Jeste,postojala je i opcija Pozitivna,pa smo vidjeli kako je završilo...
Slažem se u vecini sa svim sto je outline napisao,srecom mislim da ovaj put nismo pogrijesili time sto smo zaokružili UrU
Sent from my iPhone using Tapatalk
Pa imao si i 2016-te URA, tj. koaliciju ključ, imao si i tada Demokrate, imao si i SRS, znači širok dijapazon :-D
Forever young, i want to be forever young
Žao mi je profu. Dobar je covjek, a uvukao se u polje gdje moras lagati, optuzivati, sa lošima nazdravljati… gdje te pljuju, tuku, podmecu… Sta ce dobrom covjeku to? Dobar covjek ne zeli to. Osim, osim ako to ne dozivljava kao ultimativnu zrtvu. Mislim da nama ne treba drugi Hrist vec dobar politicar, a to profa nije. Steta, pamtice ljudi dobrog covjeka kao tranju. Al opet to su samo ljudi. Mozda onaj u kojeg profa vjeruje ima plan drugaciji od ovog sto rekoh. Mozda.
γνῶθι σαὐτόν
Nikad se nije dovodilo pitanje ko ce da bude mitropolit U Cg, ali ni jednog momenta. Sve ovo sto je gore uradjeno je politika, nije zere jedne premijer doprinio ovome, samo se vadio iz g... u koje je upao kad je gore otisao.
Vlada bi pala da je ono potpisao u Bg, ne znam okle ideja u opste da ide gore.
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
Ovo je mišljenje zbog kojeg smo decenijama u glibu. Čim čovjek nije fukara, misli se da nije za politiku. Vidjeli smo 3 decenije dokle su nas doveli političari koji su imali kvalifikacije dopadljive narodu koji živi 100 godina iza razvijenog svijeta... Neka hvala, radije bi i Krivokapića nego Mila, Petra Ivanovića, Vesa Vukotića i mnoge druge doktore za sve nesojsko
https://www.vijesti.me/vijesti/polit...enje-i-podrsku
Premijer Zdravko Krivokapić, odbijanjem da potpiše Temeljni ugovor sa Srpskom pravoslavnom crkvom (SPC), izgubio je povjerenje i više nema podršku Demokratskog fronta (DF), saopštio je jedan od lidera tog političkog saveza Andrija Mandić.
On je rekao da će o sledećim potezima narednih dana razgovarati unutar saveza "Za budućnost Crne Gore" i partnerima sa kojima imaju većinu u parlamentu.
"Krivokapić nije ušao u politiku kao stručnjak za ekonomiju ili pravo, niti kao iskusan političar, već je doveden da riješi konkretna pitanje, a jedno od ključnih je upravo Temeljni ugovor sa SPC", ukazao je Mandić.
Manda koji nema nikakvu funkciju prijeti nekakvim nemanjem povjerenja. i još veli pričaće sa partnerima. sigurno će URA i Demokrate podržati predlog neki ove činesplaovako misli samo DF i možda Medo. ostatak PzPa, SNP, Milača kao i CnB i Demokrate su vjerujem protiv ovoga nečega što Manda priča
Тapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Oni ne mogu drugačije da se vrate sa "silazne putanje" osim da prave ovakve gadluke i optužuju za izdaju. Oprobana DPS taktika sa kojom su dijelili Crnu Goru decenijama. Sada se podjele pokušavaju unijeti na ovakve načine. Nestvarno kakve su ovo splačine, pogotovo Mandić. Rame uz rame komotno sa talogom DPS "generala".
Tako je Andrija, samo jasno i glasno reci a onda i uradi jednom bar jednom u zivotu to sa cime pretis...
I ti, i tvoji drugari Medo i Pipun...
Lepo ostavite rucice dole, oborite vladu, bar jednom budite ljudi od reci
Skoro da mi je milo. Mandić više ni od iq86 ne može da sakrije otvorenu izdaju. Ko i sad može da povjeruje da je taj čovjek ikad bio opozicionar vjerovaće to i za Kilibardu i Pajoviića.
Imaju naravno. TI prihodi nisu dovoljni da pokriju ni operativne troskove banke ako im maknes prihode od kamata za pola kao sto je plan ovim zakonom.
Ovaj zakon ti je pandorina kutija.
Jos jednom da napomenem. Sadasnja Vlada i tada od pozicije odmetnuti SDP su usvojili zakon o majkama i zkoan o knverziji kredita iz franaka u EURe.
