Page 130 of 543 FirstFirst ... 3080120126127128129130131132133134140180230 ... LastLast
Results 3,226 to 3,250 of 13557

Thread: Iz raznih medija [Edicija 2021]

Thanks Thanks Given 
    244
    Thanks Thanks Received 
    1,825
    Thanked in
    922 Posts

Može da mi se ne sviđa njegovo novinarstvo i da se pomalo sprdamo na račun toga ali ozbiljno ga shvatati i vrijeđati za neke stvari kad svako ko je upoznat sa njegovom situacijom zna ko je on ne bi mi padalo na um jer onda onaj koji ga vrijeđa i svađa se sa njim defintivno je ispod njegovog mentalnog sklopa a to sigurno nije za pohvalu.
    I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.

Thanks Thanks Given 
    3,018
    Thanks Thanks Received 
    4,374
    Thanked in
    2,263 Posts

Znači, treba dopustiti da novinar može upućivati uvrede na račun neke nacionalnosti, a onda ga braniti tako što ćemo reći "a ne treba ga ozbiljno shvatati", on nije dobro. Ja ne vjerujem što čitam.

Sent from my SM-G973F using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    9,328
    Thanks Thanks Received 
    6,806
    Thanked in
    2,679 Posts

Ne znam sto se ufatiste sofra. Problem je opsirniji. Naime meni je klinac dosao prije petnaest dana u kucu i dize tri prsta i vice srbija. U soku sam bio. Znaci komsije koje imaju dijete od 5 godina uce svoje a on moje da dize tri prsta i vice srbija. Juce je dosao i pitao me kako se krsti. Ovakve vukojebine nema nidje. Vracaju nas u srednji vijek. Da napomenem da cerkica tih istih od dvije godine prekjuce psuje ****** materina po ulici djecu. Da sin ima problema sa bijesom. Nedje se ovaj patern ponavlja. E to je zeznuto. Da se razumijemo nikad djetetu nisam pomenuo nista od ovoga. Nit ne daj boze i dva prsta da dize. Ali polusvijet dominira. Pocinje to da smeta. Ali bas da smeta. Autokolone jedne i druge, povampireni crkveni sledbenici. Pakao. Realno sad sam srecan sto smo u NATO jer bi velike pare usle da postanemo ponovo isprekidana linija

Sent from my POCO F2 Pro using Tapatalk

4. The Following 2 Users Say Thank You to kaemSe For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    244
    Thanks Thanks Received 
    1,825
    Thanked in
    922 Posts

Quote Originally Posted by Director View Post
    Znači, treba dopustiti da novinar može upućivati uvrede na račun neke nacionalnosti, a onda ga braniti tako što ćemo reći "a ne treba ga ozbiljno shvatati", on nije dobro. Ja ne vjerujem što čitam.

Ne nego ga treba nazivati ustašom jer je vrlo bitno da mu ne ostaneš dužan u uvredama i ne, nije dobro u glavu pa ako je merak ljudima da se svađaju i prepucavaju sa takvima onda ne znam što bih ti rekao.

Thanks Thanks Given 
    6,211
    Thanks Thanks Received 
    13,840
    Thanked in
    5,244 Posts

Ne rezonuje kako treba, a da je vrijeđao bilo koga drugog , onda bi to bilo nedopustivo...što se radi ođe.

Lijepiš po 10. put jedan te isti screenshot đe se vidi šta? Da se Šofranac svađa sam sa sobom? Đe je ođe druga strana? Ili je poenta bila the best of Šofro?

Sent from my Mi 10T Pro using Tapatalk

7. The Following User Says Thank You to BiTrAtE For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    684
    Thanks Thanks Received 
    703
    Thanked in
    460 Posts

Ovo je zbog one tisine u BG nakon kosa Ivanovica ( Sofro nosi masku sa br.2 ), lokalne "patriote" nisu mogle da podnesu to.
    Last edited by Markys; 25-04-21 at 15:14.
    "Što bi, ne bi" - Felix Brych, 05.03.2019.

Thanks Thanks Given 
    6,211
    Thanks Thanks Received 
    13,840
    Thanked in
    5,244 Posts

Quote Originally Posted by the Genius View Post
    Ako se ne slažeš sa nekim, obavezno mu nalijepi neku uvredu - autizam, *****, neki bezvezni nadimak i tome slično...

Sent from my CLT-L29 using Tapatalk
    Ne razumijem šta si htio da kažeš, vjerovatno se nismo razumjeli? Imao sam prilike da sjedim sa njim par puta, količinu tema koje taj čoek pokriva i po kojoj dubini je meni bilo zaista fascinantno.

Što se mene lično tiče, veliki respect kakav je kao novinar, uz Maksima jedino njega mogu slušati u prenosima.

Last edited by BiTrAtE; 25-04-21 at 15:19.

10. The Following User Says Thank You to BiTrAtE For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    3,018
    Thanks Thanks Received 
    4,374
    Thanked in
    2,263 Posts

Quote Originally Posted by BiTrAtE View Post
    Lijepiš po 10. put jedan te isti screenshot đe se vidi šta? Da se Šofranac svađa sam sa sobom? Đe je ođe druga strana? Ili je poenta bila the best of Šofro?

Vidi se dovoljno , a postojalo je na desetine sličnih stvari koje je brisao. Kada kažem da se vidi dovoljno, mislim na bahatost njegove sluganske misli jer zna da neće snositi posljedice kao aktivan član DPS-a, za ono što objavljuje i piše. No dobro, čudo jedno da pored toliko novinara u državi, baš Šofro iz čista mira doživi neprijatnost.

Thanks Thanks Given 
    3,018
    Thanks Thanks Received 
    4,374
    Thanked in
    2,263 Posts

Quote Originally Posted by goldfinger View Post
    Ne nego ga treba nazivati ustašom jer je vrlo bitno da mu ne ostaneš dužan u uvredama i ne, nije dobro u glavu pa ako je merak ljudima da se svađaju i prepucavaju sa takvima onda ne znam što bih ti rekao.
    Ne, novinar DRŽAVNE televizije ne smije da pomisli da upućuje bilo kakve uvrede, a ne da otvoreno širi mržnju, a pri tome da ne snosi posljedice. Da li se može zamisliti da novinar recimo BBC televizije nešto slično piše , a da ne snosi posljedice?

Thanks Thanks Given 
    5,071
    Thanks Thanks Received 
    12,470
    Thanked in
    6,746 Posts

dok god se olako prelazi preko činjenice da je vrijeđanje ljudi normalna stvar ima da tonemo još dublje. što je još gore svi nalaze opravdanje za onoga ko vrijeđa. mora se početi sa kažnjavanjem ovakvih odlaskom u zatvor. pa da vidimo onda. okej je kad se vrijeđaju Crnogorci, Srbi. nema problema kad se vrijeđaju muslimani. prijeti se ministarkama, poslanik u parlamentu omalovažava žene niko ništa. komunalni policijac pedofil niko ništa o tome ne piše. ratni novinar Labudović piše tekst u kom vrijeđa ženu isto sve u redu. momci koji novinaru viču svašta se brane
    Last edited by outline; 25-04-21 at 15:23.
    „Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov

14. The Following User Says Thank You to outline For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    6,211
    Thanks Thanks Received 
    13,840
    Thanked in
    5,244 Posts

Ispadoh mu ođe advokat ali malo logike da uključimo, valjda bi i svoje postove obrisao ako je brisao i postove sagovornika?

Druga stvar, nažalost daleko veći problem je ovo što je @kaemSe opisao gore, ovakvih stvari imate koliko oćete...

Last edited by BiTrAtE; 25-04-21 at 15:19.

16. The Following User Says Thank You to BiTrAtE For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    992
    Thanks Thanks Received 
    1,107
    Thanked in
    711 Posts

Directore pazi se jer tvoji rezoni vode ka tome da su ovi od juče mala maca za tebe. Ne daj Bože...

Ne znam stvarno zašto je toliko teško biti objektivan, ispravan itd.

Gasiti ovaj DF nacionalizam na vrijeme je na listi prioriteta broj. 1 svim partijama. Barem treba da bude. Sve ostalo je pjesma za riješiti jer od ovoga ne možemo da krenemo sa mrtve tačke i to je najveći problem.
    Patriote, komite itd. su prirodna reakcija na to šta ovi rade po CG.

Zašto Srbi koji glasaju sve druge partije su da kažem normalan narod, a ovi DFovci su nevjerovatni ekstremi ?

Love, peace and respect.

Thanks Thanks Given 
    3,018
    Thanks Thanks Received 
    4,374
    Thanked in
    2,263 Posts

Quote Originally Posted by BiTrAtE View Post
    Ispadoh mu ođe advokat ali malo logike da upalimo, valjda bi i svoje postove obrisao ako je brisao i postove sagovornika?

Druga stvar, nažalost daleko veći problem je ovo što je @kaemSe opisao gore, ovakvih stvari imate koliko oćete...

Ja sam našao screenshot i objavio ga. Sjećam se da se digla prašina tada i da su to objavili mnogi portali. Sa kim se sve od "prijatelja" pljuvao ne znam ali je Šofro veoma svjesno ovo radio nebrojeno puta. Mislim da sam tokom perioda kada su trajale litije nekoliko puta dobijao od drugih slike onoga što piše...Što je poenta, da novinar treba biti stvarno profesionalac, a ne da se upušta u širenje mržnje. To što sinoć mu se desilo je nije prvi put, a razlog je što je izazivao ljude uvredama, pa ispada kako je on nevinašce...

Thanks Thanks Given 
    199
    Thanks Thanks Received 
    3,084
    Thanked in
    1,594 Posts

Cek samo da vidim jesam li dobro uhvatio, jer nisam imao zivaca da citam.
    Forumasi koji su pravdali napad na Sadikovica sirenjem snimaka na kojima nije on, ili jer je pocupao zastavu ili jer im je nesto dobacio
    Sada traze od ostalih da se polivaju katranom, jer je napadnut sofranac. Poznat po ispadima na FB.
    I to pravdaju jednakoscu i gradjanskom vizurom.
    Kako ste momci... Kako to licemjerje danas......dobro se drzi vidim....

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

Quote Originally Posted by Hell Raiser View Post
    Cek samo da vidim jesam li dobro uhvatio, jer nisam imao zivaca da citam.
    Forumasi koji su pravdali napad na Sadikovica sirenjem snimaka na kojima nije on, ili jer je pocupao zastavu ili jer im je nesto dobacio
    Sada traze od ostalih da se polivaju katranom, jer je napadnut sofranac. Poznat po ispadima na FB.
    I to pravdaju jednakoscu i gradjanskom vizurom.
    Kako ste momci... Kako to licemjerje danas......dobro se drzi vidim....
    Dobro si uhvatio, forumasi koji su pracdalii Sadikovica jer su ga napali na radno mjesto iako nije bio na isto sada kazu neka su Sofra napali na radno mjesto na koje je stvarno bio.
    Kako je licemjere danas, dobro de drzis
    Crna Gora, gnjezdo sokolova,
    ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
    Tko zlobio – crn mu obraz bio

21. The Following User Says Thank You to lepetanac For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    3,574
    Thanks Thanks Received 
    5,922
    Thanked in
    2,850 Posts

Nisi dobro uhvatio. Treba na to tvoje da se dopise i ovo:

Forumasi koji su se zgrazavali napadom na Sadikovica (opravdano), sad ovo sa Sofrancem opravdavaju i ne zgrazavaju se jer je on poznat od ranije sa ispadima na svom privatnom facebook profilu. To sto ih juce nijednim svojim postupkom nije iritirao i provociorao, sto se za Sadikovica mozda (ponavljam mozda) ne moze reci, je apsolutno nebitno.

