kad jokic pomenu donacije za vatromet
https://twitter.com/b0g0ug0dnica/sta...351398916?s=21
nema veze, dace narod za neko drugo dijete, a ti daj za vatromet
da su koristili prvi, a ne treci kliring, mogli su platiti servise aparata
nothing comes from violence and nothing ever could
kad jokic pomenu donacije za vatromet
https://twitter.com/b0g0ug0dnica/sta...351398916?s=21
nema veze, dace narod za neko drugo dijete, a ti daj za vatromet
"Dolazeći u emisiju, nijesam se spremao za ovakva pitanja..."
"Odluka o moratorijumu će itekako biti sprovedena bez oklijevanja i bez ikakvih ustupaka ikome. U tome nas neće spriječiti nikakve fabrikovane medijske hajke koje građani dobro čitaju između redova", zaključuje se u saopštenju Ministarstva ekologije, prostornog planiranja i urbanizma.
Izgleda da ne čitamo svi izmedju redova, a ranije navedene činjenice to postaju vremenom. Neko je spominjao teorije zavjere...
Nisi pratio...
Gostovanje unaprijed dogovoarana, uslov je bio da se posalju pitanja inace nista od Reflektora sa ministrom.
Dobijen spisak od Komnenica.
U emisiji ni jedno pitanje sa spiska?
daj još neke insajd informacije
Тapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Ih, pa ovako ce ovi iz DPS mu dolaziti stalno. Dogovore se oko pitanja i onda kao na predstavi izvede unaprijed utvrdjeni tekst i sve 5. Svi srecni i zadovoljni. Ovo jos nisam cuo, da nekom je kriv novinar sto ga je pitao a ne sto je on odgovarao.
Covjece, ministar treba da izace pred svakog novinara i da odgovara u pola dana i pola noci a ne da mu odgovara na narucena pitanja kad mu bude volja.
Dobijen spisak sa pitanjima? Koliko ja znam ima (u nekim slučajevima) dogovora oko tema koje će biti, ali konkretna pitanja... to je onda prvi put.
Nego, konkretno, da li ministar (sin mu) ima nelegalnu kuću?
To je konkretno, sve ostalo je ,,priča pričina".
Sent from my moto e5 using Tapatalk
Kovačević je za sličnu stvar morao zapaliti iz države a ovaj će vjerovatno da dobije od Zdravka kaznu da izrecituje tri očenaša i tri dana posta
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
A dje ovo je sve izaslo sjasi kurta da uzjase murta. Nema toga da znam ko nije kitio zastave po FB da sad nije upao u neko ministarstvo ili neku jacu firmu. Sve ce ovo da propadne. Idem ja odavde jer ovdje je sve dzabe. Pravi se glasacki apart. Ne otpusta se niko samo se pojacava glasacko tijelo. pih. Eksperti su strasni. Malo ko je prebacio nivo miga stijepovica
Sent from my POCO F2 Pro using Tapatalk
Ja kad sam vam rekao da su funkcioneri sadasnje pozicije i njeni glasaci ISTI narod sa istim mentalitetom kao i glasaci opozicije, nisam naisao na odobravanjeZnaci nisu norvezani nego crnogorci
Sent from my iPhone using Tapatalk
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
necemo. veca je vjerovatnoca da onome legnu pare na racun.
https://streamable.com
https://www.google.com/amp/s/www.vij...snjeg-miladina
Brojevi žiro računa na koji se može uplatiti pomoć:
Kod Addiko banke:
555-9001875075-06
Kod CKB banke:
510-0902986215275-55
Na ime majke: Šćepanović Milka
ako zelis da uplatis
Hvala na podsjećanju. Već jesam. Ne razmišljam kod takvih stvari je li vijest prava ili ne.
A ako takve pare zloupotrijebe, sve se to vrati kasnije višestruko.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Jadna Vlada. Napadaju im vrhunske kadrove.
Je su li im Vijesti uvalile i Rovča Teslu u EPCG?
Ko je Careviću uvalio onu zemlju na Luštici?
Ko je Zdravku uvalio razmišljanje da popovi ne treba da odgovaraju za ono što čine?
Ko im je uvalio zapošljavanje po dubini i širini?
Ko im je uvalio onog mamlaza u Nikšiću?
Sami su ga sebi uvalili , a nisu ni svesni koliko.
Kada mozak ne koristiš, čekaš da ti kažu
tada misliš da sve znaš, ne vidiš da lažu
Komnenić ne šalje konkretna pitanja gostima, ali se prethodno sa istima vidi i popije kafu pri čemu sagovorniku najavi kojim bi se temama bavio kako bi dotični došao pripremljen na intervju. Bio sam pristuan na jednom takvom sastanku/kafi sa dotičnim.
U pisanim medijima nije rijetkost, nego sve više pravilo, da se sagovorniku pošalju pitanja, on odgovori, novinar utegne kako mu ogovara sa prostorom i pošalje na autorizaciju ako sagovornik traži. Posle autorizacije se objavljuje.
Ako se iko bavio medijima znaće da ti niko normalan neće dati intervju ako mu ne navedeš o čemu bi ste razgovarali. Na kraju i za kvalitet intervjua je dobro da gostu ostaviš prostor da spremi odgovore. Ako ti je cilj da čitalac/gledalac sazna više o nekoj temi i da bude bolje informisan posle konzumacije intervjua. Ukoliko je novinaru cilj da on bude zvijezda intervjua i da nađe budalu koju će ispreskakat onda je to druga stvar.
Mislim da je Komnenić iznenadio Mitrovića sa kućom. Mogao je Mitrović reći "Zidana je prije 30 godina, kad je početa nije bilo plana tu. U procesu je legalizacije kao i hiljade objekata u CG". I završiti tu temu. Lako je spremiti odgovore kada ti se kaže oko čega ćeš biti pitan. Nego, namirisao Petar krv pa nagazio. Mitrović laka meta, prvi put na TV sa 60 godina. Taman da Petar opet bude superstar nakon što ga je Brđanin satjerao u konopce.
Kad je rijec o Petru, radi se o neformalnom razgovoru. Najprije te nazove telefonom i pita da li bi bio gost. Onda ti kaze o cemu bi zelio s tobom da razgovara. Mozda se vidite na kafi, a mozda se sve dogovori telefonom. Pitanja se ne salju unaprijed. Neki novinari posalju pitanja unaprijed i onda to, kao, bude intervju.
Petar nema isti odnos prema gostima. Za neke je lagan. Za neke nije.
Po meni Komnenić nije pitao ništa što nije dio oblasti kojom se Mitrović bavi kao ministar normalno da ako imaš repova kao što je ta kuća da će to isplivati prije ili kasnije a to što Mitrović nije očekivao da bude potkačen i što nije elokventan u odgovorima nego se na prvi pritisak sruši kao kula od karata govori koliko je dobar za ministra i posao koji radi
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks