Quote Originally Posted by Hell Raiser View Post
Koliko sam primijetio, ni Zdravko ne krije imovinu. Kuca je uredno prijavljena kao i stan.
Kakve to ima veze sa Draginjinom pricom. Ona tvrdi nesto drugo, a to je da je dobio stan a imao je vec kucu.
A ona dobila stan na bulevaru od 100 kvadrata, i sad nekoliko desetina hiljada za "poboljsanje uslova stanovanja"
Tako da ti hvala. Takvih kao Draginja smo imali 30 godina i previse. Patriotizam sa lijevom rukom na srcu a desnom u drzavnom budzetu.
I sad masu zastavama jer su im oslobodili ruku iz budzeta
Nijesam se ukljucio da ti napadam Zdravka, niti sam napisao nesto sto bi ukazivalo na to da je on nesto stekao neposteno, znaci ne boj mu se. Nego si ti nabrajao sto sve ona ima i sve zapitkivao je li to ona sto ima ovo, ima ono kao da je ona nesto ukrala ili otela ili da nesto krije, ona je dobila stan, a nije imala kucu, sto znaci da je korektnija od njega.
To sto ste ih imali 30 godina to je vas problem, evo imas sad i ove i nadaj se da ce ti biti bolje i ne moras mi se nista zahvaljivati.
Sad te izlizane floskule o patriotizmu i rukama ovamo i onamo me ne tangiraju, sad trenutno imate patriotizam sa obje ruke na Dritanovim jajima i cesete i trpite.