Imao sam velika ocekivanja od ove Vlade, ocekivao sam ozbiljnost, odgovornost medjutim svjestan sam da je to nemoguce sa ovim kretencinama iz DF....

Jos uvijek nije donesen budzet sto je katastrofa za drustvo... glavni krivac zna se DF, ali nazalost populisti kao sto su DF, DPS pa cak i nesrecni Konjevic su izgleda rijesili da nas toliko zakopaju da nam nece biti spasa.

Dusa me boli da zemlja sa 300 km prelijepe obale, koliko samo nacionalnih parkova i prelijepih planina i nepunih 650 000 stanovnika nije u stanju da zivi jedan miran normalan zivot, da nam buducnost i nasa i nase djece nije neizvjesna... ne nemozes od bagre koja nikad u zivotu nije zaradila realan euro, nego kao pijavice nas ogulise evo vise od 30 god....

Razmjere nase katastrofe se vide upravo u tome da nas je i Srbija pretekla u prosjecnoj zaradi:

"U prethodnoj godini Srbija je nastavila svoj najbrži rast, on je bio -0,9 i čudno je kad to kažete jer su svi oko nas bili od -15 do -5, niko nije bio ni blizu nas", rekao je on na današnjoj sednici Glavnog odbora Srpske napredne stranke.
"To je sve zahvaljujući i članovima Vlade, ali pre svega građanima koji su bili savesni i odgovorni. Uspeli smo da obezbedimo značajno povećanje primanja za naše građane. Mi smo 2014. godine bili četvrti u regionu po visini plata. Ispred nas je bila Crna Gora, ali i BiH. Danas je Srbija po visini prosečne plate u regionu ubedljivo prva, u martu je prosečna plata iznosila 556 evra", istakao je Vučić.
link na vijest : https://www.b92.net/biz/vesti/srbija...nav_id=1865622

I sto je najgore od svega nama su prioritet crkva, zastava, vjera.... i narod se pali na tu pricu, jer je to jedina prica koja DF i DPS moye drzati na procentima na kojima se trenutno nalaze... a bojim se i vanredni parlamentarni izbori...

Sve u svemu nek nam je Bog svima u pomoci