https://borba.me/hoce-da-progura-zen...meljni-ugovor/
Aj kad si krenuo VisKAunte
Sent from my iPhone using Tapatalk
Nije Zdravinjo sto mu zbore no je vitez Crne Gore.
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
kako bi ona stara - a narod ko ovaj *ebe
Тapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Klasična zamka.
DF igra igricu političara amatera. Bi da smijene Zdravka, ali ne bi da pokrenu to pitanje oni nego on.
Zašto? Zbog toga što bi ga tako doveli u situaciju "Da nisi nešto pogrešno radio, ne bi nas uopšte ni pitao da li ti vjerujemo". Imali bi alibi da ga obore "zbog odgovornosti prema građanima Crne Gore" i eto njih opranih ruku među svojim mekšim biračima.
Konjević je običan "lešinar", populista, koji ne zna ništa mimo neke jeftine demagogije, a neko je ubijedio njega i Draginju da su harizmatični političari. Nebitni su svakako, samo su mnogo glasni.
Dritan i Aleksa treba da istupe sa zajedničkim stavom i zaustave ovo. Aleksa će vjerovatno da vaga do zadnje ure, jer su njemu uvijek interesantni glasači DF-a. Dritan će sigurno da odbije ovo bez ikakvog razmišljanja jer mu je sve drugo političko samoubistvo.
Bukvalno se Demokrate pitaju. Simpatičan manevar DFa, mora se priznati.
Znate li one silne stranice koje su se bavile mimovanjem a kojima su botovi SNS nabacile preglednost i broj pratilaca pa preko litija i sponzorisanih objava, te uputa SPC koje su im organizovale i druzenja i sl stekle popularnost? Postoje glasi da su sve odreda prodate a pretpostavlja se medijskim centrima bliskim DF i SNS koji aktivno radi na poklapanju medijskog i internet prostora u CG tako da tek slijedi poplava napada, laznih informacija, spinova, uvreda i primitivizma usmjerenih ka zadatim ciljevima.
Leposavic je bio trojanski konj od prvog dana od kojeg je poceko klupko da se odmotava. Oboriti Vladu koja nije imala ni jedan, jedini dan sanse jer joj nije dat ni zakonski okvir, niti izglasan Budzet da bi uopste ijedan program probala da ostvaruje poseban je uspjeh.
Novi izbori u ovom trenutku odgovaraju samo DPS i nikom vise iako postoji posebna grupa zaslijpljenih koja i dalje ne vidi snagu te partije pa ljuljaju ovaj truli brod zarad svoje veliksrpske megalomanije jer su procijenili da je sad trenutak.
Neko reče kako će crkva sad da se prešalta na DF stranu.
Stvarno ne mislim da crkva treba da se pleka u politiku, da ti odnosi treba da budu na nivou evropskih država, uređeni i sa međusobnim uvažavanjem. Izgleda da je apsolutno tačno da su ovi iz DFa rovarili da ne bude Joanikije, već da se postavi neko iz Srbije na mjesto mitropolita.
Ne mogu a da se ne radujem kad neko lijepi šamare DFu. Pljasaaaaa
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
Mi svi mislimo da ne treba kimmi ali se itekako petljala, sad se petlja, a sve su prilike da će se i dalje petljat.
A evo vidimo kako to sve izgleda zadnjih pola godine.
Ko sa djavolom tikve sadi, o glavu mu se lupaju kaže stara izreka. Evo je najbolje prikazana ovih dana.
Ova država je krenula jednim jako lošim putem, sa kojeg nema pokvratka poslije određenog trenutka.
Na dobrom su putu da počnu da kasne plate državnoj administraciji. A priroriteti ovih dana su temeljni ugovori, Srebrenica, kadriranje po dubini i slično.
Orvelova Životnjska Farma. Film po istintoj priči se snima u CG vjerovatno.
Last edited by hercules; 01-06-21 at 23:43.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Sjutra ce to Joanikije da rijesi ispred Hrama.
Zdravko je izdat od ljudi oko njega koji su u dilovima sa DFom.
Zao mi je naroda, a volio bih licno da Vlada padne. Da se izadje na izbore i da DPS se vrati. Samo mi je naroda zao..
https://www.vijesti.me/v/544255
Vlada smanjila prvobitne predloge o povećanju akciza na cigarete, alkohol i slatkiše
U sustini ovo me vise interesuje od aktuelnih politickih prepucavanja. Nijesam odusevljen sto se povecavaju akcize jer ce posledicno skociti cijene ovih proizvoda... Akcize rastu a niko ne pominje optimizacije u javnoj upravi?!
Poljoprivrednici su znacajno pogodjeni, mljekari su najavili strajk ukoliko im se ne izadje u susret. Ovo su realni problemi.
Na temu trenutnih nesuglasica - pored svih dosadasnjih debilizama DF-a, nece se odluciti da sidju sa vlasti iz vise razloga.
Prvo i osnovno - jos uvijek nije sredjen biracki spisak, sto daje realnu sansu za povratak bivse vlasti. Ne treba potcjenjivati politicke davljenike kojima bi novi izbori predstavljali sve ili nista.
Drugo, temeljni ugovor nije potpisan, sve drugo predstavljalo bi izdaju DF biraca, koji se vec sada masovno osipaju.
Trece, fotelje su previse udobne, a plate i uticaj previse unosni da bi se tako lako odrekli privilegija.
Izvjesan scenario je da ce se ovih dana sastati i usaglasiti dalje djelovanje, kao sto je to ucinjeno prilikom prethodnih sporenja. Ocigledno je da je ton kojim se nastupa putem medija i mreza ekstremniji nego prilikom sastanaka licem u lice, sto je sasvim normalno.
Moguce da ce se usaglasiti rekonstrukciju vlade, Momo Kolrivica bi mogao uskociti umjesto Leposavica, a ostaje pitanje ko bi jos bio zrtvovan. Po povratku Joanikija utvrdice se datum potpisivanja ugovora, a on ce sa pozicije mitropolita po potrebi iskoristiti moc da porazgovara sa vrucim glavama u DF.
Da rezimiram, jeste zategnuto ali nije pred pucanjem, po mom misljenju.
Sent from my SM-A515F using Tapatalk
"The best argument against Democracy is a five-minute conversation with the average voter."
uz sve greške ministara i premijera, ovoj vladi nije data šansa da uradi ili pokaže nešto. još od kad su izašla imena tada još potencijalnih ministara DPS i DF su upirali iz petnih žila. onih dana kada je bila rasprava o izboru vlade, braća su zajedničkim snagama napadala Krivokapića i ministre. nema vlade koja je više ciljano napadana od strane DFa i DPSa no ove. pa interesna grupa SNSa nije prošlu vlast napadala kao ove. uz to, Mandić je nekako zaključio da je predstavnik svih Srba u CG, pa redovno priča u njihovo ime. iako nema nikakvu funkciju
Tek danas, na odboru za bezbjednost gdje se Krivokapić i Spajić nisu pojavili.
Martinović i Krapović jasno rekli da Krivokapić ima bezuslovnu i apsolutnu podršku Demokratske Crne Gore.
Lopta je kod DFa. Najavljena je pres konferencija za medije za nekih 10 minuta, jer je Knežević raspustio Odbor za bezbjednost pošto Krivokapić i Spajić nisu došli.
Aoooo a oni zakazali saslušanje Krivokapičevo zbog optužbi da on švercuje cigare.
Pa šta je ovo?? Jel neko u Crmoj Gori stvarno vjeruje da se Zdravko bavi švercom cigara?
Evo im je premijer i odgovorio
https://www.vijesti.me/vijesti/polit...nekom-foteljom
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
Prosto nevjerovatno, agenti DPS-a sad su to i dokazali ovi iz DF-a, zamisli da optuzis Spajica i Krivokapica za sverc cigareta...namjerno opstruiraju rad vlade i neusvajanje budzeta ovakvim glupostima da bi na kraj Krivokapic popustio da oni udju u vladu, nadam se da nece dozvoliti to profo...
stari vojnik DPSa ipak mora da pomogne. dakle, još jedan iz SNPa koji je uz DF
Poslanil SNP-a Dragan Ivanović rekao je da bi bilo dobro da se danas odgovaralo na optužbe.
Samo se mediji pecaju na DF politiku pravljenja skandala svakog dana kako bi se pojavljivali u javnosti.
Dobili su tezak samar izborom Joanikija i njihov odgovor na to je uvijek da neki cirkus naprave da se to zaboravi sto prije. Jednostavno im treba reci ovo sto im Demokrate kazu - ako vam se ne svidja vlada eto vam Skupstine pa je obarajte. Ovo njihovo svakodnevno moljakanje Krivokapica da sam podnese ostavku jer oni nemaju dovoljno glasova da ga smijene je i pateticno i komicno. Kao Amerikanci da su molili Bin Ladena u medijima da se sam ubije jer oni ne mogu da ga likvidiraju.
https://www.vijesti.me/vijesti/polit...e-odgovornosti
koliko DF ima obaveza prema biračima, strašno
"Ovo je naša moralna obaveza prema biračima. Vlada se formirala suprotno volji birača.
Evo ga DPS igrač konačno da progovori
Medojević: Izbori jedino rješenje ako nema dogovora (vijesti.me)
Ko im bude dao glas .... bolje da ne psujem. Uz DPS, najveće splačine i nesoji koje hodaju državom
Ko do sad nije vidio da su DF i DPS+sateliti isti i da rade protiv države, taj je u velikom problemu.
Svaka čast Demokratama, URI i Milači, a SNP i ove partijice u DF su dokazali koliki su blavori kad ćute kao zaliveni.
Ovdje ljudi ne shvataju da medojevic i ostatak ovog splacinarkog DF-a zajedno sa Vucicem rade na vracanju DPS-a na vlast, ko to ne vidi taj ne treba ni da zivi, ocigledno su velike pare u pitanju, znaju ovi iz DF-a da nece oni uzet ni 10%, ali zato ce se obezbijediti za 3 zivota i zabolje ih ona stvar za drzavu i narod. Svjesno pozivati na izbore, a nemas ociscen biracki spisak, otvorene granice, znaci da oces da se DPS vrati na vlast, evo sad su karte otvorene...
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks