga razuma u ZBB je Milačić, koji uči dijete da diže tri prsta. Imajući u vidu njegove mudre besjede u parlamentu o dizanju prsta u učionicu, možda ovo uči potomka kako da traži učiteljici da piški. Ne bi me iznenadilo da jedan dan i to odvali, ako mu bude kinta kapala sa neke druge strane. Sjetim se kad je bio elitni miljenik i novinar Rade Rutović i pratio Mila i Filipa po posjeta u inostranstvo. Ista dikcija, isti pogled "preko plota", kao sada samo druga priča. Šteta što nema na jućub. Bio je toliko zanimljiv da niko nije snimio, pa ni on. Mada, i da jeste, obrisano je to davno.
P.S. Ako si miljenik Rade Rutović jel vama to nekako "gej"?
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks