I ja bio prije 10ak dana, perfekcija. Bio je tamo stari vlasnik, cisto sumnjam da se promijenio vlasnik..
I don't give a damn.
I am not i danger, I am the danger.
Takođe, bez greške. Nije se promijenio vlasnik.
Poslano sa mog SM-N975F koristeći Tapatalk
Kakvo je meso u Pg grill,je li bio ko?
Послато са Redmi 7 помоћу Тапатока
Tortilja sa teletinom u Zheng He, solidna, ali je prije bila masu bolja.. Cijena 4 ili 4.5.
Burger u Sole Mio po preporuci konobara cista nula, meso 0, lepinja od senglica, u meniju pise da ide i slanina, nije je bilo, lepinja duplo veca od mesa itd. Oko 5 i nesto.
Senglic sa piletinom i pestom u hlebu sa heljdinim brasnom iz Volija na Starom je prvi put kad sam ga jeo bio brutalan, dok drugi put cisti prosjek. Je li do kuvara ili zato sto sam prvi put bio sa osobom koja radi u Voliju pa su ga zbog nje napucali ne bih znao.. Cijena nesto sitno iznad 5 eura.
I don't give a damn.
Već sam nedje spominjao Sole Mio, za zaobići, mora da je njihov prostor kada već ovoliko opstaju.
Big Ben Tivat,odlicne pice.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Šta je senglić...?
Sent using Tapatalk
#fakenews
Medo,tako tivćani kažu za sendvič
Sent from my SM-N975F using Tapatalk
James Tiberius Kirk
Kakav Sole Mio,koji je u Budvu, na ovaj papirni podmetac pise Sole Italiano?
Ovo je onaj Sole iz city kvarta, ne znam je li Mio ili Italiano uglavnom za zaobici.
I don't give a damn.
Mi castimo sengvić i kafu kad god oćete.
Sent from my M2007J3SG using Tapatalk
Hrana u Olimpiju HN..Bruka..
Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk
Zheng he restoran City kvart. Pacetina sa tikvicama u slatko ljutom sosu, svinjetina sa bambusom i sitaki pecurkama, standardna riza sa povrcem i przeni kukuruz, sve je bilo bez jedne jedine greske. Pacetina se topila u ustima. Malo je bila po jedna porcija rize i kukuruza pa to duplirasmo naknadno.
Obzirom da koleginica nije previse pojela, ja sam se patosirao toliko da nisam mogao dezertirat'. Cijena 40 guldena
I don't give a damn.
Last edited by RRR; 31-05-21 at 22:22.
Sjedoh danas u Trastevere i probah tri stvari:
Picu 4 vrste sira sa punjenim krajevima: 2 od 10 (nije bilo preko dvije vrste sira na njoj, tijesto nikakvo i previse origana)
Kiflice sa kulenom: 3 od 10 (prazne i suve)
Slane palacinke sa piletinom: 0 do 10 (prizor na sta je to licilo)
Oko 15 eura to zadovoljstvo, danas se sjelo i nikad vise..
I don't give a damn.
U novembru nedje narucih picu od njih, preko Donesi, jer su, cini mi se jedini radili poslije ponoci, pa nijesam imao izbora.
Lose je to bilo, da ne kazem amaterski.
A coek kad cuje ime lokala, reka bi na svijet nema delikatesa kakvi se prave u ovaj lokal.
Cus "Trastevere", a ona pica na parce u Budvu u stari grad je institucija za tu plastiku sto su mi bili donijeli.
There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)
Bookmarks