Za majke je ocekivanje bilo da ce kostati budzet 5 miliona, kostalo je 35.
Za franke je trenutno arbitraza i pravo je pitanje kako ce se zavrsiti spor.
Vizionarski odradjeno nema price. Ovaj zakon o moratorijumu je ovo dvoje pomenuto x 15 pa vidjite.
Samoupravna (dogovorna) ekonomija mislis?
Samo im ti daj ideje![]()
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Sad je Manda ohrabren. Nije mu ni cudo kad je sve oko Joanikija on licno zavrsio.![]()
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
SPC koja je pod patronatom AV i po njegovom nalogu a svrhu politickog djelovanja svoje ekspoziture u CG u vidu DFa nametnula da u Temeljni ugovor udju i megalomanski imovinski zahtjevi SPC koje ne moze da potpise nijedna Vlada. U taj posao je usla svesno da bi odredjena politicka organizacija profitirala na racun odbijanja i odlaganja potpisa te nasla u tome razlog da obori Vladu. U cijeli posao je ukljucen i Leposavic koji bez odobrenja Vlade radi "usaglasavanje" teksta.
Kako ni to nije dovoljno, dodali su i ukidanje episkopskih savjeta te srusili izvornu ideju Amfilohija da se temeljni ugovor potpise u CG i od njenih vladika te tako budu dio domacih propisa gdje njene vladike potpisuju sa svojom drzavom. Sada je jedina mogucnost da potpise srpski patrijarh, cime se dodaje ugovoru elemenat inostranosti i isti mora usvojiti Skupstina a sto oni zele da izbjegnu rugajuci se Crnoj Gori.
Zbog svega toga se insistira na transparentnosti jer kako sami kazu nema razloga za tajnovitost a u prethodnim slucajevima je kompletna Vlada znala tekst a pogotovo njen premijer. Ovdje to nije slucaj vec se premijer zeli dovesti pred svrsen cin.
Ovo se ne moze rijesiti bez vanrednih izbora ovako se samo odlaze neizbjezno dok CG tone svakim danom sve vise u svakom smislu.
Mislim da su ovi iz DFa spremni i Joanikija da optuže za izdaju kako su krenuli bez obzira što mu čestitaše juče...
A slag na torti je sto ni jedni, ni drugi ne mogu ovako podijeljeni donijeti nijednu odluki bez DPS koji bojkotuje Skupstinua ni sprovesti bez Predsjednika.
Koji su ovo paklenici. Najiskrenije sam mislio da cemo svi ukupno pocinuti bar dvije godine i da se rjesavanjem odredjenih problema krenuti malo kao normalnosti ali avaj. Mi izgleda budzeta necemo imati do Nove godine![]()
Mandić koji nema nikakvu funkciju ovako priča, to je meni najbolja stvar u svemu ovome. on će veli pričat sa nekim. znaju oni vrlo dobro da ne smiju obalit vladu. imaju NK i HN kao reper za rezultat. u NK pored svih upiranja SNSa jedva jedan mandat više pa instaliraše onog te mrzi CG za predsjednika opštine. kako na izbore posle prenosa skupštine đe rušiš vladu sa DPSom. oni svakako imaju tih 12% glasova. to su ovi zadrti nacionalisti
Тapatalk
Samo da front padne na ispod 10% a panut ce onog dana kad ih i SNP i Milacic pocnu napustat jer vide da su ovi jednostavno ili retardirani za politiku ili DPSove igracice
I DPS da padne na nekih 20-25%... i onda cemo valjda imat normalnu Vladu koju ce ciniti Demokrate-Ura-Manjine....
Ne zaboravi da je realna koalicija SNP, Danilović, Zdravko, Milača itd.
Ta neka umjerena srpska priča, ako bi je podržali Šoć i ekipa bi sabila DF na ispod 10%.
Bečić i URA još mrvu da uđu u manjine i DPS glasačko i DPS je ispod 30% laganooo.
DPS sa ovom ultra desnom nacionalističkom pričom na sjeveru gubi manito. A to će se viđet brzo na lokalnim, ako ne budu parlamentarni prije toga.
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
Jedino što volim kod ovog DFa je što je u pitanju skup teških idiota.
Da su pametniji mogli bi nas o jadu zabavit.
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
nisu idioti kad treba pare da se uzmu, slobodno. ne znaju što imaju. Manda, Medo, Knežević, Radunović, Peđa Bulatović itd
Тapatalk
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks