Put tada nije bio zavrsen. Sad je zavrsen i trebalo je jos prije mjesec dana da bude otvorena granica da je srece. Licno R.R. iz Njujorka i ljudi iz Fondacije Gusinje (isto Njujork) su imali najveci uticaj na Markovica (mozda su ga i podmazali $) da se zavrsi taj put inace ga nikad ne bi napravili
Sent from my iPhone using Tapatalk
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Elem, taj put nisu finansirali gusinjci, i sta su dali Markovicu, mi je iskreno, mali posao. Za projekat su dobijene pare od evrope iz IPA fonda kao prekogranicni projekat od interesa za obije drzave.
To sto smo mi uzeli pare, pa ih potrosili ko zna dje......
Tako da me za uticaj bilo kakvih organizacija nije previse briga.
Da su ga finansirali i pokrenuli, pa ajde. Ali uzeti pare od EU, pa sad pricati o uticaju i novcu pojedinih udruzenja......
Neka, nemoj molim te
Evo je URA protiv smjene ovog doktora u Risnu.
https://ura.org.me/aktuelnosti/vijes...nosti-ispitati
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
U pismu koje je potpisao Zdravko Begović se navodi:
Obavještavam vas da sam dana 11.06.2018. godine na poziv potpredsjednika Vlade i ministra pravde, gospodina Zorana Pažina, prisustovao sastanku, zajedno sa direktorom Poreske uprave, gospodinom Miomirom M. Mugošom. Na tom sastanku sam obaviješten od strane direktora Poreske uprave, da je određeni broj advokata tokom 2015. 2016. i 2017. godine rješenja koja su dobijali od Suda, za odbrane po službenoj dužnosti, naplaćivali na način što bi u postupku izvršenja ili pak prilikom dostavljanja troškovnika, koristili račune koji nisu prijavljeni Poreskoj upravi (privatne, a ne poslovne račune), izbjegavajući na taj način plaćanje poreza.
Evo dobili smo "novi" logo za ToMontenegro, koji je u sustini isti kao logo Montenegro Airlinesa, a open losiji od njega. Logika da nova avio kompanija ima osakacenu verziju loga stare "propale" je potpuno nejasna.
"ne prdnjavi, prdnjavo ljudska..."
https://m.cdm.me/ekonomija/ovo-je-no...ir-montenegro/
kakva sprdnjaisti logo kao prošli. svaka čast autoru, baš se potrudio
Тapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Restilizovan vele... Aooooo
Nije narusavanje intelektualne svojine vele... Aoooooo
Trebao je Rus da dodje da zakrivi liniju... Aoooooo
Morah se vratit' na politicke teme radi ove sprdnje.... Aoooooo
--------------------------
Do Not Disturb.
--------------------------
Nije isti nego losiji, plus ovaj ispis katastrofalni, kad su ga vec prezentovali trebali su samo znak da stave, jer ako zadrze ovo resenje ovaj ispis ce sigurno promjeniti.
ovo je smiješno. taman ka onaj izgled trga u PG budući. kakvi su ovi ostali radovi bili kad je ovaj pobijedio? bolje da su nešto potpuno novo smislili no ovo
Тapatalk
Ovo je novi logo, baš ovako će da piše, ovim fontom, u 3 reda ?
![]()
https://m.cdm.me/ekonomija/ovo-je-no...ir-montenegro/
imaju dolje u produzetku, s tim da je kvalitet slike dosta los pa se ne vidi bas najbolje.
zamisli kad doletimo nedje i neki black people vide ovo NEGRO
sprdacina, ka i sve sto je. Da su dali skolama djeca do 10 godina bi smislili ljepse
Bio sam malo upucen u ovaj konkurs i mislim da je ovo zadrzao iz prvog kruga, da nakon sto su prezentovali prvi put, i dali ima nedelju dana za eventualne korekcije, on je ovo zadrzao.
Ne znam je li mislio da ce ovo da stoji avionu ovako ili ce mozda ti avioni po instagramu da lete.
trebali su zastavu neku u sve ovo ubačiti, da bude potpuni doživljaj
Тapatalk
valjda imamo u državu osobu koja zna oko ovakvih stvari. da makar napravi nešto lijepo. ovo bih i ja znao odradit
Тapatalk
bolje sto ce isarat dosta, zamisli padne im na pamet da izdaju prostor za reklamu preko aviona
I nikne slika bata carevica sa slemom i dolje car-invest
Ja evo sad gledam da je stvarno znanično, bilo predstavljanje ovog "logoa", jesu li oni svi komplet. Ajde što su unakazili savršen logo ali ovaj natpis ljudi, mogu mislit nekog ko se bavi dizajnom kako mu vrišti u glavu kad pogleda ovo. Što veli @kaemse crnci će se oduševit đe god da sletimo, mada nećemo na mnogo aerodroma slijetat.
edit: Ja tek sad vidim da su gurnuli trobojku u ovaj logo, je li realno ovo?
Kakav logo, mora da je baš dosta truda uloženo za ovakvo remek dijelo.
Daj produžite hebeni edit posta, naslijepo sam kucao dok sam pričao sa koleginicom, pakao kako izgriješih...![]()
There are currently 13 users browsing this thread. (0 members and 13 guests)
Bookmarks