A kad smo vec kod licemjerja, ono je prisutno samo kod obije strane. A to je valjda bolest, sto da se radi. Mozda se nekad nadje lijek za to.
    Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.

23. The Following 2 Users Say Thank You to hercules For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    199
    Thanks Thanks Received 
    3,084
    Thanked in
    1,594 Posts

Pa tesko. Mozemo mi pricati ovdje sta zelis, ali ce reakcija biti ista.
    Zasto bi sada ljudi koji se ne slazu sa pojedincima ovdje poslije price o Sadikovicu, danas imali ikakvog respekta ka ovim prvim.
    Kad se vec neko pokusa da opravda napad na sadikovica nekakvim "nisu trebali, ali...." (a takvih je dosta bilo) sada se zgrazavaju i izigravaju gradjane.
    Ne ide to bas tako.
    Isti su meni iskreno i jedni i drugi, samo da podsjetim pojedine "borce za gradjansku i multietnicku CG i velike antifasiste" sta su pricali prije nepunih mjesec.
    Da ne bude da ih niko nije podsjetio malo na dodadjaje koji su se desili ne bas tako davno

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

Meni su isti i jedni i drugi ali..... Hahahahha
    Crna Gora, gnjezdo sokolova,
    ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
    Tko zlobio – crn mu obraz bio

Thanks Thanks Given 
    3,574
    Thanks Thanks Received 
    5,922
    Thanked in
    2,850 Posts

Quote Originally Posted by Hell Raiser View Post
    Pa tesko. Mozemo mi pricati ovdje sta zelis, ali ce reakcija biti ista.
    Zasto bi sada ljudi koji se ne slazu sa pojedincima ovdje poslije price o Sadikovicu, danas imali ikakvog respekta ka ovim prvim.
    Kad se vec neko pokusa da opravda napad na sadikovica nekakvim "nisu trebali, ali...." (a takvih je dosta bilo) sada se zgrazavaju i izigravaju gradjane.
    Ne ide to bas tako.
    Isti su meni iskreno i jedni i drugi, samo da podsjetim pojedine "borce za gradjansku i multietnicku CG i velike antifasiste" sta su pricali prije nepunih mjesec.
    Da ne bude da ih niko nije podsjetio malo na dodadjaje koji su se desili ne bas tako davno
    Gore nisi obuhvatio i jedne i druge, samo jedne ali nema veze.

Od kad je kelveta dekriminalizovana, svako je postao novinar. Kad bi se to kaznjavalo zakonom kao nekad, i novinari dobili status sluzbenog lica, onda bi ta profesija dobila na znacaju. Mozda bi se i kvalitet novinarstva podigao.
    A divljani koji napadaju novinare i slicne ispade prave bili kaznjavani zatvorom zbog napada na sluzbeno lice bi nakon ladjenja u Spuz drugi put dobro razmislili o svojim postupcima.

Ovako od toga nema nista ni na vidiku, i imacemo Sadikovica i Sofranaca dosta. Vuk sit, ovcice na broju. Dje ces bolje.
    Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.

Thanks Thanks Given 
    3,018
    Thanks Thanks Received 
    4,374
    Thanked in
    2,263 Posts

Imaćemo i Duška Jovanovića koji je ubijen...Šofro će za mjesec dana da dobije otkaz jer je zaslužio, pa nek se zaposli u DPS

Thanks Thanks Given 
    112
    Thanks Thanks Received 
    1,850
    Thanked in
    1,079 Posts

Imaćemo i Duška Jovanovića koji je ubijen...Šofro će za mjesec dana da dobije otkaz jer je zaslužio, pa nek se zaposli u DPS

Sofro moze samo sam da ode a u RTCG ce raditi jos mnogo ljeta ukoliko bude htio. Dje ovi ljudi rade, koja je ovo logika, u kojem paralelnom univerzumu obitavaju...!? Ovo je klasicni DF glasac koji svima objasnjavaju kako bi oni sve poslali doma i cistke pravili kao u doba inkvizicije ali im URA, Zdravko i Demokrate ne daju da sve svoje inkvizitorske sposobnosti iskazu.

Od zraka do mraka samo izmisljaju razloge da opravdaju svoju ociglednu mrznju i safru.

#zamjenateza
    #relatizovanje
    #besmislenopravdanje
    #5centihumor

Thanks Thanks Given 
    5,071
    Thanks Thanks Received 
    12,470
    Thanked in
    6,746 Posts

ne bih ja rekao da će Šofro poći sa RTCGa. niti bilo ko iz sadašnje sportske redakcije. čak mislim da će vrlo malo otkaza biti. ukoliko su tačne neke informacije oko toga ko je glavni kandidat za generalnog direktora ta televizija će i dalje biti žestoko zastiđe, samo će sad malo promijeniti stranu. mada među članovima savjeta ima odličnih ljudi, oni su šansa da to bude da valja
    „Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov

Thanks Thanks Given 
    3,018
    Thanks Thanks Received 
    4,374
    Thanked in
    2,263 Posts

Quote Originally Posted by Rodion Romanovich View Post
    Sofro moze samo sam da ode a u RTCG ce raditi jos mnogo ljeta ukoliko bude htio. Dje ovi ljudi rade, koja je ovo logika, u kojem paralelnom univerzumu obitavaju...!? Ovo je klasicni DF glasac koji svima objasnjavaju kako bi oni sve poslali doma i cistke pravili kao u doba inkvizicije ali im URA, Zdravko i Demokrate ne daju da sve svoje inkvizitorske sposobnosti iskazu.

Od zraka do mraka samo izmisljaju razloge da opravdaju svoju ociglednu mrznju i safru.

#zamjenateza
    #relatizovanje
    #besmislenopravdanje
    #5centihumor
    A tvoja logika opravdavanja širenja mržnje prema Srbima, tebi kao pripadniku naroda koji je poznat po recimo Jasenovcu i Oluji je odavno jasna. Nebojša Šofranac je sinoć doživio neprijatnost verbalno, nisu mu lomili zastave po glavi kao neokomite što su činjele Sadikoviću, a digla se priča najstrašnija. To što je nazivao ljude četnicima i odranim gmizavcima i izrodima je tebi naravno prihvatljivo.

#licemjerstvo
    #hdz
    #sendvicagitprop

Thanks Thanks Given 
    244
    Thanks Thanks Received 
    1,825
    Thanked in
    922 Posts

Quote Originally Posted by outline View Post
    ne bih ja rekao da će Šofro poći sa RTCGa. niti bilo ko iz sadašnje sportske redakcije. čak mislim da će vrlo malo otkaza biti. ukoliko su tačne neke informacije oko toga ko je glavni kandidat za generalnog direktora ta televizija će i dalje biti žestoko zastiđe, samo će sad malo promijeniti stranu. mada među članovima savjeta ima odličnih ljudi, oni su šansa da to bude da valja
    Baš će ga nagrditi i ako mu otkaz daju pošto je Šofru strašan problem da nađe posao neđe drugo kad je mogao Grgur koji veze nema sa sportom da radi kao komentator ovaj koji je sportska enciklopedija može đe oće.

Thanks Thanks Given 
    561
    Thanks Thanks Received 
    3,088
    Thanked in
    1,621 Posts

Quote Originally Posted by outline View Post
    Koliko ja znam biće dobar novi direktor, jedan od najprofesionalnijih naših novinara. Kad je on preuzeo Dan pretvorio se za nekoliko godina iz propagandnog pamfleta u najčitanije novine u CG sa daleko umjerenijom uređivačkom politikom.

Tako da sam veliki optimista što se tiče promjena u RTCG.

Page 130 of 543 FirstFirst ... 3080120126127128129130131132133134140180230 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 10 users browsing this thread. (0 members and 10 guests)