Dobric odlican mec na.oba kraja, mali ke kidalica.
Ajmo polako da se počisti ovo sa 0.

Originally Posted by
outline
Billy je došao pred sezonu 2018/19, iz Turske. nisu ga platili puno. Punter je doveden krajem 2019. godine. Olympiacos je raskinuo ugovor sa njim i Zvezda ga dovela. Brown je došao kao veliko pojačanje ali mu se košarka baš i nije igrala nešto puno, što se i vidjelo. ne znam šta ljudi imaju protiv Dobrića i Davidovca. odlični igrači, koji su često rješavali mečeve. budžet Zvezde je ove sezone veći u odnosu na prošlu godinu, razlozi za to se znaju. Obradoviću nije išlo, a odličan je trener. tim je selektiran tako da se bori za top8 u EL i uzme Aba ligu
Kakve veze ima odakle su došli i koliko su plaćeni?
Onaj tim sa Punterom i Baronom je bar za klasu bolji i efikasniji od ovoga.
Eno Punter igra odlično za Milano i igrace F4, Baronu je zamalo izmakao i to protiv ovakve Barse.
Bas neuporediva 2 tima ona i ova Zvezda.

Originally Posted by
Rodion Romanovich
Ubili su nas sa ofanzivnim skokom isto kao i Monako a da smo navijaci Zvezde sad bi grmjeli o sudjenju i pljacki no to je njima u DNK kluba utkano jer se dobro zna da njih nikad niko nije dobio bez pomoci sudija
Auh, a ovo se igra na tri dobijene.
Ja inace nisam zagovornik da Buducnost igra EL vec da sto vise razvija svoju skolu kosarke. No, eto dako dobiju iducu cisto da citam malo o "pljacki" i slicne nebuloze.
.dodje tip, ne zna ni propozicije takmicenja, pocne odma da soli pamet sta je kome utkano u DNK, prica o nekom kmecanju na pljacke, a ja koliko vidim jedino navijaci njegovog tima odje se zale na sudjenje axxaxaxa
Nestvaran tip.
Forever young, i want to be forever young
Bookmarks